IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Самата идея да облагаш този които работи по-вече за да даваш тези пари на не-работещите е тотално грешна.

Това може да работи в едно утопично солидарно общество , но в съвременния свет не се получава. просто се появява една класа от търтей , която със всяко поколение се увеличава докато социалната система не грохне....
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Вижте резултатите на три социологически агенции

Коментар

• И Марешки каза, че ще подкрепи ГЕРБ, така че натам отиват нещата....

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

Аз не съм коментирал добри или лоши, просто казах че ако ги оставят в ъгъла ще трупат позитиви ......
          А иначе БСП загубиха моя глас от как взеха да дрънкат как ще въвеждат прогресивно данъчно облагане.
          А ако се бяха отказали? Тогава какво? И Щатите и Австралия и Нова Зеландия и куп други държави имат прогресивни данъчни системи и пак са по-добре от нас. Така че това не би трябвало да ти е спирачка

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
            Боко+ОП=122 дУпетати, смятат по Нова. ама не вярвам нищо добро да измъдрят тези
            Последните данни показват само 4 партии и Герб дърпа със седем процента пред БСП и най вероятно ще трябва да правят коалиция само с ОП.

Коментар

• и Воля и Реформаторите заедно с останалите десни на пейката извън парламента и гледат тъжно

Коментар

• Боко+ОП=122 дУпетати, смятат по Нова. ама не вярвам нищо добро да измъдрят тези

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                  Всички са мотивирани от страховете си. За мен ключовият въпрос е дали РБ ще влязат в парламента. Влязат ли марионетно на Кремъл правителство ще бъде практически невъзможно. Иначе след като мине очаквано събитие с неизвестен резултат борсите скачат защото предварително всеки смята най-лошият за него сценарий а той се случва само за половината. Другата половина стават купувачи. Така стана след брекзит, тръмп, стрес тестовете в България и къде ли не. Ще изчакаме и ще видим.
                  Реформаторският блок да е пречката дали правителството ще е марионетно силно се съмнявам. Те сами по себе си са пълни марионетки. Политически трупове, събрани с една единствена цел, да прескочат бариерата от 4%. Само им погледни състава, Пръмова, един луд, един шоумен и един рядко глупав човечец. Извинявам се за острия изказ, но това е истината според мен.

Коментар

• Всички са мотивирани от страховете си. За мен ключовият въпрос е дали РБ ще влязат в парламента. Влязат ли марионетно на Кремъл правителство ще бъде практически невъзможно. Иначе след като мине очаквано събитие с неизвестен резултат борсите скачат защото предварително всеки смята най-лошият за него сценарий а той се случва само за половината. Другата половина стават купувачи. Така стана след брекзит, тръмп, стрес тестовете в България и къде ли не. Ще изчакаме и ще видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от johny-bravo Разгледай мнение

Няма какво да се чуди. Доста бързо според мен ще се направи правителство. Още днес стана ясно, че Патриотите подкрепят Бойко, Марешки също, Реформаторите, в лицето на Москов, побързаха да подкрепят, въпреки, че още не е ясно дали влизат изобщо А Курнелия пак ще гледа отстрани За добро или лошо, ще имаме коалиция много подобна на старата.
                      Ако не влезе РБ в парламента ,до 12 месеца нови избори .....
                      Левите в парламента крайна опозиция ,десните на жълтите павета пред Парламента гонители на корупцията ....
                      Падане на Правителството с бунт още другата зима,даже и Председателството няма да го спаси........
                      Единственото спасява Тиквата , Голяма коалиция...

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

И кат спечелят следващият път какво ще се промени в живота на обикновения човек.Ше си сложат техните номенклатурчици и пак точене и крадене.В тая партия няма един специалист всички са разни комсомолци кухи лейки на връзано куче леб не могат да дадат.Намери ми един човек освен Стефан Данаилов дет да е професионалист в някаква сфера.Това е сбирщина от комсомолци некадърници мераклии за постове.Някой от тях нещо да ес създал или произвел само кражби и далавери
                        Аз не съм коментирал добри или лоши, просто казах че ако ги оставят в ъгъла ще трупат позитиви ......
                        А иначе БСП загубиха моя глас от как взеха да дрънкат как ще въвеждат прогресивно данъчно облагане.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Няма да зреждат от Лукойл
                          КОЙ ?

Коментар

• Първоначално изпратено от lobos Разгледай мнение
                            Най ми е интересно как Марешки и Борисов ще борят контрабандата с горивата
                            Няма да зреждат от Лукойл

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

При тоя вариант следващия път БСП ще спечелят , щото само те няма да трупат негативи
                              И кат спечелят следващият път какво ще се промени в живота на обикновения човек.Ше си сложат техните номенклатурчици и пак точене и крадене.В тая партия няма един специалист всички са разни комсомолци кухи лейки на връзано куче леб не могат да дадат.Намери ми един човек освен Стефан Данаилов дет да е професионалист в някаква сфера.Това е сбирщина от комсомолци некадърници мераклии за постове.Някой от тях нещо да ес създал или произвел само кражби и далавери

Коментар

• Най ми е интересно как Марешки и Борисов ще борят контрабандата с горивата

Коментар

Working...
                                X