IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
    Еманюел Макрон: Европейската сигурност не бива да зависи от САЩ
    Сътрудничеството трябва да включва всички европейски държави и Русия, при условие че има напредък с Москва по въпроса с Украйна, подчерта държавният глава
    Пак изопачавате думите на Макрон
    Макрон доуточни своя призив за разговори с Русия, поставяйки условието че преди разговорите Москва трябва да покаже напредък в поставянето на край на конфликта между Украинското правителство и подкрепяните от Русия сепаратисти в източна Украина.
    Огромна разлика с текста, деформиран от червената сган

Коментар

• http://epicenter.bg/article/Rumen-Vo...-/162285/11/34
      Румен Воденичаров: Соросоидите могат да работят за всяка кауза, но не и за българската.

Големият мислител Андрей Фурсов казва, че неолиберализмът и капитализмът в Европа ще умрат, но бавно, кърваво и грозно, казва първият програмен директор на "Отворено общество" в България

Соросоид е аналогия на фашизоид. Соросоидът има някакви идеи за индивидуална свобода, за човешки права – права на циганите, права на гейовете, права на джендърите… само права. А задължения? Цялата концепция за човешки права е направена не да се защитават правата на човека, а под предлог запазването им – да се оневиняват престъпници, които трябва сурово да бъдат наказани.

„Отворено общество“ имаше нужда от българи, лоялни към американската външна политика. Оттогава изминаха години, американците продължиха да купуват български политици, България продължи да обеднява застрашително.

Коментар

• Останах с впечатление, че нещо не успях да изясня. Все пак, няма съмнение, че съм в правилната тема... Нямам нищо лично против участието на желаещите в дискусиите. От това всички печелим, разбира се, ако уважаваме опонента си. Е, да - другата малка подробност е тая, че всеки уважава другите по различен начин, сравнено с уважението към самият себе си... Все тая!

Как искам да обвържа нещата, за да се разберат от повечето, които четат и пишат тук? Разбира се - с участието ни в ЕС и в НАТО.

Не коментирам необходимостта от тия наши участия!!! АКО те са вече факт, искам да коментираме неща, които са ФАКТИ.

Един от фактите: пресичането на границите, а именно - влизането и излизането, например от Белгия - в Холандия /Нидерландия/ и Германия - е БУКВАЛНО незабележимо. Същото е и между Швейцария и Франция /по южният бряг на Женевското езеро/. Моля, ако греша - поправете ме. Не се знае кое е границата! Няма никакви служители, нито учрежденията по "границите"... Пример: пресичаш по моста Албърт-канал /плавателен, по който могат да се разминават до 5-6 товарни шлепа/ - и влизаш от Белгия в Холандия и обратно. Някой ще каже - е да, това е във вътрешността, между "границите" на страни от ЕС... Да, това е вярно! Но защо е така безпроблемно пресичането и между Швейцария и Франция, ако Швейцария НЕ Е член на ЕС? Да ги оставим швейцарците, нали - да си чупят там главите... Добре - хайде по-близо, тогава: защо между Румъния и България по границите често има проблеми? Нали това са членове на ЕС? Защо не се просто минава по някой от мостовете над Дунава - и да си се чувстваш като у дома си, от която и страна да преминаваш? Първи извод: има нещо сгрешено в това, че някои от страните УЖ БИЛИ в ЕС...

Друг факт: пресичайки Албърт-канал, откъм Белгия, след 2-3 километра си в Маастрихт. Един от двата най-стари градове в Холандия. Красота, туристи, църкви от 5-6 и повече века, заведения от двете страни на реката Маас и т.н....!... Но в този град е подписан в ново време и Договорът за ЕС... Уточнението ми снощи трябваше да бъде - че Маастрихт, заедно с Брюксел и Берлин са приблизително на една ос, а това е удобен въздушен коридор за периодичното показване на част от техниката на въоръжение... Та, ако съм сгрешил /ПОРАДИ НЕЗНАНИЕ/ - наименованието на изтребителите, които летят във въздушното пространство, то грешката ми е разбираема. Защо да е разбираема? Защото за мен всички самолети в НАТО са Фантоми... Смех, нали? Е, какво толкова? Нямам интереси в областта на въздухоплаването. Много по-добре е да ги нарека Фантоми, отколкото МИГ-ове! Така разсъждавам и не ми пука, дали тук четат само специалисти-летци от ранга на Президента, на Кмета, или пък други подобни. Ако не съм специалист - аз търся информация. За какво ми е? Защото виждам периодика в прелитането на изтребители в тъмни краски, които не се движат в коридорите на гражданската авиация...

Трети факт: щом сме вече членове на НАТО и ЕС, защо не се ползваме от онова, за което плащаме с данъците си - нека го наречем - охрана на въздушното ни пространство, още повече - ако сме външна граница на т.нар. ЕС?

.................................................. .......

