IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Италианският вицепремиер, вътрешен министър и лидер на крайнодясната партия Лига Матео Салвини ще създаде в Европейския съюз нов алианс - "Лига на лигите", който ще призовава за тясно сътрудничество с Русия. Новото обединение ще бъде формирано преди изборите за Европарламент през май догодина и ще включва може би "интересни партии" от Швеция, Белгия и България. Това заяви пред "Известия" Джанлука Савоини, външнополитически съветник на Салвини, пише руското издание, предаде БТА.

    Междувременно Джордж Сорос намекна при посещение в Италия, че Лигата на Салвини може да е получила средства от руския президент Владимир Путин. Салвини отрече, но определи Путин като "един от най-добрите държавници" и каза, че изпитва срам от факта, че "безскрупулен спекулант като Сорос" е получил поле за действие в Италия, отбеляза вчера ДПА.

    Коментар


    • Помните ли тази банка,как ни срутваше борда-играеше срещу него и т.н.
      По случая, свързан с убийството на руския информатор Сергей Магнитски, съименник на Закона Магнитски, е установено, че най-голямата банка в Дания, Danske Bank, е изпрала 7 милиарда евро мръсни пари. Парите явно, са изнесени от Русия през естонския клон на Danske Bank между 2007г. и 2015 г., а след това са изразходвани предимно за луксозни имоти и вещи, пише електронната медия EU Observer. В случая “Магнитски” руските представители, началниците на сигурността и шефовете на мафията са присвоили незаконно около 200 милиона евро от руската данъчна служба в сложна измама, включваща Hermitage Capital, за която Магницки работи като адвокат преди да умре в затвора. Бил Броудър, бившият работодател на Матнитски и главен застъпник на Закона Магнитски, заяви, че екипът му е открил 20 сметки в Danske Bank, свързани с прехвърлянето на $230 млн., за които руснакът-информатор е говорил и е убит. Нови санкции срещу Русия могат да бъдат обсъдени в резултат на случая с пране на пари от Danske Bank.
      http://milom.blog.bg/

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron
        Ти още ли не си разбрал, че този "г-н Ваневски" е един психопат?
        Само той ли ?!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

          На каква сянка ?
          Ти на червена.
          М.... . ш..... ..й.о!

          Коментар


          • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение

            A за какво пак протестира този човек?
            ДО ПРЕЗИДЕНТА
            НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

            ДО ГРАЖДАНИТЕ НА
            РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

            Д Е К Л А Р А Ц И Я

            от Николай Ганчев Колев-Босия, София,ж.к. Борово, бл. 231, ап. 39, тел. 0888 408 623

            ГОСПОДИН ПРЕЗИДЕНТ

            Вчера обявих, че от утре започвам безсрочна гладна стачка срещу грубото нарушаване на законите и Конституцията от депутатите в народното събрание, които допуснаха възстановяването на схемата за продажба на шофьорски книжки от служителите на изпълнителна агенция "Автомобилна администрация" при МТИТС. Всички служители и ръководството на Агенцията, които бяха задържани и обвинени под натиска на някои европейски държави-членки на ЕС бяха тихомълком освободени и възстановени на работа. По този начин схемата за продажба на шофьорски книжки беше възстановена и ежедневно се продават десетки книжки на неграмотни и неумели български граждани и дори на ислямисти, които отиват в богатите европейски държави и са потенциални терористи. Всичко това става пред очите на криминално проявения министър Ивайло Московски и неговия началник-премиерът с престъпно минало и настояще Борисов.По тази причина на 4 април т.г. внесох писмо до председателя на Народното събрани с настоятелно искане да бъда приет, заедно с двама служители на ИА "АА", за да покажа документи и факти за създадената ОПГ в Агенцията и извършването на тежки корупционни схеми, вследствие на което се избиват хиляди български граждани годишно, а десетки хиляди са ранени и осакатени. По конституция България е парламентарна република и именно българският парламент може и трябва да вземе незабавно отношение по този изключително тежък и убийствен проблем. Отговор не получих и според текста на писмото след изтичане на срока започнах да замервам депутатите с домати и яйца. Въпреки това не бях поканен на среща и депутатите, ведно с ръководството, Станаха съучастници в корупцията и избиването на български граждани.
            Именно поради това заявих вчера в специален протест до председателя на НС и Главния прокурор, че от 0 ч. в сряда, 13 юни 20 18 г. започвам безсрочна гладна стачка.
            С тази декларация ви напомням, че вие сте държавен глава и имате достатъчно възможности да съберете действащите политици и да им напомните, че са дали клетва, в която се казва, че с всички свои действия и решения ще работят за интересите на народа. Можете да съберете и неправителствените организации и да организирате с тях една постоянно действаща "Кръгла маса", на която да се поставят всички сериозни национални и регионални проблеми и да се предложат разумни и ефективни решения. Можете като начало да поканите и мен с двамата ми съмишленици от Агенцията, за да разберете в подробности как действа ОПГ.

