IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Бате Пешо ,спри да слагаш клеймо на 2 000 000 българи в чужбина ,че всички са родоотстъпници,слуги,роби и бездарници...Това е абсолютна лудост, тесногръдие ....Има ли сред тия 2млн. хора дето са "забравили" България?...Има!Ама то и в самата България има!Хора,които за малко по-лъскав живот са готови да продадат и майка си ,и баща си ,пък камо ли България....Как може да наречеш помияри и родоотстъпници хора,които със собствени сили и средства създават и организират Българско училище и вместо събота и неделя да си веят задниците наляво и надясно,водят децата си в това училище,някои пътувайки и десетки,та и стотици километри....И в същото време в една София родителите реват,че децата им не били записани в най-близкото,а трябвало да ги водят в по-далечното училище...
    Как може да наричаш помияри българи,които се събират,създават комитет,купуват терен, вадят разрешителни и почват да строят със събрани от тях средства - Българска църква...За разлика от тука ,дето сигурно в 90% от случаите някой псевдопредпиемач, милионер - крал,крал от държавата ,та се забравил - изсипе едни пари,за да се направи параклисче....
    Ама не всички в чужбина българи работят, като лекари,инженери,мениджъри,високоплатени специалисти,предпиемачи и т.н.Че в коя държава гражданите и са само лекари,инженери,мениджъри,високоплатени специалисти,предпиемачи....?!?!Масата са обикновени работници....Навсякъде....
    Имам стотици близки и познати в чужбина,и мога спокойно да кажа,че около 50% от тях,живеят с по-добър стандарт сигурно от 60 % от "коренното" население на страната,в която са...И това са успели да го направят в рамките на 10-20 години...Един от тях не съм чул да каже нещо лошо за България!
    Пък има и десетки,да не са и стотици хиляди българи(та и бол цигани вече),които идат,поработят,поспестят,па се върнат и похарчат спестеното в България.....И те ли са помияри?!?!
    Знаеш ли,че имам приятел,който е от над двайсет години(семейството му от 6-7 години си е в България,той продължава да прескача и поработва навън) в чужбина и като седнем на маса,и някой случайно се изпусне да каже нещо лошо за България,направо ме кара да ставаме и да си тръгваме....Целия почервенява и не може да се събере в кожата си часове след такава случка....И той ли е помияр?!?!
    И що си мислиш ,че няма българин,който да заема подобна на твойта позиция в чужбина...Аз пък съм убеден 100%(много рядко съм убеден в нещо 100%),че има такъв българин и то не един(Само като пример:В ЦЕРН работят над 100 българи и със сигурност не работят,като метачи....)Нормално е да не са хиляди,защото това е специфична квалификация и такива работни места,като твойто по целия свят са, да кажем, няколко хиляди,казвам я произволно тая цифра,може и по-малко да са,ама със сигурност не са стотици хиляди....
    И още много мога да ти пиша за българите в чужбина ,ама нещо взе да ме домързява....

Е , истината е някъде посредата ...има и истински безобразници сред нашенците навън.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Успакой ся децата ми са си тука в Родината ние не сме помияри слуги и бездарници.А соросоидите просто ги наритваме където ги сварим
      Бате Пешо ,спри да слагаш клеймо на 2 000 000 българи в чужбина ,че всички са родоотстъпници,слуги,роби и бездарници...Това е абсолютна лудост, тесногръдие ....Има ли сред тия 2млн. хора дето са "забравили" България?...Има!Ама то и в самата България има!Хора,които за малко по-лъскав живот са готови да продадат и майка си ,и баща си ,пък камо ли България....Как може да наречеш помияри и родоотстъпници хора,които със собствени сили и средства създават и организират Българско училище и вместо събота и неделя да си веят задниците наляво и надясно,водят децата си в това училище,някои пътувайки и десетки,та и стотици километри....И в същото време в една София родителите реват,че децата им не били записани в най-близкото,а трябвало да ги водят в по-далечното училище...
      Как може да наричаш помияри българи,които се събират,създават комитет,купуват терен, вадят разрешителни и почват да строят със събрани от тях средства - Българска църква...За разлика от тука ,дето сигурно в 90% от случаите някой псевдопредпиемач, милионер - крал,крал от държавата ,та се забравил - изсипе едни пари,за да се направи параклисче....
      Ама не всички в чужбина българи работят, като лекари,инженери,мениджъри,високоплатени специалисти,предпиемачи и т.н.Че в коя държава гражданите и са само лекари,инженери,мениджъри,високоплатени специалисти,предпиемачи....?!?!Масата са обикновени работници....Навсякъде....
      Имам стотици близки и познати в чужбина,и мога спокойно да кажа,че около 50% от тях,живеят с по-добър стандарт сигурно от 60 % от "коренното" население на страната,в която са...И това са успели да го направят в рамките на 10-20 години...Един от тях не съм чул да каже нещо лошо за България!
      Пък има и десетки,да не са и стотици хиляди българи(та и бол цигани вече),които идат,поработят,поспестят,па се върнат и похарчат спестеното в България.....И те ли са помияри?!?!
      Знаеш ли,че имам приятел,който е от над двайсет години(семейството му от 6-7 години си е в България,той продължава да прескача и поработва навън) в чужбина и като седнем на маса,и някой случайно се изпусне да каже нещо лошо за България,направо ме кара да ставаме и да си тръгваме....Целия почервенява и не може да се събере в кожата си часове след такава случка....И той ли е помияр?!?!
      И що си мислиш ,че няма българин,който да заема подобна на твойта позиция в чужбина...Аз пък съм убеден 100%(много рядко съм убеден в нещо 100%),че има такъв българин и то не един(Само като пример:В ЦЕРН работят над 100 българи и със сигурност не работят,като метачи....)Нормално е да не са хиляди,защото това е специфична квалификация и такива работни места,като твойто по целия свят са, да кажем, няколко хиляди,казвам я произволно тая цифра,може и по-малко да са,ама със сигурност не са стотици хиляди....
      И още много мога да ти пиша за българите в чужбина ,ама нещо взе да ме домързява....

