IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • https://www.youtube.com/watch?v=8AI5RQ8O7Yc

    Разговор на Александър Симов с проф. Иво Христов за последиците от референдума за независимост в Иракски Кюрдистан, използвани ли са кюрдите с геополитически задачи и ще държат ли в шах съседните страни, кой стои зад това.

    Коментар


    • Главния хохъл си мисли гордо : "продадохме на черно боеприпаси за 800 милиона и никой не може да ни пипне с пръст, защото заличихме следите в пожара":


      Пожарът, който избухна във военния склад във Виницка област в Украйна е унищожил боеприпаси на обща стойност ок. 800 млн. долара, пише руското издание “Ведомости“, цитиран от "Фокус". Информацията е дадена от председателя на Върховния съвет по национална сигурност на Украйна. Според съобщението на говорителя на ведомството Иван Виник, „да кажем, че нищо не се е случило и че не се нуждаем от танкови снаряди… ако бяхме на такава позиция, можехме просто да продадем унищоженото за 800 млн. долара“. Общият обем на засегнатите и съсипани материали е ок. 60 хил. тона, се казва още в съобщението.



      Last edited by markov; 29.09.2017, 16:16.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

      Коментар


      • Иха , прочетох първата страница на политиката за 1 минута, викам втората сигурно ша има повече за четене ....отворих и я прочетох за 0 минути.

        След модераторските усилия форума е станал много бързо читаем бе
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

        Коментар


        • http://www.investor.bg/evropa/334/a/...i-pari-247498/

          за такъв само въже, без сапун.
          препоръка е

          Коментар


          • Българската Банка за развитие договори 50 млн. евро заем от китайска държавна банка
            Парите са за подпомагане на малък и среден бизнес .Пример за това е ВОДСТРОЙ .
            Last edited by superexpert; 29.09.2017, 10:48.

            Коментар


            • Тези не бяха ли комунисти бря, кви милионери :

              Русия е първа в света по нови доларови милионери Като цяло през 2016 г. броят на милионерите в световен мащаб е нараснал със 7,5%

              Броят на милионерите в Русия през 2016 е нараснал с 19% и е стигнал 182 000 души, се казва в изследването World Wealth Report 2017 на международната консултантска компания „Капджемини” (Capgemini). „В Русия след умерен спад година по-рано броят на състоятелните хора и равнището на богатството им са нараснали с около 20%, което е най-високият показател на всички пазари”, пише в изследването. По брой на милионерите Русия е на 15-то място в света. В първата тройка са САЩ (4,8 млн. души), Япония (2,9 млн.) и Германия (1,2 млн.).

              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

              Коментар


              • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                http://www.investor.bg/evropa/334/a/...makron-247502/
                Френските пенсионери излязоха на протест срещу реформите на Макрон.

                Макрон иска "най-богатите пенсионери", т. е. тези с пенсии над 1 200 евро на месец, да положат "усилие", за да се компенсират работещите и да се увеличи покупателната способност на хората в активна трудова възраст и най-вече младежите.

                Тука се сещам за един дето евентуално ше ни даде повече инфо от първа ръка - Барбаранди , пенсионер , живеещ в Париж с пенсия 5000 евро и съпругата му , пенсионерка с 2000 евро. Горките 'орица , колко ли ше ги ожули Мак'рон ?!
                Бе много щедра таз френска пенсионна система?!?5000 евро!!!Браво!
                За разлика от френската ,немската си е направо скръндза...В Германия,за да вземе човек максималната държавна пенсия трябва да се е осигурявал на максималния осигурителен доход,който към момента е около 6200 Евро..... ,само - 45 години...И ще получи около 2800Eвро бруто,т.е. нетото ще е около 2300(В Германия до определен праг пенсиите са нето,послe си стават бруто..)
                Я да видим,колко немци получават максималната пенсия?!?!

                Genau 11 Männer und 7 Frauen in West-Bundesländern sind Renten-Meister.Sie bekommen die höchsten Renten in Deutschland – mehr als 2800 Euro im Monat brutto!
                http://www.bild.de/geld/wirtschaft/r...4172.bild.html


                Колко?Колко?Я пак? Цели 11 мъже и 7 жени в Западните провинции....За Източните,по обясними причини май няма желаещи за тази класация...
                Статията е от 2013 г.,ама то от тогава нещата с пенсиите не са се подобрили,да не кажа влошили,та може и вече да са по -малко от 18 човека...

