IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Ivan2015 Разгледай мнение
    Руска медия съобщи, че на 15 март 2018г. централната банка на Русия е отнела лиценза за банкова дейност на още една банка в Русия.
    По мои сметки от началото на 2018г. до сега 13 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
    По мои сметки през 2017г. 57 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
    Според данни, посочени от руска медия, от началото на 1991г. до сега няколко хиляди банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
    http://www.banki.ru/news/lenta/?id=10331104
    http://www.banki.ru/banks/memory/
    ...и правилно. Ако си прецакан, значи, си бил неадекватен. Икономически и/или и политически, все тая. Спомням си една мисъл на Сталин:
    " - Ако враговете ни хулят, значи, постъпваме правилно." Сещаш ли се, защо?

Коментар

• Руска медия съобщи, че на 15 март 2018г. централната банка на Русия е отнела лиценза за банкова дейност на още една банка в Русия.
      По мои сметки от началото на 2018г. до сега 14 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
      По мои сметки през 2017г. 57 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
      Според данни, посочени от руска медия, от началото на 1991г. до сега няколко хиляди банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
      http://www.banki.ru/news/lenta/?id=10331104
      http://www.banki.ru/banks/memory/
      Last edited by Ivan2015; 26.03.2018, 00:07.

Коментар

• Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

Ного ми е интересно отде я изровиха тая бабичка красавица неземна кръстоска между муха и киликанзер
        плод на вековна британска колониална политика, която позагуби блясъка си напоследък и след иракския експеримент, пробва театралната сцена на местна почва )

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

Те не са виновни Леля им Мей е казала, че "вероятно" така се е случило, значи е така.
          Онзи ден, Меркел и Макрон също в хор казаха, че няма категорични данни, но те вярват на Мей )
          Ного ми е интересно отде я изровиха тая бабичка красавица неземна кръстоска между муха и киликанзер

Коментар

• Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

Барби,ще приема това за абсолютен факт,макар че в тия работи никога нищо не е сигурно,но аз ще го приема за 100%-тов факт....Значе руските спец служби убиват вече никому ненужен разкрит двоен агент,даже и лежал в руски затвор,с оръжие ,което 100% води към Русия...Ха-ха-ха!Ако бях агент на руснаците щях да да га направя далеч по-елементарно...Щях да го гръмна с "Глог",щях да му открадна чантата,щях да прибера парите и кредитните карти.... и чантата щях да я захвърля....Убийство с цел грабеж....Това е първото ,което ми хрумна ....А която и да е разузнавателна агенция по света ,предполагам,че може да измисли най.малко сто начина ,как да ликвидира някого и следите да водят навсякъде другаде ,но не и към самата агенция...
            Барби,честно,дано ви плащат/това за мен е по-приемливия вариант/,защото ако не ви плащат за това,което пишете,значи за мен сте о***офрени ....
            Те не са виновни Леля им Мей е казала, че "вероятно" така се е случило, значи е така.
            Онзи ден, Меркел и Макрон също в хор казаха, че няма категорични данни, но те вярват на Мей )

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение

Ами да намерят начин да ограничат развъждането на примитивите - не е ли по-логическо? В последните десетилетия планетарното население расте най-вече благодарение на Индия, Негрия и Талибания.
              Ама и най много мрат там

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Мисля, че това са последователите на Малтусианството /свещеникът Малтус/, според когото, ако не се ограничи броят на населението на планетата, човечеството го очаква демографска катастрофа, защото населението расте в геометрична прогресия, а средствата за неговото изхранване - в аритметична прогресия.

Е, какъв по-"мек" начин от този - с различните /31 и повече!/ полове, които не са способни да създават свои деца... Така в световен машаб би се намалило населението.

Всъщност, не мисля, че ще намалее толкова много. По-скоро ще скочи броят на непризнаващите джендър-измишльотината... Повече ще се роят жълтите, изповядващите исляма и т.н....
                Ами да намерят начин да ограничат развъждането на примитивите - не е ли по-логическо? В последните десетилетия планетарното население расте най-вече благодарение на Индия, Негрия и Талибания.
                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Руският президент Владимир Путин печели категорично президентските избори в Русия. Според първите частични резултати, обявени от Централната избирателна комисия, при преброени около 20 на сто от бюлетините: Владимир Путин печели изборите с резултат от 71, 97 на сто. На второ място на изборите се нарежда кандидатът на Комунистическата партия Павел Грудинин с 15,9 на сто, трети е националистът Владимир Жириновски с 6,96 на сто, съобщи БНТ.

Някакви коментари барби или някой друг от седерастите??

Ей всичкото джендър-седераст се е изпокрило тази вечер. Няма кого да напсуваш

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    "один из разработчиков "Новичка", эмигрировавший впоследствии в США Виль Мирзаянов, заявил, что
                    Россия является единственной страной, способной производить и развертывать такое мощное нервно-паралитическое вещество,
                    и предупредил, что могут быть новые пострадавшие с симптомами отравления "Новичком"."
                    Сам признаваш, значи, че Русия е най-развитата научно страна на света... сам ти дълго твърдеше, че "рашките" живеели още едва ли не в каменната ера. та кое е вярното?

