IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Аааа така! За малко да забравя за Луната ейй!

Смешници, на "луната" ще ми ходят....дето всеки знае, че е "луната" е ламБа високо у небето и цереУ всека вечер я палят и гасят да може овцете долу да знаят кога да си легат, че утре са пак на работа рано "сутрин', налЕ?
    Е па друго си е да си одил по луната ...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
      Какво ще става с делянчо, оставката подал , много бил обиден
      пееефски ли бе!...сакън, на кого ни оставяш бащице!!!! Отидоа по дяволите и пиг и близ и сие., мъка, мъка.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

То там са традиции ...и на луната беха ...
        Аааа така! За малко да забравя за Луната ейй!

Смешници, на "луната" ще ми ходят....дето всеки знае, че е "луната" е ламБа високо у небето и цереУ всека вечер я палят и гасят да може овцете долу да знаят кога да си легат, че утре са пак на работа рано "сутрин', налЕ?

Коментар

• Какво ще става с делянчо, оставката подал , много бил обиден

Коментар

И аз това казвам. ИЗМАМНИЦИ бе!

Абе холивудски бози на ИЗМАМНИЦИ.

То там са традиции ...и на луната беха ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
              Тези самолети, на многократно излъчените фейкови кадри, преди и по време на удара в сградите, НЕ хвърлят сянка - а уж били от метал? - за разлика от пламъка, който е от газове. Холивуд системно се дъни.
              И аз това казвам. ИЗМАМНИЦИ бе!

Друго просто доказателство, че Земята е плоска е.....правилно- никой в Австралия не пада с главата надолу, което неминуемо щеше да се случи, ако наистина бяха от долната страна на измисленото "кълбо"!!!
              ....пък и водата от океаните щеше да се излее. Абе холивудски бози на ИЗМАМНИЦИ.

Коментар

Мхм...както самолети съборили кулите близнаци...на пепел ги направили тея самолети да знайш...
                Тези самолети, на многократно излъчените фейкови кадри, преди и по време на удара в сградите, НЕ хвърлят сянка - а уж били от метал? - за разлика от пламъка, който е от газове. Холивуд системно се дъни.

Коментар

• Модерацията, да се разберем: Докато която и да е гнида от тези две-три, които протежирате, не спре да ме нарича "измамник", или поне не ме осъди за измама, си запазвам правото да я наричам, както аз сам реша. Писна ми на члена. Не аз започнах и с години ги търпя тези лекета, баста. А вие, ако така милеете за тях, явно, не сте по-различни.
                  Спомнете си колко пъти пиша тук, да ме дадат на прокуратурата и т.н. - НИЩО. ЗНАЧИ?!?
                  .
                  Last edited by Pyramid; 03.10.2017, 12:27.

Коментар

• 4ervenasgan
                    Junior Member
                    Заслужил
                    инвеститор
                    Днес, 08:31
                    Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                    Интересно ми е, че същият този ЕС, сега се прави на ощипана мома...
                    Измамник, да не би Рахой и паравоенните франкистки отряди да са избили хиляди каталунци по подобие на милошевските бандити, без да разберем?

А туй тука не е обида , а мибова ? Абе научете се да мерите с един аршин бе !

Коментар

• Пламен Пасков Между другото, на краткото видео, което е публикувано, ясно се чува, че става дума за едновременна стрелба минимум от 2 ствола, а не от един автомат.
                      Аз мога да си представя да стреляш с двете ръце от два автомата, но не мога да си представя да го правиш от дистанция 100-200 метра, и да улучиш даже такова множество от хора долу - разсейването е твърде голямо.
                      Но най-важното - не знам как да го направи един човек от тези 2 различни прозореца.

https://www.youtube.com/watch?v=tFtLcieGCYg наистина че чуват 2 автомата

Коментар

• Click image for larger version

Name:	bud_spokoen_i_zhdi_russkih1.jpg
Views:	1
Size:	57.1 КБ
ID:	3245168
                        Спокойствие и само спокойствие...

Last edited by VNM; 03.10.2017, 12:03.

Коментар

... Или пък просто, поредния сбърканяк (хм странно, как не е "бежанец") е проиграл всичко което има и си го е изкарал на който му е попаднал под дулото?!?
                          Но пък версията за цереУ заговор, световните еврейски бандити и плоската Земя също си заслужава да се обсъди....даже скоро един ИТ (ти да видиш!) спец щял да събира пари, за да изпрати спътник, който "да снима от високо и да докаже, че Земята не е кръгла".

Успех!
                          Мхм...както самолети съборили кулите близнаци...на пепел ги направили тея самолети да знайш...

Коментар

• ... Или пък просто, поредния сбърканяк (хм странно, как не е "бежанец") е проиграл всичко което има и си го е изкарал на който му е попаднал под дулото?!?
                            Но пък версията за цереУ заговор, световните еврейски бандити и плоската Земя също си заслужава да се обсъди....даже скоро един ИТ (ти да видиш!) спец щял да събира пари, за да изпрати спътник, който "да снима от високо и да докаже, че Земята не е кръгла".

Успех!

Коментар

Абе Вальо , те си взривиха кулите близнаци , ти сега въпроси поставяш ...ами че туй е детска игра бе !
                              Целта е да се вкара Тръмпа в още по големи говна , да се прокара закон за забрана на оръжията , да се разоръжат реднеците и ето ти подобие на ЕС , благо и удобно за манипулиране ...как я виждаш една Каталуния от реднеци ...?!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

https://www.facebook.com/grigor.lilo...39547442827857

58 убити, 517 ранени, от които много десетки с опасност за живота, 10 бр. огнестрелни оръжия в хотелската стая. Най-голямото огнестрелно клане в американската история в последните няколко десетилетия
                                И въпроси, които валят без отговори.

*** 1. Не е ясно как са примъкнати 10 единици оръжия на 32-ия етаж на хотела Mandalay Bayтам заедно с поне над хиляда необходими патрони за клането.
                                *** 2. Не е ясно как не са забелязани от камериерките, които всеки ден чистят стаите в този хотел.
                                *** 3. Не е ясно как убиецът е монтирал охранителни камери в хотелския коридор и защо мениджмънтът не е реагирал. А това би трябвало да направи впечатление на персонала и управата.
                                *** 4. Не е ясно защо въобще не е стрелял по сцената на 22-хилядния концерн (по други данни 40 000 зрители) и по кънтри певеца Джейсън Олдин. Стрелбата започва когато песента си завършва знаменитостта Джейсън Алдейн Убийството на естрадна звезда щеше да го направи много известен, което е добре дошло за един психопат.
                                *** 5. Не е ясно защо жена му, която е била с него в различните му пътувания, според полицията вече е извън подозрения за съучастие. Става дума за 62-годишната австралийка от индонезийски произход Мерлин Дънли, с която е живял в съдружие (официално нямат сключен брак).
                                *** 6. Не е ясно как тя хем е разпитана на живо от полицията, та да я извади от подозрение местният шериф, хем според властите по същото време е била извън САЩ и ще бъде разпитана чак когато се върне (ако въобще го направи - бел. моя).
                                *** 6. Не е ясно защо, ако Падок е стрелял сам (така набързо се произнесе полицията и спря търсенето на евентуален втори съучастник), са разбити 2 прозореца по фасадата на хотела, и то на доста разстояние един от друг (давам снимка), в различни апартаменти.
                                Абе Вальо , те си взривиха кулите близнаци , ти сега въпроси поставяш ...ами че туй е детска игра бе !

Коментар

Working...
                                X