Първоначално изпратено от vanevski
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнениеБацка, тея ли са най-кадърните?
Коментар
-
Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение
Марш от тука бе избягаха некадърниците като тоя Тодор Трайчев
]...
Коментар
-
Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение"Предател,изменник"
"избягах от България, подгонен от най-голямата измама във вековната история на моята страна. Това, което става, е пълно обезличаване на всичко свято от близкото и далечно минало, пълен погром над един работлив и честен народ. А опитах всичко през последните 20 г. в България. За мен друга съдба няма. Аз приключих с борбата и бързам да живея сега!... "
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/4794863
Тодор Трайчев: Българската ми пенсия е 19 пъти по-малка от парите ми в Щатите
Чуйте аудио файла с песните
.http://bgestrada.blogspot.com/2015/0...-post_559.html [
и как няма да избяга Как да пробие сред Лили Иванова Данчето Христова Богдана Карадочева Васил Найденов Емил Димитров Диана Експрес Тангра Щурците Сигнал...
А който не може да избяга стана десидент разбира се след 10 ноември.....
И почнаха да плачат Колко са им пречели комунистите и Русия да изяват своята....... некомпетентност.......
пп..... още един певец плаче че е неразбран и не може да се изяви в България съответно заплашва в страната ни с емиграция
Предполагам ако го направи и той ще ви стане фронтмен като Тодор Трайчев Ето ви един поздрав за всички русофобчета...... от бъдещия ви фронтменLast edited by БАЦЕ; 31.07.2018, 17:11.
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСините тротинетки ша получат херния да са напъват срещу отдавна умрелия комунизъм и ДС. Да не се наакате от напъване?
И чак се чудя де бяха тия изявлени демократи преди 1990 година да се изправят и съборят гадния комунизъм , а не да го чакат сам да падне....Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
"Предател,изменник"
"избягах от България, подгонен от най-голямата измама във вековната история на моята страна. Това, което става, е пълно обезличаване на всичко свято от близкото и далечно минало, пълен погром над един работлив и честен народ. А опитах всичко през последните 20 г. в България. За мен друга съдба няма. Аз приключих с борбата и бързам да живея сега!... "
https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/4794863
Тодор Трайчев: Българската ми пенсия е 19 пъти по-малка от парите ми в Щатите
Чуйте аудио файла с песните
.http://bgestrada.blogspot.com/2015/0...-post_559.html [Last edited by vanevski; 31.07.2018, 16:40.Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнениеСините тротинетки ша получат херния да са напъват срещу отдавна умрелия комунизъм и ДС. Да не се наакате от напъване?
Мечтателят марксист
https://www.youtube.com/watch?v=Yt09mmShVboLast edited by vanevski; 31.07.2018, 16:01.Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Стотици пъти съм го казвал: Вече отдавна НЕ гласувам за партии, а за личности, които, са ми дали писмен документ, с който мофа да гинотзояа в случай на доказани корупция, злоупотреба и бездействие с власт. НИТО ЕДИН ПАРТИЕЦ - от които и да се пише, че е - досега, не е имал и продължава да няма интерес държавата - и гражданите в нея - да се изправи а само, лично да е близо до медеца и, доще ли му се, да бърка. Контрапродуктивно е да се пуска цялата пара в свирката и да се правят „революции” с голям джангър, при които, вместо промяна, става подмяна. Затова, не вярвам никому, дето не е изгорил мостовете зад себе си. Влязат ли в далаверата, вместо да променят настояще и с това, бъдеще, „избраниците” правят шоу за пред баламите. Аман.
Коментар
-
Подбрани заглавия от руските медии:
"Кремль больше не будет церемониться с США"
"США обречены: политики скрывают суровую реальность"
"Американский доллар рухнул из-за нового провала Трампа"
"Путин рассказал россиянам о росте их доходов" ????????????
"Эксперты расстроили США: почему санкции не могут навредить России"
И накрая с половин уста се споменава:
"Россияне устали от нищеты"/Руснаците са уморени от нищета/
Росияни искат всички по света да пият антифриз и боярищик,поради нищета....Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Известно е,че досега са определени два вида идеологии,първият от тях са предпоставените-това са хипотези,родени от някой "умник" и предложени на обществото с диктатура,пример марксизма или нацизмът....и при двете се препоръчва физическо отстраняване на "излишните" класи/при Маркс/ а при Хитлер нации с неарийски произход!
Вторият вид идеологии са тези идеи,донесли положителен ефект в развитието на обществата/Древна Гърция-властта на демоса/,Християнството-любов към ближния/,Реформацията през средновековието на Запад/Протестанството/ довело до прогрес в бита и манталитета- разликата я вижда всеки бил на Запад!
Социализмът и нацизмът са предпоставени идеологии и логично се провалиха, и сега също във Венецуела,Куба! В противовес на това Западните общества са приели/не им е наложено/ либерализмът, където свободата на личността води до по-добри постижения в икономическо и политическо отношение (което е резултат от наблюдения върху вековна европейска практика)Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Last edited by vanevski; 31.07.2018, 14:45.Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-
Коментар
-
Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнениеЗа това, че Еманюел Макрон може би е гей, се говореше по време на предизборната кампания от неговите противници – в частност от десният депутат Никола Дюик. В началото на февруари 2017 г. той говори пред руската информационна агенция „Спутник“
Макрон назвал Russia Today и Спутник "органами лживой пропаганды"
Знам, русофилите/рублофили мразите Макрон защото той казва на Путин мнението си за него и за неговите крепостни селяни право в мутрата му
"Президент Франции Эммануэль Макрон обвинил российские государственные информационные агентства "Russia Today" и "Спутник" в распространении на майских президентских выборах "фальшивых новостей" и "пропаганды".
Выступая 29 мая на совместной пресс-конференции с президентом России Владимиром Путиным, Макрон сказал, что эти станции являются "органами влияния и пропаганды" и "ведут себя как структуры правительства". Встреча была первой между двумя лидерами после победы Макрона 7 мая над правым соперником Марин Ле Пен, поклонницей Путина, которого Кремль и его структуры, как тогда казалось, одобряли.
Коментар
Коментар