IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Я разкажи как Костов го продаде за един долар а после неговите ортаци му взеха 340 милиона.Разкажи как за опоскан завод взеха толко пари и то не от кого да е???Блоковете ги затвори Ванчо крадеца
    Такава си беше схемата и затова накрая държавата не получи нищо,но това не означава ,че
    реалните пари не влязоха по сметките на някой играчи.
    Last edited by Grosss; 26.11.2017, 19:05.

Коментар

Я разкажи как Костов го продаде за един долар а после неговите ортаци му взеха 340 милиона.Разкажи как за опоскан завод взеха толко пари и то не от кого да е???Блоковете ги затвори Ванчо крадеца
      Кремиковци мина първо през илийката, забрави ли? Сигурен съм че не си забравил, но разчиташ на ... друга аудитория,
      За аеца е същото, 4 и 5 блок бяха спрени в края на 2006. И това не си забравил, разчиташ пак на същата аудитория...
      Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=hVNQzqaJNwU
        Политический СКАНДАЛ в Германии!! Удастся ли Меркель собрать коалицию?

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Кремиковци беше овършан от вашите много преди митал.
          Костов не затвори четирите блока на АЕЦ Козлодуй.
          4 и 5 бяха затворени от Гея на 31.12.2007.
          Last edited by X_Y; 26.11.2017, 17:56.

Коментар

Минке тоя брус кат се кандидатира не знаеше ли че държавата е фалирала????И от мен да знаеш фалиралата държава не е оправдание за краденето.Питам защо Костов продаде "фалиралия" Кремиковци за един долар а после купувачите го продадоха на Прамод Митал за 340 милиона?Ей на тоя въпрос искам да ми отговориш.И на още един защо Костов затрвори четирите малки блока на АЕЦ Козлодуй????Костов е крадец клептоман боклук.Това което открадна да го арчи за паметници и свещи на дъщерите му изрод мръсен.При тва е и наглец
            Кремиковци беше овършан от вашите много преди митал.
            Костов не затвори четирите блока на АЕЦ Козлодуй.
            4 и 5 бяха затворени от Гея на 31.12.2007.

Коментар

• Първоначално изпратено от Minka Разгледай мнение

Ок, по мненията Ви разбрах следното:
              1. Костов е виновен за всичко, най-вече за приватизацията.
              2. Костов трябваше да шикалкави и да отлага, така както сега го правят гърците. За мен лично това щеше да доведе до влачене по корем и пълен хаос в продължение на години.
              3. Точно за тия предприятия в Русенско не ми се иска да ми ги давате за пример, те и преди това си бяха на дотации. Дунавска коприна и Петър Караминчев....голям майтап. Аре моля Ви се. За Маята е ясно: купуваш и затваряш- чиста капитализъм, отстраняваш конкуренцията и вдигаш цените. Имам акции поне в две дружества, които правят точно това от '80 години. Много съм доволен.

Въпрос на гледна точка.

Разбирам донякъде защо сте толкова чувствителни на темата, но не мога да ви помогна. И моите родители загубиха работа, останаха на улицата (без работа за известно време), имахме проблеми...но това е вече минало. Сега сме по-добре от преди.

Апропо, сега чакам следващата криза. Вие чувате ли я?
              Минке ма ти що се праиш на улава а?Костов е виновен за краденето.И ще остане в историята като най големия крадец.Какво неясно има

Коментар

• И така – според банката за международни разплащания около 10% от компаниите в шест държави от еврозоната, включително Франция, Германия, Италия и Испания, са зомби. Делът им се покачи рязко от 5,5% през 2007 г. В Италия и Испания делът на зомби компаниите се е утроил от 2007 г. насам, изчисли през януари Организацията за икономическо сътрудничество и развитие. Италианските зомбита дават работа на около 10% от всички заети и са заели близо 20% от целия инвестиран капитал през 2013 г., последната година, за която има данни.

Това е от инвестора. Интересува ме ако теслата пердаши с 8000$ на минута загуба, тя зомби компания ли е

Коментар

Минке тоя брус кат се кандидатира не знаеше ли че държавата е фалирала????И от мен да знаеш фалиралата държава не е оправдание за краденето.Питам защо Костов продаде "фалиралия" Кремиковци за един долар а после купувачите го продадоха на Прамод Митал за 340 милиона?Ей на тоя въпрос искам да ми отговориш.И на още един защо Костов затрвори четирите малки блока на АЕЦ Козлодуй????Костов е крадец клептоман боклук.Това което открадна да го арчи за паметници и свещи на дъщерите му изрод мръсен.При тва е и наглец
                  Ок, по мненията Ви разбрах следното:
                  1. Костов е виновен за всичко, най-вече за приватизацията.
                  2. Костов трябваше да шикалкави и да отлага, така както сега го правят гърците. За мен лично това щеше да доведе до влачене по корем и пълен хаос в продължение на години.
                  3. Точно за тия предприятия в Русенско не ми се иска да ми ги давате за пример, те и преди това си бяха на дотации. Дунавска коприна и Петър Караминчев....голям майтап. Аре моля Ви се. За Маята е ясно: купуваш и затваряш- чиста капитализъм, отстраняваш конкуренцията и вдигаш цените. Имам акции поне в две дружества, които правят точно това от '80 години. Много съм доволен.

Въпрос на гледна точка.

Разбирам донякъде защо сте толкова чувствителни на темата, но не мога да ви помогна. И моите родители загубиха работа, останаха на улицата (без работа за известно време), имахме проблеми...но това е вече минало. Сега сме по-добре от преди.

