IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според вестника китайските контрамерки ще засегнат американските експортни селскостопански продукти – боб, сорго, соя и живи прасета. САЩ са един от основните вносители на такива стоки в Китай. Въпреки това вестникът смята, че Китай може да измени плановете си – според това какъв списък от стоки ще засегнат американските мерки.

Ха ха ха ха американците изнасяли за Китай боб сорго соя и живи прасета а внасят телефони машини.Ха ха ха ха ба си високолтехнологичните американци ха ха ха

Коментар

• Китай ще отговори на американските икономически мерки

Китай готви свои мерки в търговската война със САЩ, които днес – 22 март, ще анонсират нови мита за китайските стоки в допълнение към тарифите за внос на стомана и алуминий. За това пише „Уолстрийт джърнъл“, позовавайки се на достоверни свои източници.
      Според вестника китайските контрамерки ще засегнат американските експортни селскостопански продукти – боб, сорго, соя и живи прасета. САЩ са един от основните вносители на такива стоки в Китай. Въпреки това вестникът смята, че Китай може да измени плановете си – според това какъв списък от стоки ще засегнат американските мерки.
      „Какъвто и да е отговор от Китай на новите тарифи на САЩ ще бъде добре премислен и пропорционален“ – отбелязва един от източниците на вестника.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
        Няма как да се намери такъв човек по две причини.
        Първо, защото с конвенцията не се вкарва никаква джендър идеология и
        Второ, защото ти НЕ ИСКАШ да приемеш фактите, а срещу това няма открити бронебойни патрони.

Все едно да се опитваш да обясниш на мажната или бай-пешо, че Земята кръгла! Нямаш шанс - те си знят, че ванга е рекла нещо и тва е!
        Гледам серия от " и сам войнът е войн". явно тежката артилерия- барби, импотента и гани и има един нов гьотверен идват след като се наспят, дотогава си сам на амбразурата

Е да де ама ванга е рекла че владимир и русия ще господстват над света

И за гей британ да не пропусна

Filip Vasilev
        Дъртата кошница мей,
        дето мяза на гей,
        вече прекалява,
        все по-досадно става,
        блеенето ѝ непрестанно
        не е ли странно,
        колкото повече време минава,
        толкова по-ясно ни става,
        че това е скалъпено от тях,
        и ингилизите стават за смях,
        мей и джонсън и цялата клика,
        от глупост в блато се натика,
        нали са жалки измекяри,
        на задокеанските кравари,
        който с тях достлук е захванал,
        все пишман е станал,
        те са лицемери долни,
        с похвати подмолни,
        и с диктат брутален,
        гарантират изход летален,
        на всеки, що им се опълчи,
        и глутници вълчи,
        му веднага пращат,
        за гърлото го хващат,
        Афганистан, Либия ,Ирак,
        потънаха в мрак,
        хаос, войни и разруха,
        затуй, тереза мей да го духа!

Коментар

• Няма как да се намери такъв човек по две причини.
          Първо, защото с конвенцията не се вкарва никаква джендър идеология и
          Второ, защото ти НЕ ИСКАШ да приемеш фактите, а срещу това няма открити бронебойни патрони.

Все едно да се опитваш да обясниш на мажната или бай-пешо, че Земята кръгла! Нямаш шанс - те си знят, че ванга е рекла нещо и тва е!

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

Отново си прав.
            Но пък от друга страна в писмото се забелязва, че има някаква вероятна тенденция в посока на затихвене на този крайно неблагоприятен процес.

Върхова е годината 2011. Тогава само за една година е "направено " почти толкова, колкото за 11-те години 2000 - 2010.
            В един по-абстрактен план това трябва да се отбележи като своеобразно човешко достижение.

И понеже никой не пожела да се включи в сметките, да дам своята неангажираща версия.
            При съобразяване на фактора време, резултатът е 5:1 за ... тигрите.
            Ей това е много, май ще дойде бюджета за една година на бг/ поне приблизително

Коментар

Виж сега. Без заяждане ти казвам откровено - НЕ МИ ПУКА за какво ще гласуват хърватите! Ако щеш вярвай.
              За самата конвенция, също не съм отронил и сълза, НО показателно бе настроението, истерията, нагнетявана изкуствено от заинтересовани чужди елементи в нашето примитивно, патриархално, дебилно (по професорски думи) общество. Толкова...за съжаление.
              Разбрах! Значи аз съм примитив, истерик, чужд елемент, дебил, патриархал, но ... за сметка на това нагнетяващ обществени отношения.
              В никакъв случай не го приемам като заяждане и не ми минава през главата да се сърдя. Между нас има изразено човешки отношения.

Признавам, че в една друга ситуация бих бил недоволен и гневен. Ако се намери някой, който убедително ми разясни еволюционните, историческите и човешките ползи и смисъл (включително в цивилизационен план) от вкарването на джендър идеологията в официалното регулирането на обществените отношения. Бих бил гневен за собствената си нищета, доколкото с всякакви мотиви и аргументи, като се почне от филосовски, мине се през физиология и психология и се стигне до обикновените делнични неща, заявих категоричното ми неприемане.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

Чакай де второто полувреме не е свършило- завършва 2019г- може и повече да стане
                Отново си прав.
                Но пък от друга страна в писмото се забелязва, че има някаква вероятна тенденция в посока на затихвене на този крайно неблагоприятен процес.

Върхова е годината 2011. Тогава само за една година е "направено " почти толкова, колкото за 11-те години 2000 - 2010.
                В един по-абстрактен план това трябва да се отбележи като своеобразно човешко достижение.

