IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Manyface God" Разгледай мнение

Как го искате, по ленински или по брежневски прилагането на демокрация?
    Аз мое ти го покажа по Пешовски.Денем ше копаш уран а вечер циганите колеги по килия ше ти се радват

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

След като те разходят теб и тебеподобните до чилийския стадион- българска
      На чилийския стадион подобните на мен стояха от страната на спусъка, нещо се объркваш.
      The strongest stand last.

Коментар

Да, ходя си. Не спа в офиса. Не съм като теб, да дращя навръх нова година по форумите от западния си уиндоус.
        Та дай пример с демокрация, на която искаш България да прилича?
        Венецуелска демокрация, руска?
        Искам тебеподобните ти да са с доживотна присъда за измяна на Родината и да копат уран за Козлодуй докат пукнат

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Ми аз съм по различен ... твоите ценности не са мои ценности...тъй че проблемите ще са твои , а удоволствието мое .
          Моите ценности са различни от твоите, така е. Няма двама с еднакви ценности. Удоволствието ти да си булката не ме интересува.

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение
            Да ровят и да се изхранват от кофите за боклук и 70% от семействата да не могат да вържат семейният бюджет това е върхът на демокрацията.
            Е това няма как да го приема.У село никой не рови по кофите за боклук.Не може да имаш апартамент за 200000 лева и да ми казваш че не можеш да се изхранваш и то в страна с изключително плодородна земя вода и селски имоти на безценица.Като ти е приоритет апартамента ше мизеруваш жал нямам.На едно четири членно семейство един декар двор му е достатъчен за да се изхранва 150 кила картофи 15 кила боб домати чушки буркани краставици.Изобщо не ме интересува че някой си не искал на село.Изборът е негов или гладува и мизерува или отива на село ик бачка.Тук съм категоричен не политиците са виновни а мързелът.Не сме в Сахара да мрънкаме ай сиктир.За простотията и мързела нито комунизма нито демокрацията а виновни

Коментар

Да, ходя си. Не спа в офиса. Не съм като теб, да дращя навръх нова година по форумите от западния си уиндоус.
              След като те разходят теб и тебеподобните до чилийския стадион- българска

Коментар

• Първоначално изпратено от Grosss Разгледай мнение

Русия,Беларус ,Полша ,Унгария към Балканите или от северният поток през Германия,Чехия ,Словакия, Унгария,Сърбия,България.Дотам я докараха
                да обикаля половин Европа а можеше директно през Черно море.
                мИСЛЯ ЧЕ в момента газта е около 230лв. Ако мине през всички тези държави и те си сложат надценка колко би била, ами че ако всяка си сложи по 20 лв- те парите отиват на 330-350лв- и това само за да сме политкоректни и в синхрон с империята на злото

Коментар

А ти, ще си по различен от мен? Ще те заобикаля милицията? Бомбите няма да те хващат? На границата няма са те стрелят в гръб, понеже си мажната? Каквото за мен, такова и за теб.
                  Ми аз съм по различен ... твоите ценности не са мои ценности...тъй че проблемите ще са твои , а удоволствието мое .

Коментар

• Да ровят и да се изхранват от кофите за боклук и 70% от семействата да не могат да вържат семейният бюджет това е върхът на демокрацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

По сталински ше е най добре ... за тебе .
                      А ти, ще си по различен от мен? Ще те заобикаля милицията? Бомбите няма да те хващат? На границата няма са те стрелят в гръб, понеже си мажната? Каквото за мен, такова и за теб.

Коментар

Мени наближава часът да си ходиш, ако имаш нещо по съществено кажи сега или мълчи завинаги

Коментар

По сталински ше е най добре ... за тебе .

Коментар

Мени наближава часът да си ходиш, ако имаш нещо по съществено кажи сега или мълчи завинаги

Коментар

• И сега какво - вече сме демокрация? За 41% от българите не сме.

Опази боже от демокрация !

http://www.dnes.bg/obshtestvo/2017/1...-ne-sme.357837

Коментар

Проектът ще позволи на държави като България и Сърбия, които са почти изцяло зависими от руски природен газ, да се снабдяват със синьо гориво дори ако руските доставки през Украйна бъдат нарушени.

Заложен е първоначален капацитет от 15-20 млрд. куб. м. годишно. По газопровода ще може да се доставя газ от Русия до Балканите и от Запада до Балканите.

От къде ще дойде газта??
                                Русия,Беларус ,Полша ,Унгария към Балканите или от северният поток през Германия,Чехия ,Словакия, Унгария,Сърбия,България.Дотам я докараха
                                да обикаля половин Европа а можеше директно през Черно море.

Коментар

Working...
                                X