IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Mинистр иностранных дел Германии Хейко Маас заявил, что «Россия будет оставаться очень трудным партнером» для Германии. «Мы не были удивлены ни результатом, ни обстоятельствами этих выборов, — сказал министр перед заседанием глав МИД стран ЕС в Брюсселе. — Совершенно невозможно сказать, что эти выборы были равноправным политическим соревнованием». Министр также подчеркнул, что организация выборов в аннексированном Крыму является «недопустимой». «Но мы нуждаемся в России для решения больших международных проблем, поэтому мы хотим продолжить с ней диалог», — завершил Хейко Маас.

Организация по безопасности и сотрудничеству в Европе (ОБСЕ) в своем коммюнике от 19 марта указывает, что на выборах в России «не было реального выбора». По мнению организации, «выбор без реальной конкуренции не является настоящим выбором». Отсутствие гарантий основных свобод граждан и отказ в регистрации кандидатов сократили политическую активность и привели к отсутствию реальной конкуренции, считают в ОБСЕ.

Коментар

• Президент Франции Эмманюэль Макрон провел в понедельник телефонные переговоры с Владимиром Путиным. Также Эмманюэль Макрон выразил свою «обеспокоенность» ситуацией в сирийских Африне и Восточной Гуте и призвал Путина приложить все усилия к тому, чтобы прекратить гибель мирного населения.

Во время переговоров Макрон призвал российского президента внести полную ясность по поводу ответственности России в покушении на Сергея Скрипаля в Солсбери. Французский президент считает, что российские власти должны полностью закрыть предполагаемые программы по производству химического оружия, которые не были ею заявлены в ОЗХО.

Кроме этого, Эмманюэль Макрон напомнил, что Франция остается верной идее восстановления территориальной целостности Украины и выполнения минских договоренностей.

Во время беседы с российским президентом, Макрон напомнил, что выступает за «продолжение конструктивного диалога с Россией» и выразил уверенность в том, что сотрудничество между Европой и Россией «на основе ясных отношений» может быть продуктивно.

Коммюнике Елисейского дворца «не является поздравлением лидеру российского государства», отмечает France-Presse.

Коментар

• "Газпром" се отказва засега от "Турски поток" като износител на газ за Европа

О....нееее!

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
          Украинският пилот Владислав Волошин, когото в Русия обвиняваха, че може да е свалил малайзийския Боинг над Донбас се е самоубил в жилището си в Николаев, съобщават украински и руски медии.
          Според Радио Свобода - https://www.svoboda.org/a/29107434.html, той се у застрелял в дома си, където е било и неговото семейство и е починал на път за болницата. В последните месеци той е ръководил предприятието "Николоевски международен аеропорт".
          29-годишният Волошин е биви пилот на щурмови Су-25.
          Именно него Москва обвиняваше, че е участвал в атака срещу боинга на малайзийските авиолинии с ракета "въздух-въздух". Тази версия обаче беше отречена от украински следователи и от холандски разследващи. Те смятат, че самолетът е свален от земята, от противовъздушно оръжие, вероятно от контролирана от проруски части територия. С тази версия обаче не е съгласна Русия.
          Волошин е имал 33 бойни полета в Донбас, преди влизането в сила на Минските договорености. През 2014 г. той е бил свален и е катапултирал. Награждаван е с орден "За мъжество" трета степен, пишат украинските медии -
          https://delo.ua/econonomyandpolitics...loshin-340293/.
          Жертва на глупава провокация. Дано пък да се е смирил с кошмарите си и да си е отишъл с мир. Упокой на душата му!

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Гледай само какво става в бг https://tradingeconomics.com/bulgaria/balance-of-trade. Не разбирам защо се дърлите за руснаците- гледай бг
            На мен ми харесва

Е, винаги може и по-добре, но при положение, че сме "маленакая разззия" и на това трябва да се радваме.

Aкo Balance of Trade беше определящо, американците щяха да живеят по-зле от руслямците, нооо

У

Коментар

Колегите дадоха няколко различни грешни отговора, единствено моят беше правилен, а твоят не го видях никъде, следователно си знаел че е грешен
              сега прегледах отговорите
              Само ти и Манчестър дадохте грешни,но той разбра къде греши,
              а ти още упорстваш-Е браво
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

Какво да гледам, цифрите говорят сами по себе си. До края на 2018-та се очаква в Русия да влязат преки чужди инвестиции за над 28 милиарда долара. Какво има да гледам?
                Не мога да разбера, защо немските инвеститори, предприемачи и индустриалци отиват при Путин, защо никой не ще да идва при боко, плевньо и цацара?
                Гледай само какво става в бг https://tradingeconomics.com/bulgaria/balance-of-trade. Не разбирам защо се дърлите за руснаците- гледай бг

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM Разгледай мнение

отговора го дадоха колегите,май само ти обърка
                  а пък каза,че не те хваща сън и реших да те поизмъча
                  Колегите дадоха няколко различни грешни отговора, единствено моят беше правилен, а твоят не го видях никъде, следователно си знаел че е грешен

Коментар

Братчед, така не даде отговора на задачата. Само дето ме обвини че съм тъп, ама явно го караш като БХ- аз съм глупав и вие сте глупави- значи ще се разберем. Ако продължа мисълта на БХ- ти си глупав/ тъп , не можа да решиш задачата/ и аз може би съм тъп/само може би/ защото не съм дал правилното решение
                    отговора го дадоха колегите,май само ти обърка
                    а пък каза,че не те хваща сън и реших да те поизмъча

Коментар

Й
                      Червената сган избяга от бг още миналата година, така че и атомна бомба да тресне му е все едно
                      Жив и здрав да е, да се радва на успехи.

Коментар

• БХ поздрави ли путин

Коментар

Да попитам,като всичко е ок в раша ,защо прииждат на тълпи у нас, а и не само у нас?
                          Щото могат да ходят където си искат. Да стоят затворени ли? Англичаните защо прииждат на тълпи в България?
                          Иначе ако ми покажеш някой руснак, който е избягал от Русия и е дошъл на работа в България ще те призная.
                          Тези, които ги гледаш да прииждат на тълпи идват на разходка за да си почиват през лятната ваканция, имат имоти или развиват някакъв бизнес тук, а не бягат от Русия за да ти работят в България.
                          ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

Да попитам,като всичко е ок в раша ,защо прииждат на тълпи у нас, а и не само у нас?
                            Как защо, то е ясно - да ни изкупят черноморските имоти и тези в зимните ни курорти и после да ни заробят .... и кока колата да струва 50 рубли!!!

Коментар

Братчед, така не даде отговора на задачата. Само дето ме обвини че съм тъп, ама явно го караш като БХ- аз съм глупав и вие сте глупави- значи ще се разберем. Ако продължа мисълта на БХ- ти си глупав/ тъп , не можа да решиш задачата/ и аз може би съм тъп/само може би/ защото не съм дал правилното решение

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение

От фалирала държава при Елцин, Путин отново възстанови статута на Русия на световна сила. Руснаците няма нужда да ходят никъде. Западните инвеститори и предприемачи сами им идват на крака при тях. Прогнозите са до края на 2018-та година преките чужди инвестиции в Русия да надхвърлят 28 милиарда долара.

https://tradingeconomics.com/russia/...tment/forecast

Коментар

Working...
                                X