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
        Ха ха, камата с колорадска лента на ръката...

https://dariknews.bg/novini/sviat/st...-video-2052046
        Браво на Стоичков !

Коментар

• Ха ха, камата с колорадска лента на ръката...

https://dariknews.bg/novini/sviat/st...-video-2052046

Коментар

• ГЕРБ е създала шуробаджанашка схема с партийни кадри и хора с роднински връзки на висши постове и в ръководството на държавната фирма"Булгартрансгаз", съобщиха от БСП. Зам.-председателят на Надзорния съвет на дружеството Владимир Митрушев е бивш зам.-кмет от ГЕРБ на община Димитровград. Организацията на ГЕРБ в Димитровград е подчинена на тази в Хасково, чийто лидер Делян Добрев се прочу със схемата си от роднинско-приятелски назначения в общинската администрация в Хасково. Бащата на Владимир Митрушев в момента е общински съветник от ГЕРБ”. „Интересна е и фигурата на председателя на Управителния съвет на „Булгартрансгаз” ЕАД – г-жа Таня Захариева, коментираха от БСП. Тя и в момента е общински съветник от политическа партия ГЕРБ и нещо повече – тя е председател на Общинския съвет в Хасково. Другият член на Управителния съвет е изпълнителният директор Георги Гегов”, подчерта още Зафиров, а колегата му Иван Иванов допълни, че Гегов живее с народния представител от ГЕРБ Теодора Георгиева, а двамата са кумове на Пламена Ненкова, която работи в отдел „Анализи и международна дейност в дружеството” и Александър Ненков – също народен представител от ГЕРБ.
            „Тази роднинска връзка и роднински зависимости се пренасят не само на общинско ниво, но и в държавните предприятия”, обясни Иванов. „Тук отново остава отворен въпросът докъде се простират пипалата на този октопод, заложен още в основата си в Хасково”, допълни той.
            sparrow
            03 Октомври 2017 15:57
            Майката на Ненков е председател на КЗК, а бащата е конституциония съд

Коментар

• [QUOTE=Имхотеп;n3245462]Бе вие по-добре се захванете с пускането на линкчета, че иначе стинки нема да има

С твоите неадекватни отговори се смее целият форум.
              Last edited by RUBLA; 03.10.2017, 20:19.

Коментар

• Бе вие по-добре се захванете с пускането на линкчета, че иначе стинки нема да има

Last edited by RUBLA; 03.10.2017, 20:18.
                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Я да се посмеем малко.
                  Бывший президент Грузии и экс-губернатор Одесской области Михаил Саакашвили подал прошение о предоставлении ему политического убежища на Украине. Об этом рассказала...
                  Last edited by RUBLA; 03.10.2017, 19:35.

Коментар

• Кажете импотент, кой е вашият премиер

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение

...и кой, казваш, "по-голям измамник" " ни продал този боклук"? Много интересен казус, кой ще ти се хване - идея нямам. За "измъкването на пари от доктора", хеле пък, де го да го видим. Както и твоята "формула на Фурие" или кой беше, че фалшива и няма отношение. Щеше нещо да ме "разбиваш с доказателства" още юли или август -що се покри като бит пеерас, просто не знам. Дали пък наистина не си бит. За другото ясно, то състояние на духа, така да се каже. Ако някой от модитата избръмчи, да е наясно: достоен отговор на недостойни навлеци няма та, ти обясних на твоя "език".
                      Не му е тук мястото, но вие сте абсолютен провал. Формулите на Фурие са основи на физиката, ред на Фурие е в основата на всякакъв вид радиовълни...
                      Те са основи на физиката в цял свят ... но не и в един кюмезарник в горна...
                      Фалшиви формули на фурие?
                      Ха-ха-ха-хаааа!
                      Измамник!
                      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

знаех си, че лапаш точно от тия наденици )))
                        +100

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

За клевети , гадости и низости ще плаща.
                          Чувал съм, стопанинът на Казана, като си нямал работа, си онождал отрочетата. Ей така, за спорта и за профилактика на затлъстяването. Ше си се гльодкат с него, ше си се пращят...
                          Last edited by Pyramid; 03.10.2017, 19:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

и той не знае
                            но знае ка да лапа напред-назад надениците
                            препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Има, едни наденици лапаш, напред-назад...

И на снимчицата ти си личи,

знаех си, че лапаш точно от тия наденици )))
                              препоръка е

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Има, едни наденици лапаш, напред-назад...

И на снимчицата ти си личи,

То и ти си си избрал една, мАни-бЕгай. Горкият артист, дето му я ползваш без авторски права, язък, зЯн отива човеко. Що не плащаш за права ти бе, ей, пират такъФ, а???
                                Last edited by Pyramid; 03.10.2017, 17:39.

Коментар

Working...
                                X