IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Алаууууууууууууу!

Има ли геппаджии на линията?
    Не ви чувам!

А, забравих да попитам: Успяхте ли да се ориентирате, кой е резидентът на гепп и отговаря за форума?

Ако утре въстанието (дето Матеев му вика възстание) бъде смазано от редовната войска на императора-слънце и падишаха, трябва да знам кому да се подмажа, че ако може да ми се размине по-леко.
    Аз си знам, че ще ме бият, де, гледах да се подготвя колкото може, но без подмазване и предателство няма да се мине.
    Те там обичат и признават тези неща!

Ако след време започна да се изявявам във възхвала на БХ, то това значи, че много са ме тепали.

Коментар

• Има ли въобще още хора, които да си въобразяват, че става въпрос за нова Конституция?

Това е едно долно и смешно милиционерско мероприятие, което има крайно прозрачни мотиви:
      - печелим време,
      - окопаваме се,
      - подготвяме терена и за различни, дори само теоретично възможни сценарии,
      - заличаваме разни неудобни следи,
      - стягаме редиците,
      - материално стимулиране на откровено глупавите и колебаещите се,
      - купуваме продажниците, това поне е лесно,
      - упражняваме всевъзможни методи на натиск към другомислещите, които не се подават на развращаване,
      - работим активно за подпомагане на деструкцията в политическите противници,
      - опит за промени в правилна посока на изборното законодателство,
      - творческо интерпретиране на капацитетните възможности на избирателните списъци, с акцент върху мъртвите души,
      - и ... НАЙ-ВАЖНОТО - НИЕ ГОТВИМ И ПРОВЕЖДАМЕ ИЗБОРИТЕ!

Не ми вярвате?!

Поне повярвайте на вашия човек за "конституцията"!
      Ако това поне вденете, тогава всичко по-нататък е въпрос на елементарна формална логика.

Георги Марков: Няма да подпиша "площадна" Конституция, дано да спася ГЕРБ от срама!

И понеже бате Николай си е доста спорна фигура, а пък вие сте доста повратливи момчета и все ще намерите някакво основание да избягате от неприятните факти, ето ви още мнение, които не могат да се игнорират:

Проектът на ГЕРБ за конституция – недоносче или пълно недоразумение? Коментари от юристи

Коментар

• Борисов с кървав отговор към ДПС, БСП и тези с бесилките: Мислите, че печелите, но…

„Сценарият лъсна, а целта е да го няма Борисов, да го няма ГЕРБ. Сценаристите са ясни – БСП, ДПС, Божков, Радев, Христо Иванов и олигарсите. Аз се радвам, че се видя кои партии наистина искат промяна и кои лъжат. Tака че предизборната коалиция „Всички срещу ГЕРБ“ на практика е готова и нейна първа и последна задача ще бъде с всички средства да ме атакуват лично, но и да се руши доверието в институциите и държавността. През 2013 година основният лозунг и цел беше: „Да изчегъртаме ГЕРБ от политическата карта на България“. Същото се вижда и сега.“ Това написа премиерът Бойко Борисов във фейсбук.

„Поредните лъжи паднаха – как ДПС подкрепя ГЕРБ и как всички партии искат Велико народно събрание. Ние показахме политическа воля за рестарт. Предложихме проект на нова Конституция и свикването на Велико народно събрание. Този орган може да промени абсолютно всичко в Конституцията и това всички го знаят, но не им е удобно. Защото сценарият им е друг.

Каква е алтернативата? Бесилките? Ковчезите? Това ли е алтернативата?Демократичният процес е сериозно застрашен. Всички тези техники от компроматната война отвращават хората и резултатът е негативен за всички. Печалбата, която си мислят, че имат тези, които използват мръсни техники – е илюзорна.“

Тонът ми звучи познато.
        През 2013 г. го бяха "поръчали" и това стана причина да легне сърдечно болен някъде из лечебните заведения.
        После някак взе властта и ... о, чудо! Оздравя!
        И продължи да си живее в неговия свят, където хората ги "поръчват", "изгърбват". ЗАщото "лошият материал" и тулупите това си заслужават.
        А сега реве през сълзи, че: Никой не ме обича!
        Аз направих толкова много, дори се напънах да съставя проект за конституция!
        Забелязвате ли титаничните трансформации и метаморфози на тази личност?
        Отначало беше просто възмездителят!
        После стана строител ...,
        После стана международник ...,
        Накрая пристана в лоното на конституционализма!

И сега реве, реве, че уж дпс е застанало на страната на политическите му противници.
        Истината е, че и двамата с Доган се подсмихват едновременно и може дори да са разменили по някоя цинична приказка по телефона. Ама вече по сигурна линия от екранираната стая.

Коментар

• Е, геппаджии, съставихте ли списъците на политическите си противници?!
          Докладвахте ли ги на Светата Инквизиция?
          Готвите ли разправа?

Ей, хора, аз продължавам да не мога да си отговоря на един много простичък въпрос: Как може да се случи гепп на България?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Е ние сме се настанили на дивана пред телевизора и чакаме началото на възстанието. Искаме да видим какво ще направи една платена "всенародна армия" от 1000 пенсионера и хора с жълти книжки.
            Поради лични причини известно време не съм чел и не съм писал тук.
            Днес реших, че първо ще изчистя целия си игнор и после ще споделя прекрасния текст на Ченалова.

Не съм в течение на случилото се през проследните няколко седмици, но ако съдя по постинга ти, нищо не се е променило.
            Най-вероятно е да подмина дразнещите ти и обидни приказки, но може и да не подмина.
            Просто споделям!

Забелязах, че си инициирал нова политическа тема. Кому беше необходимо това?! Първият постинг звучи човешки, но след няколко включвания отново подемаш стария - отвратителен и обиден маниер на изразяване.

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
              Румяна Ченалова преди Великото народно въстание: Битки се печелят със сърце!

01.09.2020 11:18
              Днес, двадесетина часа преди началото на ВЕЛИКОТО НАРОДНО ВЪСТАНИЕ, е личният ни ДЕН ЗА РАЗМИСЪЛ.

Денят, отбелязан не в писан закон, а в невидимия кодекс на човешките ценности.
              Денят, в който коленичим пред съвестта си и си задаваме екзистенциални въпроси - кой съм аз и защо Бог ме е пратил на тази земя.
              Въпроси за смисъла, избора, цената.
              Труден ден, тежък ден.
              Герберските феодали размахват червен картон и крещят "Стъпиш ли на протеста си уволнен! Още на 3.09, още на 3.09!".
              Семейството ти притихнало мълчи - ами, ако протестът не успее... ще има глад, ще има репресии...
              Гласът на страха пронизва ума ти и шепне упорито: болка, кръв, арест, затвор...
              Логиката чертае варианти - удобни и сигурни и също толкова срамни и недостойни.
              Разкъсваш се между воя на практичния ум и плахия шепот на сърцето. Знаеш ли, приятелю, че първо в майчината утроба, преди мозъка, белите дробове, ушите, очите... е сърцето. Едно миниатюрно пулсиращо сърчице е началото на пътя ти. Умре ли то, никога няма да се родиш... Послушай го, приятелю, то никога няма да те подведе, защото носи отговорността за живота ти.
              То ти говори с думите на моето сърце, на хиляди, милиони сърца, родени в земята България:
              Бъди жив! Бъди истински! Бъди смел!
              Това е отговорът на онези въпроси...
              Така се печелят битки!
              "Ако не знаеш какво да правиш - НАПРЕД!"
              Ако се колебаеш - НАПРЕД!
              Ако се страхуваш - НАПРЕД!"
              , е казал полк. Дрангов
              Е ние сме се настанили на дивана пред телевизора и чакаме началото на възстанието. Искаме да видим какво ще направи една платена "всенародна армия" от 1000 пенсионера и хора с жълти книжки.

Коментар

• Румяна Ченалова преди Великото народно въстание: Битки се печелят със сърце!

01.09.2020 11:18
                Днес, двадесетина часа преди началото на ВЕЛИКОТО НАРОДНО ВЪСТАНИЕ, е личният ни ДЕН ЗА РАЗМИСЪЛ.

Денят, отбелязан не в писан закон, а в невидимия кодекс на човешките ценности.
                Денят, в който коленичим пред съвестта си и си задаваме екзистенциални въпроси - кой съм аз и защо Бог ме е пратил на тази земя.
                Въпроси за смисъла, избора, цената.
                Труден ден, тежък ден.
                Герберските феодали размахват червен картон и крещят "Стъпиш ли на протеста си уволнен! Още на 3.09, още на 3.09!".
                Семейството ти притихнало мълчи - ами, ако протестът не успее... ще има глад, ще има репресии...
                Гласът на страха пронизва ума ти и шепне упорито: болка, кръв, арест, затвор...
                Логиката чертае варианти - удобни и сигурни и също толкова срамни и недостойни.
                Разкъсваш се между воя на практичния ум и плахия шепот на сърцето. Знаеш ли, приятелю, че първо в майчината утроба, преди мозъка, белите дробове, ушите, очите... е сърцето. Едно миниатюрно пулсиращо сърчице е началото на пътя ти. Умре ли то, никога няма да се родиш... Послушай го, приятелю, то никога няма да те подведе, защото носи отговорността за живота ти.
                То ти говори с думите на моето сърце, на хиляди, милиони сърца, родени в земята България:
                Бъди жив! Бъди истински! Бъди смел!
                Това е отговорът на онези въпроси...
                Така се печелят битки!
                "Ако не знаеш какво да правиш - НАПРЕД!"
                Ако се колебаеш - НАПРЕД!
                Ако се страхуваш - НАПРЕД!"
                , е казал полк. Дрангов

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

То от мене толкус, колко да е. Запечатъл си се като човек дето многог го е страх от руснаците. Затова така. Не че нещо.
                  Извинявай, не исках да те обидя.
                  Руснаците обичат да си пъхат носа навсякъде. Ти го изхвърляш през вратата, той е вече на прозореца да влиза. Нагли. Само бой по пияндурските кратуни ги оправя.
                  Е тук напоследък хората обсъждат проблеми на България, а оня руски трол за русия разправя.
                  А и не само това, очевидно е че имат пръст и в сегашните метежи.
                  А и кво да ме е страх, просто избягвам да имам каквото и да било общо с тях. Нищо не ми трябва. Всеки който е имал работа с тях, е пострадал.
                  Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп

Болен мозък, друго не мога да ти кажа.

