Първоначално изпратено от Grosss
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Македония (+18)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнение
Погледнах, последната точка е
359-323 пр. Хр. — Управление на Филип II и сина му Александър Велики.
Какво имаш пред вид?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Виж на хронологията http://lost-civilizations.pmg-blg.co...a%20garcia.pdf
359-323 пр. Хр. — Управление на Филип II и сина му Александър Велики.
Какво имаш пред вид?
Коментар
-
Първоначално изпратено от П.Ф.Изеров Разгледай мнениеДоколкото си спомням истореята, момчето Александър първо завзема Древна Гърция, след Филип, баща си, и след това останалия свят.
То ест да, гърчолята нема кво да си приписват заслугите му.
Пък и съвременният грък, както и съвременният българин, немат нищо общо със славните им предци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
Македонският период е може би най-славната част от гръцката история,време в което Александър Велики разгромява Персия и превзема половин Азия.Тия тарикати нямат нямат нищо общо с тая работа въпреки ,че Александър се
жени за принцесата на Бакрия.
То ест да, гърчолята нема кво да си приписват заслугите му.
Пък и съвременният грък, както и съвременният българин, немат нищо общо със славните им предци.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Svetulka Разгледай мнение
Аз не разбирам гърците. Какво толкова вдигат олелия за това име. Държавата си се казва така и според мен трябва да продължи да се казва така. Какво ще промени едно Северна, Южна или каквата и да било Македония отпред. Излишни разпри само.
жени за принцесата на Бакрия.
Last edited by Grosss; 09.06.2018, 16:36.
Коментар
-
На измислена насила от еврейския Интернационал народност разбира се, че е трудно да се намери название.
Аз се радвам, че гърците не им позволяват да се самонарекат. Но проблема с "македонските" предатели на българщината ще се реши от самосебе си от албнците там.
Албанците и до сега са в ужас от нас, българите, но ще изядат "македонците" просто ей така. И това се полага на майцепродавците и братоубийците. За съжаление - диксит!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнение
Последно поискали Централна балканска република. Казвах ти аз, че накрая ще стигнат до Скопена република, що са я подрезали отдолу.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеНе си длъжно да разбираш гърците. Те су
и се разбират, и край. Обаче, МакедонскА република, биха приели. А всякакви политмаймуни, най-нагло, пренебрегват тази възможност. Тъп.анарите са си тъп.анари.
Коментар
-
Аз не разбирам гърците. Какво толкова вдигат олелия за това име. Държавата си се казва така и според мен трябва да продължи да се казва така. Какво ще промени едно Северна, Южна или каквата и да било Македония отпред. Излишни разпри само.Last edited by Pyramid; 08.06.2018, 23:08.
Коментар
-
Аз не разбирам гърците. Какво толкова вдигат олелия за това име. Държавата си се казва така и според мен трябва да продължи да се казва така. Какво ще промени едно Северна, Южна или каквата и да било Македония отпред. Излишни разпри само.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak Разгледай мнениеР Северна Македония??? Гърците успяха да прехвърлят топката към нашта врата. Докато ний бляхме и обслужвахме Атина, от там без свян възбуждат споровете ни със скопяни. Отдавна го спрягам в тоя форум, че политиката ни по националната ни структурираност е деконструктивна и откровено изменическа. Видно е, дето за четвърт век как от партер отиваме към двата метра под нивото на поза партер.
Коментар
-
То когато от велик народ си се докарал до мижаво състояние на едва оцеляване, файда голяма няма.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от national power Разгледай мнение
Аз не съм оптимист аз знам.Пет хиляди години Бог не ни е затрил Аз вярвам в Него и в Мисията която ни е отредил.Имай вяра всичко ще си дойде на място трудностите и изпитанията не са случайни.Те ни каляват и ни правят борбени.
Коментар
-
Добре е, че си оптимист. Макар нереалистично.
Коментар
Коментар