            ДРАГИ СЪНАРОДНИЦИ,
            Обръщам се и към вас да вземете отношение по този проблем, както и по останалите проблеми като проблема с децата с увреждания, лошото здравеопазване, корупцията на национално и общинско ниво, качеството на храните, пенсиите на пенсионерите и др. и др.
            Ако всички ние не преминем към активни протестни действия никой няма да дойде и да свърши това!
            С бездействие не се решава нито един проблем, запомнете това!

            12.06.2018 г.
            София Николай Колев-Босия

            http://bosia.blog.bg/politika/2018/0...raciia.1612557

            Борбата на Николай Колев - Босия с престъпното "издаване" на свидетелства за шофьорска правоспособност е поне от 5 години!!! Изпращал е сигнали до всички възможни институции, включително и европейски и след пълното неглижиране на проблема от всички възможни на 13-ти Юни започна гладна стачка. Може да ви се струва че проблема е незначителен на фона на останалите проблеми в милата ни татковина, но не е така. Годишно от "войната по пътищата" загиват хиляди българи а други хиляди са трайно осакатени, голям процент от тези инциденти са причинени от водачи с "купени" книжки ......
            Last edited by marin1; 06.07.2018, 07:21.
            remember remember the fifth of november

            Коментар


            • Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

              Гадна Гнусна и Долна Манипулация е това което сте писали г-н Ваневски .........
              Ето ИСТИНАТА: [B]Вчера беше много странен ден. Като оставим настрана, че от пилоните на НДК с мен бяха 10 човека, там ме чакаха още толкова, а допълнително дойдоха и още.След това ме покани да ме върне в къщи мой познат със стария си "Мерцедес". Това беше използвано от клозетно проя...
              Иедин мармот завива шоколад....хапни си....
              Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