                Ха наздраве за френските пенсии!Дай Боже всекиму!

                Коментар


                • Я да ви пусна една информацийка на родния ви език:

                  Американский фонд начал распродажу рублей

                  Крупнейший в США биржевой фонд, более двух лет скупавший рубли для инвестиций в российский госдолг, фиксирует рекордный за 3 года отток клиентских средств.

                  Фонд iShares JP Morgan USD Emerging Markets Bond ETF, инвестирующий в облигации развивающихся стран, теряет инвесторов на протяжении 7 из 8 последних недель, следует из данных etf.com.

                  За сентябрь из фонда, для которого облигации правительства РФ являются крупнейшим вложением, ушло 221,3 млн долларов, а с июля - 1,2 млрд долларов.


                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                  Коментар


                  • А! Марков!
                    Бе я пусни нещо повдигащо духа?

                    Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                      Не говори глупости ами коментирай това
                      Ето ги: Роднина, съученик, роднина, съученик - схемата Добрев в Хасково

                      OFFNEWS | 27 септември 2017 в 20:53233342

                      Днес депутатът от БСП Елена Йончева обяви, че приятелско-роднинският кръг на шефа на парламентарната комисия по енергетика и областен координатор на ГЕРБ Делян Добрев е подчинил община Хасково.

                      Кои обаче са хората, за които иде реч?

                      Партията на Бойко Борисов се добра с триста зора до кметското място в южния град чак през 2015 г. Преди това ГЕРБ само ближеше рани от изборни загуби от считания за местен феодал Георги Иванов. На последните местни избори обаче най-голямата партия у нас мобилизира целия си апарат, за да го бутне от власт. Успя на втори тур.

                      Делян Добрев не крие, че новият кмет Добри Беливанов е негова кандидатура. Днес даже самокритично заяви:
                      "Аз нося отговорността, моя е грешката, че преди две години номинирах Добри Беливанов".
                      Това, което не споменава, е че градоначалникът е много близък приятел от детинство на неговия баща и въпреки напредналата си възраст (Беливанов е на 70 години) е човек етичен, спокоен и удобен.

                      С идването му в кметството там на практика се случва пълна промяна. Изведнъж много масово в ромската махала, която този път ударно е гласувала за ГЕРБ, се отпушва програмата за безплатното саниране, а в общината се появява дълъг списък "нови лица".

                      При зам.-кметовете липсва особена фантазия.

                      Едната заместничка на Беливанов е Милена Трендафилова, която е съученичка и бивш съдружник на Делян Добрев. Другият "зам" е Евгени Консулов, който освен съученик и бивш съдружник е и кумец на висшия гербер. Партията се е погрижила и за неговата майка - Лилия Консулова е общински съветник от ГЕРБ в общинския съвет.

                      Случват се и други любопитки. Кумата на Делян Добрев Биляна Димитрова става секретар на община Хасково, а съпругът ѝ Георги Димитров е назначен за председател на общинската избирателна комисия.
                      За председател на общинския съвет е избрана Таня Захариева, която през 2014 г. бе избрана с преференция за депутат от ГЕРБ, а след като се отказа бе компенсирана с шефското място в "Булгартрансгаз" - държавно дружество, на което Добрев бе принципал като министър в първото правителство на Бойко Борисов.

                      В общината обаче има и още по-любопитна роднинска връзка. Първата братовчедка на Добрев Росица Гаргова става директор на финансовата дирекция на община Хасково, а съпругът ѝ Даниел Гаргов е произведен в председател на комисията по бюджет и финанси в местния парламент. Очевиден конфликт на интереси.
                      Гаргов е акционер в повече от 40 фирми с много сериозен бизнес - „Еко Традекс Груп“ АД, веригата чейндж бюра "Форуком", пътностроителната "Европът 2005" ООД и много други. "Еко Традекс Груп" има договор с община Хасково за рекултивация на местното сметище на стойност от 3,336 милиона лева, а освен това самостоятелно или в консорциум е получила договори за саниране по "безплатната" програма. "Европът 2005" пък изгражда и ремонтира общински пътища в хасковско.


