IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Bond009 Разгледай мнение
    Даниел Кадрик - програмен директор на офиса на фондация "Фридрих Науман" : " За 10 години България не е затворила нито една глава по механизма за сътрудничество и проверка ( съдебна реформа, борба с организираната престъпност, корупция)." Сега ще го преведа на български : " Ще видите Шенген и еврозоната през крив макарон." Можем да си плещим колкото си искаме,че сме готови, но истината е коренно различна...
    Сега ще го изкарат соросоид... Дори и децата знаят, че комонетата във властта никога няма да си мръднат пръста за благото на България. Това показва историята, на приказки го докарват, но лошото е, че наивниците не изчезват. Наивните, мързеливи, соцносталгични и некадърни мрънкала лесни за лъгане и БХ знае това още от по -предната си служба. Най-лесно се манипулират промити мозъци, а те тук са едно обречено и неспасяемо мнозинство, дори болшинство...
    The strongest stand last.

Коментар

• Даниел Кадрик - програмен директор на офиса на фондация "Фридрих Науман" : " За 10 години България не е затворила нито една глава по механизма за сътрудничество и проверка ( съдебна реформа, борба с организираната престъпност, корупция)." Сега ще го преведа на български : " Ще видите Шенген и еврозоната през крив макарон." Можем да си плещим колкото си искаме,че сме готови, но истината е коренно различна...

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Тва същото семейство може да си изкарва прехраната и тука и да се бори за да направим България по добро място.И запомни от мен политиците по цял свят са едне и същи мазни боклуци.
        Това ,за политиците по целия свят, съм го разбрал още като бях на около 23-24 години в тая чужбина,дето толкова я мразиш ....И още много неща научих от митарстването ми в началото на деветдесетте...Беше ми и забавно и тъжно ,на протестите срещу правителството на Виденов ,защото бях убеден ,че огромна част от протестиращите около мен в последствие ще бъдат адски разочаровани от тези ,на които в оня момент са им гласували доверие, викат имената им по площадите и им се радват....

П.С.България е много по-добро място от деветдесетте....Много хора просто не могат да е усетят разликата....Ако 20-30 години се виждаш почти всеки ден с твой съученик,дори и след трийсет години ти се струва ,че почти не се е променил,че си е почти същият...Но ако срещнеш друг съученик,който не си го виждал в последните трийсет години,едва ще го познаеш....
        Живота в странство ти дава един по-различен ,по-широк и по-мъдър поглед и за света,и за България...Стига човек да има очи да гледа.....
        Last edited by retro_69; 03.10.2017, 23:41.

Коментар

Тва че има диплома за архитект не му осигурява работа като такъв.Човека е принуден да мандръса педали за да се издържа.Немския депут и досега е пробвал да роди ама не се е получило.На 56 явно му е пресъхнал кладенеца ха ха ха и ше чеше дупарата.Германците станаха за смях на света....Ха ха ха
          А , целио ЕС ше приеме директивата...за бракосъчетание между такива...който се опъне му спират еврофондовете .

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Т.е.,един крадлив политик - крадливата му родА,крадлив чиновник - крадливата чу родА,крадлив"бизнесмен",дето бизнесът му съществува благодарение на държавните пари,които цоца и т.н. да не ги избоявам всичките,че са много....Та казваш,тия хора,дето с откраднатите пари си купуват луксозни нещица у нас и по света, са по-големи патриоти и много по-ценни за България ,отколкото едно семейство дето си изкарва с труд парите в чужбина,изпраща част от тия пари за да подпомага старите си родители,или пъкда си закупят имот,или пък да го ремонтират и т.н.(един милиард и половина долара официално,според мене поне три милиарда),така ли?
            Тва същото семейство може да си изкарва прехраната и тука и да се бори за да направим България по добро място.И запомни от мен политиците по цял свят са едне и същи мазни боклуци.

Коментар

Видя ли Бате Пешо?!?!На"што момче/момиче,не е някой/я метач/ка ,ами цял/а архитект/ка....Или викаш такива,по-добре да си седят в Германия,хич да не се и прибират...Даже по-добре и да не казват,че са българи...
              Тва че има диплома за архитект не му осигурява работа като такъв.Човека е принуден да мандръса педали за да се издържа.Немския депут и досега е пробвал да роди ама не се е получило.На 56 явно му е пресъхнал кладенеца ха ха ха и ше чеше дупарата.Германците станаха за смях на света....Ха ха ха

Коментар

Гей романтика: 56-годишният немски депутат Фолкер Бек се омъжи за млад българин

https://www.blitz.bg/layfstayl/svets...ews547971.html

Видя ли Бате Пешо?!?!На"што момче/момиче,не е някой/я метач/ка ,ами цял/а архитект/ка....Или викаш такива,по-добре да си седят в Германия,хич да не се и прибират...Даже по-добре и да не казват,че са българи...
                Сега остана и деца да си народят
                Last edited by markov; 03.10.2017, 22:22.
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid;n3245553

Прочети повече в Blitz.bg: [URL="https://www.blitz.bg/layfstayl/svetski/gey-romantika-56-godishniyat-nemski-deputat-folker-bek-se-omzhi-za-mlad-blgarin_news547971.html"
                  https://www.blitz.bg/layfstayl/svets...ews547971.html[/URL]

Last edited by RUBLA; 03.10.2017, 22:12.

