IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение

А я кажи как става това без ЕС? Значи с 3-4 други държавици може, ама с България не може. - А, да, вярно! Пак ще има подпорки „социализма 45г.”, „руското влияние”, филанкишията, Сульо и Пульо, ама проблема никога не е в робското мислене на задклавиатурното устройство.
    Ами аз много паралели между българското общество и съответно полското и чешкото не виждам, ама вече ти казах - ако виждаш потенциала на България да е едновременно извън ЕС и извън ЕвС, направи партия, събери останалите с "неробско мислене, които не се нуждаят от съюзи" и направи нужното, така че хем Европа да ни дава пари, работодатели и пазар, хем Русия да ни дава евтино ресурси, хем ако може и Китай да ни строи пътища и постове. Ще гласувам за теб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Tepix Разгледай мнение

Тук лайквам. И според мен точно това ще стане или поне има големи планове това да стане.
      А я кажи как става това без ЕС? Значи с 3-4 други държавици може, ама с България не може. - А, да, вярно! Пак ще има подпорки „социализма 45г.”, „руското влияние”, филанкишията, Сульо и Пульо, ама проблема никога не е в робското мислене на задклавиатурното устройство.
      Last edited by Kris_; 25.05.2023, 13:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ами и в Полша не ги кефи да си закриват тецовете, да приемат диваци от Азия и Африка и децата им да си сменят пола.Така че след 10-15 години, когато Източна Европа настигне Западна Европа по БВП на човек от населението и по заплащане на труда може да се заформи нов съюз на държавите от Източна Европа. И в един момент ще има и миграция на хора от местното население от Западна Европа към Източна.
        Ако на руснаците им уврат главите и се откажат от имперските си амбиции може и те да се присъединят към тоя съюз. Което е малко вероятно, но в Русия има достатъчно интелигентни хора,които могат да бъдат привлечени като имигранти в тоя съюз.
        За последното изречение ще те разпнат! Е са' глей ко' ста'!
        За форумния нещастин само на запад може да има интелигентни хора. Всичко на изток е с „оркско” мислене.
        А за всичкото х'Ентелигенция в Западна Европа, всичко що е на изток от Берлин е тъмна Индия. Въобще, нито знаят какво се е случвало, нито какво се случва, нито ги интересува!

Коментар

• Първоначално изпратено от mirodes Разгледай мнение

Ами и в Полша не ги кефи да си закриват тецовете, да приемат диваци от Азия и Африка и децата им да си сменят пола.Така че след 10-15 години, когато Източна Европа настигне Западна Европа по БВП на човек от населението и по заплащане на труда може да се заформи нов съюз на държавите от Източна Европа. И в един момент ще има и миграция на хора от местното население от Западна Европа към Източна.
          Ако на руснаците им уврат главите и се откажат от имперските си амбиции може и те да се присъединят към тоя съюз. Което е малко вероятно, но в Русия има достатъчно интелигентни хора,които могат да бъдат привлечени като имигранти в тоя съюз.
          Тук лайквам. И според мен точно това ще стане или поне има големи планове това да стане.

Коментар

Бил съм в Чехия и Хърватия и знам за какво говоря. Пък за Полша гледах статистика, четох коментари в клипчета в ютуб и се разходих с GoogleMaps из основните градове. Може да не те кефи русофобията им (на мен пък ми идва в повече радикалния католицизъм), но са машинки. За тях според мен има голям план, чакам да видя какво ще стане с Вишеградския формат.
            Last edited by mirodes; 25.05.2023, 12:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

Полша - локомотив? С ТАЗИ си глупост? Шегуваш се. Тези са камикадзета. Ама както и да е. Пък за руски хибридни атаки...намирам ги за напълно естествени и нормални в среда, в която, Западът опитва да ги измести отвсякъде и да ги игнорира. Нютон, действие и противодействие.
              Бил съм в Чехия и Хърватия и знам за какво говоря. Пък за Полша гледах статистика, четох коментари в клипчета в ютуб и се разходих с GoogleMaps из основните градове. Може да не те кефи русофобията им (на мен пък ми идва в повече радикалния католицизъм), но са машинки. За тях според мен има голям план, чакам да видя какво ще стане с Вишеградския формат.

