Първоначално изпратено от Mateev
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Добре де, уж си зрял мъж. Ами тя цялата тази боза, е с емоционален заряд. Да ужили. Бабалата изобщо не е глупав и знае, че са боклуци. УБЕДЕН СЪМ, ЗНАЕ. Е? Или е хубаво да се върнеш в детството?
- Тогава не знам, 'баси. Връщай си се, твое си е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
ПП-ДБ наистина са отвратителни, но защо Барби трябва да ни го напомня това всеки божи ден? Предизборната битка свърши, вече си имаме правителство, и ПП-ДБ ще трабва да почака 4 години, за да се опита отново да се вреди във властта да открадне това, което все още не е успял.
Та от тази гледна точка е безсмислено да слушаме всеки божи ден хвалби за ПП-ДБ. Не знам какъв е смисълът на всичко това, освен Барбарон да ме дразни.
А ГЕРБ или другите партии ако някой ги оплюва - пука ми на патката. Единственото, което ми пука, са словесните диарии на Барби по отношение на ПП-ДБ. Е няма да го допусна това. Забележете - не хваля ГЕРБ, а оплювам ПП-ДБ, разбирайте оплювам Барби. Оплювам и всички емигранти именно защото Барби е емигрант - тоест пак оплювам Барби. И ако някой друг случайно се засегне, да знае, че Барби е виновен и да плюе по него, а не по мене.
- Тогава не знам, 'баси. Връщай си се, твое си е.
- 1 like
Коментар
-
Не съм казвал, че Пеевски е хубав. И Кокорчо не е за всичко виновен. Казвам само че, в конкретния случай и за конкретния субект, съм склонен да повярвам повече на Пеевски. Защо? Ами защото, той поне, никога не е крил, че е откъм Тъмната страна на Силата. А тези двамата, къде ли не бяха, по протести, по площади, ала-бала... И какво? Излезе, че сега, те крепят ГЕРБ...заедно с едни други "праведници" от БСП и ИТН. Съжалявам но, как да не се отврати човек?
Та от тази гледна точка е безсмислено да слушаме всеки божи ден хвалби за ПП-ДБ. Не знам какъв е смисълът на всичко това, освен Барбарон да ме дразни.
А ГЕРБ или другите партии ако някой ги оплюва - пука ми на патката. Единственото, което ми пука, са словесните диарии на Барби по отношение на ПП-ДБ. Е няма да го допусна това. Забележете - не хваля ГЕРБ, а оплювам ПП-ДБ, разбирайте оплювам Барби. Оплювам и всички емигранти именно защото Барби е емигрант - тоест пак оплювам Барби. И ако някой друг случайно се засегне, да знае, че Барби е виновен и да плюе по него, а не по мене.Last edited by Mateev; 09.02.2025, 23:18.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
Хубав Пеевски, акан Асен Василев. Браво, добре си се научил. Каква държава имахме преди Кокорчо!
- 1 like
Коментар
-
Обикновено съм скептичен, когато Пеевски говори, как той бил "за хората" обаче, когато отвори дума за Пъп100Киро, съм по-скоро, склонен да му вярвам. Онзи отдалеч си личеше, че е МЕНТЕ и аз се чудя, как Бабалата му се е вързал и е гласувал за него и за Кокорчо. Един дол дренки са.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Нищо!Това просто е "войната" със снимки и колажи на Матеев с Барби!
Пък и колкото повече се пускат колажи за ПП-ДБ, толкова повече се подсещам за къщите за тъщи, за изчезналите 800 000 българи, за "Хемус", за възхода на Пеевски, за 2-та милиарда за електронно правителство, за сина на Московски, за назначаването на Георг за зам-министър току-що завършил и прочее.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение
Нищо!Това просто е "войната" със снимки и колажи на Матеев с Барби!Last edited by Mateev; 09.02.2025, 22:24.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнениеПодобни снимки и колажи могат да се покажат и за Бойко. Какво трябва да ни покажат?
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар