Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от markov Разгледай мнениеВ Атина се проведе военен парад с участието на бронетехника и авиация в чест на националния празник – Деня на независимостта на Гърция, предават световните агенции. На 25 март Гърция отбелязва началото на революцията от 1821 година, в резултат от която страната се освобождава от господството на Османската империя (след интервенция на международна коалиция, начело с Русия, предизвикана от „клането на остров Хиос“), напомнят гръцки медии, цитирани от "Фокус".
п.п.
Някои тук по 3 март твърдеше как Гърците не отбелязвали деня на освобождението си щот бил свързан с Русия. Та трябвало и ние да не отбелязваме 3 март. Да се успокои за Гърците , помнят и почитат ..........
Коментар
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
Не му се връзвай тракатрак, ватето може да ти предложи три пъти повече но рубли. Не е същото...
Коментар
-
В Атина се проведе военен парад с участието на бронетехника и авиация в чест на националния празник – Деня на независимостта на Гърция, предават световните агенции. На 25 март Гърция отбелязва началото на революцията от 1821 година, в резултат от която страната се освобождава от господството на Османската империя (след интервенция на международна коалиция, начело с Русия, предизвикана от „клането на остров Хиос“), напомнят гръцки медии, цитирани от "Фокус".
п.п.
Някои тук по 3 март твърдеше как Гърците не отбелязвали деня на освобождението си щот бил свързан с Русия. Та трябвало и ние да не отбелязваме 3 март. Да се успокои за Гърците , помнят и почитат ..........
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
https://www.youtube.com/watch?v=IGQ3Qgrw9Wc
СРОЧНО. "Новичок" примененный в Лондоне мог быть ПРОИЗВЕДЕН в США
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Сега го прочетох, за съжаление не ми разрешава да копирам, но няма никъде нищо за това жените да бъдат общи, просто се обсъжда как единият пол е по пригоден за една работа спрямо другия- това е всичкоLast edited by vanevski; 25.03.2018, 20:30.Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakatrak' Разгледай мнение
Не ми се вярва някой така да пилее пари, особено в проблемна страна и в район на противостояния разни. Номерът е, че някой продължително трябва да е набирал, комасирал. Това не остава незабелязано.
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
Ако ти предложа цената на твоят апартамент по 3 би ли ми го продал?? Какво значение има каква е фирмата- щем има купувач може да се намери и продавачLast edited by Trakatrak'; 25.03.2018, 20:14.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
Харесвам хората дето могат да кажат истината за битието си, без страх и комплекси.....Това са достойни, но неуспели хора....
Факи, издигна ми се в очите...!
Аз мислех че съм ти се издигнал в очите още 2008, ама явно реагираш бавно...
Но поздравления - по-добре късно отколкото никога,
Last edited by Имхотеп; 25.03.2018, 20:22.Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Ми аз нали за некадърниците пиша ... иначе у Бегето щеше да е топ и "ватето" щеше да си е у Варна .
Коментар
-
Де да беше така,
Поста ми беше и за некадърниците. Има хора, дванайс години обикаляли автогарите по Европа, без да постигнат абсолютно нищо.
Докато например ватето, вече трети апартамент купи - е - верно в циганските райони на Варна, но все е нещо...
Коментар
-
Тova vate e naй важното в поста ти.
Коментар
-
...
Поста ми беше и за некадърниците. Има хора, дванайс години обикаляляме автогарите по Европа и света, без да постигнем абсолютно нищо.
Докато например ватето, вече трети апартамент купи .................]
Харесвам хората дето могат да кажат истината за битието си, без страх и комплекси.....Това са достойни, но неуспели хора....
Факи, издигна ми се в очите...!
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
Именно де , досега такива като тебе определят "светлите " бъднини на България ...
Поста ми беше и за некадърниците. Има хора, дванайс години обикаляли автогарите по Европа, без да постигнат абсолютно нищо.
Докато например ватето, вече трети апартамент купи - е - верно в циганските райони на Варна, но все е нещо...
Коментар
Коментар