Първоначално изпратено от v_tin
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Last edited by power grid; 22.09.2017, 09:01.
-
Първоначално изпратено от kotara22 Разгледай мнениеГн Power Grid ... Държава означява , сигурност здравеопазнаване инфраструктура и на първо място бизнес среда . Ти или си луд или си Боко тиквата .. ходи кръщавай майка си и баща си бълъците свършиха . Пуч аз съм болен от болест която моята родина ...Не Ме Лекува ... български разбираш ли Не ме Лекува ... умирам и оставям три деца сираци ... Кой ще ги гледа Бойко или Ти ... както мен има от моята болест 800 човека ... всички до един или умираме или напускаме любимата родина за да Живеем . Годишно 5 Хил Българи търсят спасение в Европа за да Живеят просто да останат Живи ... защото нямаме родина а Мащеха. Продадох къща 250 Хил бизнес 150 Хил два апартамента 150 Хил и 5 Български гражданина бели умни красиви се збогувахме с роднини . Да обичам родината .... Но тя не ни обича ... за това молете не пиши глупости а заедно с Боко свинаря измислете нещо .... то не е трудно ... нека държавата първо лекува Гражданите си и им усигоро сигурност .... защото между другото ме обраха и три пъти в Бг ... Сега ако ще гледаш кози имам И ранче 5 дк с две къщи кладенец .... щях да правя орехова ферма с парник .... но нямам избор след като ме прогониха , пиши на лични цената е приемлива ще ти го преотстъпя на теб и Боко в лозарския бизнес .
Коментар
-
И още нещо се сетих , в Европа лекарства които в Бг ги вземах ефтино от аптеки Марешки които ми струваха 250 лв са само 4 евро , и не само за мен а за всеки болен с рецепта от личен лекар .... Не знам как но и агнешкото е по ефтино на заплата минимална 900 евро е 7.50 кг ... ти с Боко свинаря си направете сметка .... България е заприличала на руска република от 60 години .... Вече трябва да ми плащат за да се върна .... море нула дупки бол болници полициа пародиа на изкуството ... съдебна система .... нямам думи ... има ме едно едничко достойнство и просто не е удобно за Хотел иначе бихме го съборили и него .... О Шипка ! Да живуркат олигарсите и хостесите .... другите кучетата ги яли .Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Гн Power Grid ... Държава означява , сигурност здравеопазнаване инфраструктура и на първо място бизнес среда . Ти или си луд или си Боко тиквата .. ходи кръщавай майка си и баща си бълъците свършиха . Пуч аз съм болен от болест която моята родина ...Не Ме Лекува ... български разбираш ли Не ме Лекува ... умирам и оставям три деца сираци ... Кой ще ги гледа Бойко или Ти ... както мен има от моята болест 800 човека ... всички до един или умираме или напускаме любимата родина за да Живеем . Годишно 5 Хил Българи търсят спасение в Европа за да Живеят просто да останат Живи ... защото нямаме родина а Мащеха. Продадох къща 250 Хил бизнес 150 Хил два апартамента 150 Хил и 5 Български гражданина бели умни красиви се збогувахме с роднини . Да обичам родината .... Но тя не ни обича ... за това молете не пиши глупости а заедно с Боко свинаря измислете нещо .... то не е трудно ... нека държавата първо лекува Гражданите си и им усигоро сигурност .... защото между другото ме обраха и три пъти в Бг ... Сега ако ще гледаш кози имам И ранче 5 дк с две къщи кладенец .... щях да правя орехова ферма с парник .... но нямам избор след като ме прогониха , пиши на лични цената е приемлива ще ти го преотстъпя на теб и Боко в лозарския бизнес .Животът е огледало.....усмихвай се
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
.Какво му е трудното да рестгаврираш дядовата къща да вземеш 100 кози и да направиш собствена марка сирене?Какво му е трудното да гледаш някой декар череши праскови малини???
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
За съжаление Българина в емиграция се претопява, по света има Италиански квартали , Китайки квартали, Гръцки квартали, Турски квартали и т.н. но Български няма.
Просто българинът след 2 поколения в чужбина се е претопил на 99 %.
Не случайно въпреки че в началото на века също е имало силна изселническа вълна към САЩ на практика към момента почти нищо не е останало от нея , освен спомените на някои все още жив имигрант първо поколение от онова време. Внуците им дори вече не знаят Български език...
Коментар
-
Груйчи бъдещето не пикае на костите им.Аз съм тука моите деца са тука колкото и странно да звучи много са тука.Мой приятел фермер със 100 крави си построи къща за 200000 кинта у село и прати детето си да учи агроикономика в Свищов.На въпроса защо каза кротко тук съм се родил и тук ще умра.Тук ще се родят внуците и тук ще умрат.Не всички ламтят за пари.А тия тарикати дет напуснаха Родината един ден горчиво ще съжаляват.Най тъмно е преди зазоряване.Като изгоним и останалият алчен боклук България ще се оправи.Дедите ни не са загинали напразно.Не тъжи за боклука дето напуска не ни трябват такива
Коментар
-
Само че живота има свойството да се движи от едната крайност в другата.
Тоест мисля си че рано или късно след като всички бели хора осъзнаят последиците ниската раждаемост , ще има само коригиране в посока нагоре.
