Първоначално изпратено от bonboniada
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
П/(п?)резидент: Що е то и има ли почва у нас?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеОткак научих, че президентът кара дрон, ми олекна. Хеле. Той шъ нъ упрай.
Коментар
-
Днес, президентът рекъл нещо умно по отношение записа на Боко. Евала. Нацията се нуждае от един, дето, периодично, да ръси умности срещу цяла президентска заплата. Във ФБ, колко народ, само, е дори по-адекватен и то, съвсем без пари. Нещо по-лошо, дори: Хората си плащат (за достъп до нета), само и само, да кажат нещо.
...Развалиха я тая държава, 'баси.Last edited by Pyramid; 16.06.2020, 21:19.
Коментар
-
offnews.bg
Борисов за чата с Божков: На моето 10-годишно телефонче няма кирилица | Политика
Както една кака навремето беше казала, че по Вайбър съм я набрал. Аз тогава не знаех и какво е Вайбър, а моят телефон няма такива функции, призна премиерът...
ИСТИНСКИ ДИГИТАЛЕН ПРЕМИЕР..КАК ДА НЕ СИ МУ ОПОЗИЦИЯ..
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеОстава да посочиш, кои бяха белите станции..Тези които плашеха народа със чували с трупове и ЯКО СМЪРТ ЛИ.
Очакват се втора, трета и повече вълни с чувалите с труповете.
Така ще приучат стадото да ги слушка безпрекословно под заплахата когато им скимне на ония отгоре пак да те вкарат на затворено в обора с фалшиви медийни числа като повод. А после и без повод и който не е с маска и се прави на самостоятелно мислещ, яко затвор!
Да си контра на тази тенденция си е достойно за президент, а и за всеки гражданин, а не уфсъ.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Belcho Разгледай мнениеВ тази тема отдавна не е писано, но някак си ми се прииска да говорим за президента Радев. През цялото извънредно положение беше черна станция, държа се неуважително и беше винаги на контра. Така няма как да бъде приет сериозно. Не, че хората в правителството са цвете, но да им опонираш за всичко не е ок.
- 1 like
Коментар
-
Остава да посочиш, кои бяха белите станции..Тези които плашеха народа със чували с трупове и ЯКО СМЪРТ ЛИ..Знаеш ли , че само в БГ нямаше помощ за всеки гражданин..Даже в Сърбия и Македония дадоха по 100 евро на всеки..Всички не могат и не трябва да лижат задниците на крадливата шайка , както го правят троловете..
- 3 Харесвания
Коментар
-
В тази тема отдавна не е писано, но някак си ми се прииска да говорим за президента Радев. През цялото извънредно положение беше черна станция, държа се неуважително и беше винаги на контра. Така няма как да бъде приет сериозно. Не, че хората в правителството са цвете, но да им опонираш за всичко не е ок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от minerals Разгледай мнение
Виж, Радев защо трябва да питат, не ми е ясно. Нали уж демокрация?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнениеПрезидентът у нас има основно представителни функции. Така че г-н Радев се пъчи, но от него нищо не зависи.
...за повечето от които, предпочита да се прави, че "не зависят" или, че "не знае".
- Знае, но си трае. Ей това, ама никак, НЕ МИ ХАРЕСВА.
Относно функциите:
НЕ СА "само представителни". Ако би било така, що не избрахме някой по-цапнат в устата, да ги реди едни сладки и т.н.?
Например, да е Върховен главнокомандващ. НАПЪЛНО действена функция, има подготовка за нея...
...и бяга по тъча, като го питаш за дронификацията на ВВС. Мълчи като...нямам добра дума за това.
Може да си развъжда къртици под носа, прави го, а они го водят за носа. Е, що за президент е това?
- За Фефка Фафева не говоря, там трагедията лъщеше отдалеч, че е папагал. Ама г-н Радев? ТОЙ да нехае... Сигнализиран е ДАНС по случая...
...И НИЩО.
ЕГАТИ.
- Иначе, да коментира тъпото Цв. и аферата с апартаментите - може, ТУК - "Голям". Що се ослушва, обаче, за горните точки - МИСТЕРИЯ.
- И тэ така.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dali Разгледай мнениеПрезидентът у нас има основно представителни функции. Така че г-н Радев се пъчи, но от него нищо не зависи.
Прочети Конституцията на България на първо време!
Коментар
Коментар