If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ендер , за тебе знам , че си трол и нямаш истинска диплома..И ти ли си завършил там като БУЦИ или си с помощно училище..МОЖЕ ДА ИМАШ НЯКАКВА КУПЕНА ХАРТИЙКА..Мутрите удвоиха ли надника за изборите..ВИКАЙ И ДРУГИТЕ МУТРЕНСКИ ТРЛОВЕ ДА СПАМИТЕ..
Кире, да не си притеснен нещо за изборните резултати, че изпълзя от дупчицата.
Или пролетното слънчице те зарадва...
Какво ви притеснява? Христо Иванов призовава за диалог, което е единственият вариант за решаване на проблеми по принцип. Казва, че правителството няма ясна идея какво точно иска от РСР, което си факт.
Ето пасаж:
...Но, за съжаление, аз дори не мога да бъда сигурен, че позицията на управляващите изобщо изхожда от националните интереси на първо място. Водещото е спасяването на ВМРО от изпадане от парламента на цената на това политиката ни към РСМ да бъде докарана до пълен блокаж. Така, печеливши са единствено двете ВМРО-та и агентурата на ДС, УДБА и КГБ, която гнезди уютно в тях и прави планове за бъдеще по свой вкус.
Това, което трябва да стане, за да избегнем катастрофа на македонската си политика, е в София да бъде формулирана спешно конкретна пътна карта за излизане от блокажа до края на годината, в която да бъдат описани съвсем конкретни искания към Скопие, които трябва да бъдат:
– разбираеми от евроинтеграционна гледна точка;
изпълними от едно правителство;
– годни за публична комуникация в София, Скопие, Брюксел и Берлин;
– измерими като конкретна реализация в обозримо бъдеще;
защитаващи нашия национален интерес да имаме И общо бъдеще, И общо минало.
Такава пътна карта, интегрирана с процеса на преговори, би запазила възможността ни да наложим последващ блокаж преди приключване на присъединяването, ако въпросните условия не се изпълняват по график.
Прочети 2-3 статии в Дневник и ще разбереш - то бива антибългарщина, ма статтите оттам все едно в Скопие и Белград са писани. После виж и 2-3 статии на зелените и съвсем ще се откажеш. За Истанбулската конвенция няма да отварям реч. Абе страшно е, просто страшно!
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
И аз ги имах предвид, дори бих преглътнал позицията им по ИК, ама с тая по Македония ме загубиха тотал.
Единствената друга алтернатива извън статуквото за хубаво или лошо си остава Слави.
Миналата година бяха изгонени мутрите от банковата система, с влизането в ЕРМ2 и надзора на ЕЦБ.
Тази неделя, ако бъдат изгонени мутрите и от Парламента, може и да хвръкне БФБ.
Как изгонени бе Харки, Защо тогава тия "лумпени" отвън, още викат мутри вън !?
Миналата година бяха изгонени мутрите от банковата система, с влизането в ЕРМ2 и надзора на ЕЦБ.
Тази неделя, ако бъдат изгонени мутрите и от Парламента, може и да хвръкне БФБ.
Подкрепям мнението ! Идеалната партия и политици едва ли съществуват, но Демократична България най много се доближава до желанието на всички да се справим с корупцията и превзетата държава !
И аз ги имах предвид, дори бих преглътнал позицията им по ИК, ама с тая по Македония ме загубиха тотал.
Единствената друга алтернатива извън статуквото за хубаво или лошо си остава Слави.
Прецко, няма да се притесняваш. Тези, за които ще пусна бюлетина влизат
Това имах предвид, иначе даваш на "печелившия", взетото от "твоите хора". Двоица сили върху везната, създават въртящ момент, но в "изненадваща" посока. В тоя смисъл дори Цвятко, асансьорния техник, продължава без да осъзнава, да работи "патерица", пък и не е единствен Някога заради безбройното роене на партии цар Борис казал баста и разпуснал парламента за няколко години. Левът станал за нула време световно призната валута и то по време когато светът се мъчел с остатъците от депресията. Не е зле да се гледа широкоспектърно. С това роене на партийки- ми то да те заболи главата от глупости само да ги слушаш, а камо ли ако влязат дори повече от 5 в парламента. Ще се извадят кирливите ризи и нищо няма да направят, даже и мандат няма да изкарат. Пък и не е само преди избори, - имахме примери за партийки с по десетина класирани депутати - на прима виста се сещам за Янето, което щеше да се бори с корупция....гати бореца се оказа, Или Волен със златния пръст, ...който щеше да бори корупцията ...обаче от плажа в латинска америка, Бареков ...без думи, Марешки ... и т.н....
Е те затова сме на тоя хал - щото не се мисли, а не заради това за което си губя време да пиша.
Коментар