Коментар

• Интересно ще стана ако Турция се разклати:

Мигранти се опитаха да нахлуят в България, като щурмуваха турския ГКПП „Капъкуле“. В групата са се включили мъже, жени и деца, които са настоявали турските власти да ги пуснат да минат границата, посочва NOVA.

Заради атаката служителите на пункта срещу ГКПП "Капитан Андреево" са били принудени да преустановят работа от 9 до 11 часа в сряда. Полицаите от турска страна са употребили сила и са дали предупредителни изстрели, за да овладеят ситуацията.

След намесата на полиция, жандармерия и митническата охрана групата от около 100 души е задържана за „опит за насилствено проникване в митническата зона под въздействието на провокатори”.

Коментар

• ха ха
                  току що гледам
                  протест на крадците от герб що прокуратурата викали за разпит бащицата им.
                  Абе за таз тиква никъф ли закон не вАжи?
                  Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

Това, за което или не разбираш, или отказваш да разбереш, или само сляпо четеш тези, които уж четат между редовете (след като засякох миналата седмица бот с развален български в друг бг форум, вече вярвам на приказките за руски хибридни атаки), няма много какво да ти се обясни.
                    Чакай си на "те в Европа всички са гейове които ядат щурци и си избират пола всяка сутрин". Няма семейства, няма бизнеси, няма бракове, няма деца, няма пътувания - всичко е един голям розов прайд.
                    Чакай си, след някое и друго столетие може и това да стане. Междувременно Полша ще е станала новия локомотив на Европа, Китай ще е окупирал всичко до Урал и ще си говорят пак нашите прапраправнуци колко умираща е Европа.
                    Полша - локомотив? С ТАЗИ си глупост? Шегуваш се. Тези са камикадзета. Ама както и да е. Пък за руски хибридни атаки...намирам ги за напълно естествени и нормални в среда, в която, Западът опитва да ги измести отвсякъде и да ги игнорира. Нютон, действие и противодействие.

Коментар

• Коментар

• Понеже блюстителите на демокрацията в другата тема говорят само за подлото и безочливо нищожесво Путин когато си играе картите в международната политика и сфери на влияние относно 24 май, и за пореден път съм обявен за рускопоклонник, което е безумие, а тези, които громят Путлера в интернет изглежда хич не са по реципрочността във въпросите и отговорите, затова пренасям темата където ѝ е мястото.

Американската посланичка в Скопие, пияница, известна със своето леко поведение казва, че „от София слушаме много агресивен език”.

Агелер: Од Софија слушнавме многу агресивен јазик

Каква ѝ е работата на тая американска фльорца, че да коментира нещо, за което тя не е отговорна и за страна, в която не е акредитирана? Нека си гледа там своите скопски приятелчета и да остави София на мира!
                        Но това е ясен сигнал към нашите политици. Щом нашия език е много „агресивен”, веднага ще се поправим!

Източник:
                        https://novamakedonija.com.mk/makedo...resiven-jazik/
                        Last edited by Kris_; 25.05.2023, 12:00.

Коментар

Това, за което или не разбираш, или отказваш да разбереш, или само сляпо четеш тези, които уж четат между редовете (след като засякох миналата седмица бот с развален български в друг бг форум, вече вярвам на приказките за руски хибридни атаки), няма много какво да ти се обясни.
                          Чакай си на "те в Европа всички са гейове които ядат щурци и си избират пола всяка сутрин". Няма семейства, няма бизнеси, няма бракове, няма деца, няма пътувания - всичко е един голям розов прайд.
                          Чакай си, след някое и друго столетие може и това да стане. Междувременно Полша ще е станала новия локомотив на Европа, Китай ще е окупирал всичко до Урал и ще си говорят пак нашите прапраправнуци колко умираща е Европа.
                          Имаш някакви увреждания честно. Другия вариант е сляпо да си затвяраш очите за очеизвадното.
                          Ама със зарита глава в пясъка няма да промениш фактите.
                          Какви локомотиви като има обективни причини едни да получават повече заеми от други, по същия начин както едни получават новонапечатаната валутата първи, а други по-късно, което определя и кой се възползва от пълната ѝ покупателна стойност. Хабер си нямаш за какво говориш!
                          Last edited by Kris_; 25.05.2023, 03:15.

