IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Родоотстъпници и национални предатели, сте само русоробите и слуги на сатрапи.

    Коментар


    • http://epicenter.bg/article/Sarkozi-...ta-/149874/7/0

      Никола Саркози е получил 50 милиона евро за предизборната си кампания от покойния либийски диктатор Муамар Кадафи през 2007 година, разкри електронното издание „Mediapart“.

      Смята се, че 5 милиона евро са били донесени във Франция в 3 куфара. Ливански бизнесмен признал, че е пренесъл парите и ги дал на шефа на тогавашната администрацията на Саркози.

      Подобни обвинения се появиха преди година, когато синът на полковника Сейф Ал-Ислам призова френският президент да върне парите, получени от баща му именно за предизборната му кампания.

      Такиедини, посредник в законни и вероятно в незаконни сделки между Франция и Близкия Изток твърди, че президентската кампания на Саркози през 2007 година е била „щедро" финансирана от Кадафи от декември 2006 година и че притока на пари е продължил и след избирането му за президент на Франция.

      Бизнесменът изтъкна още през 2013, че е готов да предостави доказателство, ако френската прокуратура започне разследване за либийско финансиране на френски политици.

      Замесени са още бившият вътрешен министър Клод Геан и неговият син, според Такиедини, който е обвиняван, че е получил рушвет при френска оръжейна сделка с Пакистан и Саудитска Арабия.

      Тогава от Елисейския дворец отхвърлиха твърденията, въпреки че любимият син на Кадафи заяви, че разполага с банкови преводи.
      Този път обаче, спекулациите са потвърдени с документи, твърдят френските медии. В разкритията е замесено името на влиятелен оръжеен търговец, който съдейства за две посещения на Саркози в Либия през 2005 и 2007 година

      Става дума именно за Зияд Такедини, който през 2007 година организира победната кампания на Никола Саркози. Скоро след това действително полковник Кадафи посещава Париж по покана на новоизбрания президент.

      Разследващият журналист Фабрис Афри твърди пред „Гардиън“, че разполага с тайни документи, по които сега се води разследване. „Знаехме, че тези документи съществуват, но сега за първи път имаме детайли от тях - те включват дати, места и суми“, похвали се журналистът.


      Парите не миришат , нищо че сме за евроценностите ...

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        https://www.facebook.com/10000900827...2516330058624/

        Путин победил на выборах

        Люди, мы спасены, Путин победил!
        Даже собаки голосовали! ©
        Радвай се ...още 6 години гарантиран лебец , ако пестиш ше има и за ток ...

        Коментар


        • САЩ признаха, че са безсилни срещу новите руски оръжия

          САЩ няма как да противодействат на свръхзвуковите оръжия на Русия, призна председателят на стратегическо командване на американските въоръжени сили генерал Джон Хайтън по време на изслушване в сенатската комисия по въоръжените сили във вторник.
          "Нямаме никаква защита, която би могла да попречи на използването на такива оръжия срещу нас", каза Хайтън, чиито думи цитира Business Insider. Той посочи, че единствената защита на САЩ срещу този тип оръжия е "заплахата от ядрено възмездие".
          В годишното си обръщение пред парламента руският президент Владимир Путин представи редица нови оръжия, сред които и ракета, която може да стигне до всяка точка на света. Путин поясни, че става въпрос за „ниско летяща ракета с ядрен товар, практически безграничен обхват и непредвидима траектория на полета, която може да пробие всяка противоракетна и въздушна отбрана“.

