If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Бывший президент Грузии и экс-губернатор Одесской области Михаил Саакашвили подал прошение о предоставлении ему политического убежища на Украине. Об этом рассказала...
...и кой, казваш, "по-голям измамник" " ни продал този боклук"? Много интересен казус, кой ще ти се хване - идея нямам. За "измъкването на пари от доктора", хеле пък, де го да го видим. Както и твоята "формула на Фурие" или кой беше, че фалшива и няма отношение. Щеше нещо да ме "разбиваш с доказателства" още юли или август -що се покри като бит пеерас, просто не знам. Дали пък наистина не си бит. За другото ясно, то състояние на духа, така да се каже. Ако някой от модитата избръмчи, да е наясно: достоен отговор на недостойни навлеци няма та, ти обясних на твоя "език".
Не му е тук мястото, но вие сте абсолютен провал. Формулите на Фурие са основи на физиката, ред на Фурие е в основата на всякакъв вид радиовълни...
Те са основи на физиката в цял свят ... но не и в един кюмезарник в горна...
Фалшиви формули на фурие?
Ха-ха-ха-хаааа!
Измамник!
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Чувал съм, стопанинът на Казана, като си нямал работа, си онождал отрочетата. Ей така, за спорта и за профилактика на затлъстяването. Ше си се гльодкат с него, ше си се пращят...
Има, едни наденици лапаш, напред-назад...
И на снимчицата ти си личи,
То и ти си си избрал една, мАни-бЕгай. Горкият артист, дето му я ползваш без авторски права, язък, зЯн отива човеко. Що не плащаш за права ти бе, ей, пират такъФ, а???
Че вие сте доказан измамник. Опитахте да измъкнете пари от Доктора, опитахте да замаете Лорда, сега се опитвате да вземете някой леФ от балъци с онова абсолютно безполезно нещо... Че и продължавате да лъжете, лъжете...
Единственото хубаво във вашия провал е че се намериха по-големи измамници от вас и ви продадоха този боклук та се отърваха от него...
А колкото до прокуратурата - че защо някой да ви съди? Ако се чувствате обиден, подайте вие иск?
Но е ясно защо не го правите. Самия вие си знаете че сте... Измамник.
...и кой, казваш, "по-голям измамник" " ни продал този боклук"? Много интересен казус, кой ще ти се хване - идея нямам. За "измъкването на пари от доктора", хеле пък, де го да го видим. Както и твоята "формула на Фурие" или кой беше, че фалшива и няма отношение. Щеше нещо да ме "разбиваш с доказателства" още юли или август -що се покри като бит пеерас, просто не знам. Дали пък наистина не си бит. За другото ясно, то състояние на духа, така да се каже. Ако някой от модитата избръмчи, да е наясно: достоен отговор на недостойни навлеци няма та, ти обясних на твоя "език".
Коментар