IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

    Са аз не съм фен на лявата идея нещо бъркаш.На Путин обаче съм фен и най ми харесва как се държи с Великио Запад.Мисля че е крайно време да запре секакви отношения с тях и газта да запре.И да покани всеки който иска да произвежда и му трябват газ нефт и стомана да го направи в Русия.А на запад да си произвеждат с каквото имат нали са умни и имат технологии да ги видим дали са измислили технология която от нищо да направи нещо.Крайно време е тия западни пидараси да се опомнят къде се намират.Да ги видим са ше има ли колонии и отде да грабят.Свърши тя тия решили че са изключителни че са светлината истината пътят и животът са едни кокошкари крадци педали зоофили убийци въо бще генетичен отпадък.То затова и Бог бавно и мъчително ги затрива
    Швейцария,Финландия от кого са крали,то трябва и да имаш нещо под ушанката,къде са руските технологии,всичко крадат един телефон не са направили,пияници и некадърници,пият наред антифриз,боярищик....


    https://pbs.twimg.com/media/DYhabCGX0AAw4PN.jpg
    Last edited by vanevski; 21.03.2018, 23:14.
    Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

    Коментар


    • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

      Останаха 5-6 ника дето ше мрат от глад , щот иде съкращението...
      Нема страшно , поне още 6 години лаенето по Рашата им е гарантирано с новия мандат на Путин. Ще имат за хлебец.
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

      Коментар


      • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
        На вниманието на нашите лапачи на американски грантове!
        Останаха 5-6 ника дето ше мрат от глад , щот иде съкращението...

        Коментар


        • Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
          На вниманието на нашите лапачи на американски грантове!



          http://a-specto.bg/zasho-v-rusiya-nyama-opoziciya/

          Да ви припомня, че лапачите на американски пари СДС, ДСБ, новата формация на онзи козел, дето беше министър на правосъдието при Тиквата, Куневица и пр. американски храненици не можаха и да помиришат парламента. А през 97 спечелиха изборите.
          Така им се пада на крадливата американска паплач!
          Че у американците отде акъл?Сбирщината от лузърите на света има една цел пари пари пари пари и са готови на всичко кражби рекет убийства.Отде мозък у такива

          Коментар


          • На вниманието на нашите лапачи на американски грантове!

            Основната причина за липсата на сериозна опозиция в Русия са действията на същия този Запад, който с такива горещи сълзи оплаква нейната липса. Тази толкова силна западна прегръдка, с която бива удостояван всеки опозиционно настроен руски политически деец, в крайна сметка го задушава, вместо да му помогне. За огромната част от руското население опозиционерите са обикновени марионетки в ръцете на американски и други антируски сили. И в интерес на истината много западни държави правят всичко възможно, за да оправдаят това схващане. Само един пример. Преди време американски посланик в Москва беше Майкъл Макфол, който освен дипломат, е и професор и минава за тотален специалист по Русия. Едно от първите неща, които този специалист направи след като пристигна в руската столица, бе да издири и покани в американското посолство всички възможни противници на Путин, да им обясни колко ги харесва и как всички те били символ на демокрацията. Когато срещата стана известна, май не остана обикновен руснак, който да не е убеден, че опозиционерите просто са били привикани на поредния инструктаж. Факт е, че американците похарчиха огромни средства, за да помагат „за развитието на гражданското общество“. Казано на по-простичък език, финансираха и продължават да финансират дейността на руската опозиция. Пари те имат достатъчно. Така че раздаването им не е проблем.

            Проблемът идва, когато се вижда, че независимо от всички похарчени пари резултат няма. Подкрепата за опозиционните кандидати на изборите продължава да бъде в рамките на статистическата грешка. И ще продължава да бъде такава, докато въпросните опозиционери продължават да разчитат на субсидиите на Запада. Все си мисля, че за толкова години на Запада би трябвало да му светне колко погрешен е този подход. Стратегията, според която „Америка за Русия“ подпомага „развитието на демокрацията“, не води до никъде. Всъщност води до тотален провал. С грантове, обучителни семинари във Вашингтон и подготовка на „цветни революции“ няма да стане. Това и в България не работи. На последните избори партиите, финансирани от чуждестранни фондации, дори не успяха да влязат в парламента. А в Русия хората са още по-чувствителни, когато стане дума за политици, получаващи пари от чужбина.
            http://a-specto.bg/zasho-v-rusiya-nyama-opoziciya/

            Да ви припомня, че лапачите на американски пари СДС, ДСБ, новата формация на онзи козел, дето беше министър на правосъдието при Тиквата, Куневица и пр. американски храненици не можаха и да помиришат парламента. А през 97 спечелиха изборите.
            Така им се пада на крадливата американска паплач!
            Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

            Коментар


            • http://epicenter.bg/article/Donald-T...-mu/149977/7/0
              Доналд Туск отказа да поздрави Путин за преизбирането му

              Преброяване на политкоректните мижитурки !

