- Да НЕ питам, НА КАКВО това, „връзването”. Щото, хеле там, такова омотаване се очертава - ум да ти зАйде, друг да ти не дойде...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
П/(п?)резидент: Що е то и има ли почва у нас?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнениеСпоред мен трябва да пишеш до Кралското научно дружество .
Няма начин да не се вържат .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
И до Ердоган поне още веднъж,
Коментар
-
Първоначално изпратено от vankel Разгледай мнение
Според мен трябва да пишеш до Кралското научно дружество .
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Точно такова нещо, никъде не съм писал. Спиш, Фанкел. Спиш.
Според мен трябва да пишеш до Кралското научно дружество .
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеПонеже и аз не вдевам това ,,П,, Путин, Пиночет или Перон означава.
Коментар
-
Много прост тоя президент щом не е вдянал нищо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Todor Sabev Разгледай мнениеПонеже и аз не вдевам това ,,П,, Путин, Пиночет или Перон означава.Първоначално изпратено от pyramidЩо? Не четеш внимателно. Неразбриращият си ти но, ми е през к*ра оттатък, какво си мислиш, че си „разбрал”.
Еми това е положението.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Що? Не четеш внимателно. Неразбриращият си ти но, ми е през к*ра оттатък, какво си мислиш, че си „разбрал”.
- 1 like
Коментар
-
Уффф и тук ли остана неразбран !?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАдминистрацията, явно, че е негодна. Agree.
Само дето, не „долна тухла на дувара съм захапал”, а търся ...нещо повече. Лаенето ще оставя на псетата, достатъчно се навъдиха.
tnm, комшу, не съм. Никакъв отговор, Г*з да беше, знак щеше да даде. Ама не. Сякаш, е под тотален стъклен похлупак, нищо не стига до него, нито излиза...или излизат откровени безсмислици (вярно, подписвани от някаква си „дама”, Мая Славчева), които, го дискредитират.
Да, обаче, не личи да му пука. От друга страна, един посредствен некадърник ходи по света, резили страната ни, сключва съмнителни сделки, т.к. има реалната власт, а г-н Р., пък и не само той, сякаш, няма отношение...Идва ми в повече. Много в повече.
Ей този казус ме предизвиква, искам да го разбера.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
Предполагам, изговорът на това ти изречение се крие в Конституцията на Република България. Защото единият представител на изпълнителната власт, а другият има точно определени правомощия, разписани в тоя документ.
Бездействие с власт?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеАдминистрацията, явно, че е негодна. Agree.
Само дето, не „долна тухла на дувара съм захапал”, а търся ...нещо повече. Лаенето ще оставя на псетата, достатъчно се навъдиха.
tnm, комшу, не съм. Никакъв отговор, Г*з да беше, знак щеше да даде. Ама не. Сякаш, е под тотален стъклен похлупак, нищо не стига до него, нито излиза...или излизат откровени безсмислици (вярно, подписвани от някаква си „дама”, Мая Славчева), които, го дискредитират.
Да, обаче, не личи да му пука. От друга страна, един посредствен некадърник ходи по света, резили страната ни, сключва съмнителни сделки, т.к. има реалната власт, а г-н Р., пък и не само той, сякаш, няма отношение...Идва ми в повече. Много в повече.
Ей този казус ме предизвиква, искам да го разбера.Last edited by tnm; 03.07.2018, 20:43.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЗадавам този въпрос неслучайно. Отнасям се с ува ение и към и ституцията, и към ли.ността на държавния глава. Само че, все по-често, губя доверие. Имам своите съмне ия и ще ги споделя малко по-късно, след като регенерирам от жегата. Любопитно, вие какво мислите.
Коментар
Коментар