IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение

Селена тоз боклук изхарчи 2млрд за електронно правителство за повече от 10 години и такова НЯМАМЕ.
    Естония го направи за 20млн и 5 месеца !?!?!?
    докажете това!!!
    лесно е да мятате фекалии по вентилатора!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Here are all 29 lawsuits Trump is facing now that he’s left office

Това го пускам специално за руския възпитаник/ май грисов се казваше/, който лаеше срещу путин и обясняваше че нямало кой да се кандидатира ако знае че ще има дела срещу него. На перчемлията му беше ясно , но въпреки това се изправи срещу системата
      .. ако нѣкой ми каже, че Русия ни мисли доброто, то азъ ще го напсувамъ съ най-мрѫснитѣ думи."
      Г.С. Раковски, "Дунавски лебед", 1861г.

Коментар

• Here are all 29 lawsuits Trump is facing now that he’s left office

Това го пускам специално за руския възпитаник/ май грисов се казваше/, който лаеше срещу путин и обясняваше че нямало кой да се кандидатира ако знае че ще има дела срещу него. На перчемлията му беше ясно , но въпреки това се изправи срещу системата

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Гледам снощи тиквата и ми се драйфа...
            Застанел пред десетина ученици и разправя за ваксини и магистрали.....
            Бахти изрода...
            БГ Задкулисие вече не го иска, затова публукуваха компроматите, искат бъдеща некомпрометирана фигура за да изцоцат идващите милиарди.
            От Козяк и Германия - също.
            Затова и пробутаха Слави и скопиха патериците на Герб на изборите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Т.е. Пускат Дончев на предна линия. Този става за премиер. Аз май, като се замисля, глупав габровец и севлиевец май не познавам.
              Селена тоз боклук изхарчи 2млрд за електронно правителство за повече от 10 години и такова НЯМАМЕ.
              Естония го направи за 20млн и 5 месеца !?!?!?
              Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от Selena Разгледай мнение

Как е хабитата откъм вируса дето не съществува? Здрави ли сте?
                Някои го изкарахме без да го усетим, други още не могат да се справят с последиците, а трети загубиха битката. Доста от познатите ми, които нямаха пряк сблъсък с вируса, вече са ваксинирани с първа доза.
                Наздраве!
                Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
                Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение

Пред огледалото ли..?

Наздраве !
                  Огледалото ми създава усещане за диалог, когато започна да си говоря с най-умния човек когото познавам
                  Наздраве!
                  Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнение
                    Може пък ти да караш в насрещното...
                    Наздраве!
                    Ъхъ, по навик. От как се помня, около мен основно са наопаки, само аз съм на терсене
                    Наздраве!
                    Мечо

Коментар

• Първоначално изпратено от Dragodanov Разгледай мнение
                      и

Ти как точно разбра и установи, че написаното е вярно? Разследване ли си правил? Някакви фактически проверки? Ходи до Барцелона да гледаш къщето ли? Това от позицията ти на каспичански заврян зет-нищоправник, който по цял ден кибичи за компютъра ли го казваш?

Че самата банкянска Тиква не отрече, че снимките и записите са истински. Само дето твърдеше, че някаква "хубава госпожа" била вкарала един сак пачки и злато през охраната на НСО и през неговата лична охрана и била аранжирала шкафчето и направила снимките. И то го е направила 2-3 пъти, щото снимките са от различни години.
                      И само абсолютни герберски идиоти може да вярват на версиите на изпечения банкянски лъжец и страхливец.
                      Впрочем две американски лаборатории, които работят с ФБР, потвърдиха, че снимките и записите са истински. Ама очевидно тъпаците в България са огромна част, щом не вярват на американските лаборатории, ами на банкянската Тиква.
                      Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Мутри ВЪН!!!

Коментар

• Румен Христов: Партиите еднодневки се страхуват от предсрочни избори

Боже! Тоя помните ли го? Беше кандидат за президент на едни избори. Не се добра дори до балотаж срещу БСП. И сега седнал да дава акъл!
                          Ако не се беше лепнал за Боко Тиквата, като репей за куча опашка, неговата маргинална партийка и сега щеше да гледа парламента през прозореца. Такива глупаци като него докараха СДСто до просешка тояга.
                          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• и
                            Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                            Д-р Попкутев направо размазва Боко Тиквата и неговия глашатай, агента на Шесто управление на ДС агент Николай.

Малко е дългичко, ама пък е 100% вярно.
                            Ти как точно разбра и установи, че написаното е вярно? Разследване ли си правил? Някакви фактически проверки? Ходи до Барцелона да гледаш къщето ли? Това от позицията ти на каспичански заврян зет-нищоправник, който по цял ден кибичи за компютъра ли го казваш?

Коментар

• Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение

Късметлийка Аз ежедневно се срещам с такива.
                              Наздраве!
                              Как е хабитата откъм вируса дето не съществува? Здрави ли сте?

Коментар

• Гледам снощи тиквата и ми се драйфа...
                                Застанел пред десетина ученици и разправя за ваксини и магистрали.....
                                Бахти изрода...

Коментар

Working...
                                X