IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • На3,14здил.

    Коментар


    • Лелята на костов пред всяка неделя- кеворкян около седмата минута обяснява че костов е кандидатствал за БКП , но не са го приели и е озлобен от това https://www.facebook.com/kevorkkevor...0221356157970/, но трябваше ли да разграби всичко черния мавър заради това си лично нещастие

      Коментар




      • През м. юни тази година Националният статистически институт публикува официалните данни за бедност и социално включване за 2016 г. Там пише: с доходи под линията на бедността са 1 млн. 639 хил. български граждани – 22,9 % от населението и се увеличава; с пенсии под 310 лв. са над 1, 3 млн. пенсионери – 60 % от общия брой пенсионери. Относителният дял на лицата в риск от бедност и социално изключване е 40,4 %, 3 млн. лв. Бедните деца на възраст до 17 години са 384 хил. – 31,9 %. и се увеличават: 20 % от децата нямат подходящо място за учене или писане на домашни в къщи; 32 % от децата нямат възможност за покупка на книга, освен учебници и пособия; 36 % от децата не могат да си купят два чифта обувки в рамките на календарната година; 27 % от децата не могат да си позволят ежедневно плод или пресен зеленчук;

        Делът на лицата, живеещи в тежки материални лишения през 2016 г. е 34,2 % от населението (2 млн. 460 хил.), тенденцията е към увеличаване: 56 % от домакинствата не могат и да си помислят дори за едноседмична почивка; 54 % не могат да посрещнат със собствени средства неотложни ремонти, подмяна на повредена битова техника или внезапно заболяване; 39 % ограничават отоплението на жилището си поради недостиг на средства; 35 % не могат да си позволят месо или риба три пъти седмично.

        Делът на работещите бедни в България е 11,6 %, със 110 хил. човека повече от 2015 г., когато е 7,8 %. През 2013 г. този дял е бил 7,2 %. Огромна маса български граждани са с доходи на границата на физическото оцеляване.

        И забележи става дума за бг, а не за любимата ти русия.
        Last edited by X_Y; 22.10.2017, 10:24.

        Коментар


        • Обикновен формуляр от банка разбуни духовете в България, след като стана ясно, че под графата, в която клиентите, подписващи договори, избират пола си, има изброени 3 опции – мъж, жена и друго. Това стана ясно по-рано днес от сутрешния блок на Нова телевизия. Левон Хампарцумян – изпълнителният директор на въпросната банка, разясни, че подобна „добавка” към половете не е наложителна, но банката е „клиентоцентрична” организация. „Ако има клиенти, които биха се чувствали по-комфортно с определянето си като „други”, ние им предоставяме тази възможност. В това няма нищо революционно – нашата страна е част от една културна европейска общност и повярвайте - в по-развитата част на Европа никой не обръща особено внимание на това”, разясни Хампарцумян.

          Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/obshtestvo/rodn...ews552231.html

          Левон от коя страна на реката е- ляво или дясно

          Коментар


          • Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
            Абе верно, тия сини олигофрени, гастари и прочее няма ли да спрат с тази Россия! Нас ни интересува България. Нещо за Раднево да кажат.
            Российский генерал обустроился во Флориде

            Бывший первый заместитель начальника главного управления по борьбе с оргпреступностью (ГУБОП) МВД РФ генерал-майор Анатолий Петухов, проживающий сейчас в США, оказался в центре скандала, связанного с недвижимостью. Журналисты выяснили, что во Флориде отставнику принадлежат активы, оцениваемые в $38 млн. При этом СМИ не исключают, что недвижимость могла приобретаться на сомнительные доходы.

            Анатолий Петухов вместе с семьей переехал в США в 2010 году и начал активно приобретать элитную недвижимость в Майами и на островах. Первым приобретением семьи Петуховых были апартаменты в башне кондоминиума Continuum в South Beach стоимостью $3 млн. Это место известно гламурной ночной жизнью и высокой концентрацией знаменитостей. Затем были куплены несколько вилл на отровах и офисное здание в Форт-Лодердейле. По данным издания The Real Deal, один из домов на острове Хибискус, принадлежащих бывшему генералу, в 2015 году был выставлен в аренду за $40 тыс. в месяц...


            Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • Първоначално изпратено от 13ADROL Разгледай мнение
              Абе верно, тия сини олигофрени, гастари и прочее няма ли да спрат с тази Россия! Нас ни интересува България. Нещо за Раднево да кажат.
              ше кажат те, на тях само това на путин им в устата, само за него мислят.и пишат.
              препоръка е

              Коментар


              • Абе верно, тия сини олигофрени, гастари и прочее няма ли да спрат с тази Россия! Нас ни интересува България. Нещо за Раднево да кажат.

                Коментар


                • Как започна ВСВ:

                  Договорът за ненападение между Германия и Полша (наричан също Пакт Пилсудски – Хитлер е договор, сключен между Германия и Полша на 26 януари 1934 г.????????????????????????????????????

                  23 ФЕВРУАРИ 1938Г. БЕК НА ПРЕГОВОРИТЕ С ГЬОРИНГ ЗЯВЯВА ГОВНОСТТА НА ПОЛША ДА СЕ СЪОБРАЗЯВА С ГЕРМАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ В АВСТРИЯ И ПОДЧЕРТАВА ЗАИНТЕРЕСОВАНОСТА НА ПОЛША В ,,ЧЕХОСЛОВАШКИЯТ ПРОБЛЕМ’’.

                  17 март 1938г. ПОЛША ДАВА НА ЛИТВА УЛТИМАТУМ С ИЗИСКВАНЕ ДА СЕ ПОДПИШЕ КОНВЕНЦИЯ, ГАРАНТИРАЩИ ПРАВАТА НА ПОЛСКОТОМАЛЦИНСТВОВ ЛИТВА,
                  А ТАКА СЪЩО ОТМЯНА НА ПАРАГРАФА ОТ ЛИТОВСКАТА КОНСТИТУЦИЯ ,ПРОВЪЗГЛАВЯВАЩ ВИЛЬНЮС ЗА СТОЛИЦА НА ЛИТВА./ ВИЛЬНЮС Е НЕЗАКОННО ОКУПИРАН ОТ ПОЛША НЯКОЛКО ГОДИНИ ПО РАНО/ НА ПОЛСКО ЛИТОВСКАТА ГРАНИЦА СЕ СЪСРЕДОТОЧАВАТ ПОЛСКИ ВОЙСКИ. ЛИТВА СЕ СЪГЛАСЯВА ДА ПРИЕМЕ ПОЛСКИЯТ ПРЕДСТАВИТЕЛ. ВСЛУЧАЙ НА ОТХВЪРЛЯНЕ НА УЛТИМАТУМА ПОЛЯЦИТЕ ЗАПЛАШВАТ ЧЕ ВТЕЧЕНИЕ НА 24 ЧАСА ЩЕ ИЗВРШАТ ,,МАРШ НА СКОК ‘’ НА КАУНАС И ЩЕ ОКУПИРАТ ЛИТВА.

                  Май 1938г. Правителството на Полша съсредоточава в в района на Тешин няколко войскови съединения/ три дивизии и една бригада гранични войски.

                  11 АВГУСТ 1938г. В БЕСЕДА С ЛИПСКИ
                  ГЕРМАНСКАТА СТРАНА ЗАЯВЯВА ,,ЗА РАЗБИРАНЕ , ОТНОСНО ИНТЕРЕСА НА ПОЛША КЪМ ТЕРИТОРИИТЕ НА СЪВЕТСКА УКРАЙНА’’

