Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика в България
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение
Зависи от интерпретацията. Не зная Слави да е обещавал да "сваля някого". Слави просто показа, че може да влезе с хъс в политиката и да бъде ПЪРВА политическа сила.
Това беше сигнал за всички останали, които се прегърнаха и обединиха, но не, за да имаме вече правителство на първата политическа сила в Парламента. Те се ОБЕДИНИХА, за да нямаме правителство!
И сега НЯМАМЕ правителство, именно по тая причина - защото всички се ОБЕДИНИХА срещу това - ДА ИМАМЕ ПРАВИТЕЛСТВО от експерти!
Кое тревожи "обединените", ли? Един факт ги тревожи: щяхме да имаме правителство от експерти! Ама вашата интерпретация (на обединените срещу Слави, за да НЯМАМЕ правителство - е друга): лоши хора предлагал Слави, гадни и НЕ МОГАТ ДА КРАДАТ!
Окончателно: искате да управлява партия от статуквото. Няма да ни се отвори парашута!
Но, ако все пак ГЕРБ се върнат с Боко - отново ще ви повторя горното, в новия му вариант: обединихте се срещу Слави, за да върнете ГЕРБ на власт. И ще ми е готино!
Връзка с хората на Слави нямам и не ми пука КАКВО ЩЕ ИЗБЕРЕ СУВЕРЕНЪТ - този толкова хубав израз на Слави: СУВЕРЕНЪТ РЕШАВА!
И ми е гот, и съм с чувството за изпълнен дълг към нацията, с гласуването ми за ИТН - аз, който не съм гласувал през последните години!
Здраве, щастие, креативност!Стига сте рИвали, животът е хубав!
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Ти не се безпокой предварително. Оттам вече удариха пръста на хитреца.
- видя се от разходките на Цецо Асансьора до Щатите.
Макар че се разбра накрая, че и асансьорът е нефелен.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Щатите ще ви ударят един четвъртит отзад. Там с малоумни галоши така правят.
- видя се от разходките на Цецо Асансьора до Щатите.
Макар че се разбра накрая, че и асансьорът е нефелен.Last edited by Балониада; 22.09.2021, 02:42.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Харесах, защото - ако няма "да пускаме" Слави в политиката и ни е гнус да се обединяваме със Слави, по-добре с Боко в следващите 10-на години - така ни е омаял, а и магистралите нещо поизостават...))
Кирил и Асен може да са на различно мнение относно "чалгарите", щом не желаят да излязат с листата на ДБ..., а и на Мая ѝ се клатят краката, когато Асен и Кирил ѝ отказаха... Абе - умни хора са и няма да пропуснат шанса си да управляват СЪС СЛАВИ! ИЛИ Слави ще управлява с Асен и Кирил. Печеливша формула.
Другият вариант е обединените срещу Слави да върнат Боко с ГЕРБ.
Трета възможност няма.
даже шкембе войвода да се намъкне, пак няма да им стигне за да управляват
Ако Киро и Ачо са втора сила, ще може по-лесно да се обединят със Слави
Опасен момент е ако Баце се хване да се обедини с ДПс
оня фъфъл Карадаъ много се засегна от въпроса "коя е вашата родина", сега орат и бълват жупел срещу президента, а това много ще ги сближи с Бацо. Това са ДПС -фурнаджийска лопата
Ако пък баце направи някак правителство с който и да е, предполагам че протестите ще продължат
Изобщо намираме се в тежка политическа криза, която може да продължи
Last edited by Балониада; 22.09.2021, 01:45.
- 1 like
Коментар
-
Зависи от интерпретацията. Не зная Слави да е обещавал да "сваля някого". Слави просто показа, че може да влезе с хъс в политиката и да бъде ПЪРВА политическа сила.
Това беше сигнал за всички останали, които се прегърнаха и обединиха, но не, за да имаме вече правителство на първата политическа сила в Парламента. Те се ОБЕДИНИХА, за да нямаме правителство!
И сега НЯМАМЕ правителство, именно по тая причина - защото всички се ОБЕДИНИХА срещу това - ДА ИМАМЕ ПРАВИТЕЛСТВО от експерти!
Кое тревожи "обединените", ли? Един факт ги тревожи: щяхме да имаме правителство от експерти! Ама вашата интерпретация (на обединените срещу Слави, за да НЯМАМЕ правителство - е друга): лоши хора предлагал Слави, гадни и НЕ МОГАТ ДА КРАДАТ!
Окончателно: искате да управлява партия от статуквото. Няма да ни се отвори парашута!
Но, ако все пак ГЕРБ се върнат с Боко - отново ще ви повторя горното, в новия му вариант: обединихте се срещу Слави, за да върнете ГЕРБ на власт. И ще ми е готино!
Връзка с хората на Слави нямам и не ми пука КАКВО ЩЕ ИЗБЕРЕ СУВЕРЕНЪТ - този толкова хубав израз на Слави: СУВЕРЕНЪТ РЕШАВА!
И ми е гот, и съм с чувството за изпълнен дълг към нацията, с гласуването ми за ИТН - аз, който не съм гласувал през последните години!
))
Last edited by Балониада; 22.09.2021, 01:31.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Балониада Разгледай мнение
Гешо ако го барне следващото правителство, ядове ще си има. Добре че Бацо е първа сила и ще може да отърве кожата.
Харесах, защото - ако няма "да пускаме" Слави в политиката и ни е гнус да се обединяваме със Слави, по-добре с Боко в следващите 10-на години - така ни е омаял, а и магистралите нещо поизостават...))
Кирил и Асен може да са на различно мнение относно "чалгарите", щом не желаят да излязат с листата на ДБ..., а и на Мая ѝ се клатят краката, когато Асен и Кирил ѝ отказаха... Абе - умни хора са и няма да пропуснат шанса си да управляват СЪС СЛАВИ! ИЛИ Слави ще управлява с Асен и Кирил. Печеливша формула.
Другият вариант е обединените срещу Слави да върнат Боко с ГЕРБ.
Трета възможност няма.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
И прочее бля бля бля...
Дългият шоумен нали щеше да сваля Тиквата? А вместо това благодарение на него и на идиоти като Хаджи Тошко, мръсникът от Банкя се връща на бял кон.
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
нкой не се интересува от мизерните пенсии на тиквата. той да се моли да не му вземем парите и къщите в Барцелона. Щатите ще ни ударят едно рамо да разчистим пътя от руският агент доносник буда - бойко тиквоча
Коментар
-
Като се върне, първо ще спре пенциите на зелените чорапи и агентите на ДС... и после пандиз...
Коментар
-
Като се върне, първо ще спре пенциите на зелените чорапи и агентите на ДС... и после пандиз...
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
ама той още не е влязъл в затвора, не са му взели всичко което е откраднал че да се връща !?!?
Коментар
Коментар