IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика в България

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    Това ли е живота в който никой не трябва да се бърка..Да биеш и риташ завързани деца..Това е патент на всички диктатури и хунти..Казваш да те оставят да живееш с кражбите ,корупцията и боя по комунистически..Може ли да говориш само от твое име..
    Съд и затвор за Бойко- Гешевата хунта!
    А дано този път

Коментар

• Това ли е живота в който никой не трябва да се бърка..Да биеш и риташ завързани деца..Това е патент на всички диктатури и хунти..Казваш да те оставят да живееш с кражбите ,корупцията и боя по комунистически..Може ли да говориш само от твое име..
      Last edited by Kiro; 15.08.2021, 12:57.

Коментар

• България е в някаква трагедия в очите на разни гастарбайтери. Гледайте си демокрацията, там където полицията не бие ( САЩ, Франция, Испания, Германия, Гърция, Русия...) и не ни определяйте как да живеем тук.
        Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Трагедията на бьлгария е, че всеки реагира от позициите на партията, за която гласува или финансира троленето му. Никой не реагира на животинското поведение на полицаите, на подлостта на политиците зад тях и на уродливата сьдебна банда.
          Last edited by barbaron; 15.08.2021, 11:30.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron

Някой мисли ли още че в българия нещо се е променило
            след
            преврата на ДС на 10/11/1989 г. и се установила демокрация ?
            Тука нещата са за въпроса "А вие що биете негрите?"

Жълтите жилетки с пъти повече бой изядоха, даже и фира май имаше от 2-3-ма.

Коментар

• Говорят за съд, за затвор за тези полицаи.
              Няма как да стане. За убит човек понякога дават условна присъда, тук дори няма и средна телесна повреда. Веднъж са наказани, второ наказание за същото няма как да им наложат.
              Било нямало значение какво са направили (и правили) ,,ДЕЦАТА"... Хайде де!
              Моето мнение е, че нищо особено не е станало. Няма да има никакви последствия за полицаите. Досадиха ни вече с този случай. За две тупалки и един ритник огърмяха държавата и пространството.
              Партия была, есть и будет есть!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение

Полицаите мисля че ги наказаха. Имаше си каквито там се полагат процедури.
                Иначе мерси за "милото пожелание". Участвал съм в доста масови прояви през последните 31 години и кой знае защо не са ме били.
                Ама наистина - Защо ли?
                И тия младежи още от първия път и изядоха тупаника. Защо ли?
                Защо ли полицаите си "ритнаха хляба" заради пет минутния кеф да лупнят няколко палки по некви келеши?
                Ами можеби е имало защо.
                Но тяхната версия никога няма да я научим.
                За съжаление на битите младежи последиците от техните действия , до тук а и тези които предстоят, ще дават все по малко основание да ги жалим.
                Я кажи що на ВСИЧКИ БИТИ И ЗАДЪРЖАНИ СА ИМ ОТПАДНАЛИ ОБВИНЕНИЯТА.
                Всички бяха с обвинения и са ОПРАВДАНИ.
                Що не доказаха че са виновни за някакви незаконни действия ВЪПРЕКИ ХИЛЯДИ ПОЛЮЦАИ и ДЕСЕТКИ КАМЕРИ
                Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение

Няма значение, никакво значение, какво са правили тези младежи, които са брутално бити и ритани от полицаите. Те не са съдени и осъдени на физическо наказание.
                  Полицаите извършват ПРЕСТЪПЛЕНИЕ като ги бият. Трябва да бъдао осъдени и дисциплинарно изгонени от полицията.
                  Началниците им, които са прикривали полицейското насилие също трябва да бъдат дисциплинарно изгонени, както и онези от НСО, които са крили записа от обществото.
                  Прокурорите, които са "разследвали" полицейското насилие и са оневинили полицаите трябва да бъдат уволнени от правосъдната система.

А за тебе лично се надявам ти да попаднеш в някаква такава ситуация и тебе да те пребият. Тогава друга песен ще запееш, гербер!
                  Полицаите мисля че ги наказаха. Имаше си каквито там се полагат процедури.
                  Иначе мерси за "милото пожелание". Участвал съм в доста масови прояви през последните 31 години и кой знае защо не са ме били.
                  Ама наистина - Защо ли?
                  И тия младежи още от първия път и изядоха тупаника. Защо ли?
                  Защо ли полицаите си "ритнаха хляба" заради пет минутния кеф да лупнят няколко палки по некви келеши?
                  Ами можеби е имало защо.
                  Но тяхната версия никога няма да я научим.
                  За съжаление на битите младежи последиците от техните действия , до тук а и тези които предстоят, ще дават все по малко основание да ги жалим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бързоходко Разгледай мнение