                  8-11 септември1938 г.
                  В ОТГОВОР НА ВЪЗРАЖЕНИЕТО НА СЪВЕТСКИЯТ СЪЮЗ И ГОТОВНОСТА МУ ДА СЕ ПРИТЕЧЕ НА ПОМОЩ НА ЧЕХОСЛОВАКИЯ, ПРИ ТОВА КАКТО СРЕЩУ ГЕРМАНИЯ, ТАКА И СРЕЩУ ПОЛША, НА СЪВЕТСКО ПОЛСКАТА ГРАНИЦА СЕ ПРОВЕЖДА НАЙ ГОЛЕМИТЕ ПОЛСКИ ВОЕННИ МАНЕВРИ В ИСТОРИЯТА НА ВЪЗРОДЕНАТА ПОЛСКА ДЪРЖАВА, В КОИТО УЧАСТВАТ 5 ПЕХОТНИ И ЕДНА КАВАЛЕРИЙСКА ДИВИЗИИ, 1 МОТОРИЗИРАНА БРИГАДА, А ТАКА СЪЩО И АВИАЦИЯ. НАСТЪПВАЩИТЕ ОТ ИЗТОК ,,ЧЕРВЕНИ’’ ПРЕТЪРПЯВАТ ПЪЛНО ПОРАЖЕНИЕ ОТ ,,СИНИТЕ’’. МАНЕВРИТЕ ЗАВЪРШВАТ С ГРАНДИОЗЕН 7-М ЧАСОВ ПАРАД В ЛУЦК, КОЙТО ПРИЕМА ЛИЧНО ,,ВЪРХОВНИЯТ ВОЖД’’ РИДЛ- СМИГЛИ.

                  НА 19 СЕПТЕМВРИ 1938Г. ЛИПСКИ ДОВЕЖДА ДО ЗНАНИЕТО НА ХИТЛЕР, МНЕНИЕТО НА ПОЛСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО, ЧЕ ЧЕХОСЛОВАКИЯ СЕ ЯВЯВА ИЗСКУСТВЕНО ОБРАЗУВАНИЕ И ПОДДЪРЖА УНГАРСКИТЕ ПРЕТЕНЦИИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ПРИКАРПАТСКА РУСИЯ.

                  НА 20 СЕПТЕМВРИ 1938Г. ХИТЛЕР ЗАЯВЯВА НА ЛИПСКИ,
                  ЧЕ В СЛУЧАЙ НА ВЪОРЪЖЕН КОНФЛИКТ М/У ПОЛША И ЧЕХОСЛОВАКИЯ ОТНОСНО ТЕШИНСКА ОБЛАСТ РАЙХА ЩЕ ЗАСТАНЕ НА СТРАНАТА НА ПОЛША, ЧЕ ЗАД ЛИНИИТЕ НА ГЕРМАНСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ПОЛША Е С НАПЪЛНО РАЗВЪРЗАНИ РЪЦЕ, ЧЕ ТОЙ ВИЖДА РЕШЕНИЕТО НА ЕВРЕЙСКИЯТ ПРОБЛЕМ ПО ПЪТЯ НА ЕМИГРАЦИЯТА В КОЛОНИИ СЪС СЪГЛАСИЕ СЪС ПОЛША, УНГАРИЯ И РУМЪНИЯ.

                  НА 21 СЕПТЕМВРИ1938Г. ПОЛША ИЗПРАЩА НА ЧЕХОСЛОВАКИЯ НОТА С ИСКАНЕ НА РЕШЕНИЕ ЗА ПОЛСКОТО НАЦИОНАЛНО МЕНШИНСТВО В ТЕШИНСКА ОБЛАСТ

                  НА 22 СЕПТЕМВРИ 1938Г. ПОЛСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО СПЕШНО СЪОБЩАВА ЗА ДЕНОНСИРАНЕТО НА ПОЛСКО – ЧЕХОСЛОВАШКИЯТ ДОГОВОР ЗА НАЦИОНАЛНИТЕ МЕНШИНСТВА, А СЛЕД НЯКОЛКО ЧАСА ОБЯВЯВА НА ЧЕХОСЛОВАКИЯ УЛТИМАТУМ ЗА ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО КЪМ ПОЛША НА ЗЕМИТЕ С ПОЛСКО НАСЕЛЕНИЕ. ОТ ИМЕТО НА ТАКА НАРЕЧЕНИЯТ СЪ’З НА ,,СЪЮЗА НА СИЛЕЗИЙСКИТЕ ВЪСТАННИЦИ’’ ВЪВ ВАРШАВА ОТКРИТО ЗАПОЧВА ВЕРБОВКА В ,,ТЕШИНСКИЯТ ДОБРОВОЛЧЕСКИ КОРПУС’’. ФОРМИРАТ СЕ ОТРЯДИ ОТ ,,ДОБРОВОЛЦИ’’ КОИТО СЕ ИЗПРАЩАТ НА ЯЕХОСЛОВАШКАТА ГРАНИЦА, КЪДЕТО ИЗВУРШВАТ ВЪОРЪЖЕНИ ПРОВОКАЦИИ И ДИВЕРСИИ.