                      Тези дали са комунисти или са просто руснаци- ей от седераста по тъпо животно няма и няма да има. Той действа на принципа- я не сакам аз да съм добре, я сакам на руснаците да им е зле
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                        http://www.investor.bg/evropa/334/a/...makron-247502/
                        Френските пенсионери излязоха на протест срещу реформите на Макрон.

                        Макрон иска "най-богатите пенсионери", т. е. тези с пенсии над 1 200 евро на месец, да положат "усилие", за да се компенсират работещите и да се увеличи покупателната способност на хората в активна трудова възраст и най-вече младежите.

                        Тука се сещам за един дето евентуално ше ни даде повече инфо от първа ръка - Барбаранди , пенсионер , живеещ в Париж с пенсия 5000 евро и съпругата му , пенсионерка с 2000 евро. Горките 'орица , колко ли ше ги ожули Мак'рон ?!
                        ...хванат на басните на балбалона? Предният път, избяга Жерар Депардийо. Щото натистаха наистина, замогналите се. Оплюхме Оланд, дойде Макарон. Да, ама той цоциалист...и поиска да пусне стружка на гадната р.класа. Сега се вихри пиесата
                        " - Жива да не бях!" По баба Вуна.

                        Коментар


                        • Коректното е "Отговор на заяждане" ... има голяма разлика .

                          Коментар


                          • http://www.investor.bg/evropa/334/a/...makron-247502/
                            Френските пенсионери излязоха на протест срещу реформите на Макрон.

                            Макрон иска "най-богатите пенсионери", т. е. тези с пенсии над 1 200 евро на месец, да положат "усилие", за да се компенсират работещите и да се увеличи покупателната способност на хората в активна трудова възраст и най-вече младежите.

                            Тука се сещам за един дето евентуално ше ни даде повече инфо от първа ръка - Барбаранди , пенсионер , живеещ в Париж с пенсия 5000 евро и съпругата му , пенсионерка с 2000 евро. Горките 'орица , колко ли ше ги ожули Мак'рон ?!

                            Коментар


                            • *** на бойко - викаше волен, скръцнаха му със зъби, дадоха му някой лев и той млъкна. Този е същия- с тази разлика че написа книга срещу бойко, обаче и той като видя парата удари чело в земята, задника му лъсна и запя- о бойко, бойко, само кат ме гепнеш г... за шми цепнеш
                              ГЕРБ гласи Антон Тодоров за шеф на комисията по досиетата
                              Last edited by X_Y; 28.09.2017, 20:26.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                                A!
                                E защо така, нали там, на север, ставаше все по-убаво и по-убаво?
                                Eto така е супер кеф, нали?
                                Две тригодишни деца бяха простреляни от връстник в детска ясла в САЩ

                                Две тригодишни деца бяха простреляни от връстник в ясла в американския щат Мичиган и са откарани в критично състояние в болница, предава БГНЕС.
                                Полицията в предградието на Детройт Диърборн съобщи, че детето успяло да намери зареден пистолет в частен дом, който се използвал като ясла. То стреляло един или два пъти и улучило други две деца. Медиите съобщиха, че в жилището е имало много оръжия.
                                Смята се, че 1,7 млн. американски деца живеят в домове, където има незаключено заредени пушки и пистолети и този инцидент е поредният, в който деца стават жертва на необезопасено оръжие.
                                Почти 1 300 деца умират, а 5 790 са лекувани от огнестрелни рани годишно в САЩ след такимва произшествия, сочи най-ново изследване, публикувано в медицинското сп. „Педиатрикс”.
                                Щатският закон в Мичиган не забранява държането на оръжие в детски заведения, но изисква да не бъдат заредени и да се съхраняват на недостъпни за деца места.
                                Детската ясла била организирана в дома на майка на 6 деца, която редовно се грижела и за други деца, казаха съседи. Според сестрата на жената, тя не позволявала на съпруга си да държи оръжие в къщата.

                                Коментар

                                Working...
                                X