IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Ако Барби на всеослушание обяви, че ПП-ДБ са боклуци, войната с него приключва точно в този момент.
    Пак максимализъм. Къде го съхраняват всичкия? "Сърдити старчета" продължават.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Добре де, уж си зрял мъж. Ами тя цялата тази боза, е с емоционален заряд. Да ужили. Бабалата изобщо не е глупав и знае, че са боклуци. УБЕДЕН СЪМ, ЗНАЕ. Е? Или е хубаво да се върнеш в детството?
      - Тогава не знам, 'баси. Връщай си се, твое си е.
      Ако Барби на всеослушание обяви, че ПП-ДБ са боклуци, войната с него приключва точно в този момент.

Коментар

ПП-ДБ наистина са отвратителни, но защо Барби трябва да ни го напомня това всеки божи ден? Предизборната битка свърши, вече си имаме правителство, и ПП-ДБ ще трабва да почака 4 години, за да се опита отново да се вреди във властта да открадне това, което все още не е успял.

Та от тази гледна точка е безсмислено да слушаме всеки божи ден хвалби за ПП-ДБ. Не знам какъв е смисълът на всичко това, освен Барбарон да ме дразни.

А ГЕРБ или другите партии ако някой ги оплюва - пука ми на патката. Единственото, което ми пука, са словесните диарии на Барби по отношение на ПП-ДБ. Е няма да го допусна това. Забележете - не хваля ГЕРБ, а оплювам ПП-ДБ, разбирайте оплювам Барби. Оплювам и всички емигранти именно защото Барби е емигрант - тоест пак оплювам Барби. И ако някой друг случайно се засегне, да знае, че Барби е виновен и да плюе по него, а не по мене.
        Добре де, уж си зрял мъж. Ами тя цялата тази боза, е с емоционален заряд. Да ужили. Бабалата изобщо не е глупав и знае, че са боклуци. УБЕДЕН СЪМ, ЗНАЕ. Е? Или е хубаво да се върнеш в детството?
        - Тогава не знам, 'баси. Връщай си се, твое си е.

Коментар

Не съм казвал, че Пеевски е хубав. И Кокорчо не е за всичко виновен. Казвам само че, в конкретния случай и за конкретния субект, съм склонен да повярвам повече на Пеевски. Защо? Ами защото, той поне, никога не е крил, че е откъм Тъмната страна на Силата. А тези двамата, къде ли не бяха, по протести, по площади, ала-бала... И какво? Излезе, че сега, те крепят ГЕРБ...заедно с едни други "праведници" от БСП и ИТН. Съжалявам но, как да не се отврати човек?
          ПП-ДБ наистина са отвратителни, но защо Барби трябва да ни го напомня това всеки божи ден? Предизборната битка свърши, вече си имаме правителство, и ПП-ДБ ще трабва да почака 4 години, за да се опита отново да се вреди във властта да открадне това, което все още не е успял.

Та от тази гледна точка е безсмислено да слушаме всеки божи ден хвалби за ПП-ДБ. Не знам какъв е смисълът на всичко това, освен Барбарон да ме дразни.

А ГЕРБ или другите партии ако някой ги оплюва - пука ми на патката. Единственото, което ми пука, са словесните диарии на Барби по отношение на ПП-ДБ. Е няма да го допусна това. Забележете - не хваля ГЕРБ, а оплювам ПП-ДБ, разбирайте оплювам Барби. Оплювам и всички емигранти именно защото Барби е емигрант - тоест пак оплювам Барби. И ако някой друг случайно се засегне, да знае, че Барби е виновен и да плюе по него, а не по мене.
          Last edited by Mateev; 09.02.2025, 23:18.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Хубав Пеевски, акан Асен Василев. Браво, добре си се научил. Каква държава имахме преди Кокорчо!
            Не съм казвал, че Пеевски е хубав. И Кокорчо не е за всичко виновен. Казвам само че, в конкретния случай и за конкретния субект, съм склонен да повярвам повече на Пеевски. Защо? Ами защото, той поне, никога не е крил, че е откъм Тъмната страна на Силата. А тези двамата, къде ли не бяха, по протести, по площади, ала-бала... И какво? Излезе, че сега, те крепят ГЕРБ...заедно с едни други "праведници" от БСП и ИТН. Съжалявам но, как да не се отврати човек?

Коментар

Обикновено съм скептичен, когато Пеевски говори, как той бил "за хората" обаче, когато отвори дума за Пъп100Киро, съм по-скоро, склонен да му вярвам. Онзи отдалеч си личеше, че е МЕНТЕ и аз се чудя, как Бабалата му се е вързал и е гласувал за него и за Кокорчо. Един дол дренки са.
              Хубав Пеевски, акан Асен Василев. Браво, добре си се научил. Каква държава имахме преди Кокорчо!

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

Нищо!Това просто е "войната" със снимки и колажи на Матеев с Барби!
                Ами ужасно е досадно. Отварям форума и гледам Кирил Петков виновен за измирането на динозаврите.

Пък и колкото повече се пускат колажи за ПП-ДБ, толкова повече се подсещам за къщите за тъщи, за изчезналите 800 000 българи, за "Хемус", за възхода на Пеевски, за 2-та милиарда за електронно правителство, за сина на Московски, за назначаването на Георг за зам-министър току-що завършил и прочее.

Коментар

Обикновено съм скептичен, когато Пеевски говори, как той бил "за хората" обаче, когато отвори дума за Пъп100Киро, съм по-скоро, склонен да му вярвам. Онзи отдалеч си личеше, че е МЕНТЕ и аз се чудя, как Бабалата му се е вързал и е гласувал за него и за Кокорчо. Един дол дренки са.

Коментар

• Първоначално изпратено от Retro_696 Разгледай мнение

Правилно. Ако Барби спре, ще спра и аз. Не ми пука за ПП-ДБ или ГЕРБ, но силно ме дразни наглоста на Барбарон да осира любимите ми теми. Този дядка е неадекватен. Обявил ми е война, и аз се възползвам от правото си на законна самозащита. На война като на война - жертви дават и двете страни. Опитите ми за примирие удариха на камък, така че войната продължава.
                    Last edited by Mateev; 09.02.2025, 22:24.

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение
                      Подобни снимки и колажи могат да се покажат и за Бойко. Какво трябва да ни покажат?

Коментар

• Подобни снимки и колажи могат да се покажат и за Бойко. Какво трябва да ни покажат?

Коментар

дайте от 2021ва за сравнение

Коментар

• Коментар

• Коментар

• Коментар

Working...
                                X