IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
    По последните данни изнесени от ЦИК, при 90% обработени секционни протоколи, ГЕРБ ще имат 96 депутати, БСП - 79, патриотите - 27, ДПС - 26 и Магарешки - 12.
    Деформаторите ще пеят песента на Хиподил, "Боли ме гъза". Ще им припяват соросоидните грантаджии на "Дай България" и маргиналната софийска партийка на Радан.
    Най-добрата новина е че партията на Ердоган не влиза. Лошата е, че все пак имат много гласове и разширяват влиянието си.
    в тия праценти, отразени ли са иноземните гласове. Щот там май е на лютфи потенцяла...
    Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна

Коментар

• Монти, достатъчно спами темата за оптимизма с агитация за БСП. Запри се вече, имай и малко неудобство - поздрави победителите и се оттегли в тема "Политика", ако обичаш. Тук сме оптимисти, скърбящите нямат място.
      Last edited by Спящият бик; 27.03.2017, 09:12.

Коментар

• Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение

Последните данни показват само 4 партии и Герб дърпа със седем процента пред БСП и най вероятно ще трябва да правят коалиция само с ОП.
        Ти знаеш ли какви са исканията на патриотите...,
        А да ти кажа някои..
        Минимална пенсия от 300 лв.
        Одържавяване на концесионерите от Чез и софииска вода и Мариците ...
        наборна българска армия..
        Полицията във всяко серо
        Затваряне на турската граница...
        Премахване на двойното гражданство....
        Повече държавна икономика,заплата над 1500 средна.......
        Този път ще има и мнооого министри....
        Така че свят ще ви се завие...
        За мен избори до година но.....яка ни душа....
        Социално ще сме добре но борсата....

Коментар

• По последните данни изнесени от ЦИК, при 90% обработени секционни протоколи, ГЕРБ ще имат 96 депутати, БСП - 79, патриотите - 27, ДПС - 26 и Магарешки - 12.
          Деформаторите ще пеят песента на Хиподил, "Боли ме гъза". Ще им припяват соросоидните грантаджии на "Дай България" и маргиналната софийска партийка на Радан.
          Най-добрата новина е че партията на Ердоган не влиза. Лошата е, че все пак имат много гласове и разширяват влиянието си.
          Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение

КОЙ ?
            Марешки и Буци

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Аз не съм коментирал добри или лоши, просто казах че ако ги оставят в ъгъла ще трупат позитиви ......
              А иначе БСП загубиха моя глас от как взеха да дрънкат как ще въвеждат прогресивно данъчно облагане.
              БСП никога не са имали моя глас че па и да го загубят.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                Боко+ОП=122 дУпетати, смятат по Нова. ама не вярвам нищо добро да измъдрят тези
                Тонка а кои биха? Как ти звучи пак БСП +ДПС и Карата вицепремиер? А те няма и с тях да могат да направят трябва им минимум трети играч, да не казвам и 4ти зависи колко влизат. Така че най-доброто от подобен парламент е бързо правителство на малцинство с подкрепата на ОП и да се успокоят нещата. Не искм Чуколов или сидеров да ми ходят като представители на властта по другите държави.

Коментар

Самата идея да облагаш този които работи по-вече за да даваш тези пари на не-работещите е тотално грешна.

Това може да работи в едно утопично солидарно общество , но в съвременния свет не се получава. просто се появява една класа от търтей , която със всяко поколение се увеличава докато социалната система не грохне....
                  +1
                  мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Партия РБ най-много си отговаря на името! Но за по-точно можеше да се прекръсти на НАРБ

Коментар

• Самата идея да облагаш този които работи по-вече за да даваш тези пари на не-работещите е тотално грешна.

Това може да работи в едно утопично солидарно общество , но в съвременния свет не се получава. просто се появява една класа от търтей , която със всяко поколение се увеличава докато социалната система не грохне....
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Вижте резултатите на три социологически агенции

Коментар

• И Марешки каза, че ще подкрепи ГЕРБ, така че натам отиват нещата....

Коментар

Аз не съм коментирал добри или лоши, просто казах че ако ги оставят в ъгъла ще трупат позитиви ......
                            А иначе БСП загубиха моя глас от как взеха да дрънкат как ще въвеждат прогресивно данъчно облагане.
                            А ако се бяха отказали? Тогава какво? И Щатите и Австралия и Нова Зеландия и куп други държави имат прогресивни данъчни системи и пак са по-добре от нас. Така че това не би трябвало да ти е спирачка

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                              Боко+ОП=122 дУпетати, смятат по Нова. ама не вярвам нищо добро да измъдрят тези
                              Последните данни показват само 4 партии и Герб дърпа със седем процента пред БСП и най вероятно ще трябва да правят коалиция само с ОП.

Коментар

• и Воля и Реформаторите заедно с останалите десни на пейката извън парламента и гледат тъжно
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Working...
                                X