                  НА 23 СЕПТЕМВРИ 1938Г. СЪВЕТСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ПРЕДУПРЕЖДАВА ПОЛСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО, ЧЕ АКО ПОЛСКИТЕ ВОЙСКИ, СТРУПАНИ ПО ГРАНИЦАТА С ЧЕХОСЛОВАКИЯ, НАХЛУЯТ В ТЕРИТОРИЯТА И, ТО СССР ЩЕ СЧИТА ТОВА ЗА АГРЕСИЯ И ЩЕ ДЕНОНСИРА ПАКТА ЗА НЕНАПАДЕНИЕ С ПОЛША. ВЕЧЕРТА Е ПОЛУЧЕН ОТГОВОР, КОЙТО КАКТО ОБИКНОВЕННО Е ХЛЪЗГАВ/ПОДВЕЖДАЩ. ТАМ СЕ ОБЯСНЯВА ЧЕ СЕ ПРОВЕЖДАТ ВОЕННИ МЕРОПРИЯТИЯ ЕДИНСТВЕНО С ОТБРАНИТЕЛНА ЦЕЛ.

                  НА 25 СЕПТЕМВРИ 1938Г. ПРЕЗ НОЩТА В МЕСТНОСТА КОНСКЕ БЛИЗО ДО ТРИШИНЦА ПОЛСКИ ДИВЕРСНТИ ОБСИПВАТ С РЪЧНИ ГРАНАТИ И ОБСТРЕЛВАТ ПОСТРОЙКИТЕ КЪДЕТО СЕ НАМИРАТ ЧЕХОСЛОВАШКИТЕ ГРАНИЧАРИ, В РЕЗУЛТАТ НА КОЕТО ИЗГАРЯТ ДВЕ ЗДАНИЯ. СЛЕД ДВУЧАСОВА ПРЕСТРЕЛКА НАПАДАТЕЛИТЕ ОТСТЪПВАТ НА ТЕРИТОРИЯТА НА ПОЛША

                  НА 27 СЕПТЕМВРИ 1938Г. ПОЛСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО ИЗДИГА ВТОРО ИСКАНЕ ЗА ВРЪЩНЕТО НА ТЕШИНСКА ОБЛАСТ. ПРЕЗ ЦЯЛАТА НОЩ НА ГРАНИЦАТА ВЪРВИ ПУШЕЧНА И КАРТЕЧНА СТРЕЛБА, ЧУВАТ СЕ ВЗРИВОВЕ ОТ ГРАНАТИ. КЪРВАВИ СТЪЛКНОВЕНИЯ СТАВАТ МВСТНОСТИТЕ БОГУМИНА,ТЕШИН, БИСТРИЦА,КОНСКА И СКШЕЧЕН. САМОЛЕТИТЕ НА ВВС НА ПОЛША ВСЕКИ ДЕН НАРУШАВАТ ВЪСДУШНОТО ПРОСТРАНСТВО НА ЧЕХОСЛОВАКИЯ.

                  НА 30 СЕПТЕМВРИ 1938Г. ВАРШАВА ИЗДИГА КЪМ ПРАГА НОВ УЛТИМАТУМ, НА КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ ОТГОВОРИ ДО 24-И ЧАСА, НАСТОЯВАЙКИ ЗА НЕЗАБАВНО УДОВЛЕТВОРЯВЯНЕ НА НЕЙНИТЕ ПРЕНЦИИ, И ИСКАЙКИ НЕЗАБАВНО ПРЕВДАВАНЕ НА ПОГРАНИЧНИТЕ РАЙОНИ НА ТЕШИН.