Апропо, сега чакам следващата криза. Вие чувате ли я?
                  Last edited by Minka; 26.11.2017, 16:13.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Този въпрос би трябвало да го зададеш на управляващите до началото на '97 година. Предполагам, че продукцията на всички тези заводи не е била востребована на пазара за който са били построени? Или смяташ че продукцията им е била много търсена ама на, Костов е виновен?
                    Този въпрос сме го разисквали много пъти тук и в 99% излиза че костов е виновен. Още един път ако си пишем с нищо няма да променим това си виждане. За нормалното функциониране по него време са били нужни около 900-1000 предприятия от всички сфери общо на бг- всичко останало бълваше за иазнос. Можеш ли да ми кажеш с какво мотокара на хонда например е бил по добър от същия на бг- ами казано най общо с нищо. Обаче това предприятие е съсипано, хайде и корабния във варна- ами че качеството беше на светлинни години пред това на китайците и сравнимо с това от пусан и улсан, обаче техните заводи работят на пълен капацитет, а за корабната- един по голям чеп. Тимаджиите събарят всичко и ще сложат там резервоари- колко човека са нужни за управлението на тези цистерни и колко за направата на един кораб

Коментар

Всички сега пак ще почнат с плюването и ще продължат с песента, че Костов е виновен за всичко. Оставиха му разградена, разпиляна, фалирала и мутренска държава и той почна с реформите. Приватизацията и продажбата на част от фалиралите държавни предприятия беше едиствения вариант да се закърпят финансите. Разпродаването на предприятия на "невъзможно" ниски цени е известно като " Fire sales". Това си е все едно да отидеш в заложната къща и да за;ожиш семейното злато за да имаш какво да ядеш. И за да не започнете с приказките от типа "това само в БГ може да стане...и на запад такива неща не се случват" си спомнете какво стана след 2007-2008 г: колко активи и фирми се разпродадоха на 80% отстъпка само и само да се вземе кеш. Някои западни лешояди добре захлебиха тогава. мога да дам поне 10 примера за такива разпродажби на активи в западни и източни държави, а сделките на Костов и правителството му по нищо не се различават от това, което е ставало и навън.
                      Целта е друга: пренасочване на общественото мнение и подновяване на лайтомотива "всички са маскари".

Коментар

• Би трябвало и в бг да е така с костов

https://www.youtube.com/watch?v=b-LSk1GMT8Q
                        https://www.youtube.com/watch?v=MZJOmIirCN0

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Не знам за какво пренасочване на мненията говориш при условие че аз също съм участвувал в приватизацията чрез рмд и предприятието от около 120човека, собствена бензиностанция, и няколко камиона, сега е с около 15- 20 човека персонал и няколко сгради. Сградния фонд беше около 7000кв.м закрита площ, сега е около 1200кв.м площ, няма бензиностанция, няма автотранспорт- това е следствие на управлението на сегашния заместник председател на вмро искрен веселинов. Дунавска коприна- продадена на немска фирма с 10 човека персонал, платена началната вноска и след това разграбена, петър караминчев- ами че от този завод като го разпродадоха на скраб платиха всичко- там където беше завода сега пасат магарета и патки. Русенска мая- единственото предприятие на бг за мая- купиха го турците и го затвориха за да нямат конкуренция.

Примерите са хиляди- бг влиза в демокрацията с около 5800 завода- колко има сега?
                          Този въпрос би трябвало да го зададеш на управляващите до началото на '97 година. Предполагам, че продукцията на всички тези заводи не е била востребована на пазара за който са били построени? Или смяташ че продукцията им е била много търсена ама на, Костов е виновен?

Коментар

Всички сега пак ще почнат с плюването и ще продължат с песента, че Костов е виновен за всичко. Оставиха му разградена, разпиляна, фалирала и мутренска държава и той почна с реформите. Приватизацията и продажбата на част от фалиралите държавни предприятия беше едиствения вариант да се закърпят финансите. Разпродаването на предприятия на "невъзможно" ниски цени е известно като " Fire sales". Това си е все едно да отидеш в заложната къща и да за;ожиш семейното злато за да имаш какво да ядеш. И за да не започнете с приказките от типа "това само в БГ може да стане...и на запад такива неща не се случват" си спомнете какво стана след 2007-2008 г: колко активи и фирми се разпродадоха на 80% отстъпка само и само да се вземе кеш. Някои западни лешояди добре захлебиха тогава. мога да дам поне 10 примера за такива разпродажби на активи в западни и източни държави, а сделките на Костов и правителството му по нищо не се различават от това, което е ставало и навън.
                            Целта е друга: пренасочване на общественото мнение и подновяване на лайтомотива "всички са маскари".
                            Не знам за какво пренасочване на мненията говориш при условие че аз също съм участвувал в приватизацията чрез рмд и предприятието от около 120човека, собствена бензиностанция, и няколко камиона, сега е с около 15- 20 човека персонал и няколко сгради. Сградния фонд беше около 7000кв.м закрита площ, сега е около 1200кв.м площ, няма бензиностанция, няма автотранспорт- това е следствие на управлението на сегашния заместник председател на вмро искрен веселинов. Дунавска коприна- продадена на немска фирма с 10 човека персонал, платена началната вноска и след това разграбена, петър караминчев- ами че от този завод като го разпродадоха на скраб платиха всичко- там където беше завода сега пасат магарета и патки. Русенска мая- единственото предприятие на бг за мая- купиха го турците и го затвориха за да нямат конкуренция.

Примерите са хиляди- бг влиза в демокрацията с около 5800 завода- колко има сега?

Коментар

• Преизбрали са БХ.
                              Честито.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                Иван Костов: Горд съм с приватизацията, мит е, че тя е престъпна

Коментар

Working...
                                X