То от мене толкус, колко да е. Запечатъл си се като човек дето многог го е страх от руснаците. Затова така. Не че нещо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mateev Разгледай мнение

Аз пък знаеш ли какво си представям, когато чуя някой олигофрен да казва, че Борисов краде пари:

Ами представям си го как през нощта влиза в Министерски съвет през някой забравен отворен прозорец, и след това пълзи по коридора покрай заспалата охрана, и след това с шперц отключва касичката на служителите за кафе, взема 50 стотинки и отива на автомата да пийне едно безплатно кафе.

Друг начин за крадене на пари в Министерски съвет няма, та затова се чудя на акъла на троловете и на маймуните по площада какво си представят, когато казват, че ББ краде пари .....
                      Слабо ти е въображението, Матейко. „Нямало”. А аз съм чувал разказ от познат, случайно присъствал на рекет от страна на същия, дето си го представи, със шперца...„-До една седмица, милион по ТАЗИ сметка” (сметката -на листче)...
                      ...и, къде през седмица, къде през две, чувам, как нова фирма в региона, „получила съдружник срещу половината дял”...
                      Остаряваш.

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение

Тия дни в Кауфланд чувам следното - уважаеми клиенти заради туристическия сезон и за удобство на нашите гости ще има обяви на чужди езици. Веднага след това започнаха да рекламират стоки на руски език. Тогава се сетих за тебе Имхотеп и си представих - си в магазина, няма предупреждение и ненадейно ти заговарят по микрофона на руски. Представих си как се паникьосваш, как бутваш количката и се втурваш във всички посоки едновременно.
                        Аз пък знаеш ли какво си представям, когато чуя някой олигофрен да казва, че Борисов краде пари:

Ами представям си го как през нощта влиза в Министерски съвет през някой забравен отворен прозорец, и след това пълзи по коридора покрай заспалата охрана, и след това с шперц отключва касичката на служителите за кафе, взема 50 стотинки и отива на автомата да пийне едно безплатно кафе.

Друг начин за крадене на пари в Министерски съвет няма, та затова се чудя на акъла на троловете и на маймуните по площада какво си представят, когато казват, че ББ краде пари .....
                        Last edited by Mateev; 31.08.2020, 22:47.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

Еми ако БХ няма топки и позволи държавния преврат воден от руски шпиони и агенти, начело с руския агент радев, държавата ще се счупи. Живота който познавате от двайс години ще се промени изненадващо бързо, и то към много зле.
                          ...
                          Иначе няма причина да се счупи държавата. Има избори март догодина, и Б ви Х няма да е премиер.

Тия дни в Кауфланд чувам следното - уважаеми клиенти заради туристическия сезон и за удобство на нашите гости ще има обяви на чужди езици. Веднага след това започнаха да рекламират стоки на руски език. Тогава се сетих за тебе Имхотеп и си представих - си в магазина, няма предупреждение и ненадейно ти заговарят по микрофона на руски. Представих си как се паникьосваш, как бутваш количката и се втурваш във всички посоки едновременно.

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Челите по 1 книжка в живота си често го прихващат....без тиквеносветиня му щяла да се счупи държавата
                            Щом един еднокнижник ви управлява трети мандат и се занимавате с него деня и нощя, какви недоразумения сте вие

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение

Челите по 1 книжка в живота си често го прихващат....без тиквеносветиня му щяла да се счупи държавата
                              Еми ако БХ няма топки и позволи държавния преврат воден от руски шпиони и агенти, начело с руския агент радев, държавата ще се счупи. Живота който познавате от двайс години ще се промени изненадващо бързо, и то към много зле.
                              ...
                              Иначе няма причина да се счупи държавата. Има избори март догодина, и Б ви Х няма да е премиер.

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Едно от задълженията беше да се яви на "препитването" на комисията Либе в петък, ама с на*ран гъс не става. Прати жена да го "измие". По този въпрос искаш отговор, ама ти ми лалаш някви простотии.
                                То и толкова и е нивото на тая комисия. Никакво. Да не би да не знаят еврогейтаците какво става в България. Изпълняват си задачките да я съсипят и тиквун им е идеален. Директора на болницата лапа милион и половина от здравната каса и не дава на младите лекари и на сестрите. Не. После защо няма медици. Пък тиквун да ходи да оправя световния мир.

Коментар

Working...
                                X