              Коментар


              • Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

                Гадна Гнусна и Долна Манипулация е това което сте писали г-н Ваневски .........
                Ето ИСТИНАТА: Вчера беше много странен ден. Като оставим настрана, че от пилоните на НДК с мен бяха 10 човека, там ме чакаха още толкова, а допълнително дойдоха и още.След това ме покани да ме върне в къщи мой познат със стария си "Мерцедес". Това беше използвано от клозетно проявеното лице Недялко Недялков, който написа в нужникарската си агенция, че аз ходя и се връщам от протести с "Мерцедес, че всъщност съм платен протестър и не правя никаква гладна стачка.
                Но какво може да се очаква от конската муха? Да събира мед ли?
                Не! Конската муха няма нагласа, няма технологията и няма необходимите органи да събира мед. Конската мухаможе да кацне на лайното, а след това на теб, за да те омърси и зарази..
                Надвечер имаше обявен митинг в моя подкрепа пред МС. Въпреки невероятно поройния дъжд дойдоха около 100 човека, на които съм дълбоко благодарен за подкрепата, която ми оказаха и доверието към мен.
                Вечерта в къщи дойдоха мои приятели. С тях беше и един архиепископ, който направи нещо напълно неочаквано и потресаващо. Той прояви желание да ми измие краката, целуна ги и ме благослови.
                Просто нямам думи!
                В родния ми град Стара Загора също е имало митинг, но не знам как е преминал.
                Тази нощ не мога да спя. Затова станах и пиша тези редове. Часът минава 3.
                Утре продължавам с протестите. В 8 ч. ще бъда пред пилоните на НДК и ще се опитам да стигна до НС Обещаха да дойдат доста хора и не знам какво да правя с тях.Не очаквах такова развитие. Сутринта ще си измеря показателите и ще ги пусна в блога.
                Обаждат ми се българи от цял свят и ме подкрепят. Трогнат съм до дъното на душата си. Наистина не съм очаквал подобно нещо. За разлика от т. нар. "Обществени медии", които показват пълен слугинаж на мафията.
                П. П.
                Днес кръвното ми налягане е 128/72. Пулс-90. Тежа 68,5 кг.


                Източник: http://bosia.blog.bg/politika/2018/0...en-den.1615781

                A за какво пак протестира този човек?
                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                Коментар


                • Първоначално изпратено от marin1 Разгледай мнение

                  Гадна Гнусна и Долна Манипулация е това което сте писали г-н Ваневски .........
                  Първото му име е Кавал

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

                    ..................Босия с тях,тоя дето хвърляше домати по парламента,сега пак "протестирал" ,но мутрите го возели до парламента горкия...

                    ГД "Боец" Георги Георгиев-човекът на Г.Ганчев,Т.Дончева-адвокатката на мултигруп,Ванко1 и накрая мустакатия крадец Ц.Василев КТБ,дето се крие в Сърбия...Хвала на таквизими "Борци",или стани ,да седна аз!




                    ........
                    Гадна Гнусна и Долна Манипулация е това което сте писали г-н Ваневски .........
                    Ето ИСТИНАТА: Вчера беше много странен ден. Като оставим настрана, че от пилоните на НДК с мен бяха 10 човека, там ме чакаха още толкова, а допълнително дойдоха и още.След това ме покани да ме върне в къщи мой познат със стария си "Мерцедес". Това беше използвано от клозетно проявеното лице Недялко Недялков, който написа в нужникарската си агенция, че аз ходя и се връщам от протести с "Мерцедес, че всъщност съм платен протестър и не правя никаква гладна стачка.
                    Но какво може да се очаква от конската муха? Да събира мед ли?
                    Не! Конската муха няма нагласа, няма технологията и няма необходимите органи да събира мед. Конската мухаможе да кацне на лайното, а след това на теб, за да те омърси и зарази..
                    Надвечер имаше обявен митинг в моя подкрепа пред МС. Въпреки невероятно поройния дъжд дойдоха около 100 човека, на които съм дълбоко благодарен за подкрепата, която ми оказаха и доверието към мен.
                    Вечерта в къщи дойдоха мои приятели. С тях беше и един архиепископ, който направи нещо напълно неочаквано и потресаващо. Той прояви желание да ми измие краката, целуна ги и ме благослови.
                    Просто нямам думи!
                    В родния ми град Стара Загора също е имало митинг, но не знам как е преминал.
                    Тази нощ не мога да спя. Затова станах и пиша тези редове. Часът минава 3.
                    Утре продължавам с протестите. В 8 ч. ще бъда пред пилоните на НДК и ще се опитам да стигна до НС Обещаха да дойдат доста хора и не знам какво да правя с тях.Не очаквах такова развитие. Сутринта ще си измеря показателите и ще ги пусна в блога.
                    Обаждат ми се българи от цял свят и ме подкрепят. Трогнат съм до дъното на душата си. Наистина не съм очаквал подобно нещо. За разлика от т. нар. "Обществени медии", които показват пълен слугинаж на мафията.
                    П. П.
                    Днес кръвното ми налягане е 128/72. Пулс-90. Тежа 68,5 кг.