Коментар

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/layfstayl/svets...ews547971.html
                    омъжил се ...и не ще да почерпи .
                    Last edited by RUBLA; 03.10.2017, 22:11.

Коментар

50 човека не променят картинката.Да няма българин който да работи това което работя аз тука.И не щото са тъпи никой няма да ги допусне въпрос на национална сигурност.Не можеш да ми промениш мнението за хората които напуснаха Родината.Тва е за мен са такива.Продажници.Кой нормален човек изоставя болната си майка????За какъв да го имам тоя?Родината е като майка ти добра или лоша друга нямаш.И изобщо не приемам фалшивите им сълзи и патриотизъм.Ще стоиш тука и ще се бориш а не след години кат ги натирят тука наготово и с претенции.Гледам оня ден една пикла завършила Кеймбридж и не я взимали на работа.Тая ако я пусна да пасе овцете ше ги затрие и ше издои овено как да я земат.Ако от мен зависи на всички дет са учили навън няма да им признавам дипломите.Завършил си Кеймбридж тука циганин от Факултето ще ти началник.Кат не ти бендисва айде у Англия чао.Категоричен съм.Какво отношение да имат англичаните испанците немците към хора напуснали Родината си ами смятат ги за измет и ги принуждават да им вършат черната работа ше ми дое някой си от майната си тука и ше му дам да стане депутат...
                      Т.е.,един крадлив политик - крадливата му родА,крадлив чиновник - крадливата чу родА,крадлив"бизнесмен",дето бизнесът му съществува благодарение на държавните пари,които цоца и т.н. да не ги избоявам всичките,че са много....Та казваш,тия хора,дето с откраднатите пари си купуват луксозни нещица у нас и по света, са по-големи патриоти и много по-ценни за България ,отколкото едно семейство дето си изкарва с труд парите в чужбина,изпраща част от тия пари за да подпомага старите си родители,или пъкда си закупят имот,или пък да го ремонтират и т.н.(един милиард и половина долара официално,според мене поне три милиарда),така ли?

Коментар

• Гей романтика: 56-годишният немски депутат Фолкер Бек се омъжи за млад българин

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/layfstayl/svets...ews547971.html
                        Last edited by RUBLA; 03.10.2017, 22:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                          ГЕРБ е създала шуробаджанашка схема с партийни кадри и хора с роднински връзки на висши постове и в ръководството на държавната фирма"Булгартрансгаз", съобщиха от БСП. Зам.-председателят на Надзорния съвет на дружеството Владимир Митрушев е бивш зам.-кмет от ГЕРБ на община Димитровград. Организацията на ГЕРБ в Димитровград е подчинена на тази в Хасково, чийто лидер Делян Добрев се прочу със схемата си от роднинско-приятелски назначения в общинската администрация в Хасково. Бащата на Владимир Митрушев в момента е общински съветник от ГЕРБ”. „Интересна е и фигурата на председателя на Управителния съвет на „Булгартрансгаз” ЕАД – г-жа Таня Захариева, коментираха от БСП. Тя и в момента е общински съветник от политическа партия ГЕРБ и нещо повече – тя е председател на Общинския съвет в Хасково. Другият член на Управителния съвет е изпълнителният директор Георги Гегов”, подчерта още Зафиров, а колегата му Иван Иванов допълни, че Гегов живее с народния представител от ГЕРБ Теодора Георгиева, а двамата са кумове на Пламена Ненкова, която работи в отдел „Анализи и международна дейност в дружеството” и Александър Ненков – също народен представител от ГЕРБ.
                          „Тази роднинска връзка и роднински зависимости се пренасят не само на общинско ниво, но и в държавните предприятия”, обясни Иванов. „Тук отново остава отворен въпросът докъде се простират пипалата на този октопод, заложен още в основата си в Хасково”, допълни той.
                          sparrow
                          03 Октомври 2017 15:57
                          Майката на Ненков е председател на КЗК, а бащата е конституциония съд
                          То само ГЕРБ да беше с мед да ги намажеш.Всичкото дет чеп за зеле не става се е записало в Партия и чака неговите да земат властта