              Коментар


              • Първоначално изпратено от gianny Разгледай мнение
                "Очевидно е, че нашата страна носи отпечатъка на християнството и юдаизма. Но в същата степен е вярно и че при положение че сред нас живеят 4,5 млн. мюсюлмани, тяхната религия, ислямът, също е станал част от Германия", се аргументира Меркел.

                Това прави 5,45 % мюсюлмани в Германия.

                Русия - европейската страна на мюсюлманите


                Според руската пропаганда ние, европейците, трябва да се боим от нашите 3,8% мюсюлмани от населението, в момента, когато днес Русия вече има 12-15%. Знаете ли в коя европейска страна днес живеят 16 млн. мюсюлмани? Не, не във Франция с нейните пет милиона, и не в Германия с нейните четири и не във Великобритания с нейните три милиона мюсюлмани.

                Честито!
                Както винаги си извън времето и пространството.

                В Германия , Англия , Франция до преди 50-60 години , НЕ Е ИМАЛО НИТО ЕДИН МЮСЮЛМАНИН. Тези територии никога не са били под властта на мюсюлманска държава и тази религия не е съществувала по тези земи. Тоест за петдесетина години от 0 / НУЛА / процента мюсюлмани горецитираните западни държави са го докарали до 5-10 че и повече процента от населението си. Сам си сметни при тази геометрична прогресия кога мюсюлманите ще станат мнозинство.

                Обратно , голяма част от територията на Русия в различни периоди е била владяна от мюсюлмански държави , исляма е госпадствал там и именно благодарение на Русия голяма част от тези територии са християнизирани и процента на мюсюлмани от 100 % е станал 10-15 % !!!

                Ако не можеш да схванеш разликата не мога да ти помогна.
                Last edited by markov; 21.03.2018, 20:20.
                Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                Коментар


                • Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение

                  Трябва да се знаят тези работи, Червеносганов( https://frognews.bg/files/pismo-nap.pdf ). Правилно повдигаш този въпрос. Искам да споделя нещо лично. Разбери ме човешки, чак приятели няма да ставаме, но това не отменя човешката ни същност, нали!
                  Първо се колебах дали да кликна върху жабата.
                  После, гледайки писмото, размишлявах за неговата потенциална истинност или неистинност.
                  После започнах да разсъждавам чие точно мероприятие е това, доколкото лицето Георгиев и самото движение са ми неизвестни.
                  Имайки известен опит със ЗДОИ, започнах да се чудя, как така пък му го дадоха исканото инфо?!

                  Колега, отровиха ни душите! Като преди това или заедно с това и ни обраха. Това исках д а кажа.

                  И, което прави впечатление, до 2010 нещата са относително "скромни".
                  Какво се е случило 9-та, 10-та година, че иде тази експлозия?!!!!
                  Да ти кажа и аз какво мисля )) това сдружение Боец ми прилича на едни други, създадени за ....изпускане на пАрата. Другото по-атрактивно, което са направили е да обявят граждански арест на Борисов и Ко....
                  Това с писмото до НАП търси същата "ефективност" ....клоняща към нула
                  И добре си забелязал, липсата на разпределение по години за ДДС-то -> 16 милиарда, което в по-голямата си част е на фирми с безимотни собственици(тип клошари) по отговора и на самото НАП.
                  Какви мерки са взети и защо законът позволява да си прехвърляш фирма с огромни задължения без проверка от Агенцията НЕ представлява интерес за ...никого

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

                    а ти какво мислиш по темата )
                    Мисля, че числата са доста занижени.

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение

                      а ти какво мислиш по темата )
                      Неговата работа не е да мисли ...

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                        Стокообменът за 2015 г. между двете държави е около 33-34 милиарда долара и в двете посоки. Общо взето балансирано търговски салдо помежду им .....та какво точно те притеснява ?
                        Именно. Такъв мижав стокообмен не може да притесни никого.
                        Може да ползват дори мидички за ...стокообмена си.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                          А мен ме изненадва, че ниКОЙ не пише за липсващи 16 МИЛИАРДА лева ДДС......всъщност не ме изненадва.
                          а ти какво мислиш по темата )

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

                            Ми то затуй си има златце бе сган , златце ...
                            Ми това е супер, но когато искаш да си купиш мерцедес, тойота или софтуер с това златце, трябва да го продадеш пак за евро, йени или долари. Абе къде ви намират такива
                            ...елементарни бе!

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                              Между другото златно валутните резерви на Руската централна банка продължават да растат.

