IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Peter Boyadjiev :

    "Ние от ДОСТ пожелаваме успех и влизане в парламента на Нова Република, Да България и Реформторски блок, Изборите са война с определени средства и нашият враг се нарича ДПС, БСП и Псевдопатриотите на агент Иван който се гордее със своето престъпно агентурно минало"

    Коментар


    • Европа губела милиарди от руските контра-санкции.

      http://www.investor.bg/evropa/334/a/...2016-g-234557/

      ЕС е изнесъл селскостопански стоки за рекордните 131 млрд. евро през 2016 г. И то без да има достъп до необятния руски пазар. Представяте ли си.

      Коментар


      • С приключване на регистрацията за участие в предсрочните избори на 26 март, Комисията по досиетата по закон е задължена да направи своята проверка на кандидат-депутатите. Очакванията са, че и този път в депутатските листи ще присъстват имената на немалко бивши сътрудници на комунистическите тайни служби. Според журналиста Христо Христов, разследващ престъпленията на комунизма, ДС определено ще си има своя „парламентарна група“ и в следващото Народно събрание – сред обявените досега водачи на листи на БСП най-малко четирима са свързани с тоталитарните служби, при ДПС става дума за двама или трима души, а един от лидерите на т.нар. “Патриоти“ е агент на Шесто управление на ДС. Подобни „специалисти” има и в служебния кабинет на президента Радев, а двама лидери на Общобългарския комитет „Васил Левски“, които са осветени агенти на комунистическите тайни служби, се оказаха основните организатори на последното отбелязване на годишнината от обесването на Левски.

        „Естествено, че всички тези фигури изобщо даже не са нови лица“, казва проф. Евелина Келбечева, преподавателка по история в Американския университет. Според нея БСП продължава да използва стария си изпитан метод, като вкарва в изборните листи свои „сигурни“ хора – тоест, хора, минали през школата на Държавна сигурност. „Ставаме свидетели на много силна реставрация на миналото”, добавя проф. Келбечева и предупреждава, че лъжата отново е в настъпление: „Пропагандата на БСП е изградена от флагрантни лъжи, съчетани със засилваща се арогантност. Голямата и първа публична лъжа на Нинова, че номинацията на президента Радев не е била съгласувана с Русия, беше опровергана не от друг, а от самия шеф на Института за стратегически изследвания към президента на Русия – генерала разузнавач Решетников. Лъжите на Тома Томов за баща му също бяха аргументирано опровергани от разследващия журналист Христо Христов. Виждаме как сред хората, които се представят като уж „новото лице“ на тази партия, няма никаква самооценка, да не говорим за катарзис“, констатира проф. Келбечева.

        "За да бъде осъществена декомунизацията, истината за комунистическото минало на България трябва да бъде разказана докрай – само така може да бъде променена ценностната система на избирателите", смята Методи Андреев

        Коментар


        • "БСП подписа скандално споразумение, което засилва опасенията за своеобразна червена хунта

          БСП засилва тревогите, че се обкръжава с хора от силовите структури, бивши и настоящи служители, стремейки се да си осигури на свое разположение своеобразна "хунта". Изключително скандална е последната "новина" за сдружаване с Асоциация на завършилите академия на ГЩ на Руската федерация и още цяла сюрия подобни организации.

          "БСП подписа споразумение с Конфедерацията на обществени организации от сигурността и отбраната за отстояване на общи позиции", обяви лидерът на партията и водач на листата на коалиция „БСП за България“ в 25-ти МИР – София град Корнелия Нинова по време на пресконференция, предаде "Фокус“. Новите й уверения, че БСП е за ЕС и НАТО само засилват тревогата.Особено в светлината на противоположни изявления на водещи фигури в партията, а и на нейната страст да казва точно обратното на замисленото."

          Коментар


          • Георги Харизанов нарече Тома Томов „лъжец“ и извади документи, че е вербуван от ДС
            http://vevesti.bg/110783/harizanov-n...adi-dokumenti/

            Коментар


            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
              България , ако се вярва на историците, не на маранди, е побеждавала в много войни, имаме ли празник когато разбиваме сърбите- няма, имаме ли празник когато разбиваме румънците- няма. Имаме ли празник когато калоян избива рицарите, няма. Наистина не разбирам защо тогава когато трябва няма празници, а когато не трябва има. В този ред на мисли аз ще празнувам 3 март като освобождението на бг, дъщеря ми ще ходи на бал тогава, жената най вероятно ще ме изкрънка да я водя пак някъде. А хаирсъзов може да даде отново сметката в която се събираха пари за паметник на шипка на сюлейман паша, най вероятно маранди, набучения и кандю ще преведат по някой лефффффф/ по вероятно да не преведат/. А на 3.03 барби ще си направи селфи на плац пигал с работещите там и той в работно облекло и ще го пусне тук
              Най-вероятно е, като се прибереш в Русе, да хапнеш голяяяяма сопа...
              The strongest stand last.

              Коментар


              • България , ако се вярва на историците, не на маранди, е побеждавала в много войни, имаме ли празник когато разбиваме сърбите- няма, имаме ли празник когато разбиваме румънците- няма. Имаме ли празник когато калоян избива рицарите, няма. Наистина не разбирам защо тогава когато трябва няма празници, а когато не трябва има. В този ред на мисли аз ще празнувам 3 март като освобождението на бг, дъщеря ми ще ходи на бал тогава, жената най вероятно ще ме изкрънка да я водя пак някъде. А хаирсъзов може да даде отново сметката в която се събираха пари за паметник на шипка на сюлейман паша, най вероятно маранди, набучения и кандю ще преведат по някой лефффффф/ по вероятно да не преведат/. А на 3.03 барби ще си направи селфи на плац пигал с работещите там и той в работно облекло и ще го пусне тук

                Коментар


                • И спомените на майор Хр. Ботйов:

                  „...Още миг и Добрич ще бъде в ръцете на врага...
                  ...И в този момент виждат цялата конница на Колева да връхлита върху им с онзи устрем и онзи победен вик, които бяха станали плашило за руси и румъни...
                  ...Рев на ужас. Всичко обезумяло от страх, повръща назад в панически бяг, преследвано безспир, отнасяйки със себе си ужаса от страхотната атака. Добрич бе спасен...”


