IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Коментар

• Коментар

• Коментар

• Коментар

• Коментар

• Ето това не могат да го разберат съвременните бай-Ганьовци
              ----------------------------
              Изхабил си много виртуално мастило, за да си напишеш твоята гола истина.
              Да, това е истината за твоята подивяла България.
              Откъде да знае един пчелар от околностите на Габрово,
              че Истината е съвсем друга в цивилизования свят, за който
              е чувал само от български и руски източници

Коментар

• Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Още тогава той беше гаден, беше подъл, беше изнудвач. Дори ни заплашваше със съдебно дело заради това, че отказахме да му строим централата и да му фактурираме по 2-3 пъти по-висока цена от реалната. Предполагам, че си е намерил друг изпълнител, и че още тогава е гушнал едно 100 000 EUR пари от ДФЗ.
                    То е ясно,че тоя човек прави всичко за пари. Чел съм му статии във вестник"Демокрация ",в които беше много антируски настроен. После като създаде АТАКА в началото партията имаше националистически уклон и наподобяваше националсоциалистите в Германия. И също се изказваше срещу Русия. Като видя ,че няма достатъчно избиратели стана най-върлият русофил. Коцето и той като беше във ВМРО се изказваше против Русия, сега е руска подлога.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Сега дотам го е докарал, че в Тик ток води така наречените битки-това е когато двама потребители на Тик ток публично водят някакъв спор на живо. Но 99 процента от другите такива са някакви малоумници,но той участва в тия игри,щото някои от зрителите им пращат виртуални гифтове (подаръци),които са платени. Толкова ниско е паднал и явно не може да изкарва пари по друг начин.
                      Чак ми става тъжно като го гледам, щото все пак е интелигентен и ерудиран, а участва в някакви разговори на махленско ниво с хора като Пацо от Биг Брадър,Маг Папазов-един простак шофьор на камион и тем подобни.
                      Още тогава той беше гаден, беше подъл, беше изнудвач. Дори ни заплашваше със съдебно дело заради това, че отказахме да му строим централата и да му фактурираме по 2-3 пъти по-висока цена от реалната. Предполагам, че си е намерил друг изпълнител, и че още тогава е гушнал едно 100 000 EUR пари от ДФЗ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Имал съм си работа с Болен Сидеров още през 2007-а година. Беше един от клиентите ни за направата на проект за соларна централа по мерки 311 и 312 на ДФЗ. Изключително нагъл човек. Отсвирихме го, защото искаше в проекта да включим и един нов джип, щото да ходел с него на централата си. Не се разбрахме и го отсвирихме. Та още от тогава той си беше схемаджия и гледаше как да се докопа до държавни пари или до пари от Евросъюза.
                        Сега дотам го е докарал, че в Тик ток води така наречените битки-това е когато двама потребители на Тик ток публично водят някакъв спор на живо. Но 99 процента от другите такива са някакви малоумници,но той участва в тия игри,щото някои от зрителите им пращат виртуални гифтове (подаръци),които са платени. Толкова ниско е паднал и явно не може да изкарва пари по друг начин.
                        Чак ми става тъжно като го гледам, щото все пак е интелигентен и ерудиран, а участва в някакви разговори на махленско ниво с хора като Пацо от Биг Брадър,Маг Папазов-един простак шофьор на камион и тем подобни.
                        Last edited by mirodes; 09.02.2025, 12:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Тия от Възраждане са същите, които преди гласуваха за АТАКА. По-големи дебили от тях няма.
                          Имал съм си работа с Болен Сидеров още през 2007-а година. Беше един от клиентите ни за направата на проект за соларна централа по мерки 311 и 312 на ДФЗ. Изключително нагъл човек. Отсвирихме го, защото искаше в проекта да включим и един нов джип, щото да ходел с него на централата си. Не се разбрахме и го отсвирихме. Та още от тогава той си беше схемаджия и гледаше как да се докопа до държавни пари или до пари от Евросъюза.
                          Last edited by Mateev; 09.02.2025, 12:25.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Помниш ли как живеехме преди Лидл? В кварталния магазин - стоки с перфектно качество, седмични промоции, ювелирно следене на срока на годност, учтив персонал, безпроблемно плащане с карта и ваучери и разнообразие от продукти за всяка рецепта.
                            После дойдоха немците с техните 7 чифта чорапи с 95% памук за 11 лв. и тостер, който за 2 години не е мръднал за 35 лв. и съсипаха таа държава.

Аз лично много ще се забавлявам, ако веригите се изтеглят и оставят електората на Възраждане да кръстосва половината град за 10 продукта на двойни цени от 5 различни магазина, борейки се едновременно да не бъде пребит от киселите лелки зад тезгяха и все пак да разбере дали дадената стока е още годна за консумация.

Ама какво знам аз, шоколада Милка в Германия е 2 евро, как така докато стигне дотук става 4.50 лв?!?
                            Тия от Възраждане са същите, които преди гласуваха за АТАКА. По-големи дебили от тях няма.

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение

А какво би казал, ако всички "дребни" търговци се организират в еди какъв си съюз и в дните за Великден, Коледа, НГ, сигурно има и още такива масови решат да "почиват"!? Какво ще се случи с тези гладни тълпи, дали "веригите" ще успеят да се справят с наплива? Какво ще се случи с хляба, млякото които се произвеждат ежедневно?
                              Смятам, че има мегдан и за "дребните" квартални супери, и за веригите, и за специализираните млекарници, месарници и хлебарници.

Големите седмични пазари ги правя само от вериги, има стоки, за които ползвам специализирани магазини, а има и случаи, в които влизам за една вода/бира/хляб/вафла където ми видят очите.

Та малките магазинчета да се сърдят на себе си, че нямат 48 ролки т.хартия "Фамилия" за 20 лв (Кауфланд), сметанов сладолед във вафлена фунийка за 49 ст. (Лидл) или кисело мляко "Ел Би" 3.6% по БДС за 1.39 (Билла).

Впрочем, ебаг например са станали доста конкурентни като цени, така че И това е вариант.

Коментар

• Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение

А какво би казал, ако всички "дребни" търговци се организират в еди какъв си съюз и в дните за Великден, Коледа, НГ, сигурно има и още такива масови решат да "почиват"!? Какво ще се случи с тези гладни тълпи, дали "веригите" ще успеят да се справят с наплива? Какво ще се случи с хляба, млякото които се произвеждат ежедневно?
                                Нищо няма да се случи, щото дори и в най-грандиозните протести никога не са участвали повече от 1% от засегнатите хора. Аз съм организирал пчеларски протест пред парламента. Ами от 45 000 пчелари дойдоха само около 250 човека.
                                Last edited by Mateev; 09.02.2025, 11:45.

Коментар

Working...
                                X