Първоначално изпратено от mirodes
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Сега , току що гледах за това писмо, татарчев се е объркал, никой не е искал да го убие, само обида. Ако някой от политиците се чувства обиден от мнението на българите- множествено число, по добре да се обеси или да си направи аутодафе
А ти няма как да знаеш какво е писал.Нито пък Копейкин,който разпространява слуховете, че нямало закана,а само обида.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Има разследване, защото тоя се е заканил да убие военният министър. Което е престъпление.
А свобода на словото е да си несъгласен с политиката на правителството и да си изразиш мнението. Никой няма да те арестува за подобно нещо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеПрекрасно, просто прекрасно - съгласуваме с ембъсито, както преди го правихме с пасоля. Толкова ми е хубаво, толкова ми е евроаталнтическо - друго си е с новите мастъри, не са некви гадни авторитарници като старите гаспадари - не, фино, меко, с кадифен юмрук, така да се каже. Е, малко пак са забравили да ни дадат вазелинче, но ние сме корави и ще се справим и без него. Да живее браЦкия хъмерикански народ, вечна дружба, вечна дружба....
Вашингтон подкрепя процеса за конституционни промени, които ще позволят присъединяването на Северна Македония към Европейския съюз, и също така са ангажирани с усилията за това новото правителство на България да гарантира, че няма предявява нови искания. Това уверти специалният пратеник на САЩ за Западните Балкани Габриел Ескобар в рамките на дебат за Западните Балкани в подкомисията по външна политика на Конгреса на САЩ, предава скопското издание A1 On.
"За да придвижи своите стремежи към ЕС, правителството на Северна Македония се ангажира да приложи конституционни промени за признаване на българското малцинство. Силно подкрепяме тази трудна, но необходима стъпка и също така сме ангажирани с новото правителство на България, за да гарантира, че няма да предявява нови искания, след като Северна Македония изпълни задълженията си по съществуващите споразумения“, цитира медията думите на Ескобар.
Редно е договорите да се спазват .А ако при подписването от българска страна не са защитени нашите интереси, най -малко САЩ имат вина за това .
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеСнощи гледах по нова че щяло да има разследване срещу някакъв който написал че не е съгласен с политиката на татарчев, щял до го гръмне ли нещо такова - а бееееееее този военния министър, дето работи в украинското министерство.
иииии как смятате, ако напиша какво си мисля на всички министри и някой кавали от правителството дали ще дойдат и мен да арестуват, защото не съм съгласен с политиката на ротационното правителство. Или ще мине като изразяване на свободната ми воля- демек свобода на словото
А свобода на словото е да си несъгласен с политиката на правителството и да си изразиш мнението. Никой няма да те арестува за подобно нещо.
Коментар
-
Снощи гледах по нова че щяло да има разследване срещу някакъв който написал че не е съгласен с политиката на татарчев, щял до го гръмне ли нещо такова - а бееееееее този военния министър, дето работи в украинското министерство.
иииии как смятате, ако напиша какво си мисля на всички министри и някой кавали от правителството дали ще дойдат и мен да арестуват, защото не съм съгласен с политиката на ротационното правителство. Или ще мине като изразяване на свободната ми воля- демек свобода на словото
- 1 like
Коментар
-
Прекрасно, просто прекрасно - съгласуваме с ембъсито, както преди го правихме с пасоля. Толкова ми е хубаво, толкова ми е евроаталнтическо - друго си е с новите мастъри, не са некви гадни авторитарници като старите гаспадари - не, фино, меко, с кадифен юмрук, така да се каже. Е, малко пак са забравили да ни дадат вазелинче, но ние сме корави и ще се справим и без него. Да живее браЦкия хъмерикански народ, вечна дружба, вечна дружба....
Вашингтон подкрепя процеса за конституционни промени, които ще позволят присъединяването на Северна Македония към Европейския съюз, и също така са ангажирани с усилията за това новото правителство на България да гарантира, че няма предявява нови искания. Това уверти специалният пратеник на САЩ за Западните Балкани Габриел Ескобар в рамките на дебат за Западните Балкани в подкомисията по външна политика на Конгреса на САЩ, предава скопското издание A1 On.
