IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

То му взето, ти-щяло да му се раздава. Раздаден му той, вакуум между ушите му раздаден.
    За клевети , гадости и низости ще плаща.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

На тебе ше раздаде най напред , тъпкано и претъпкано ...вече е почнал даже .
      То му взето, ти-щяло да му се раздава. Раздаден му той, вакуум между ушите му раздаден.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Лъжата е грях. Той гледа отгоре и на всекиму раздава нужното.

И не се пише успакой ся, а аспакой ся, даже родния си език не знаете
        На тебе ше раздаде най напред , тъпкано и претъпкано ...вече е почнал даже .

Коментар

Че вие сте доказан измамник. Опитахте да измъкнете пари от Доктора, опитахте да замаете Лорда, сега се опитвате да вземете някой леФ от балъци с онова абсолютно безполезно нещо... Че и продължавате да лъжете, лъжете...
          Единственото хубаво във вашия провал е че се намериха по-големи измамници от вас и ви продадоха този боклук та се отърваха от него...
          А колкото до прокуратурата - че защо някой да ви съди? Ако се чувствате обиден, подайте вие иск?
          Но е ясно защо не го правите. Самия вие си знаете че сте... Измамник.
          ...и кой, казваш, "по-голям измамник" " ни продал този боклук"? Много интересен казус, кой ще ти се хване - идея нямам. За "измъкването на пари от доктора", хеле пък, де го да го видим. Както и твоята "формула на Фурие" или кой беше, че фалшива и няма отношение. Щеше нещо да ме "разбиваш с доказателства" още юли или август -що се покри като бит пеерас, просто не знам. Дали пък наистина не си бит. За другото ясно, то състояние на духа, така да се каже. Ако някой от модитата избръмчи, да е наясно: достоен отговор на недостойни навлеци няма та, ти обясних на твоя "език".

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Успакой ся децата ми са си тука в Родината ние не сме помияри слуги и бездарници.А соросоидите просто ги наритваме където ги сварим
            Лъжата е грях. Той гледа отгоре и на всекиму раздава нужното.

И не се пише успакой ся, а аспакой ся, даже родния си език не знаете
            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Буци не ме интересува но въпреки това е по добър от вашия изкукуригал олигофрен дет Кимчето се забавлява с него
              Бе не те интересува, ама ти харесва

Коментар

...Докато на такива като теб децата им избягаха не в Хуйлостан при путю, и никога повече няма да ги видят.
                Ще продължават да гледат три кокошки и три корена домати, ще мрънкат срещу седерастите и соросоЙдите, и ще си умрат на двора, на-вероятно в кенефа, забравени от деца и роднини, и никой няма да дойде да ги погребе.
                Успакой ся децата ми са си тука в Родината ние не сме помияри слуги и бездарници.А соросоидите просто ги наритваме където ги сварим

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Аз не съм на хранилка като тебе ... пържоли кебапи и наденици всякакви сортове има при мене ...
                  Има, едни наденици лапаш, напред-назад...

И на снимчицата ти си личи,

Коментар

Ъхъ, тъй ще да е, но на теб ти е премиер, не на мен.

Буци не ме интересува но въпреки това е по добър от вашия изкукуригал олигофрен дет Кимчето се забавлява с него

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

на теб кой ти е?
                      и той не знае

Коментар

Ъхъ, тъй ще да е, но на теб ти е премиер, не на мен.

на теб кой ти е?
                        препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

За разлика от всичкото соросойд дето чинно е гледало Руската телевизия всеки петък и още крие някъде в нафталина партийния билет от БКП. Сега плювате Рашата за 30 сребърника , но страхливо се оглеждате и ослушвате като гърмяни зайци да не задуха пак вятъра на промяната...
                          Хахаха , Импотехът и пионерска връзка ше върже ако трябва...нищо че е вече прояден от молците !

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

Кофти.
                            "Русофилите" директно отпадате, поради незнаене на езика.

За разлика от всичкото соросойд дето чинно е гледало Руската телевизия всеки петък и още крие някъде в нафталина партийния билет от БКП. Сега плювате Рашата за 30 сребърника , но страхливо се оглеждате и ослушвате като гърмяни зайци да не задуха пак вятъра на промяната...
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

Кажете мажната, колко са заплатите в тролската ви работилничка?
                              Има ли за кифла с мармалад?

Аз не съм на хранилка като тебе ... пържоли кебапи и наденици всякакви сортове има при мене ...

Коментар

• Кажете мажната, колко са заплатите в тролската ви работилничка?
                                Има ли за кифла с мармалад?

Коментар

Working...
                                X