Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеКакво ще става с делянчо, оставката подал , много бил обиден...сакън, на кого ни оставяш бащице!!!! Отидоа по дяволите и пиг и близ и сие., мъка, мъка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
То там са традиции ...и на луната беха ...
Смешници, на "луната" ще ми ходят....дето всеки знае, че е "луната" е ламБа високо у небето и цереУ всека вечер я палят и гасят да може овцете долу да знаят кога да си легат, че утре са пак на работа рано "сутрин', налЕ?
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
И аз това казвам. ИЗМАМНИЦИ бе!
Абе холивудски бози на ИЗМАМНИЦИ.
То там са традиции ...и на луната беха ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеТези самолети, на многократно излъчените фейкови кадри, преди и по време на удара в сградите, НЕ хвърлят сянка - а уж били от метал? - за разлика от пламъка, който е от газове. Холивуд системно се дъни.И аз това казвам. ИЗМАМНИЦИ бе!
Друго просто доказателство, че Земята е плоска е.....правилно- никой в Австралия не пада с главата надолу, което неминуемо щеше да се случи, ако наистина бяха от долната страна на измисленото "кълбо"!!!
....пък и водата от океаните щеше да се излее. Абе холивудски бози на ИЗМАМНИЦИ.
Коментар
-
Мхм...както самолети съборили кулите близнаци...на пепел ги направили тея самолети да знайш...
Коментар
-
Модерацията, да се разберем: Докато която и да е гнида от тези две-три, които протежирате, не спре да ме нарича "измамник", или поне не ме осъди за измама, си запазвам правото да я наричам, както аз сам реша. Писна ми на члена. Не аз започнах и с години ги търпя тези лекета, баста. А вие, ако така милеете за тях, явно, не сте по-различни.
Спомнете си колко пъти пиша тук, да ме дадат на прокуратурата и т.н. - НИЩО. ЗНАЧИ?!?
.Last edited by Pyramid; 03.10.2017, 12:27.
Коментар
-
4ervenasgan
Junior Member
Заслужил
инвеститор Днес, 08:31
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
Интересно ми е, че същият този ЕС, сега се прави на ощипана мома...
Измамник, да не би Рахой и паравоенните франкистки отряди да са избили хиляди каталунци по подобие на милошевските бандити, без да разберем?
А туй тука не е обида , а мибова ? Абе научете се да мерите с един аршин бе !
Коментар
-
Пламен Пасков Между другото, на краткото видео, което е публикувано, ясно се чува, че става дума за едновременна стрелба минимум от 2 ствола, а не от един автомат.
Аз мога да си представя да стреляш с двете ръце от два автомата, но не мога да си представя да го правиш от дистанция 100-200 метра, и да улучиш даже такова множество от хора долу - разсейването е твърде голямо.
Но най-важното - не знам как да го направи един човек от тези 2 различни прозореца.
https://www.youtube.com/watch?v=tFtLcieGCYg наистина че чуват 2 автомата
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение... Или пък просто, поредния сбърканяк (хм странно, как не е "бежанец") е проиграл всичко което има и си го е изкарал на който му е попаднал под дулото?!?
Но пък версията за цереУ заговор, световните еврейски бандити и плоската Земя също си заслужава да се обсъди....даже скоро един ИТ (ти да видиш!) спец щял да събира пари, за да изпрати спътник, който "да снима от високо и да докаже, че Земята не е кръгла".
Успех!
Коментар
-
... Или пък просто, поредния сбърканяк (хм странно, как не е "бежанец") е проиграл всичко което има и си го е изкарал на който му е попаднал под дулото?!?
Но пък версията за цереУ заговор, световните еврейски бандити и плоската Земя също си заслужава да се обсъди....даже скоро един ИТ (ти да видиш!) спец щял да събира пари, за да изпрати спътник, който "да снима от високо и да докаже, че Земята не е кръгла".
Успех!
Коментар
-
Абе Вальо , те си взривиха кулите близнаци , ти сега въпроси поставяш ...ами че туй е детска игра бе !
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
https://www.facebook.com/grigor.lilo...39547442827857
58 убити, 517 ранени, от които много десетки с опасност за живота, 10 бр. огнестрелни оръжия в хотелската стая. Най-голямото огнестрелно клане в американската история в последните няколко десетилетия
И въпроси, които валят без отговори.
*** 1. Не е ясно как са примъкнати 10 единици оръжия на 32-ия етаж на хотела Mandalay Bayтам заедно с поне над хиляда необходими патрони за клането.
*** 2. Не е ясно как не са забелязани от камериерките, които всеки ден чистят стаите в този хотел.
*** 3. Не е ясно как убиецът е монтирал охранителни камери в хотелския коридор и защо мениджмънтът не е реагирал. А това би трябвало да направи впечатление на персонала и управата.
*** 4. Не е ясно защо въобще не е стрелял по сцената на 22-хилядния концерн (по други данни 40 000 зрители) и по кънтри певеца Джейсън Олдин. Стрелбата започва когато песента си завършва знаменитостта Джейсън Алдейн Убийството на естрадна звезда щеше да го направи много известен, което е добре дошло за един психопат.
*** 5. Не е ясно защо жена му, която е била с него в различните му пътувания, според полицията вече е извън подозрения за съучастие. Става дума за 62-годишната австралийка от индонезийски произход Мерлин Дънли, с която е живял в съдружие (официално нямат сключен брак).
*** 6. Не е ясно как тя хем е разпитана на живо от полицията, та да я извади от подозрение местният шериф, хем според властите по същото време е била извън САЩ и ще бъде разпитана чак когато се върне (ако въобще го направи - бел. моя).
*** 6. Не е ясно защо, ако Падок е стрелял сам (така набързо се произнесе полицията и спря търсенето на евентуален втори съучастник), са разбити 2 прозореца по фасадата на хотела, и то на доста разстояние един от друг (давам снимка), в различни апартаменти.
Коментар
Коментар