IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Интересно ще е тези няколко седмици.
    Тошко Африкански каза че няма да се коалира по никакъв повод с БСП, ГЕРБ...
    Единствено били отворени за разговори с Ицо Мажото и Кралят на фалшивите новини Бабикян.
    Все си мисля че ще се отметне от думите си. В противен случай ще се получи като в едно заглавие което мернах: "През април Слави е Цар, а през май - Пъдар"

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от grisow Разгледай мнение

Бе да ги питам тия де живеят в Германия-Франция-САЩ и гласуват за тук - дали са съгласни аз от България да гласувам за тях как да живеят те там?
      Ако имаш съответното гражданство никой не може да те спре.
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение

Поредното доказателство, че постоянно живеещите в чужбина не трябва да имат право да гласуват.
        Бе да ги питам тия де живеят в Германия-Франция-САЩ и гласуват за тук - дали са съгласни аз от България да гласувам за тях как да живеят те там?

Коментар

• Положението след изборите в едно изречение

Има такъв народ, но няма такава коалиция

Коментар

• Това май обяснява неадекватността на Бойко последните месеци. Човекът просто страда от страничните ефекти на ковид.

One in five covid-19 patients are diagnosed with a mental illness within three months

Anxiety disorders, insomnia, and dementia were the most common diagnoses.

https://www.technologyreview.com/202...box=1617661876

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение
              Много тъжна новина. Тази сутрин в болница Токуда е починал Георги Коритаров. Вчера гледах последното му предаване в Свободна Зона. Беше видимо зле но се задържа до 11:00 часа.
              Поклон пред паметта на един от последните ако не и последния български ПУБЛИЦИСТ способен на дълбоки и съдържателни анализи.
              Тая новина определено не е тъжна.Доносника си е доносник.Съжалявам ама тоя беше от крайно неприятните и подли хора.Няма как да кажа добра дума за подобни типове.Дано Господ му прости жалкия животец

Коментар

• Много тъжна новина. Тази сутрин в болница Токуда е починал Георги Коритаров. Вчера гледах последното му предаване в Свободна Зона. Беше видимо зле но се задържа до 11:00 часа.
                Поклон пред паметта на един от последните ако не и последния български ПУБЛИЦИСТ способен на дълбоки и съдържателни анализи.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                  Светослав Нанчев

Вчера в 5:54 ч. ·

ШАПКИ ДОЛУ ПРЕД БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА
                  Няма как да купите гласовете на тези които сте изгонили от родните им места
                  Click image for larger version

Name:	viber_изображение_2021-04-05_10-05-33.jpg
Views:	2
Size:	19.5 КБ
ID:	3742853

Коментар

• Първоначално изпратено от mathematician Разгледай мнение

Само че цензът е бил материален. А тука искат по образование.

Аз си държа на материалния ценз - кой колко данъци е вкарал.

От всичко по малко- висше образование/каквато и смешка да е/, някакъв минимален доход- 30-40 000 лв. годишно и да не получава пенсия

Коментар

Според което съм чел, сред останалите не се допускало да гласуват (може би в Атина) хора, живели по-малко от десет години в града и хора по професия по-ниско от кожар. Второто определение не ми е ясно, явно са имали някаква "таблица за рангове", но и двата критерия не са материални.

Коментар

• Светослав Нанчев

Вчера в 5:54 ч. ·

ШАПКИ ДОЛУ ПРЕД БЪЛГАРИТЕ В ЧУЖБИНА
                        Няма как да купите гласовете на тези които сте изгонили от родните им места

Коментар

Статуквото има резерви още.

ПатрЕотите се нацепиха и останаха вънка. Ако се обединят ВМРО + НФСБ + Марешки ще вземат едно 6-7%.

ДПС не си дадоха зор и имат едно още 100 хил гласа отгоре които ако си дадат малко зор ще ги си вземат.

При ГЕРБ също има резерви. Те са сериозна партия със сериозна структура и почти навсякъде владеят местната власт (където не са ДПС). Баце като не е министър председател ще обикаля 1 месец по села и паланки и ще привлече още 100-200 хил гласа. Поне това го може и го е правил преди без служебен жип.

Сложи и купуването на гласове дето трудно ще се пресече, щото местната власт е на ГЕРБ и ДПС.

Алтернативата сериозно трябва да се постарае да направи управленски чудеса, България да цъфти и върже, да няма грам скандали, за да се надява на приток на нови гласове.
                          Тва не е никаква алтернатива а поредните крадливи калинки Гледам тук много народ е изпаднал в еуфория и си е повярвал че с Боката е приключило Нищо не е приключило 60 милиарда са това На Курнела и на Шиши им треперят потните ръчички

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

В германия от преди 15 минути, жената затънала в снега, никъде междуградските пътища не са почистени
                            Валентина не им убивай вярата в Зарадният рай Това е Долна Путинска лъжа Немците ги изненада пролетта

Коментар

Както и да е ценза не решава въпроса с тока. Какво правим ако гласуваме само с машини (които работят на ток) и има голяма авария в цяла Младост в изборния ден.
                              Ха ха ха напушва ме на смях и ми намирисва на яко вдигане на заплати в сектор елетроенергетика щото с програмисти няма да стане

Коментар

• В германия от преди 15 минути, жената затънала в снега, никъде междуградските пътища не са почистени

Коментар

Working...
                                X