"За да придвижи своите стремежи към ЕС, правителството на Северна Македония се ангажира да приложи конституционни промени за признаване на българското малцинство. Силно подкрепяме тази трудна, но необходима стъпка и също така сме ангажирани с новото правителство на България, за да гарантира, че няма да предявява нови искания, след като Северна Македония изпълни задълженията си по съществуващите споразумения“, цитира медията думите на Ескобар.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
-
Съгласно изследване по автозомна ДНК от 2013 г. насочено върху степента на родство вътре в етносите от Европа и между отделните етноси на континента се установява, че хомогенността (т.е. степента на родство) във и между народите в Източна Европа е по-висока от тази между народите в Западна Европа. Установява се отчетлив, генетичен сигнал, най-силен в районите на Прибалтика, Полша и Украйна, който хомогенизира източноевропейците и който е сравнително нов. Като вероятна причина за хомогенността на Източна Европа, авторите на изследването сочат евентуално славянските миграции по време на Великото преселение на народите. Според авторите е налична силна генетична връзка например между българи, сърби, поляци и руснаци, като степента на родство между тези етноси е висока, което говори за неотдавнашен общ произход – отпреди около 1500 години.[20]
През 2015 г. излизат публикува резултатите от комплексно генетико-лингвистично изследване върху славяни и балти, което разкрива защо източните и западните славяни си приличат, а южните се отличават от тях. Анализът е извършен в съответствие с три генни системи – Y-хромозома, митохондриална ДНК, и автозомна ДНК. В изследването се подчертава, че южните славяни са обменили много повече генетичен материал с античното балканско население, отколкото източните и западните славяни със заварените популации и затова южните славяни се различават значително от тях.[21]
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90...B8%D1%82%D0%B5
Твърде далеч от разни изостанали азиатски народности
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от бай Митьо Разгледай мнение
Няма такова изследване, ако има приложи линк. Иначе просто лъжеш.....а, и да не е от група съветски учени, че при тях лъжата е сигурна.
През 2015 г. излизат публикува резултатите от комплексно генетико-лингвистично изследване върху славяни и балти, което разкрива защо източните и западните славяни си приличат, а южните се отличават от тях. Анализът е извършен в съответствие с три генни системи – Y-хромозома, митохондриална ДНК, и автозомна ДНК. В изследването се подчертава, че южните славяни са обменили много повече генетичен материал с античното балканско население, отколкото източните и западните славяни със заварените популации и затова южните славяни се различават значително от тях.[21]
https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%90...B8%D1%82%D0%B5
Коментар
-
Ne znam, така пише и се цитират разни статии и изследвания в педипедия
- 2 Харесвания
Коментар
-
Ne znam, така пише и се цитират разни статии и изследвания в педипедия
Коментар
-
Направи партия , стани мин председател и кажи като мъж- не искаме ваши стоки в бг в това число петрол , газ и торове. Ще бъдеш уникален. Не разбирам политиката на ес, трябва да кажат не искаме нищо от русия, нищо произведено от техния нефт или газ. Ама никой не казва такова нещо.
Не знам кой каква идиотия пропагандира, но определено руснаците избиват нациките. А македония ще я нападнем тогава когато кажат че имат ядрена бомба и искат да я взривят в бг. Относно договорите- там кирчо и кокорчо са босовете, а и байхуй, забравих. За тях няма абсолютно никакъв проблем че договорите не се спазват, само за да угодим на макарона пуснахме макетата да водят преговори за ес
Може да ти е мъчно, може да ти се плаче, но генетично сме най близо с руснаците- например харесваме противоположния пол, искаме да се спазват договорите и други такива
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение
Total bullshit. Най-близко генетично сме със съседните държави-Румъния, Македония (там е ясно защо),Хърватия, Северна Гърция (и там е ясно защо).С руснаците имаме малко общи черти,и визуално, и като манталитет.
Коментар
-
Направи партия , стани мин председател и кажи като мъж- не искаме ваши стоки в бг в това число петрол , газ и торове. Ще бъдеш уникален. Не разбирам политиката на ес, трябва да кажат не искаме нищо от русия, нищо произведено от техния нефт или газ. Ама никой не казва такова нещо.
Не знам кой каква идиотия пропагандира, но определено руснаците избиват нациките. А македония ще я нападнем тогава когато кажат че имат ядрена бомба и искат да я взривят в бг. Относно договорите- там кирчо и кокорчо са босовете, а и байхуй, забравих. За тях няма абсолютно никакъв проблем че договорите не се спазват, само за да угодим на макарона пуснахме макетата да водят преговори за ес
Може да ти е мъчно, може да ти се плаче, но генетично сме най близо с руснаците- например харесваме противоположния пол, искаме да се спазват договорите и други такива
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар