IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Синът на Цончо, дясното нещо на Костя - Силвестър, се оказал с традиционно-консервативен апартамент на 17, който веднага предписал на техните.

След скандала с хасиендата на самият Костя, това е втори имотен скандал при копейките за няма и година.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
      ОБРЪЩЕНИЕ
      на „Обединение Системата ни убива“ към господин Николай Денков,
      заемащ длъжността премиер на Република България.
      Тия изпълзяха отново, Мая Лая и тя по "Евронюз", куклите на конци отново изпълват със зловонията си околната среда! Но, юмручето загуби сила, хората малко или много прогледнаха и видяха, че "промените" само им празнят джобовете! В проучването на "Алфа Р..", Борисов е първи,с поискан имунитет, втори е Хр. Иванов - човечето което си държи телефона зареден на мах, защото не знае кога точно ще му звъннат да изпълни някоя поръчка!!! За новите шарлатани не ми се пише! Елита на нацията е скрит зад дебели непрозрачни стени и ни поднася разни индивиди, набедени за лидери, а 'мисирките" услужливо провождат новата линия на Партията!

Коментар

• Срам,срам

Коментар

• Всички помним преди години, че наистина положението пред кофите за боклук беше нетърпимо. От години това не е така. На фонът на милионите справящи се илядата фенове на израждане ДГД

Коментар

• ОБРЪЩЕНИЕ
            на „Обединение Системата ни убива“ към господин Николай Денков,
            заемащ длъжността премиер на Република България.
            Уважаеми господин Денков,
            Ние от „Обединение Системата ни убива“ намираме за абсолютно недопустимо, личност заемаща длъжност министър-председател на Република България да си позволява да легитимира недоказано твърдение, че дадена опозиционна партия е неофашистка. Не е работа на изпълнителната власт да организира и провежда разправа с легитимно избрани в българския парламент политически обекти. В набързо скалъпено си и необмислено включване от МС Вие обявихте за неофашисти 300 хиляди български избиратели. Днес е партия „Възраждане“, утре може да бъде всяка друга, която не Ви е удобна. И точно това много се приближава до определението за фашизъм. Нито един държавен служител, още повече този, който е начело на изпълнителната власт не бива да си позволява да организира разправа със законно избрана парламентарна партия. В България имаме разделение на властите и представители на изпълнителната власт не бива дори да си помислят да прекрояват парламентарни избори. България е парламентарна република и изпълнителната власт не трябва да забравя, че в политическата йерархия стои ПОД парламента, а съдебната система е независима. В случая тя се използва като бухалка в ръцете на МС и политическите сили, които са съставили правителството.
            Бихме желали да обърнем внимание, че всички негативни или опасни процеси в една държава се зараждат от неспособността на управляващите. Политическата разправа с опонента е признак на слабост и безсилие и не е начин за решаване на тежките проблеми, пред които сме изправени като държава. Пряко отговорни за унизителната ситуация в която се намира българското общество са хората заемали и заемащи в момента държавни управленски постове. Припомняме Ви, че имате за решаване множество тежки и спешни задачи и те не включват саморазправата с опозиционни партии. Те съществуват и набират последователи заради Вашата очевидна неспособност за управление и политическото Ви безсилие. Докато Вие се занимавате с борба и заличаване на политически опоненти хиляди българи едва оцеляват на ръба. Онова, което правите сега е да решавате проблемите на партията си и нейните коалиционни партньори, използвайки злонамерено властта дадена Ви от българския избирател. И докато това се случва времето на едва оцеляващите изтича.
            Също така бихме искали да Ви обърнем внимание, че повече от 60% от имащите право не гласуваха на последните избори. Това идва да Ви напомни, че гласовете, с които дойдохте на власт нямат особено голяма представителност, респективно личностите Ви и политическите Ви идеи. Ако това е причината да поведете борба с набиращ скорост политически противник, нека Ви напомним, че нито му е времето, нито му е мястото. Длъжни сме да отбележим, че не сте премиер само на ПП, ДБ, ГЕРБ и СДС и е крайно време да не го забравяте. Макар и реално не много, тези които Ви изпратиха като политически сили ТАМ имат други очаквания. Ние също!
            Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
              Бойкот провали обсъждането на референдума срещу еврото в НС

ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС не позволиха разглеждането на предложението в бюджетната комисия
              Еъо как, тези паразити реализират състав на престъпление "Възпрепятстване дейността на държавен орган".

Коментар

• Бойкот провали обсъждането на референдума срещу еврото в НС

ГЕРБ-СДС, ПП-ДБ и ДПС не позволиха разглеждането на предложението в бюджетната комисия

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение
                  Пичове и мадами, събуждайте се, време не остана. И при нас ще дойде този ад, при това много, ама МНОГО по-бързо, отколкото мислите. LGBTQ Celebrities & Allies Call on Instagram, Facebook, YouTube, TikTok, and Twitter to Stop the Flow of Anti-Trans Hate & Malicious Disinformation About Trans Healthcare

https://glaad.org/lgbtq-celebrities-...disinformation

Искат ЦЕНЗУРА на всякакви коментари срещу "транссексуалните" младежи - което означава да не могат да бъдат предупредени подрастващите за ужасяващата обезобразяваща "транссексуална" хирургия; ампутации, осакатяващи половите органи; хормоналните "терапии", унищожаващи сексуалния живот и възможността да имат деца.

Смятам че това с "трансекцуализма" и WOKE извращенията е нещо като нова религия - или поне окупира същото място в човешкия разсъдък, което навремето са обитавали религиите - и без да навлизаме в плюсове и минуси на религиозността, но явно човешкия разум не може да съществува с празнота там и почва да я запълва с абстрактни и ужасни концепции. И почва да ги прилага и налага със същата свирепа безкомпромисност. Ако не виждате зараждането на нова "инквизиция" за WOKE религията и започващото отлъчване на "еретиците", явно не наблюдавате внимателно какво се случва в "развития" свят.

ПП за който се е затворил в килера на "всичко е нормално" и държи здраво вратата и не иска да излезе

https://www.bitchute.com/video/432K3gkJDTdB/

песента за фон не е сатира или фалшификат, това е прекрасният хор на смелите и ослепителни мъже от Сан Франциско.
                  Мчи какъв по добър повод да се ЗАБРАНЯТ/ФИЛТРИРАТ лгбт+- "медиите"

Коментар

• Пичове и мадами, събуждайте се, време не остана. И при нас ще дойде този ад, при това много, ама МНОГО по-бързо, отколкото мислите. LGBTQ Celebrities & Allies Call on Instagram, Facebook, YouTube, TikTok, and Twitter to Stop the Flow of Anti-Trans Hate & Malicious Disinformation About Trans Healthcare

https://glaad.org/lgbtq-celebrities-...disinformation

Искат ЦЕНЗУРА на всякакви коментари срещу "транссексуалните" младежи - което означава да не могат да бъдат предупредени подрастващите за ужасяващата обезобразяваща "транссексуална" хирургия; ампутации, осакатяващи половите органи; хормоналните "терапии", унищожаващи сексуалния живот и възможността да имат деца.

Смятам че това с "трансекцуализма" и WOKE извращенията е нещо като нова религия - или поне окупира същото място в човешкия разсъдък, което навремето са обитавали религиите - и без да навлизаме в плюсове и минуси на религиозността, но явно човешкия разум не може да съществува с празнота там и почва да я запълва с абстрактни и ужасни концепции. И почва да ги прилага и налага със същата свирепа безкомпромисност. Ако не виждате зараждането на нова "инквизиция" за WOKE религията и започващото отлъчване на "еретиците", явно не наблюдавате внимателно какво се случва в "развития" свят.

