Първоначално изпратено от gigow
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
-
Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
Проблемът е сериозен и реален. Обрязването е факт при 74% от момичетата в Мали. Ето ти официални данни на UNICEF: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%96...n_age_0-14.svg даже в голяма и относително развита страна като Египет е 14%. Конвенцията се занимава и с други ужасии като насилствена стерилизация, насилствени бракове (включително и на 8-10 годишни момиченца, продадени на възрастни мъже), т.нар. "убийства на честта" и други простотии. Затова казвам, че има смисъл от нея, но толерастите я извратиха, като пробутаха безумната дефиниция на понятието "пол".
След няколко века може би и ислямът ще се модернизира и ще премахне тези варварщини, както християнството се е развило и е премахнало Инквизицията и лова на вещици. Може би.
За съжаление ние живеем във време, когато примитивният ислям е заплаха за нашата цивилизация.Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
Видях, че си писал "мургав нерез". Това предполагам означава мъж, който е пожелал жена. Не знам къде там, както сте измислили термина"обрязват жените", но тук режете топките на момчетата много рано. Затова Европа не се размножава и в България има 300 000 двойки с репродуктивни проблеми. Това е заради точно такава политическа коректност, която сме принудени да понасяме.
Коментар
-
Смешно е точно мен да наричаш "политически коректен". Та аз съм заклет враг на всякаква политическа коректност! Прочети какво съм на писал на Бате Пешо, пък дано разбереш позицията ми.
Коментар
-
В момента, в който полът от биологична, става "социална" категория, лъсва както никога досега, на каквикретени опитват да ни направят. Който я подпише, подписва за себе си, че сам е такъв. Аз нещо, което сам не съм подписал, нямам ангажимент да спазвам. А предателите, които го подпишат "от името на България", да Го духат. Следващият път, и толкова гласове няма да настържат. Отникъде. Ай сиктир.
Коментар
-
Не ме карай да се чувствам виновен за някакви традицииите или че е умряла полярна мечка. Политически коректните ставате все по гнусни. Тази декларация е насочена да промени нашите собствени ценности.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
Мрежата няма как да приемем половин Африка.Такива са им традициите да си живеят както смятат за добре.Не се поддавай използват състраданието и после ще е късно.Бог да пази БългарияHe was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
- 1 like
Коментар
-
Проблемът е сериозен и реален. Обрязването е факт при 74% от момичетата в Мали. Ето ти официални данни на UNICEF: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%96...n_age_0-14.svg даже в голяма и относително развита страна като Египет е 14%. Конвенцията се занимава и с други ужасии като насилствена стерилизация, насилствени бракове (включително и на 8-10 годишни момиченца, продадени на възрастни мъже), т.нар. "убийства на честта" и други простотии. Затова казвам, че има смисъл от нея, но толерастите я извратиха, като пробутаха безумната дефиниция на понятието "пол".
Сещам се как тюлените се изнесоха от Сомалия на бегом и забравиха за бедстващите и гладуващите ... Да не говорим, че си трайкаха когато се изклаха няколко млн. в Чад ... ама там петрол няма за разлика от Ирак ...
Сега ще кажете, че не е по темата. Да, ама не - ако искат Големите момчета да направят нещо за човечеството могат да решат проблема с глада в световен мащаб . Могат и то много бързо - докато вечерят на поредната среща Г-20 ...
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Проблемът е сериозен и реален. Обрязването е факт при 74% от момичетата в Мали. Ето ти официални данни на UNICEF: https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%96...n_age_0-14.svg даже в голяма и относително развита страна като Египет е 14%. Конвенцията се занимава и с други ужасии като насилствена стерилизация, насилствени бракове (включително и на 8-10 годишни момиченца, продадени на възрастни мъже), т.нар. "убийства на честта" и други простотии. Затова казвам, че има смисъл от нея, но толерастите я извратиха, като пробутаха безумната дефиниция на понятието "пол".Last edited by vikhunter; 03.01.2018, 22:45.
Коментар
-
Коментар
-
Ами да я подпишат в Мали конвенцията. Макар, че дълбоко се съмнявам да осакатяват жените си. Тия работи ги разправят на семинари в Норвегия. Сещаш се за Брайвик.He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tnm Разгледай мнение
В Сомалия обрязването на жените разпространено в цялата страна, в Мали - само в няколко племена. Има достатъчно литература по темата, а също така и филми.
Една известна манекенка Варис Дирие го е преживяла. Преди години беше специален посланик на ООН по въпросите свързани именно с обрязването при жените.
Коментар
-
Ами да я подпишат в Мали конвенцията. Макар, че дълбоко се съмнявам да осакатяват жените си. Тия работи ги разправят на семинари в Норвегия. Сещаш се за Брайвик.
Една известна манекенка Варис Дирие го е преживяла. Преди години беше специален посланик на ООН по въпросите свързани именно с обрязването при жените.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5
Ами може да е обрязана жена, която не иска това да се случи на нейното дете. А и ужасът, в който живеят тези жени , когато станат големи, включва и цял куп други "екстри", свързани с религията на пророка. Съветвам те да прочетеш конвенцията внимателно и да разбереш за какво става въпрос. Определено трябва да има такава конвенция, съвсем друг е въпроса с простотията с дефиницията за пол, измислена от толерастите. За това казвам, че тази тъпотия е изключително вредна - опитват се да извратят една хуманна кауза с толерастките си простотии.
На една страна сме бате Пешо, просто опитай да разбереш нещата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Тъй де ... алкохолът е дал развитие на човешката цивилизация...където го няма , живеят още във времето на Пророка ...
Коментар
Коментар