Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Ето това не могат да го разберат съвременните бай-Ганьовци
----------------------------
Изхабил си много виртуално мастило, за да си напишеш твоята гола истина.
Да, това е истината за твоята подивяла България.
Откъде да знае един пчелар от околностите на Габрово,
че Истината е съвсем друга в цивилизования свят, за който
е чувал само от български и руски източници
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Още тогава той беше гаден, беше подъл, беше изнудвач. Дори ни заплашваше със съдебно дело заради това, че отказахме да му строим централата и да му фактурираме по 2-3 пъти по-висока цена от реалната. Предполагам, че си е намерил друг изпълнител, и че още тогава е гушнал едно 100 000 EUR пари от ДФЗ.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Сега дотам го е докарал, че в Тик ток води така наречените битки-това е когато двама потребители на Тик ток публично водят някакъв спор на живо. Но 99 процента от другите такива са някакви малоумници,но той участва в тия игри,щото някои от зрителите им пращат виртуални гифтове (подаръци),които са платени. Толкова ниско е паднал и явно не може да изкарва пари по друг начин.
Чак ми става тъжно като го гледам, щото все пак е интелигентен и ерудиран, а участва в някакви разговори на махленско ниво с хора като Пацо от Биг Брадър,Маг Папазов-един простак шофьор на камион и тем подобни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
Имал съм си работа с Болен Сидеров още през 2007-а година. Беше един от клиентите ни за направата на проект за соларна централа по мерки 311 и 312 на ДФЗ. Изключително нагъл човек. Отсвирихме го, защото искаше в проекта да включим и един нов джип, щото да ходел с него на централата си. Не се разбрахме и го отсвирихме. Та още от тогава той си беше схемаджия и гледаше как да се докопа до държавни пари или до пари от Евросъюза.
Чак ми става тъжно като го гледам, щото все пак е интелигентен и ерудиран, а участва в някакви разговори на махленско ниво с хора като Пацо от Биг Брадър,Маг Папазов-един простак шофьор на камион и тем подобни.Last edited by mirodes; 09.02.2025, 12:22.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Тия от Възраждане са същите, които преди гласуваха за АТАКА. По-големи дебили от тях няма.Last edited by Mateev; 09.02.2025, 12:25.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Помниш ли как живеехме преди Лидл? В кварталния магазин - стоки с перфектно качество, седмични промоции, ювелирно следене на срока на годност, учтив персонал, безпроблемно плащане с карта и ваучери и разнообразие от продукти за всяка рецепта.
После дойдоха немците с техните 7 чифта чорапи с 95% памук за 11 лв. и тостер, който за 2 години не е мръднал за 35 лв. и съсипаха таа държава.
Аз лично много ще се забавлявам, ако веригите се изтеглят и оставят електората на Възраждане да кръстосва половината град за 10 продукта на двойни цени от 5 различни магазина, борейки се едновременно да не бъде пребит от киселите лелки зад тезгяха и все пак да разбере дали дадената стока е още годна за консумация.
Ама какво знам аз, шоколада Милка в Германия е 2 евро, как така докато стигне дотук става 4.50 лв?!?
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
А какво би казал, ако всички "дребни" търговци се организират в еди какъв си съюз и в дните за Великден, Коледа, НГ, сигурно има и още такива масови решат да "почиват"!? Какво ще се случи с тези гладни тълпи, дали "веригите" ще успеят да се справят с наплива? Какво ще се случи с хляба, млякото които се произвеждат ежедневно?
Големите седмични пазари ги правя само от вериги, има стоки, за които ползвам специализирани магазини, а има и случаи, в които влизам за една вода/бира/хляб/вафла където ми видят очите.
Та малките магазинчета да се сърдят на себе си, че нямат 48 ролки т.хартия "Фамилия" за 20 лв (Кауфланд), сметанов сладолед във вафлена фунийка за 49 ст. (Лидл) или кисело мляко "Ел Би" 3.6% по БДС за 1.39 (Билла).
Впрочем, ебаг например са станали доста конкурентни като цени, така че И това е вариант.
Коментар
-
Първоначално изпратено от sinbad Разгледай мнение
А какво би казал, ако всички "дребни" търговци се организират в еди какъв си съюз и в дните за Великден, Коледа, НГ, сигурно има и още такива масови решат да "почиват"!? Какво ще се случи с тези гладни тълпи, дали "веригите" ще успеят да се справят с наплива? Какво ще се случи с хляба, млякото които се произвеждат ежедневно?Last edited by Mateev; 09.02.2025, 11:45.
Коментар
Коментар