Коментар

Що,тука няма ли ги?!Или само ,щото живеят в България,да им правя поклони и да им викам,че са велики патриоти?!
                            Би квито и да са тука са в Родината.На ония на приказките ли да вярвам?В една дебела книга и много стара книга пише
                            По делата ще ги познаете

Коментар

Бате Пешо ,спри да слагаш клеймо на 2 000 000 българи в чужбина ,че всички са родоотстъпници,слуги,роби и бездарници...Това е абсолютна лудост, тесногръдие ....Има ли сред тия 2млн. хора дето са "забравили" България?...Има!Ама то и в самата България има!Хора,които за малко по-лъскав живот са готови да продадат и майка си ,и баща си ,пък камо ли България....Как може да наречеш помияри и родоотстъпници хора,които със собствени сили и средства създават и организират Българско училище и вместо събота и неделя да си веят задниците наляво и надясно,водят децата си в това училище,някои пътувайки и десетки,та и стотици километри....И в същото време в една София родителите реват,че децата им не били записани в най-близкото,а трябвало да ги водят в по-далечното училище...
                              Как може да наричаш помияри българи,които се събират,създават комитет,купуват терен, вадят разрешителни и почват да строят със събрани от тях средства - Българска църква...За разлика от тука ,дето сигурно в 90% от случаите някой псевдопредпиемач, милионер - крал,крал от държавата ,та се забравил - изсипе едни пари,за да се направи параклисче....
                              Ама не всички в чужбина българи работят, като лекари,инженери,мениджъри,високоплатени специалисти,предпиемачи и т.н.Че в коя държава гражданите и са само лекари,инженери,мениджъри,високоплатени специалисти,предпиемачи....?!?!Масата са обикновени работници....Навсякъде....
                              Имам стотици близки и познати в чужбина,и мога спокойно да кажа,че около 50% от тях,живеят с по-добър стандарт сигурно от 60 % от "коренното" население на страната,в която са...И това са успели да го направят в рамките на 10-20 години...Един от тях не съм чул да каже нещо лошо за България!
                              Пък има и десетки,да не са и стотици хиляди българи(та и бол цигани вече),които идат,поработят,поспестят,па се върнат и похарчат спестеното в България.....И те ли са помияри?!?!
                              Знаеш ли,че имам приятел,който е от над двайсет години(семейството му от 6-7 години си е в България,той продължава да прескача и поработва навън) в чужбина и като седнем на маса,и някой случайно се изпусне да каже нещо лошо за България,направо ме кара да ставаме и да си тръгваме....Целия почервенява и не може да се събере в кожата си часове след такава случка....И той ли е помияр?!?!
                              И що си мислиш ,че няма българин,който да заема подобна на твойта позиция в чужбина...Аз пък съм убеден 100%(много рядко съм убеден в нещо 100%),че има такъв българин и то не един(Само като пример:В ЦЕРН работят над 100 българи и със сигурност не работят,като метачи....)Нормално е да не са хиляди,защото това е специфична квалификация и такива работни места,като твойто по целия свят са, да кажем, няколко хиляди,казвам я произволно тая цифра,може и по-малко да са,ама със сигурност не са стотици хиляди....
                              И още много мога да ти пиша за българите в чужбина ,ама нещо взе да ме домързява....

50 човека не променят картинката.Да няма българин който да работи това което работя аз тука.И не щото са тъпи никой няма да ги допусне въпрос на национална сигурност.Не можеш да ми промениш мнението за хората които напуснаха Родината.Тва е за мен са такива.Продажници.Кой нормален човек изоставя болната си майка????За какъв да го имам тоя?Родината е като майка ти добра или лоша друга нямаш.И изобщо не приемам фалшивите им сълзи и патриотизъм.Ще стоиш тука и ще се бориш а не след години кат ги натирят тука наготово и с претенции.Гледам оня ден една пикла завършила Кеймбридж и не я взимали на работа.Тая ако я пусна да пасе овцете ше ги затрие и ше издои овено как да я земат.Ако от мен зависи на всички дет са учили навън няма да им признавам дипломите.Завършил си Кеймбридж голема работа.Кат не ти бендисва айде у Англия чао.Категоричен съм.Какво отношение да имат англичаните испанците немците към хора напуснали Родината си ами смятат ги за измет и ги принуждават да им вършат черната работа ше ми дое някой си от майната си тука и ше му дам да стане депутат...
                              Last edited by power grid; 03.10.2017, 21:50.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Е , истината е някъде посредата ...има и истински безобразници сред нашенците навън.
                                Що,тука няма ли ги?!Или само ,щото живеят в България,да им правя поклони и да им викам,че са велики патриоти?!

Коментар

Working...
                                X