И понеже никой не пожела да се включи в сметките, да дам своята неангажираща версия.
                При съобразяване на фактора време, резултатът е 5:1 за ... тигрите.

Коментар

Вчера ви занимах с въпроса за Хърватия.
                  Имаме с теб пълно съвпадение в оценките за хърватското правителство, но не и за хърватския народ.
                  И там елитът е продънен и го държат здраво за ....... .
                  Пленкович е слаб и от гласуването в парламента ще си проличи, че е време да си ходи.
                  От това, което знам, работата в Хърватия върви към ратификация.
                  Аз съм покрусен.
                  Червенатасган тържествува, вероятно.
                  Животът е шарен.

Не ми отговаряй, но неангажиращо ти предлагам да не забравяш за въпроса, който задавах нееднократно.

Какви човешки същества за утрешния ден се стремят да "произведат" социалинженерите?
                  Въобще, що за свят ще е това?
                  Виж сега. Без заяждане ти казвам откровено - НЕ МИ ПУКА за какво ще гласуват хърватите! Ако щеш вярвай.
                  За самата конвенция, също не съм отронил и сълза, НО показателно бе настроението, истерията, нагнетявана изкуствено от заинтересовани чужди елементи в нашето примитивно, патриархално, дебилно (по професорски думи) общество. Толкова...за съжаление.

Коментар

Имаме с теб пълно съвпадение в оценките за хърватското правителство, но не и за хърватския народ.
                    Пленкович е слаб и от гласуването в парламента ще си проличи, че е време да си ходи.
                    Аз съм покрусен.
                    Животът е шарен.

Не ми отговаряй, но неангажиращо ти предлагам да не забравяш за въпроса, който задавах нееднократно.

Какви човешки същества за утрешния ден се стремят да "произведат" социалинженерите?
                    Само извратен човек може да се радва .

Коментар

Начев, гледай ги тия хървати кви джендъри излезнАха:

Хърватското правителство днес единодушно подкрепи Истанбулската конвенция, която предизвика остри дебати в обществото, съобщава БГНЕС.

"Най-важната тема през изминалите дни в обществото ни бе Истанбулската конвенция. В нея няма скрити намерения, няма полова идеология или трети пол", каза в началото на правителственото заседание премиерът Андрей Пленкович.

"В случая трябва да кажем няколко неща, за да може обществеността в Хърватия съзнателно да взема отношение по въпроса. Тази конвенция е приета от Съвета на Европа. Свобода, демокрация, човешки права и върховенството на закона - това са четирите стълба на Съвета на Европа", каза още Пленкович.

"Република Хърватия смята, че целта на тази конвенция е защитата на жените от всякакъв вид насилие, включително предотвратяването на преследване и премахването на насилието срещу жените и семейното насилие. Република Хърватия смята, че тази конвенция не ни задължава да въвеждаме полова идеология в хърватската правосъдна и образователна система, нито пък промяна в Конституцията по отношение на брака", подчерта хърватският министър-председател.
                      Аз съм покрусен.
                      Животът е шарен.

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Е са си еВа мамата ... ше ни съдат за тероризъм ...
                        Хахахахаха, отново си прав!

Отдавна трябваше да са ви осъдили за тероризъм....още когато взривявахте църкви и обирахте мандри,!

Коментар

Ок, ок...мир да има!

Но се надявам да подкрепиш поне това начинание: Мей с призив към ЕС: Да изгоним всички руски разузнавачи, за да разбием шпионската мрежа на Кремъл в Европа

Аз го разбирам, като да изгоним на първо време всички депутати от текущото НС в България.....начело с ташко от бкп и ташковица от юруш.
                          Ти къде ше си през това време ... зад монитора налЕ ?

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            През февруари 2018 година американски компании, които работят с Пентагона, са доставили в Сирия 23 тона боеприпаси от България.
                            Това съобщи EADaily, като се позова на данни от митнически декларации, публикувани на портала Panjiva. Става дума за две доставки на боеприпаси-първата на 16 февруари от "Дунарит" от 5.7 тона снаряди и мини.

Товарът от България е доставен в немско пристанище, а оттам-в американско с контейнеровоз. След това американците доставят товара в Йордания, откъдето той се разпределя на частите на сирийската опозиция, подкрепяни от коалицията, начело със САЩ.

Втората доставка е от ВМЗ-Сопот на 17.3 тона въоръжение. Според информацията ,става дума за ракети "Град" и боеприпаси за РПГ-7.
                            Е са си еВа мамата ... ше ни съдат за тероризъм ...

Коментар

• Ок, ок...мир да има!

Но се надявам да подкрепиш поне това начинание: Мей с призив към ЕС: Да изгоним всички руски разузнавачи, за да разбием шпионската мрежа на Кремъл в Европа

Аз го разбирам, като да изгоним на първо време всички депутати от текущото НС в България.....начело с ташко от бкп и ташковица от юруш.

Коментар

• През февруари 2018 година американски компании, които работят с Пентагона, са доставили в Сирия 23 тона боеприпаси от България.
                                Това съобщи EADaily, като се позова на данни от митнически декларации, публикувани на портала Panjiva. Става дума за две доставки на боеприпаси-първата на 16 февруари от "Дунарит" от 5.7 тона снаряди и мини.

Товарът от България е доставен в немско пристанище, а оттам-в американско с контейнеровоз. След това американците доставят товара в Йордания, откъдето той се разпределя на частите на сирийската опозиция, подкрепяни от коалицията, начело със САЩ.

Втората доставка е от ВМЗ-Сопот на 17.3 тона въоръжение. Според информацията ,става дума за ракети "Град" и боеприпаси за РПГ-7.

Коментар

Working...
                                X