Коментар

А ти защо ми задаваш въпроси, по които даже не се вълнувам особено? Виждам, че ти се вълнуваш достатъчно, така че кажи как е. Вкарай ме в правата вяра.
                            А Израел по обективни причини го давам за пример, обаче нещо провокаторски избягваш и се мъчиш отново да ме насочиш в несъществена посока. Отново трябва да гледаме на някъде и да робуваме. Не ми приписвай твоите проблеми и комплекси. Това, че гледам от добрите примери, а ти робските не означава, че автоматично трябва да си прехвърляш и проектираш ограничените комплексчета върху мен или към другите в темата.
                            Да, Запада трябваше да си отгледат няколко поколения докато ги научат, че да си педалче е хубаво, а тези, които сега ще израстнат с ценностите, които mirodes описа неведнъж, и към които ти не възразяваш, защото все още не са засегнали пряко живота ти, тогава Запада и злато да копае ще е западнал тотално, но на теб ти убягва и математиката, така че няма да те насилвам със семтки. Ти се радвай, че още не се радваш на "ценностите" от първо лице, но никога не е късно. Тя отровата се наслагва бавно и сигурно.

Коментар

Ама защо даваш пример с Израел?!? Дай пример с нещо релевантно, дето не е в умиращия Запад - Раша, Беларус, КНДР, Никарагуа, Мали, Буркина Фасо.

И що подмина въпроса с кражбите на деца от норвежците? Какво стана там, пак бяха походи и митинги?!?
                              А ти защо ми задаваш въпроси, по които даже не се вълнувам особено? Виждам, че ти се вълнуваш достатъчно, така че кажи как е. Вкарай ме в правата вяра.
                              А Израел по обективни причини го давам за пример, обаче нещо провокаторски избягваш и се мъчиш отново да ме насочиш в несъществена посока. Отново трябва да гледаме на някъде и да робуваме. Не ми приписвай твоите проблеми и комплекси. Това, че гледам от добрите примери, а ти робските не означава, че автоматично трябва да си прехвърляш и проектираш ограничените комплексчета върху мен или към другите в темата.
                              Да, Запада трябваше да си отгледат няколко поколения докато ги научат, че да си педалче е хубаво, а тези, които сега ще израстнат с „ценностите”, които mirodes описа неведнъж, и към които ти не възразяваш, защото все още не са засегнали пряко живота ти, тогава Запада и злато да копае ще е западнал тотално, но на теб ти убягва и математиката, така че няма да те насилвам със семтки. Ти се радвай, че все още не се радваш на "ценностите" от първо лице, но никога не е късно. Тя отровата се наслагва бавно и сигурно.
                              Last edited by Kris_; 25.05.2023, 03:10.

Коментар

Ти първо се погрижи за твоите комплекси, а после може и акъл да даваш за на другите.

Погледни пустинята в Израел, която е превърната в райска градина! Само 20% от земята там става за земеделие, но въпреки това умните и работливи израелци са превърнали тази пустиня в цветуща градина!
                                България е била градина, а днес, ако продължаваме безотговорно да си разсипваме водата както си разсипахме селското стопанство ще станем пустиня!
                                И кого да обвиним за този подвиг? Отново ли руснаци, американци, цигани, турци, сърби, гърци, румънци, евреи, масони и филанкишията? - Не! Ние сами я превърнахме в боклуджийска кофа и няма кой да обвиняваме! А защо стана така? Защото основно разрушаваме, а нищо не създаваме.
                                По вода газим - жадни ходим!
                                Ама защо даваш пример с Израел?!? Дай пример с нещо релевантно, дето не е в умиращия Запад - Раша, Беларус, КНДР, Никарагуа, Мали, Буркина Фасо.

И що подмина въпроса с кражбите на деца от норвежците? Какво стана там, пак бяха походи и митинги?!?

Коментар

Working...
                                X