                              На 09,03,2018 година златно валутните резерви на Руската централна банка са достигнали сумата 455,2 милиарда , като за три години са се увеличили със 100 милиарда долара.

                              п.п.

                              Моля изявения спец по фалит на Русия , Сганчо да коментира тази новина в негативен контекст....
                              "Фалитът на Русия" е тежка тема ... "Сталинград" дори и за баш тролове като маранди ...

                              Коментар


                              • "Очевидно е, че нашата страна носи отпечатъка на християнството и юдаизма. Но в същата степен е вярно и че при положение че сред нас живеят 4,5 млн. мюсюлмани, тяхната религия, ислямът, също е станал част от Германия", се аргументира Меркел.

                                Това прави 5,45 % мюсюлмани в Германия.

                                Русия - европейската страна на мюсюлманите


                                Според руската пропаганда ние, европейците, трябва да се боим от нашите 3,8% мюсюлмани от населението, в момента, когато днес Русия вече има 12-15%. Знаете ли в коя европейска страна днес живеят 16 млн. мюсюлмани? Не, не във Франция с нейните пет милиона, и не в Германия с нейните четири и не във Великобритания с нейните три милиона мюсюлмани.

                                Знаете ли в кой европейски град живеят 1,5-2 млн. мюсюлмани и, предполагаемо, още два милиона мюсюлмани мигранти? Не, това не е Париж с неговите 1,5 млн. мюсюлмани и не е Лондон с един милион.

                                Знаете ли в коя европейска държава има осем хиляди джамии? Ако предположите, че това е Русия, сте познали. Държавата с най-голямото количество мюсюлмани и джамии в Европа е Русия. А градът с най-многобройно мюсюлманско население в Европа е Москва. Наистина, ако не смятаме Истанбул за европейски град, а Турция – за европейска страна.

                                Да плашат как ислямът ще погълне Европа и завинаги ще изтреби нашите национални ценности обичат някои наши католически консерватори, словашки фашисти, нацисти и техните щедри московски спонсори. Поради това си струва да се разбере как стоят нещата с исляма там, откъдето постъпват парите за истеричната кампания „против ислямизацията на Словакия“.

                                В крайна сметка, ако мюсюлманите и ислямът действително представляват сериозна заплаха за Европа, то Русия, изразявайки се с думите на класика, днес е „страна, в която утре вече означава вчера“.

                                Възможно е, узнавайки броя на мюсюлманите в Русия, и нашият креслив комунист и главен ислямофоб в правителство да разбере каква огромна опасност за чистотата на народа и вярата представлява за него широкият път към Братислава. И какво би станало ако към нас по него, с изключение на въображаемите руски стоки, пристигнат и руските мюсюлмани?

                                Мюсюлманска Русия

                                Още през 2010 г. московският мюфтия се оплака, че за неговите тогавашни милион и половина вярващи в Москва има само четири джамии. От тогава в града завинаги пристигнаха още стотици хиляди мюсюлмани, че и гастарбайтери от страните от Средна Азия не липсваха. За късмет, джамиите се увеличиха само с една.

                                През септември 2015 г. в Москва братското трио, което съществуваше тогава и неотдавна отново се обедини: Путин, Ердоган и Абас – в тържествена обстановка откриха новата джамия. Тя няма да спаси милионите московски мюсюлмани, но все пак нейната вместимост впечатлява: в нея има 10 000 места, с което два пъти надминава вместимостта на катедралата „Света Елизабета“ в Кошице, най-големият християнски храм в Словакия.

                                Москва е мегаполис с най-големия брой мюсюлмани, но Московският регион не е най-гъсто населения с мюсюлмани. В Чечня, Ингушетия и Дагестан в Северен Кавказ, а също и по бреговете на Каспийско море мюсюлманите съставляват около 90% от населението. В Татарстан и Башкирия делът на мюсюлманите достига 50%, ако вече не са и превишили това число.

                                Да припомним, че най-голямата концентрация на мюсюлмани в Европейския съюз е тази в България, където те са около 10 процента. Следва Франция със седем процента. Общо в ЕС са стряскащите 3,8% мюсюлманско население.

                                Ужасно число. Когато верните на родината, а още повече на Москва словак или словачка прибавят 0,1% мюсюлмани, живеещи в Словакия, към официалните четири процента хомосексуалисти, тях просто сън не ги хваща.

                                И тогава се появяват неувереността и дискомфортът, и неспокойното треперене; и руските доброволци се събират в горите; и още невъоръжената и не съвсем русифицирана младеж се влива на тълпи в национал-социалистическите среди на Мазурек.

                                Трябва ли да се страхуваме от руснаците?

                                Но да се върнем в най-мюсюлманската страна от Европа. В някои европейски медии и в спонсорираната от Москва „сфера на троловете“ мюсюлманите вече отдавна са представяни като терористи и представляващи най-голяма заплаха за Европа.