ПП за който се е затворил в килера на "всичко е нормално" и държи здраво вратата и не иска да излезе

https://www.bitchute.com/video/432K3gkJDTdB/

песента за фон не е сатира или фалшификат, това е прекрасният хор на смелите и ослепителни мъже от Сан Франциско.
                    Last edited by cyclop; 28.06.2023, 23:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

За теб съм с добро мнение, не четеш внимателно, ясно съм написал кои са руски подлоги- политическите партии възраждане( по време на митингите им освен българските се веят и руски знамена) и атака( същата работа). Аз също съм против демонстрацията( паради и т.н) на хомосексуалните, иначе вкъщи всеки да си прави каквото го влече. Това което написах е кои и защо насочва омраза към тях.
                      За"Възраждане"сме на едно мнение. Лошото е,че им се дават такива поводи ,които те използват за свои цели и пропаганда.
                      Изобщо не трябва да има гей паради.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Аз съм против пропагандата на хомосексуализма.
                        Що не вземеш да ми прочетеш мнението за Путин и Русия в темата за войната в Украйна и тогава да кажеш дали съм руска подлога?
                        И в Полша има зони,свободни от ЛБГТ пропаганда. И поляците ли са руски подлоги?
                        За теб съм с добро мнение, не четеш внимателно, ясно съм написал кои са руски подлоги- политическите партии възраждане( по време на митингите им освен българските се веят и руски знамена) и атака( същата работа). Аз също съм против демонстрацията( паради и т.н) на хомосексуалните, иначе вкъщи всеки да си прави каквото го влече. Това което написах е кои и защо насочва омраза към тях.

Коментар

• Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение

Темата с хомосексуалните я експлоатират най вече руските подлоги тип атака, възраждане и т.н. От там са приказките за " еврогейския съюз" , референдумите срещу еврото и т.н. защото знаят, че нищо по- добро от ЕС и НАТО не могат да предложат за момента. Ако в страните под руско влияние се живееше по- добре всички щяха да бягат натам и нямаше да има нужда от пропаганда. Като не могат да ти предложат начин да живееш по- добре ти предлагат варианти да мразиш някого и да го обвиняваш за проблемите си, вместо да потърсиш вината в себе си, да видиш какво можеш да направиш за да си решиш проблемите и да тръгнеш напред.
                          Аз съм против пропагандата на хомосексуализма.
                          Що не вземеш да ми прочетеш мнението за Путин и Русия в темата за войната в Украйна и тогава да кажеш дали съм руска подлога?
                          И в Полша има зони,свободни от ЛБГТ пропаганда. И поляците ли са руски подлоги?

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

...Да не говорим, че твърдение твърдението не оборва. Оборват го факти и доказателства, а тук, нещата са вземани на парче и я няма системността. Жал ми е, прочее, за гейовете: И по-малък избор на потенциален партньор имат, и други сили, така злоупотребяват с тях със користни подбуди, а за щастие... Тези педераси, дето измислят цялата тази дандания, реално, вредят на обикновените, тихи гейове и допълнително настройват (чрез действията си) повечето хетеросексуални срещу "сбърканите". ТАКА се сее разделение и омраза, не е ли тъпо?
                            Темата с хомосексуалните я експлоатират най вече руските подлоги тип атака, възраждане и т.н. От там са приказките за " еврогейския съюз" , референдумите срещу еврото и т.н. защото знаят, че нищо по- добро от ЕС и НАТО не могат да предложат за момента. Ако в страните под руско влияние се живееше по- добре всички щяха да бягат натам и нямаше да има нужда от пропаганда. Като не могат да ти предложат начин да живееш по- добре ти предлагат варианти да мразиш някого и да го обвиняваш за проблемите си, вместо да потърсиш вината в себе си, да видиш какво можеш да направиш за да си решиш проблемите и да тръгнеш напред.

Коментар

• 10.00ч.: Слава на Русия! Възраждане - победа! Това дето Бай Тошо го построи не може да го боядисате! Вън от ЕС и НАТО!

10.05ч. Е как може рода на ДС кадри да е кандидат за кмет??? Разочарован съм, съсипан съм, възмутен съм!!!
                              ​​​​

Коментар

• Срама е за цял живот продажни .......

Коментар

Working...
                                X