Първоначално изпратено от Manyface God"
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение
Ако структурата на Детройт е дефектна, то тя е 2 % от САЩ примерно, а негодната структура в Русия какъв процент заема?
Каква част от страната не е помирисвала бетон, канал, асфалт? Под 2%?
ама ми се варти нешо от сорта за некакви трельони за ремонти на пътища и и прочее инфраструктура...
кат сичко е нарет, .. що налага такиви разходи ???
или ??Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
Напротив, аз не коментирам условията в иркутск или новосибирск, а в раша, като цяло, както и в САЩ или Европа като цяло. То и в Португалия и в Гърция или Ирландия има диви села, дето още пасат овцете с гегите, но това не отразява цялостния облик на страната или нейния БВП.
ся.. тук бихме могле да засегнем начините за "сметане" на бвп-то..
некои саотношения ...
структура на економиката...
дефецити
профецити и прочее...
налЕ..
сигорен сЪм, чи Картинката ти е ясна.. ма ти си знаеш, що ге пишеш тия...
...
"постинги"Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ще ти се. Освен цена, при която, от продажби на първ.пазар парите финансират компанията, а наа вторичния - спекулиращи те, компаниите имат и потребителска СТОЙНОСТ: Какво би станало, ако изчезнат, с потребителя. Та, ябълката тутакси, я заместват HTC, HUAWEY, SAMSUNG++, /т.е. никой няма да прерита за нея, освен "инвеститорите," 99% спекулантина дребно. Докато, АКО изчезне /или се самозатвори в себе си/ Рашата, ПОНЕ 30% от ЕС ще замръзне буквално. Схващаш ли РАЗЛИКАТА? Конкуренцията направи бедна Раша незаобиколим Фактор, а ябълката - лъскаво развлечение, без което, и неговите собственици могат.
Разбира се, и това са зли рашки попълзновения...
Ми нали ако спре да продава единственото което има (копаното от дупки в земята), раша ще замръзне мноооого по бързо от "бедна" Европа. То 60% от нея и без това е почти вечно замръзнала де.
Коментар
-
И колко години ще минат, докато стане някой втори готов? 100? 200?
многоХодя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнение
Сметам, че сравнявате солено с оранджево...
... инак, то и Тесла е по-голема от сички ахтомобилни марки марки във вселената (въпреки, че продаа НА ЗАГУБА всеки един от седемдесе и неколко хиляди електрокара - тва по памет, мое и да се греша...
живот..
странен, но това е положението...The strongest stand last.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Ще ти се. Освен цена, при която, от продажби на първ.пазар парите финансират компанията, а наа вторичния - спекулиращи те, компаниите имат и потребителска СТОЙНОСТ: Какво би станало, ако изчезнат, с потребителя. Та, ябълката тутакси, я заместват HTC, HUAWEY, SAMSUNG++, /т.е. никой няма да прерита за нея, освен "инвеститорите," 99% спекулантина дребно. Докато, АКО изчезне /или се самозатвори в себе си/ Рашата, ПОНЕ 30% от ЕС ще замръзне буквално. Схващаш ли РАЗЛИКАТА? Конкуренцията направи бедна Раша незаобиколим Фактор, а ябълката - лъскаво развлечение, без което, и неговите собственици могат.
... инак, то и Тесла е по-голема от сички ахтомобилни марки марки във вселената (въпреки, че продаа НА ЗАГУБА всеки един от седемдесе и неколко хиляди електрокара - тва по памет, мое и да се греша...
живот..
странен, но това е положението...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от Колчо Слепеца Разгледай мнениенапоследак не е насекъде добре асфалтирано...
май и с водопровода има дертове... а бе .. благоденствие и просперитет...
Каква част от страната не е помирисвала бетон, канал, асфалт? Под 2%?The strongest stand last.
Коментар
-
Ами всъшнос, ти правиш бъш същото...
Със същия оспех, мога да питам нима в целото саш, ословията са като у маями ?
Съфсем оделен е вапросот, вапросните ословия, на какво се дължат..
Че в крайна сметка, не на гърците ше требе да се "помага" ...
Детройт просто е един от първите...
Коментар
-
Ами всъшнос, ти правиш бъш същото...
Детройт просто е един от първите...The strongest stand last.
Коментар
-
... А асфалт дали има в Детройт? А бетон? ..
май и с водопровода има дертове... а бе .. благоденствие и просперитет...
Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение??? Какво общо има някакъв си детройт в сравнението между цената Apple и цената на нещо ...друго???
Или просто, щото си открил, че има и място в САЩ, където условията не са баш Маями, ЛА или NY и си решил да ни го покажеш, генерализирайки за икономиката на САЩ ии цената на определени корпорации?
Ми по тая логика си прави извода за цената на ПИБ в съседната тема, по гледката в столипиново
Или за БВП на бензиностанцията по снимките нейде от сибир или камчатка.
Има си обобщени данни, показатели, цени и ниКОЙ тошковец не може да ги променя или интерпретира, както си иска, само щото не му отърват сравненията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение??? Какво общо има някакъв си детройт в сравнението между цената Apple и цената на нещо ...друго???
Или просто, щото си открил, че има и място в САЩ, където условията не са баш Маями, ЛА или NY и си решил да ни го покажеш, генерализирайки за икономиката на САЩ ии цената на определени корпорации?
Ми по тая логика си прави извода за цената на ПИБ в съседната тема, по гледката в столипиново
Има си обобщени данни, показатели, цени и ниКОЙ тошковец не може да ги променя или интерпретира, както си иска, само щото не му отърват сравненията.
Детройт просто е един от първите...Ходя по въже.Не ръкопляскайте, това е моят път.С костюм на клоун съм, да ми се смеете, когато падна
Коментар
-
Има си обобщени данни, показатели, цени и ниКОЙ тошковец не може да ги променя или интерпретира, както си иска, само щото не му отърват сравненията.The strongest stand last.
Коментар
Коментар