                                След неотдавнашния взрив в метрото на Санкт Петербург, извършен от 22-годишен руски гражданин с киргизки произход, може човек да си помисли, че тероризмът – това е най-големия риск за Русия, която включва в себе си все по-голяма и бързо увеличаваща се ислямска част от населението.

                                Опасенията в Русия, свързани с ислямистите, имат своето основание. Владимир Путин натика Русия в религиозната и етническа война в Сирия, превръщайки по такъв начин руснаците в законна цел за ответни удари. В путиновата война 14-те загинали в Санкт Петербург далеч не са първите : достатъчно е да си спомним 219-те жертви на взрива в самолета за туристи, летящ от Египет към Санкт Петербург. Взривил се над Синайския полуостров през октомври 2015 г. - скоро след началото на бомбардировките срещу Сирия.

                                Руските граждани представляват третият по многобройност контингент сред бойците на „Ислямска държава“ (ИД) и стотици, ако не и хиляди от тези, които когато оцелеят, се завръщат в Русия.

                                Политическият обрат на Путин

                                Въпреки това тълкуванията на терористичния акт в Санкт Петербург трябва да са внимателни: много, в това число анализатори като Гари Каспаров и Андрей Пионтковски, отбелязват, че терористичният акт неслучайно се случи само седмица след масовите протести в руските градове и след арестите, последвали изпълненията, а също така в началото на президентската предизборна надпревара.

                                Пионтковски нарече своя коментар за трагедията „Путин си отива от властта така, както и влезе в нея“, намеквайки за връзката между взривените жилищни сгради в Буйнакс, Москва и Волгодонск през септември 1999 г. и сегашния терористичен акт в Санкт Петербург.

                                Като че ли взривовете в сградите през 1999 г. проправиха пътя към властта на неизвестния тогава подполковник от КГБ Путин. По други мнения, например на Дейвид Сетър, изразил мнението си в книгата „Колкото по-малко знаеш, толкова по-добре спиш“, никакви терористи не е имало и всичко е било инсценирано от КГБ, за да получи по такъв начин предлог за втората чеченска война.

                                Да наемеш млад киргиз за доставката на пакет с неизвестно съдържание и да го взривиш дистанционно в метрото не е трудно, и за това не се изискват особени умения. Достатъчна е смелост. Ефектът на стадото, което е застрашено от опасност, и което се сплотява около своя водач, може отново да се получи.

                                Страхът от терористични актове в Русия не е без основание. Но нито в Европа, нито в Русия те не представляват толкова голяма заплаха, за каквато ги представят политиците и медиите.

                                Да припомним, че през 2016 г. в ЕС при терористични атаки загинаха около 150 души. А при автомобилни катастрофи загинаха 26 000 европейци. Поради замърсяване на околната среда на онзи свят отидоха 400 000. И за руснаците други неща са по-голям риск, отколкото терористични действия.

                                Причина за паниката

                                Скоро след откриването на спомената джамия в Москва през лятото на 2016 г. в столицата беше главата на мюсюлманите в Северен Кавказ мюфтията Исмаил Бердиев, притежател на четири държавни награди, връчени му лично от Путин, който изрази смелата мисъл: „Всички жени трябва да бъдат обрязани, за да няма разврат на земята и сексуалността да отслабне“.

                                В Дагестан женското обрязване вече се практикува, и там живеят в съответствие със здравите традиции и ценности – така, както трябва да бъде в цяла Светая Рус. „Ако обрязване се извършва на всички жени, би било много добре. Всевишният е създал жените, за да раждат и да възпитават децата. А обрязването не пречи на жените да раждат.“

                                Женското обрязване, т.е. обрязването на клитора, малките, а понякога и големите срамни устни още в детска възраст, се осъжда от световната общност като „традиционна ценност“, практикувана в мюсюлмански Египет, в християнска Етиопия, в някои други страни в Африка и Азия, а също така, както стана известно от този мюфтия, в Русия.

                                Малко вероятно е неговата велика мечта за масово обрязване на рускините да се сбъдне, но самият факт, че в съвременна Русия тази процедура застрашава жените, е тревожен. Това, че към подобно жестоко пренебрежение на правата на жените и тяхното здраве може свободно да призовават носителите на държавни награди, говори много за страната, в която те живеят.

                                Според руската пропаганда ние, европейците, трябва да се боим от 3,8-те процента наши мюсюлмани, докато в Русия те вече са 12-15%. Като че ли ние трябва да се боим от младите мюсюлмански хулигани, хвърлящи камъни в предградията на френските градове, а не за съдбата на обрязваните девойки и жени в Русия.

                                Честито!

                                Коментар

                                Working...
                                X