          Коментар


          • Спешно Путин да назначава друг, тоя Тръм не върши работа
            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

            Коментар


            • Тефтерчето на Шукри Ганем - бивш министър-председател на Либия, който оглавява и най-влиятелното министерство на петрола. Автентичността на тези записки е потвърдена от 2 прокуратури - френската и тази на Норвегия, където дневникът на Ганем е открит, след смъртта му във водите на Дунава. Тоест - ясно е, че почеркът е на Ганем. Но все пак остава под съмнение дали това, което е написал е достоверно. Четете още: Втори знаков арест в Париж! Задържаха и бивш министър за либийската афера "Срещам се с журналиста Фабрис Арфи в редакцията на Медиапарт в Париж. Той ми разказва как в тефтерчето си Шукри Ганем, още през 2007 г. подробно описва парични преводи с имена на посредници и дати. Те били осъществени от режима на Кадафи към Никола Саркози, не кога да е, а още по време на президентската му кампания. В последствие, след освобождаването на българските медици, както твърди журналистът, тези сделки ще бъдат частично осветлени с обяснението, че са сключени по необходимост, в името на това българските медици да бъдат спасени", спомня си Младенова . "Тази идея, според която Франция търгува с Либия от благодарност, че е освободила медиците, това не е вярно, фалшиво е, това е лъжа. Тези бележки са в съдебното разследване на Франция, което обаче не е за тази история, а за тежките подозрения за корупция по отношение на Никола Саркози под диктаторския режим на Кадафи", казва Фабрис Арфи - разследващ журналист в Медиапарт. Освен бележките на либийския министър на петрола, Медиапарт публикува и два телефонни разговора на Кадафи със Саркози, непосредствено след избирането му за държавен глава. "Кадафи му се обажда, за да му каже Браво, както се прави, но в този разговор откриваме, че освобождаването на българските медици съвсем не е никакво условие, поставено от Никола Саркози, за да прави бизнес с Кадафи. В този разговор Саркози никъде не казва, аз ще направя това, само ако освободите медиците", казва Арфи. Никола Саркози се среща с Муамар Кадафи още когато е министър на вътрешните работи на Франция. Защо е направена тази необичайна визита и какво са си казали двамата лидери на 4 очи също е предмет на разследване на френското правосъдие, твърдят от Медиапарт.

              Имам чувството че тези тъпанари се надпреварват да правят по измислени скандали. Е сега този и още няколко човека които ще го предадат за да спасят кожите ще гризнат дървото. А за английския киликанзер не ми се говори. В тубата има клипчета в които казват- ако до 5 минути не се вземе противоотрова ако по някаква случайност остане жив човека ще получи необратими вреди на дихателната система. Това си е чиста английска работа и както казва Поптодорова по някаква случайност всички имат изгода предателят да умре
              Last edited by RUBLA; 21.03.2018, 10:27. Причина: Забранен линк!

              Коментар


              • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                Маргарита Симонян, главен редактор на РТ (Russia Today, "Россия сегодня", издание, подложено на редица ограничения в САЩ и Западна Европа, бел. ред.)

                "Всъщност Западът би трябвало да е в ужас не от 76-те процента на Путин, а от това, че на изборите в Русия за консервативно-патриотичните, комунистическите и националистически идеи гласуваха 95% от населението, докато либералните идеи останаха с убийствените 5 процента.

                И виновни за това сте вие, мои уестърн приятели. Вие ни включихте в режим „руснаците никога не се предават“. Отдавна ви казвах, намерете си нормални съветници по Русия и изхвърлете тези лайнари. "

                Хахаха...това се отнася и за пиндотролеите !
                Запада е морално фалирал.Управлява се от дявола с помощта на яловици геронтофили откровени дебили и идиоти.Навсякаъде алчност за едни пари.Лицемерие подлост алчност грабежи убийства порнография аборти инцест..Ей тва било нашия цивилизационен избор натрапен ни от боклука който управлява България...Не не е нашия избор..Народа всеки ден показва че не иска такъв избор..Народа иска справедливост и морал..Гледам как обикновения човек спасява щъркели и виждам че не всичко е загубено....Има добри хора и не са малко
                Last edited by power grid; 21.03.2018, 09:05.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от Mario Teran Разгледай мнение
                  Путин е слънцето и въздуха за промития убитак.
                  ...а аз се чудех, що така се натискате да коментирате. Освен государственни благодарности, с к'во може да ви награди? Много сте...
                  Last edited by Pyramid; 21.03.2018, 10:07.

                  Коментар


                  • Путин е слънцето и въздуха за промития убитак.