Обвиняваш Вова в отровителство с Новичок, ама ти май си на некви гъби...
                    Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Ха така са! 72+ %.

Коментар

"один из разработчиков "Новичка", эмигрировавший впоследствии в США Виль Мирзаянов, заявил, что
                        Россия является единственной страной, способной производить и развертывать такое мощное нервно-паралитическое вещество,
                        и предупредил, что могут быть новые пострадавшие с симптомами отравления "Новичком"."
                        Да разбирам ли от твоите думи, че страни като щатите, Англия, Франция или Германия /в Европа/ не са в състояние да произведат "новичок" ? Те хората върху комета кацат, снимат Плутон отблизо, един "новичок" да не могат да направят? Много яко и много рано те почна лятното слънце, Балби. Много. тичай във фризера, прегрял си.

Коментар

• НА ВСЕКИ Километър

12 hrs ·

Полицията в Лондон съобщи че на местопрестъплението в Солсбъри къде бе обгазен руския предател от ГРУ е намерен паспорта на убиеца.

LikeShow more reactions
                          Comment
                          Share
                          Chronological
                          316316
                          42 Shares
                          37 Comments Comments

Юрий Чукалов Сигурно и отпечатъци е оставил...!И бележка с плановете и намеренията си и как и кога Путин му е поръчал операцията...!
                          6
                          Manage
                          LikeShow more reactions
                          · Reply · 12h

Антон Захариев
                          2
                          Manage
                          LikeShow more reactions
                          · Reply · 12h

Nicola Milcev ИЗВИНЯВАЙТЕ АМА НЕ МОЖАХ ДА УСТОЯ НА НОВИНАТА РАЗКРИТ Е ИЗВЪРШИТЕЛЯТ И ИМЕТО НА ОТРОВНИЯ ГЪЗ. ТОЙ СЕ КАЗВА ,, ПРЪДНЯ,,
                          5
                          Manage
                          LikeShow more reactions
                          · Reply · 12h
                          3 Replies · 11 hrs

Simeon Vasilev Konstantinov
                          Manage
                          LikeShow more reactions
                          · Reply · 11h

Ангел Георгиев ДА ТЪРСЯТ УБИЕЦА ВЪВ СЛУЖБИТЕ НА МИ 6 УБИИЦИТЕ СА СЪЩИТЕ КОЙТО ОРГАНИЗИТАХА УБИИСТВОТО НА ПРИНЦЕСА ДАЯНА..ИЛИ ВЪВ ЦРУ САМО ТЕ МОГАТ ДА НАПРАВЯТ ТОВА
                          4
                          Manage
                          LikeShow more reactions
                          · Reply · 11h
                          1 Reply

Nicola Milcev НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР ИЗВИНЯВАЙ ЗА ВУЛГАРНАТА СНИМКА НО ТАКА СЕ СМЯХ ЧЕ НЯМАШЕ НАЧИН ДА НЕЯ МЕТНА С РАЗКРИТИТЕ ИСПАДНАЛИ ДОКУМЕНТИ НА ИЗВЪРШИТЕЛЯ.
                          1
                          Manage
                          LikeShow more reactions
                          · Reply · 11h

Simeon Vasilev Konstantinov На снимката не е ли Путин?
                          1
                          Manage
                          LikeShow more reactions
                          · Reply · 11h

Zori She Путин ако е мъж, при тези доказателства, да си признае!

Коментар

"Старши", все повече се убеждавам, че твърде много заприличаш на лясковеца......Вярваш на глупости...
                            При положение, че формулата и начина на производство е по телевизорите, някое по - окумуш асистентче ще спретне инсталация за производството му за 1месец...
                            Малко си противоречиш с това твърдение, че само Русия може да го прави...Те руснаците една кола не могат да направявт, а ще произведат отрова дето с 10 кила може Париж да затрие ....
                            Аз като ти казвам, че белият шум от копачките затрива мозъчните клетки, ти не ми вярваш.....Еее, поне ще се насираш на топло.....

Коментар

Барби,ще приема това за абсолютен факт,макар че в тия работи никога нищо не е сигурно,но аз ще го приема за 100%-тов факт....Значе руските спец служби убиват вече никому ненужен разкрит двоен агент,даже и лежал в руски затвор,с оръжие ,което 100% води към Русия...Ха-ха-ха!Ако бях агент на руснаците щях да да га направя далеч по-елементарно...Щях да го гръмна с "Глог",щях да му открадна чантата,щях да прибера парите и кредитните карти.... и чантата щях да я захвърля....Убийство с цел грабеж....Това е първото ,което ми хрумна ....А която и да е разузнавателна агенция по света ,предполагам,че може да измисли най.малко сто начина ,как да ликвидира някого и следите да водят навсякъде другаде ,но не и към самата агенция...
                              Барби,честно,дано ви плащат/това за мен е по-приемливия вариант/,защото ако не ви плащат за това,което пишете,значи за мен сте о***офрени ....

Коментар

Пийте направо от извора
                                Барби този смешник кандитатира ли се??

Коментар

X