В краен случай изправени пред угрозата държавите ще трябва да се намесят с подоходна скала да облагане с данъци в зависимост от наличието на деца .......не беше далеч времето когато в БГ имаше ергенски данък.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Демографската криза не съм сигурен, че може да се реши. Първо не съм сигурен че се разбират причините за нея.
Има една връзка между образованието и раждането на деца - по-образованите раждат по-малко, по-необразованите раждат повече. Това е видно даже с просто око, а и статистиката го доказва.
А тука всички реват как трябва да се инвестира в образование. Демек в намаляване на раждаемостта.
Същевременно се правят разни опити да се инвестира в раждаемост чрез детски надбавки. При което една специфична група се издържа от това. Но доколкото разбирам напоследък и те предпочитат да се чупят посока Западна Европа, не за друго щото социалните са по-високи.
Коментар
-
Марков абсолютно правилно, има генетично предавана информация и негенетично предавана информация, като 1300г история, култура, традиция, бит, творчество на народа.
Не може да се разрешава демографската криза с внасяне на чужденци с високо ниво на тестесторона... Те не могат да пеят хубава си моя горо, както например твоя милост
Коментар
-
Легендите за ген. Колев са НПО-шки глупости от уикепедия, които нямат нищо общо с истината... Източник на информацията ми е биографична книжка за генерала, издание на Царска печатница и дядото на мой близък участник в Добруджанската кампания....
Няма сражение между българската конница и казаците, има убити няколко казаци, които са от разездите и са застреляни от дистанция. Разездите са диверсионно-разузнаателни групи, които се движат напред и встрани от авангарда на конницата, от по 4-5 човека/българския/ и 15-20 човека /казашкия/... През цялото време казаците са отстъпвали, НЯМА сражение... Ген. Колев нарушава заповед на ген. Тошев, като връща основната част от конницата и подпомага защитниците на Добрич, изколват две сръбски роти
Защо ненавистниците на Русия не говорят за ген Вазов и Дойран, дека бащите на сегашните МАТО-вци сме ги бухали, като мачета у дирек....
Коментар
-
Тия които напуснаха Родината не са българи тва е гмеж тарикати престъпници въобще шкарта на народа
Уточнявай си родините, че много ги бъркаш вече.
Обретенови не сте ги избили напълно...М.... . ш..... ..й.о!
Коментар
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
Ъхъ ми да видим какво се случвало:
Вземат християнско момче , сменят му вярата , обучават го и го възпитават в традицията на Османската империя.
Говори на Турски език през целия си живот.
Ако доживее да се пенсионира получава имот и става варианта на Турски чорбаджия.
Та според теб неговите деца какви ще са:
Християнчета или Турчета ........щото според мен точно така е формирана по-голямата част от нацията им.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Еничарският корпус е добре организирана система на мобилизация на човешкия ресурс на Османската империя за военна експанзия. По онова време народностното съзнание е доста мътно, особено в мултикултурната империя. По-напред е религиозната принадлежност, та чрез еничарството се формира ударен, боен отряд на исляма. В него се говори на турски език, но турско народностно съзнание не се насърчава. Маранди би обяснил (къде изчезна този образ), че тюрк е значело прост човек. Когато започва да се оформя турско национално съзнание към началото на ХІХ век, еничарският корпус е избит.
Вземат християнско момче , сменят му вярата , обучават го и го възпитават в традицията на Османската империя.
Говори на Турски език през целия си живот.
Ако доживее да се пенсионира получава имот и става варианта на Турски чорбаджия.
Та според теб неговите деца какви ще са:
Християнчета или Турчета ........щото според мен точно така е формирана по-голямата част от нацията им.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнениеМарков, спри се и ти - нормалните хора у нас не обичат русия, те обичат България, а думите на Борис Три, както го наричат някой, са само извинение от негова страна да не праща българи в касапницата, наречена Втора световна, за да не мрат синовете на България за чужда кауза, нещо, което комунистите веднага промениха след 09.09. Е
Ето ти думите на един истински българин (ген. Колев), роден..., ами роден в Русия:"Кавалеристи, Бог ми е свидетел, че съм признателен на Русия задето ни освободи. Но какво търсят сега казаците в нашата Добруджа? Ще ги бием и прогоним както всеки враг, който пречи за обединението на България!"
Просто някои хора прекалиха с цункането на Краварски и ЕС задници. Пусни си телевизора , всички вечерни новини на големите канали са длъжни да имат поне една новина за Кравария ......и понеже сме твърде далеч и трудно схващаме техните трепети понякога новините за тях са направо комични ........мен лично ми излезе мазол на ушите от глупости на тема урагани, циклони и как съвременни нашенски еничари ги борели с вино и ракия.....
В соца не харесвах СССР щото ме караха насила, по същата логика сега не харесвам САЩ .....щото постоянно ми го натрапват и отново ме карат насила. Да обичам България , избрал съм да живея и работя тук ....но не харесвам да сме колония на когото и да е .....момента сме Краварска колония и логично омразата ми е насочена към тях....
А относно ген.Колев , хубаво е нещата да се гледат в цялост а не само частни случай. Руските войски през ПСВ са в Добруджа защото ние сме избрали грешната страна. Ако нашите тъпаци тогава вместо с Германия бяха с Русия нямаше да загубим Беломорието .... ма пуста Българска неблагодарност тридесетина години след като са ни освободили ни кара да влезем в противников на тях съюз което завършва трагично да нас ....Last edited by markov; 21.09.2017, 18:53.Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
Коментар