                    Коментар


                    • https://www.facebook.com/10000900827...2516330058624/

                      Путин победил на выборах

                      Люди, мы спасены, Путин победил!
                      Даже собаки голосовали! ©

                      Коментар


                      • Маргарита Симонян, главен редактор на РТ (Russia Today, "Россия сегодня", издание, подложено на редица ограничения в САЩ и Западна Европа, бел. ред.)

                        "Всъщност Западът би трябвало да е в ужас не от 76-те процента на Путин, а от това, че на изборите в Русия за консервативно-патриотичните, комунистическите и националистически идеи гласуваха 95% от населението, докато либералните идеи останаха с убийствените 5 процента.

                        И виновни за това сте вие, мои уестърн приятели. Вие ни включихте в режим „руснаците никога не се предават“. Отдавна ви казвах, намерете си нормални съветници по Русия и изхвърлете тези лайнари. "

                        Хахаха...това се отнася и за пиндотролеите !

                        Коментар


                        • ...а сега, предстои да бъдеш "разобличен"...

                          Коментар


                          • https://www.kp.ru/daily/26808/3843933/

                            Разведчики, прошедшие подготовку в Израиле: Скрипаля отравили английские спецслужбы


                            Коментар


                            • Британцы таки клюнули на дезу советского КГБ


                              «Новичок» - это не название ОВ, а шифр операции КГБ по выявлению канала утечки информации, а также поставке дезинформации»

                              Источник информации не просите, всё равно не сдам. Всё написанное ниже весьма сильно отличается от того, что можно найти в сети.

                              "1. Уже в начале 1980-х годов СА перестала рассматривать ХО как оружие, пригодное к применению в условиях реальной войны. Примерно в 83-84-м гг. было принято решение о прекращении поставок ХО в армию, снижении оперативных запасов и вывозу ХО из войск на склады длительного хранения и полигоны для уничтожения. С того же времени и до 1996-го года никаких новых образцов ХО в армию не поступало, равно как и инструкций по применению и защите.+

                              2. Мирзоянов по специальности - химик-аналитик, никогда не занимался ни теоретическими разработками, ни практическим синтезом. Все 80-е годы работал в Первом отделе. +



                              3. Во второй половине 80-х КГБ провело масштабную операцию по дезинформации противника, имевшую также побочную задачу - выявить каналы утечки информации. Были разработаны два десятка "липовых", но очень подробных проектов "нового химического сверхоружия, которое не определяется существующими в НАТО детекторами и от которого нет защиты" (NOVA с индексами, "Новичок" с индексами, АСД и другие). Через руки Мирзоянова проходил именно "Новичок".+

                              4. Завод-лаборатория в Кантюбеке ещё в конце 70-х годов был перепрофилирован с создания и испытания ХО и БО на производство и испытание гербицидов и дефолиантов - в основном для нужд хлопковой промышленности. +

                              5. Мирзоянов как источник утечки был определён сразу, в 90-м году отстранён от всех материалов, имеющих реальную подоплеку, через него шёл поток дезинформации. В 92-м году он добровольно "расшифровался", опубликовав известную статью. С этого момента "Новичок" попал в сферу интересов СМИ. В 95-м о "новом русском сверхоружии" написала NYT. +

                              6. На создание защиты от "липового" ОВ НАТО потратило более 10 млрд. долл.+

                              7. Что фактически произошло в Солсбери, абсолютно непонятно; ни поведение отравленных, ни действия полиции, медиков, спецслужб не складываются в цельную картину. Более или менее правдоподобным выглядит отравление синтетическим нейротоксином, аналогичным токсину рыбы фугу.+

                              Краткое резюме: "Новичок" - это не название ОВ, а шифр операции КГБ по выявлению канала утечки информации, а также поставке дезинформации".+

                              Андрей Лазарчук


                              ​​​​​​

                              Коментар


                              • Проснувшись во вторник утром, Дональд Трамп решил, что лучше поздно, чем никогда, и позвонил Владимиру Путину, чтобы поздравить президента России с переизбранием. Однако, одними поздравлениями разговор не ограничился...

                                Коментар

                                Working...
                                X