Аз мисля!
                    Преди 32 години на никой дори не му минаваше през ум да излиза по жълтите павета и да поругава правителствени сгради.
                    Миналото лято, който каквото искаше да каже и покаже по площадите, го направи.
                    Тези от клипа, дето ги млатят, май са правили некви неща преди това? Ама за това клип не се показва!
                    Сигурно ги е боляло тогава, обаче сега като гледат до къде докараха нещата с тогавашните си действия, сигурно ги боли ще повече.
                    Ако си изял няколко полицейски тупалки борейки се доброто на държавата си и накрая видиш че след "победата" начело на държавата са чалгари, безидейни политически авантюристи и всякакви други, общуващи помежди си на ниво "дебели задници", "булонки", "бивши хора" И.Т.Н, сигурно ще се чувстваш много ама много кофти използван.
                    Няма значение, никакво значение, какво са правили тези младежи, които са брутално бити и ритани от полицаите. Те не са съдени и осъдени на физическо наказание.
                    Полицаите извършват ПРЕСТЪПЛЕНИЕ като ги бият. Трябва да бъдао осъдени и дисциплинарно изгонени от полицията.
                    Началниците им, които са прикривали полицейското насилие също трябва да бъдат дисциплинарно изгонени, както и онези от НСО, които са крили записа от обществото.
                    Прокурорите, които са "разследвали" полицейското насилие и са оневинили полицаите трябва да бъдат уволнени от правосъдната система.

А за тебе лично се надявам ти да попаднеш в някаква такава ситуация и тебе да те пребият. Тогава друга песен ще запееш, гербер!
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

след
                      Аз мисля!
                      Преди 32 години на никой дори не му минаваше през ум да излиза по жълтите павета и да поругава правителствени сгради.
                      Миналото лято, който каквото искаше да каже и покаже по площадите, го направи.
                      Тези от клипа, дето ги млатят, май са правили некви неща преди това? Ама за това клип не се показва!
                      Сигурно ги е боляло тогава, обаче сега като гледат до къде докараха нещата с тогавашните си действия, сигурно ги боли ще повече.
                      Ако си изял няколко полицейски тупалки борейки се доброто на държавата си и накрая видиш че след "победата" начело на държавата са чалгари, безидейни политически авантюристи и всякакви други, общуващи помежди си на ниво "дебели задници", "булонки", "бивши хора" И.Т.Н, сигурно ще се чувстваш много ама много кофти използван.

Коментар

след
                        Барби, кажи ако ицката земе властта няма ли да ги бие тези?
                        Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• "Има такъв народ"..

Разбира се, че има такъв народ, по цял свят има такъв народ..

Повечето от тези които плащат данъци и се опитват да се държат цивилизовано със съгражданите/съселяните си са фрострирани от този факт, но това не променя реалната ситуация.

Щоуто им беше много зле (то сега политическото е и по-зле), за последните 10 години не ми се събира и час гледане, просто не е интересно, но как решиха че с провален бизнес модел могат да оправят провалена държава със същата рецепта, не занам..

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Не зная какво намираш у него? Голямата брада, или нещо друго - с медицинска тематика? Щом си падаш по дЕдо поп - нека е твой!

Аз си падам по попадията. Имаме сделка! ))
                            Успокой се никого няма да убедиш да гласува за Слафчу.Изтрии монитора че го наплю и забърши доматната люспа която ти пречи да четеш правилно...СлаФчу е в клинична смърт....

Коментар

• Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение

Време е за поп тука медицината е безсилна

Не зная какво намираш у него? Голямата брада, или нещо друго - с медицинска тематика? Щом си падаш по дЕдо поп - нека е твой!

Аз си падам по попадията. Имаме сделка! ))

Коментар

• Първоначално изпратено от mikomikov Разгледай мнение

Слави на следващите избори ще е отново начело, с още повече гласове от сегашните. Не подценявайТЕ избирателите - това ви е основната грешка! (Какво получават разни журналисти - това е отделна тема, но избирателите мислят различно от няколко журналисти, създатели на "новини". Избирателите са критично настроени и с право!)

Ако ти си се цанил за някаква активност тук, с бившите - аз не съм се цанявал и не мисля да се цанявам (никой НЕ ми плаща за изказване на МОЕТО мнение)! Вече ти казах и това, че не съм и сценарист.

Не поставяй хората под общ знаменател, ако ти поставяш на първо място материалния интерес срещу някакво сътрудничество.

Много са ти минорни тоновете. Нали сме тук, за да се забавляваме, да изказваме свободно мненията си, да дискутираме...

(на теб ти е ясно колко струвам, а още не си казал твоята цена... ...)
                                Време е за поп тука медицината е безсилна

Коментар

Working...
                                X