                  Из донесение на генерал Колев до генерал Стефан Тошев след боя при Добрич:

                  „...Ето какво ми казват нашите селяни българи, които са чули думи на руски командир: „Мьi думали, что болгарьi не будут стрелят на нас. Между тем они бросаются как собаки, проклятия – десят человек атакуют сорок наши...”
                  The strongest stand last.

                  Коментар


                  • Край Москва ще се изгражда патриотичен парк с умалено копие на Райхстага, за да го щурмуват младите армейци.
                    Руското министерство на отбраната започва изграждането на военно-патриотичен парк за култура и отдих на младите армейци.

                    Боярищник и спирачна течност ще се щедро раздава
                    Yeah

                    Коментар


                    • Брест-Литовският мирен договор от 3 март 1918 г. между Четворния съюз (Германия, Австро-Унгария,България и Османската империя) и Русия слага край на руското участие в Първата световна война.

                      Претърпяла поражение, скоро след Октомврийската революция Русия е принудена да сключи мир с цената на значителни териториални, демографски и стопански загуби. В резултат на Брестския мир Полша, прибалтийските страни и Финландия са трайно, а Украйна, Беларус и Кавказ – временно, откъснати от Русия и преминават за няколко месеца в германската сфера на влияние. Въпреки победата си на Източния фронт,Централните сили не успяват да се наложат на Антантата и войната завършва с тяхно поражение през ноември същата година, след което Брест-Литовският договор е анулиран. Благодарение на мира с Германия и съюзниците ѝ болшевишкото правителство начело с Ленин се задържа на власт и по-късно успява да се наложи в гражданската война над монархистите и националистите.

                      Мирният договор е подписан в пет варианта с малки нюанси, за да отговаря на претенциите на всеки от участниците в Четворния съюз. Условията му са по-тежки в сравнение с първоначалното германско предложение. Съветска Русия губи полските земи, Финландия, Литва, Латвия, Естония, Украйна, части от Беларус, а също така и областите югоизточно от Кавказ – Карс, Ардахан и Батуми, които са върнати на Турция четиридесет години след като са ѝ отнети с Берлинския договор. Загубени са общо площи от 1 милион км2[5], а заедно с тях около ⅓ от населението (над 60 милиона души), 80-90 % от въгледобива, 73-80 % от находищата на желязна руда, хиляди заводи и ⅓ от обработваемите земи[17]. Специални анекси гарантират германските икономически интереси в Русия.[18] Договорът постановява пълна демобилизация на руските въоръжени сили и връщане на флота в пристанищата (член 5). Преди това Съветска Русия трябва да изведе войските си от Финландия, Аландските острови, югоизточната част на Прибалтика и Украйна, да сключи мир с Украинската народна република и да признае договора ѝ с Четворния съюз (член 6)[19]. С финансово съглашение през август болшевишкото правителство се задължава да плати на Германия 6 милиарда златни марки[5]. Останала без руска подкрепа, Румъния също е принудена да сключи мир на 7 май в Букурещ.

                      Брест-Литовският договор не води до прекратяване на военните действия на териториите на бившата Руска империя. Германия се намесва в гражданските войни във Финландия и Украйна. През пролетта и лятото на 1918 г. германските войски завземат Харков и Крим, проникват в Донбас, Грузия и Азербайджан[20], стимулирайки кавказките народи да се отцепят от Русия. До края на войната Германия е принудена да държи на изток десетки дивизии, вместо да ги изпрати на Западния фронт[21]. Надеждите, че завземането на Украйна ще доведе до решаване на продоволствената криза, не се оправдават[22]. През есента в бойните действия в Северна Франция настъпва обрат и германската армия е принудена да отстъпи под натиска на американските, британските и френските войски. С поражението си на Западния фронт Германия губи господството си в Централна и Източна Европа. На 13 ноември 1918 г. – два дни след Компиенското примирие – Съветска Русия анулира формално Брест-Литовския договор[5].[23]
                      The strongest stand last.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                        https://www.youtube.com/watch?v=aIDZXCGTbR4
                        Ха погледай малко...и послушай !
                        И ти погледай, послушай, и се опитай за първи път в живота си да помислиш
                        https://www.youtube.com/watch?v=U_Soa-2y1X8

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

                          Ще има за тебе ...
                          Важен е повода, мазна. Не е важен четеца..
                          България научи кой е истинския и празник, въпреки комунистическата версия на историята.
                          The strongest stand last.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

                            кои те? Лади ((( вече са френски... нисък клас..

                            -----------------------------------------------------
                            мазната, няма значение кой ще държи словата на 3ти март
                            Ще има за тебе ...

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                              те си имат лади и волги
                              кои те? Лади ((( вече са френски... нисък клас..

                              -----------------------------------------------------
                              мазната, няма значение кой ще държи словата на 3ти март
                              The strongest stand last.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

                                Стягай се за третомартенските поздрави, ще ти трябват нерви..
                                Няма , словото няма да го държи Плевелиев.

                                Коментар

                                Working...
                                X