Кафето е явно, че не е било турско
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от пасъм Разгледай мнениеНека пърленето започне сегаНямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Рядко поглеждам тоя парцал, но днес.....
https://pik.bg/%D0%B5%D0%BA%D1%81%D0...ws1237641.html
".............Увеличаването на ромските, на турските, на родопските гласове,това е демографски срив. Около 10% от българите гласуват, 30% гласуват други. До десет години ДПС ще стане първа политическа сила......."Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от минувач Разгледай мнениеХидроинженера умее да прави така , че водата да тече отдолу нагоре - от Росенец към високопланинските селца...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
Никой външен не знае какъв е точно конфликта в ДПС. Но аз за спорта бих заложил (противно на прогнозите), че Пеевски ще си наложи неговото. Тоя е такъв подмолен хитрец, че навремето успя да изпързаля банкера Цветан Василев (от окрадената КТБ, дето избяга в Сърбия), който може да е всякакъв, само не и глупав. Разбира се нищо конкретно не знам, ще е смешно да се правя на умен да коментирам
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Кой ще победи?
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Д.Петков Разгледай мнение
Никой външен не знае какъв е точно конфликта в ДПС. Но аз за спорта бих заложил (противно на прогнозите), че Пеевски ще си наложи неговото. Тоя е такъв подмолен хитрец, че навремето успя да изпързаля банкера Цветан Василев (от окрадената КТБ, дето избяга в Сърбия), който може да е всякакъв, само не и глупав. Разбира се нищо конкретно не знам, ще е смешно да се правя на умен да коментирам
Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Selena2024 Разгледай мнение
Ще ми е интересен Вашият анализ за случващото се в ДПС.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mitko2848 Разгледай мнение
Това, че не схващаш не говори добре за теб. Имаш една дейност за която се плащат заплати без да има печалба- тоест субсидира се от бюджета( от данъците на другите данъкоплатци) При държавната администрация е същото, но те поне ти предоставят някаква услуга и без тях не може същото е и с полиция, пожарна и т.н. И да- и депутатите получават заплати
.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Аха, искаш да кажеш че бачкерите не получават пари, не им се плащат осигуровки и разни други нещица- сега разбрах защо никой не иска в бг да стане депутат - защото няма да получи заплата, хайде наздраве че при теб е ракиено време - https://www.youtube.com/watch?v=8qKB...&start_radio=1
А да питам пак, че не схванах- дали получават заплати хората в данъчното, по разни министерства и комисии, а бе всичко що е на държавна издръжка дали получава по някой лев и дали имат тези хора положителен ефект върху икономиката. Имаш една дейност за която се плащат заплати без да има печалба- тоест субсидира се от бюджета( от данъците на другите данъкоплатци) При държавната администрация е същото, но те поне ти предоставят някаква услуга и без тях не може същото е и с полиция, пожарна и т.н. И да- и депутатите получават заплати
.
Коментар
Коментар