Първоначално изпратено от power grid
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
БСП никога не са имали моя глас че па и да го загубят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнение
Според мен това че твоите хора загубиха изборите се отразява на обективното ти мнение ! Едно се иска предизборно, друго след товаЗа мен който и да е на власт при силна икономика само може да си увеличи рейтинга!
В години на растеж имаме: силно покачване на заплати и пенсии, ръст на цените на имотите, лесни кредити, ръст потреблението и т.н. та след 1 година хората ще са още по добре и не виждам как левите могат да вземат тогава властта.
пак да го напиша , комунистите ще бойкотират парламента вътре а Градската десница вън и ще са прави да го правят ...
Не ги познаваш на какво са способни .......
АЕЦ Белене ще е първото съприкосновение и цената на газта....
Да не си им на мястото при положение че ЕС се бори с популистите и е пред разпад...
Който и да дойде ще има тези проблеми но сега са по големи....
Другия септември сме пак на избори....
Аз гласувам за по малкото зло ,но този път ви гласувахте за по голямото зло.....
Забравяте че почва една атака от Слави за избори с пълен мажоритарен елемент и избори до шест месеца ,така че цирка ще е пълен ...?
Аз може да съм черноглед, но нямам розови очила при такава трагична картинка...
При БСП щеше да е същата ситуация ,но икономиката щеше да върви и поръчките да получат други фирми....
Коментар
-
Според мен това че твоите хора загубиха изборите се отразява на обективното ти мнение ! Едно се иска предизборно, друго след товаЗа мен който и да е на власт при силна икономика само може да си увеличи рейтинга!
В години на растеж имаме: силно покачване на заплати и пенсии, ръст на цените на имотите, лесни кредити, ръст потреблението и т.н. та след 1 година хората ще са още по добре и не виждам как левите могат да вземат тогава властта.
Ако се случи това, няма никакво значение кой е спечелил изборите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Спящият бик Разгледай мнениеМонти, достатъчно спами темата за оптимизма с агитация за БСП. Запри се вече, имай и малко неудобство - поздрави спечелилите и се оттегли в тема "Политика", ако обичаш. Тук сме оптимисти, скърбящите нямат място.
Нали не мислиш ,че някой ще инвестира в страната при положение че има крайни популисти в управлението....
Фондовете вече привършват ...
така че макро е много зле ,остава и микро да стане....
Нямам грешна прогноза в политиката от 1994 г....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Монти Разгледай мнение
Ти знаеш ли какви са исканията на патриотите...,
А да ти кажа някои..
Минимална пенсия от 300 лв.
Одържавяване на концесионерите от Чез и софииска вода и Мариците ...
наборна българска армия..
Полицията във всяко серо
Затваряне на турската граница...
Премахване на двойното гражданство....
Повече държавна икономика,заплата над 1500 средна.......
Този път ще има и мнооого министри....
Така че свят ще ви се завие...
За мен избори до година но.....яка ни душа....
Социално ще сме добре но борсата....За мен който и да е на власт при силна икономика само може да си увеличи рейтинга!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеПо последните данни изнесени от ЦИК, при 90% обработени секционни протоколи, ГЕРБ ще имат 96 депутати, БСП - 79, патриотите - 27, ДПС - 26 и Магарешки - 12.
Деформаторите ще пеят песента на Хиподил, "Боли ме гъза". Ще им припяват соросоидните грантаджии на "Дай България" и маргиналната софийска партийка на Радан.
Най-добрата новина е че партията на Ердоган не влиза. Лошата е, че все пак имат много гласове и разширяват влиянието си.Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Монти, достатъчно спами темата за оптимизма с агитация за БСП. Запри се вече, имай и малко неудобство - поздрави победителите и се оттегли в тема "Политика", ако обичаш. Тук сме оптимисти, скърбящите нямат място.Last edited by Спящият бик; 27.03.2017, 09:12.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Последните данни показват само 4 партии и Герб дърпа със седем процента пред БСП и най вероятно ще трябва да правят коалиция само с ОП.
А да ти кажа някои..
Минимална пенсия от 300 лв.
Одържавяване на концесионерите от Чез и софииска вода и Мариците ...
наборна българска армия..
Полицията във всяко серо
Затваряне на турската граница...
Премахване на двойното гражданство....
Повече държавна икономика,заплата над 1500 средна.......
Този път ще има и мнооого министри....
Така че свят ще ви се завие...
За мен избори до година но.....яка ни душа....
Социално ще сме добре но борсата....
Коментар
-
По последните данни изнесени от ЦИК, при 90% обработени секционни протоколи, ГЕРБ ще имат 96 депутати, БСП - 79, патриотите - 27, ДПС - 26 и Магарешки - 12.
Деформаторите ще пеят песента на Хиподил, "Боли ме гъза". Ще им припяват соросоидните грантаджии на "Дай България" и маргиналната софийска партийка на Радан.
Най-добрата новина е че партията на Ердоган не влиза. Лошата е, че все пак имат много гласове и разширяват влиянието си.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Аз не съм коментирал добри или лоши, просто казах че ако ги оставят в ъгъла ще трупат позитиви ......
А иначе БСП загубиха моя глас от как взеха да дрънкат как ще въвеждат прогресивно данъчно облагане.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеБоко+ОП=122 дУпетати, смятат по Нова. ама не вярвам нищо добро да измъдрят тези
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеСамата идея да облагаш този които работи по-вече за да даваш тези пари на не-работещите е тотално грешна.
Това може да работи в едно утопично солидарно общество , но в съвременния свет не се получава. просто се появява една класа от търтей , която със всяко поколение се увеличава докато социалната система не грохне....мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!
Коментар
Коментар