                  1 октомври 1938г. Чехословакия отстъпва на Полша област където живеят 80 000 поляци и 120 000 чехи. Но главната придобивка промишленият потенциал. Разположените там предприятия дават в края на 1938г. 41% от полученият чугун в Полша и почти 47% от стоманата.В Полша това събитие е оцене-но като успех – външният министър Йозеф Блек е награден с най висшият държавен орден, Бял орел,получава званието на почетен док-тор на Варшавският и Лвовският университет, а полска-та преса усилва експазионистките настроения в обществото. В доклада на 2-и /разузнавателен отдел / до главният щаб на Полската войска се пише буквал-но следното: << Разделянето на Русия е в основата на полската политика на изток………….. Затова нашата позиция се свежда до това: кой ще участва в подялбата. Полша не трябва да остава пасивна в този забележителен исторически момент>> Затова главната задача на поля-ците се състои в това , по рано и по додобре да се подготви за този момент.Главната цел на Полша - <<отслабването и разгрома на Русия>>.

                  Освен това когато СССР на 12май 1938г. изразява готовност да окаже на Чехословакия военна помощ срещу Германия,със условието да Червената Армия да бъде пропусната през Румъния и Полша, тези държави заявяват ,че няма да пропуснат съветските войски.<< Обливат със студен душ>> и Париж, въпреки че Франция е традиционен съюзник на Полша, Йозеф Бек съобщава, че в случай на война между Франция и Германия Полша ще запази неутралитет и няма да изпълнява френско - полският договор, тъй като той предвижда само отбрана срещу Германия,но не и нападение срещу нея. Париж е обвинен от Варшава и затова ,че не е подкрепил Варшава през 1938г. В желанието и да завземе Литва Варшава категорично отказва да подкрепи Прага срещу Германия, като затваря и въздушното си пространство за съветските ВВС за оказване помощ на чехословашката армия.


                  Реално Полша е съюзник с Германия в първата част на ВСВ и заедно запалват войната. Полша мечтае за завземането на територии на СССР и създаване на велика Полша простираща се до Черно море. Германците имат апетит за същите земи и затова се стига до разрив в отношенията им.





                  Last edited by markov; 21.10.2017, 10:08.
                  Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                    Я да видим някой ще каже ли нещо по въпроса с оградата и защо толкова години можеше да се снима да се разхождаш, а сега изведнъж засекретена, да не би да е дошъл комунизъма

                    още едно доказателство, че засекретяването на „възпрепятстващото съоръжение“ е насочено срещу опозицията, и по-право срещу БСП. А повече от Борисов, протестърът мрази само „комунистите“.

                    С какво „комунистите“ си навлякоха свещения гняв на Борисов? Ами, има с какво. Първо беше „Суджукгейт“, после гръмна „Кумгейт“, последван от разкрития за повсеместна шуробаджанащина. БСП спечели точка и в скандала с Антон Тодоров. А сега се е прицелила право в слабините му – прословутата ограда по турската граница. Въпросното съоръжение не е просто средство за кражби от спекулативно надути цени на материалите. Не е и само касичка за каналджиите. Нито обикновена преграда срещу бежанците. То има много по-голямо символно значение. Оградата е „Меката“, в която Борисов демонстративно води чужди държавници и емисари, за да се поклонят пред геополитическия му талант и да признаят заслугите му като верен страж на външните европейски граници. Върху бодливата тел на тая ограда се крепи дипломатическото реноме на Борисов. А от него зависи политическото му дълголетие вътре в страната. Оградата е нещо като изкупление за метаните пред Ердоган. Едновременно с това - чудесно средство за шантаж и изнудване: „ние ви пазим, дайте ни пари“. От тая тел зависи нашият Шенген и престоят ни в чакалнята на еврото, едва ли не.

