IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение
    Кой провали сглобката? М? Кой предпочете да се коалира с БСП и Слави, вместо с ПП-ДБ?
    Ами ПП-ДБ имаха своя шанс, но го изпуснаха от прекалена лакомия.....
    Забравиха за поговорката "Всяка жаба трябва да си знае гьола".

ББ не е глупав и бързо намери алтернатива ...
    И аз щях да направя така, ако някой по време на преговори е много нагъл, нахален и иска майка си и баща си ...
    Last edited by Mateev; 16.01.2025, 22:09.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение
      Политолози:

ПП-ДБ успяха да направят немислиното.
      Успяха да върнат Доган във властта и в разпределянето на порциите от баницата.
      Кой провали сглобката? М? Кой предпочете да се коалира с БСП и Слави, вместо с ПП-ДБ?

Коментар

• Политолози:

ПП-ДБ успяха да направят немислиното.
        Успяха да върнат Доган във властта и в разпределянето на порциите от баницата.

Сега очакваме Просто Киро докато лежи в затвора, да напише книга "Моята борба" и в нея да обясни защо така са се прецакали нещата с промяната.

Коментар

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
          То ако беше само целуването на ръка, щях да вдигна купон. То е назначаване без стаж за зам-министър, купища уредени позиции, къща в Лозен с неясноти по финансирането, Бойко за кум ...

Коментар

• Ако целувка само на ръка е достатъчна, това си е страхотна оферта. Но не знаем...

Коментар

• Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от cyclop Разгледай мнение

На мен ми е най-лесно, когато ми го сметнат във футболни игрища или олимпийски басейни
                И така е добре. Важнотое, че като ни приемат във фамилията ще трябва да ударим едно рамо на братовчедите и братовчедките.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Моята визуализация е по - ясна.
                  Всички знаем, че италианската мафия разнася парите си в куфари с по точно един милион.
                  От там нататъка всичко е много по-лесно.
                  На мен ми е най-лесно, когато ми го сметнат във футболни игрища или олимпийски басейни

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

Ако го измерваш във физически пари, вземи всички банкноти евро, които са в граждани, фирми, банки и ги удвои.Това са 3 трилиона евро.
                    Моята визуализация е по - ясна.
                    Всички знаем, че италианската мафия разнася парите си в куфари с по точно един милион.
                    От там нататъка всичко е много по-лесно.

Коментар

Днес ми попадна, че Италия има дълг от 3 трилиона евро. Такава цифра ми е трудно да си я представя.

Аз я визуализирам така:

1 милион =1 куфар
                      1 милиард =1000 куфара = 1 камион
                      1 трилион = 1000 камиона
                      3 трилиона = 3000 камиона с евра.
                      Ако го измерваш във физически пари, вземи всички банкноти евро, които са в граждани, фирми, банки и ги удвои.Това са 3 трилиона евро.

Коментар

Днес ми попадна, че Италия има дълг от 3 трилиона евро. Такава цифра ми е трудно да си я представя.

Аз я визуализирам така:

1 милион =1 куфар
                        1 трилион = 1000 камиона
                        Три милиона милиона.

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по всичко Разгледай мнение

По-скоро с малко няма да отговорим. Утре ще стане ясно с данните на италианците.

Аз я визуализирам така:

1 милион =1 куфар
                          1 трилион = 1000 камиона
                          Last edited by vikhunter; 15.01.2025, 18:17.

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение
                            Днес още една добра новина.

Стъкмистиката казва, че инфлацията леко се ускорила до 2.2%. Добрата новина е, че в ЕС се е ускорила с повече. И май най-накрая отговаряме на условието за инфлация да приемем Еврото.

Лошата новина е, че ако пропуснем тоя шанс не е ясно колко още ще чакаме.

Баце требе да вкара на празна врата, ама само да не скъса менискуса

По-скоро с малко няма да отговорим. Утре ще стане ясно с данните на италианците.

Коментар

• Първоначално изпратено от Специалист по нищо Разгледай мнение
                              Ако не разбирах от нищо, трябваше да се кръстя Специалист по нищо.
                              Само аз разбирам от всичко. Ти от нищо не разбираш.
                              ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Защо си се кръстил специалист по нищо, след като от нищо не разбираш?
                                Ако разбирах от всичко, трябваше да се кръстя Специалист по всичко.

Коментар

Working...
                                X