IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
    "Предател,изменник"

"избягах от България, подгонен от най-голямата измама във вековната история на моята страна. Това, което става, е пълно обезличаване на всичко свято от близкото и далечно минало, пълен погром над един работлив и честен народ. А опитах всичко през последните 20 г. в България. За мен друга съдба няма. Аз приключих с борбата и бързам да живея сега!... "

https://www.24chasa.bg/ojivlenie/article/4794863

Тодор Трайчев: Българската ми пенсия е 19 пъти по-малка от парите ми в Щатите

Чуйте аудио файла с песните

.http://bgestrada.blogspot.com/2015/0...-post_559.html [
    Най лошото е че този некадърник се върна и орева сички медии как жена му го зарязала.Такива мухльовци станаха седесари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
      Бацка, тея ли са най-кадърните?
      Мньет ... тоя е върхът на сладоледа !

Коментар

• Бацка, тея ли са най-кадърните?

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от БАЦЕ Разгледай мнение

Марш от тука бе избягаха некадърниците като тоя Тодор Трайчев
          ]
          Ъхъ , и отиде у щатите да прави шкембе чорба ......

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
            "Предател,изменник"

"избягах от България, подгонен от най-голямата измама във вековната история на моята страна. Това, което става, е пълно обезличаване на всичко свято от близкото и далечно минало, пълен погром над един работлив и честен народ. А опитах всичко през последните 20 г. в България. За мен друга съдба няма. Аз приключих с борбата и бързам да живея сега!... "

Марш от тука бе избягаха некадърниците като тоя Тодор Трайчев
            и как няма да избяга Как да пробие сред Лили Иванова Данчето Христова Богдана Карадочева Васил Найденов Емил Димитров Диана Експрес Тангра Щурците Сигнал...
            А който не може да избяга стана десидент разбира се след 10 ноември.....
            И почнаха да плачат Колко са им пречели комунистите и Русия да изяват своята....... некомпетентност.......

пп..... още един певец плаче че е неразбран и не може да се изяви в България съответно заплашва в страната ни с емиграция
            Предполагам ако го направи и той ще ви стане фронтмен като Тодор Трайчев Ето ви един поздрав за всички русофобчета...... от бъдещия ви фронтмен
            Last edited by БАЦЕ; 31.07.2018, 17:11.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
              Сините тротинетки ша получат херния да са напъват срещу отдавна умрелия комунизъм и ДС. Да не се наакате от напъване?
              Мани , мани кат ги гледам как се пенят на несъществуващия противник чак се притесних някои да не вземе да спука вена !!!

И чак се чудя де бяха тия изявлени демократи преди 1990 година да се изправят и съборят гадния комунизъм , а не да го чакат сам да падне....
              Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• "Предател,изменник"

Last edited by vanevski; 31.07.2018, 16:40.
                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow Разгледай мнение
                  Сините тротинетки ша получат херния да са напъват срещу отдавна умрелия комунизъм и ДС. Да не се наакате от напъване?
                  А дали е "умрял"? Ето един мечтател за "светлото бъдеще" на човечеството! Промити мозъци,дал Господ!

Мечтателят марксист

https://www.youtube.com/watch?v=Yt09mmShVbo
                  Last edited by vanevski; 31.07.2018, 16:01.

Коментар

• Сините тротинетки ша получат херния да са напъват срещу отдавна умрелия комунизъм и ДС. Да не се наакате от напъване?
                    Не спори с идиот! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Стотици пъти съм го казвал: Вече отдавна НЕ гласувам за партии, а за личности, които, са ми дали писмен документ, с който мофа да гинотзояа в случай на доказани корупция, злоупотреба и бездействие с власт. НИТО ЕДИН ПАРТИЕЦ - от които и да се пише, че е - досега, не е имал и продължава да няма интерес държавата - и гражданите в нея - да се изправи а само, лично да е близо до медеца и, доще ли му се, да бърка. Контрапродуктивно е да се пуска цялата пара в свирката и да се правят „революции” с голям джангър, при които, вместо промяна, става подмяна. Затова, не вярвам никому, дето не е изгорил мостовете зад себе си. Влязат ли в далаверата, вместо да променят настояще и с това, бъдеще, „избраниците” правят шоу за пред баламите. Аман.

Коментар

• Москва: Грузовик протаранил Пешеходный мост и он обрушился на Ярославское шоссе!
                        Как можно так строить? В стране рукожопов нужно строить с защитой от ядерного взрыва, а не велосипеда

Коментар

• Подбрани заглавия от руските медии:

"Кремль больше не будет церемониться с США"

"США обречены: политики скрывают суровую реальность"

"Американский доллар рухнул из-за нового провала Трампа"

"Путин рассказал россиянам о росте их доходов" ????????????

"Эксперты расстроили США: почему санкции не могут навредить России"

И накрая с половин уста се споменава:

"Россияне устали от нищеты"/Руснаците са уморени от нищета/

Росияни искат всички по света да пият антифриз и боярищик,поради нищета....

Коментар

• Известно е,че досега са определени два вида идеологии,първият от тях са предпоставените-това са хипотези,родени от някой "умник" и предложени на обществото с диктатура,пример марксизма или нацизмът....и при двете се препоръчва физическо отстраняване на "излишните" класи/при Маркс/ а при Хитлер нации с неарийски произход!

Вторият вид идеологии са тези идеи,донесли положителен ефект в развитието на обществата/Древна Гърция-властта на демоса/,Християнството-любов към ближния/,Реформацията през средновековието на Запад/Протестанството/ довело до прогрес в бита и манталитета- разликата я вижда всеки бил на Запад!

Социализмът и нацизмът са предпоставени идеологии и логично се провалиха, и сега също във Венецуела,Куба! В противовес на това Западните общества са приели/не им е наложено/ либерализмът, където свободата на личността води до по-добри постижения в икономическо и политическо отношение (което е резултат от наблюдения върху вековна европейска практика)

Коментар

• Един от най-популярните социалисти на 20-те и 30-те социалистът Бърнард Шоу предлага газови камери за непригодните десетилетие преди Националните социалисти Хитлер, Гьобелс, Хес и др. да реализират такива проекти в концлагерите на Хитлеристка Германия.

Last edited by vanevski; 31.07.2018, 14:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                                За това, че Еманюел Макрон може би е гей, се говореше по време на предизборната кампания от неговите противници – в частност от десният депутат Никола Дюик. В началото на февруари 2017 г. той говори пред руската информационна агенция „Спутник“

Макрон назвал Russia Today и Спутник "органами лживой пропаганды"

Знам, русофилите/рублофили мразите Макрон защото той казва на Путин мнението си за него и за неговите крепостни селяни право в мутрата му

"Президент Франции Эммануэль Макрон обвинил российские государственные информационные агентства "Russia Today" и "Спутник" в распространении на майских президентских выборах "фальшивых новостей" и "пропаганды".
                                Выступая 29 мая на совместной пресс-конференции с президентом России Владимиром Путиным, Макрон сказал, что эти станции являются "органами влияния и пропаганды" и "ведут себя как структуры правительства". Встреча была первой между двумя лидерами после победы Макрона 7 мая над правым соперником Марин Ле Пен, поклонницей Путина, которого Кремль и его структуры, как тогда казалось, одобряли.

Коментар

Working...
                                X