АКО тръгне някаква дискусия по поставените факти, моля да се въздържаме от якото политизиране и оплюване на противника. Към настоящият момент има неопровержими факти, част от които съм изброил горе. Моето мнение е, че двойният стандарт е безспорен. Можем ли да поправим нещо в тая посока, или "интеграцията" ни е безнадеждна кауза? Да де, всичко тръгва от доходите, но вече сме част от ЕС-то...
        Last edited by безимeн; 28.08.2018, 12:50.

Коментар

Фактът , че Босия е ползван от бивши ДС "активисти" в жалките им опити да иСкарат неко леФ , покрива с фекалии всяка благородна кауза .
          Мани го тоя идиот има и още един сугарето ама он се покри

Коментар

• Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Кмете днес си он файър,

Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение
                Е, хайде да ме ограмотиш! ПРиемам забележката ти.

Прелитат военни самолети на Нато.

Така добре ли е, или можеш да допълниш какви са самолетите? Щом си грамотен и не си цървул - давай.
                За времето си Е БО!

https://www.youtube.com/watch?v=MAg2Nb5JShQ

За сега само неграмотни идиоти могат да твърдят,че летят.
                Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Е, хайде да ме ограмотиш! ПРиемам забележката ти.

Прелитат военни самолети на Нато.

Така добре ли е, или можеш да допълниш какви са самолетите? Щом си грамотен и не си цървул - давай.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA

В кариерата ти на трол ще ги отнасяш еи такива:https://www.youtube.com/watch?v=OgRiJ3yc4ew

Ади лека нощ :https://www.youtube.com/watch?v=0Cj8jDjpkzY

Моето мнение /на НЕтрол/ е това, че казах нещо достоверно, което е по темата.

Приемам специалните поздрави като потвърждение на интереса към постовете ми на НЕтрол.

Приятни сънища.

Коментар

• Първоначално изпратено от KMETA Разгледай мнение

Фантоми а ? На музеините експонати отдавна трянва да им се забрани експлоатацията...

Скритото ми питане беше следното: ние от години сме член на военния блок. Предполагам - редовно си плащаме вноските /за да ни пазят/. Аз например - един Фантом /нека е дори музеен експонат!/ - не съм видял да прелита отгоре. Не говоря за един на ден, а изобщо. Е, вървят ли едни милиони в една посока? Има повод някой цепелин да разцепи въздуха.

Оставам с впечатлението, че при нас въздушното пространство е повече от обезопасено... Нека си летят над потенциално опасните територии... Военните очевидно имат тактични съображения...

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
                        За босия, като за маккеината - нищо,нищо........

Син на АБПФК доносничел за щяло и нещяло! Галеник на съдбата,което е достатъчно основание след време да се пише русофоб ...Бездарник и некадърник който в ерата на интернета се писа блогър с надеждата да се определи като писател! Подобно на Ивчо Инджев вечно разобличава некви конспирации съществуващи само в малкия му мозък....

Един от малкото добри ходове на сдс е,че нарита изначално и не го допусна до себе си!
                        Какво е сдс?

Коментар

• Първоначално изпратено от безимeн Разгледай мнение

Интересно! Тая година ми направи впечатление следният факт: над въздушното пространство на Белгия - на около всеки два-три чАса - прелитаха по един или два Фантома. Ниско летящи, порят яко въздуха... Посоката беше една: изток-запад. Отделно - прелитат военни вертолети.

Кога и откъде се "връщаха" - така и не /ми/ стана ясно /дали през Италия и Франция?/. Направлението винаги беше от Белгия към Германия.

Здраво охраняват въздуха /не по-лошо от нас/...
                          Фантоми а ? На музеините експонати отдавна трянва да им се забрани експлоатацията...

Коментар

• За босия, като за маккеината - нищо,нищо........

Син на АБПФК доносничел за щяло и нещяло! Галеник на съдбата,което е достатъчно основание след време да се пише русофоб ...Бездарник и некадърник който в ерата на интернета се писа блогър с надеждата да се определи като писател! Подобно на Ивчо Инджев вечно разобличава некви конспирации съществуващи само в малкия му мозък....

Един от малкото добри ходове на сдс е,че нарита изначално и не го допусна до себе си!
                            Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

.............

Тоя май е забравил какво значи канцлеракт и колко американски бази има в Германия

Интересно! Тая година ми направи впечатление следният факт: над въздушното пространство на Белгия - на около всеки два-три чАса - прелитаха по един или два Фантома. Ниско летящи, порят яко въздуха... Посоката беше една: изток-запад. Отделно - прелитат военни вертолети.

Кога и откъде се "връщаха" - така и не /ми/ стана ясно /дали през Италия и Франция?/. Направлението винаги беше от Белгия към Германия.

Здраво охраняват въздуха /не по-лошо от нас/...

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata

Модераторите обикновено имат нещо против ...
                                Последен по- здрав и да пребъде трилогия :https://www.youtube.com/watch?v=LhbFznGM8Yo

Коментар

Working...
                                X