                    Но ето, че се появяват разни мърморковци, които му оспорват достижението и му скапват самочувствието на „балкански Кисинджър“. Неслучайно странният нормативен акт на МС, с който оградата се обявява за неприкосновен обект на националната сигурност, бе приет тъкмо в навечерието на едно опасно разкритие – журналистическо разследване на Елена Йончева за пълната бутафорност на заграждението. С акта си правителството на практика бърза да неутрализира бомбата, преди да е гръмнала. Че знаеш ли я тая Елена докъде е стигнала? А сигурно има от какво да се боят – както ГЕРБ, така и „патриотите“. Защото голям е алъш-веришът около браздата. Достатъчно е да припомним стотиците хиляди, които печели ербап вицепремиерът Валери Симеонов от хотела си в Малко Търново, където под строй се настаняват командированите охранители на границата. Ами схемите за трафик на хора, от които се печелят милиони?
                    Глуповатата ти чутура сама ли създаде анализа? Или си цитирал някой?
                    БТВ вече е снимала оградата, дупката и всичко, каквото ти трябва. Излъчила си е репортажа.
                    В предаването Лице в лице МВР министъра обясни подробно, че всеки може да отиде и да снима, както вече са го направили репортерите.
                    Пита се в задачата дали си неинформиран трол, дали си най-тъпия трол, както много колеги смятат или си медицински случай.

                    Коментар


                    • Абе гианчо, верно ли е че Мишел обама била пич та дрънка ?

                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                      Коментар


                      • След двугодишен запой, след като изтрезня, руския гражданин Жерар Депардийо продаде и двата си апартамента в Русия подарени от Путин и каза: "Ако искам отново да почувствам духа на Русия ще се усамотя в плевнята си на вилата в Марсилия"!


                        Коментар


                        • По непотвърдена информация при операцията вчера са били задържани нощната и дневната смяна, като акцията е срещу корупционни практики.
                          Вчера пунктът беше блокиран за седем часа и се образува километрична опашка от автобуси и леки коли. След акцията на смяна застъпиха гранични полицаи от Полша.
                          Това се превръща в абсолютния връх на пропадането на герберска България. Власт, която не може да назначи собствена администрация, и ползва чужда.
                          Припомняме, че подобно е състоянието на страната ни точно преди падането под турско робство. Нямаме собствена армия и ползваме чужди наемници. Болярите приемат исляма и стават паши. Данъците се събират с чуждоземни чиновници. Пристанища са дадени на венецианци евреи пр. И дори генуезки пирати вършеят в... Черно море.
                          След 8 години Бойко Борисов до това стигнахме - до полски митничари и гранични полицаи, спуснати от ЕС, за да пазят външната граница на съюза.
                          Според мен, вече закъсняваме не само с оставката, а и с бесилката...

                          Гани/ганка да коментира това, не руснаците

                          Коментар


                          • За простотията почивен ден няма.

                            Може ли модераторите да поставят някакви граници в темата политика. Например само вътрешна политика- осигуровки, данъци оградата и други такива. Сега гани пише за русия/ импотент също, без това да има някаква връзка с бг. Ако иска да пише за санстефанския договор- моля, но да пише къде било сърцето и мозъка на русия ми се вижда малко странно

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                              И партийната му книжка на изявения демократ е грижовно опакована и поръсена с нафталин ...... и ако вземе че се обърне палачинката я вади от джоба и се изкарва полу-легален член на БКП.....
                              такава им цялата работа и не се сещат, че как и да се въртят дирника им все е отзаде.
                              препоръка е

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от ratten Разгледай мнение

                                на кандидат партийния секретар само русия му е в празната манерка.
                                върти, суче, па иде да чете руската преса.
                                и съм сигурен, че с едната ръка пише против русия а с другата проверява в джоба ли е партийната книжка, вързана с чАрвен конец.
                                мъка, мъка.
                                И партийната му книжка на изявения демократ е грижовно опакована и поръсена с нафталин ...... и ако вземе че се обърне палачинката я вади от джоба и се изкарва полу-легален член на БКП като обяснява че плюването по нета срещу Русия е било за заблуда на противника и той в душата си никога не се е делил от правата вяра в светлия комунизъм .....
                                Last edited by markov; 20.10.2017, 23:38.
                                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                                Коментар

                                Working...
                                X