Първоначално изпратено от Грую Груев
Разгледай мнение
Просто някои хора прекалиха с цункането на Краварски и ЕС задници. Пусни си телевизора , всички вечерни новини на големите канали са длъжни да имат поне една новина за Кравария ......и понеже сме твърде далеч и трудно схващаме техните трепети понякога новините за тях са направо комични ........мен лично ми излезе мазол на ушите от глупости на тема урагани, циклони и как съвременни нашенски еничари ги борели с вино и ракия.....
В соца не харесвах СССР щото ме караха насила, по същата логика сега не харесвам САЩ .....щото постоянно ми го натрапват и отново ме карат насила. Да обичам България , избрал съм да живея и работя тук ....но не харесвам да сме колония на когото и да е .....момента сме Краварска колония и логично омразата ми е насочена към тях....
А относно ген.Колев , хубаво е нещата да се гледат в цялост а не само частни случай. Руските войски през ПСВ са в Добруджа защото ние сме избрали грешната страна. Ако нашите тъпаци тогава вместо с Германия бяха с Русия нямаше да загубим Беломорието .... ма пуста Българска неблагодарност тридесетина години след като са ни освободили ни кара да влезем в противников на тях съюз което завършва трагично да нас ....
Коментар