                    Източник: http://bosia.blog.bg/politika/2018/0...en-den.1615781


                    Last edited by marin1; 05.07.2018, 22:00.
                    remember remember the fifth of november

                    Коментар


                    • Трябва понякога да влизам в клуб З/зет/. Откъс от тяхна статия

                      "Със сигурност проектът ще бъде финансиран. За "Газпром" той е важен, а в момента Русия разполага с висока ликвидност по отношение на еврото", казва Пол Коркоран, член на надзорния съвет по финансите на "Северен поток 2".

                      Причината за паричните потоци в евро в касата на Путин са икономическите санкции, които Западът наложи след анексирането на Крим. Така Русия продава газ в Европа в евро, но заради търговските ограничения вече не може да харчи валутата си.

                      Ето защо теоретично чрез излишъците в евро Русия би могла сама да финансира строежа на "Северен поток 2", ако американският натиск би принудил западните партньори да се оттеглят. Една парадоксална ситуация.

                      Някой ще каже ли кога фалират руснаците- сега, скоро, до една година
                      Кое ще бъде

                      Коментар


                      • Инцидент на платформата за добив на газ "Галата" е довел до разливане на токсична хидравлична течност във водите на Черно море, а властите няколо месеца не информирали за случая. Това показва разследване на "Дневник", според което инцидентът е потвърден от Министерството на околната среда и водите. Аварията е станала на 30 януари, като първата официална информация за нея е оповстена едва през юни, след като от изданието отправили запитване, пише OFFNews.

                        От получената информация става ясно, че изпълнителната власт не разполага с информация по случая и три различни министерства предоставят разминаващи се твърдения.

                        От отговора на екоминистерството става ясно, че проверка за инцидента е била назначена едва след като от "Дневник" изпратили запитването си по случая. Проверката установила, че риболовен кораб с името Tais е навлязъл в забранения 500-метров периметър около сондажа и тръбопроводите. Тралът на кораба е разкъсал т.нар. контролна линия на дънните кранове на инсталацията за добив на газ, което е предизвикало загуба на налягане и теча на хидравлична течност. Според МОСВ вследствие на аварията в морето са се излели "не повече от 3 л."

                        Направена на 6 февруари подводна снимка обаче показва друго - течът продължава седмица след инцидента. Според анонимен източник става въпрос за изливане на течност с обем 200 и 300 л на ден.

                        Собственик на платформата "Галата" е регистрираното в Люксембург дружество Petroceltic Resources SARL. От там не са уведомили властите за инцидента, става ясно от отговора на МОСВ.

                        Според официалната информация на екоминистерството хидравличната течност, използвана в инсталацията на Petroceltic, е Transaqua HT2. Съгласно информационния лист на нейния производител "препаратът" не бил опасен за водни организми.

                        Проверката в документацията за характеристиките на течността обаче показва друго. Тя е достъпна онлайн и в нея е записано, че Transaqua HT2 е класифициран като опасен препарат, че е токсичен при поглъщане, че се разтваря във вода и може да причини увреждане на очите, бъбреците и централната нервна система.
                        Източник: OFFNews


                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
                          Стойте на сянка и пийте повече течности!
                          На каква сянка ?

                          Коментар


                          • Стойте на сянка и пийте повече течности!

                            Коментар


                            • Коментар


                              • https://www.youtube.com/watch?v=yLuHLGdMuEo
                                Александър Симов: Защо американското посолство се дразни от намръщените българи?

                                Коментар на Александър Симов за това какво кара Американското посолство да спонсорира цяла телевизионна кампания за превъзпитание на българската колективна душа и отношение към света.

                                Коментар

                                Working...
                                X