Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Монти, достатъчно спами темата за оптимизма с агитация за БСП. Запри се вече, имай и малко неудобство - поздрави победителите и се оттегли в тема "Политика", ако обичаш. Тук сме оптимисти, скърбящите нямат място.Last edited by Спящият бик; 27.03.2017, 09:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Последните данни показват само 4 партии и Герб дърпа със седем процента пред БСП и най вероятно ще трябва да правят коалиция само с ОП.
А да ти кажа някои..
Минимална пенсия от 300 лв.
Одържавяване на концесионерите от Чез и софииска вода и Мариците ...
наборна българска армия..
Полицията във всяко серо
Затваряне на турската граница...
Премахване на двойното гражданство....
Повече държавна икономика,заплата над 1500 средна.......
Този път ще има и мнооого министри....
Така че свят ще ви се завие...
За мен избори до година но.....яка ни душа....
Социално ще сме добре но борсата....
Коментар
-
По последните данни изнесени от ЦИК, при 90% обработени секционни протоколи, ГЕРБ ще имат 96 депутати, БСП - 79, патриотите - 27, ДПС - 26 и Магарешки - 12.
Деформаторите ще пеят песента на Хиподил, "Боли ме гъза". Ще им припяват соросоидните грантаджии на "Дай България" и маргиналната софийска партийка на Радан.
Най-добрата новина е че партията на Ердоган не влиза. Лошата е, че все пак имат много гласове и разширяват влиянието си.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Аз не съм коментирал добри или лоши, просто казах че ако ги оставят в ъгъла ще трупат позитиви ......
А иначе БСП загубиха моя глас от как взеха да дрънкат как ще въвеждат прогресивно данъчно облагане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБоко+ОП=122 дУпетати, смятат по Нова. ама не вярвам нищо добро да измъдрят тези
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеСамата идея да облагаш този които работи по-вече за да даваш тези пари на не-работещите е тотално грешна.
Това може да работи в едно утопично солидарно общество , но в съвременния свет не се получава. просто се появява една класа от търтей , която със всяко поколение се увеличава докато социалната система не грохне....мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
-
Самата идея да облагаш този които работи по-вече за да даваш тези пари на не-работещите е тотално грешна.
Това може да работи в едно утопично солидарно общество , но в съвременния свет не се получава. просто се появява една класа от търтей , която със всяко поколение се увеличава докато социалната система не грохне....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Аз не съм коментирал добри или лоши, просто казах че ако ги оставят в ъгъла ще трупат позитиви ......
А иначе БСП загубиха моя глас от как взеха да дрънкат как ще въвеждат прогресивно данъчно облагане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБоко+ОП=122 дУпетати, смятат по Нова. ама не вярвам нищо добро да измъдрят тези
Коментар
Коментар