IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Меркел уволни директора на контраразузнаването заради погромите в Кемниц

    Шефът на Федералната служба за защита на Конституцията си навлече гнева на канцлера покрай разследването на сблъсъците между полиция и демонстранти

    Наближава и нейното уволнение ...

    Коментар


    • Първоначално изпратено от Bf109 Разгледай мнение

      Какво може да направи командно-комуникационен самолет в ситуация в която проблема е комуникацията и командването?
      Когато човек не разбира пише това което му е на сърце

      Коментар


      • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

        А защо е беззащитен тоя самолет и кой го вдигна във въздуха беззащитен?????Айде мани не защитавай некадърници
        Бате пещо, от всичко което до момента видях самолетчето си е патрулирало и когато се прибира в базата го целят. Не става ясно кога е вдигнат и защо. И бъди сигурен че сметката ще бъде представена на евреите, не на франсетата, а на евреите. Най вероятно ще хвръкнат няколко глави в руската армия, но гаранция че много повече ще хвръкнат при сирииците. Ако си спомняш имаше една изненадваща атака на идилци и те се хвалеха колко са добри и показваха оставената топла храна на сирииците- е полковника тогава го разстреляха, офицерите ги наказаха-съди ги военен съд. След този случай излезе статия как воюват сирииците- имат всеки по 100 патрона/ да речем/ от разузнаването идва информация че след 5 минути идва врагът- те започват да стрелят- ако уцелят нещо добре, ако не като свършат патроните се изтеглят. Руснаците ги научиха да воюват къде с майката къде с картечница зад гърба или директно с бой. Какво ще стане сега, не се знае- какъв ще бъде отговорът , не се знае. Биби трябваше да ходи в сочи май тази седмица, ако отиде ще бъде интересно. До сега биби се молеше и путин го слушаше да не дава съвременни системи на сирииците и иранците, ще почакаме да видим следващата седмица и месец какво ще стане.

        Коментар


        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

          Дори и да го е видял, какво може да направи един беззащитен самолет- да помаха с крила ли
          абе нали допреди малко говореше за система свой-чужд, забрави ли вече?

          Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

          Коментар


          • Ралица, която бе смазана от ТИР: Аз нямам вина, че сте стряскащо безмозъчни, наивни, глупави... Бургас , България 18 Септ. 2018, Младата жена е била с диагноза квадрипареза или парализа и на четирите крайника, след като през юни колата й е буквално смачкана като хармоника в жестока катастрофа на АМ „Тракия”. Силният дух на Ралица, който колегите й познават, обаче й помага да преодолее тежките травми. Благодарение на това тя се изправя и може да ходи сама. Възстановяването й обаче все още продължава. По нейни думи на 10-ти юни друг шофьор блъска автомобила й, засилва го и го вкарва под ТИР, съобщава burgasinfo.com „Последствията бяха оток на гръбначния мозък и диагноза квадрипареза. За щастие, някой горе има велик план за мен и вече три месеца по-късно нещата са повече от прекрасни! На приятелите си благодаря, благодаря, благодаря! Безкрайно, безгранично, истински благодаря! Благодаря и на лекарите в УМБАЛ ''Св. Георги"- Пловдив, Отделение по неврохирургия. А мама- мама е най- великата! Думи не намирам да опиша колко е велика!”, пише Ралица. Ето какво е и нейното послание към шофьорите: „Катастрофи, пострадали, загинали... Приятели, познати, роднини... Майки, бащи, деца... Докога?! Аз станах част от статистиката. За щастие от онези оцелелите. Приятели, познати... хора, моля ви, бъдете отговорни! Пазете себе си, пазете и другите на пътя. АЗ нямам вина, че днес не сте се наспали! АЗ нямам вина, че нещата в работата ви не вървят! АЗ нямам вина, че сте се скарали с гаджето! АЗ нямам вина, че вие сте достатъчно безмозъчни за да: карате пили; шофирате и да ровите из телефоните си; превишавате значително скоростта; да не спазвате правилата за движение; АЗ нямам вина, че не харесвате живота си! АЗ нямам вина, че сте стряскащо безмозъчни, наивни, глупави и т.н. провъзгласявайки се за безсмъртни, повтаряйки и убеждавайки самите себе си, че "това на мен не може да ми се случи". Напротив, може! И се случва... за секунди! На пътя място имаме всички, разберете, а застраховани няма!”

            Коментар


            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

              Дори и да го е видял, какво може да направи един беззащитен самолет- да помаха с крила ли
              Какво може да направи командно-комуникационен самолет в ситуация в която проблема е комуникацията и командването?

              Коментар


              • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                Дори и да го е видял, какво може да направи един беззащитен самолет- да помаха с крила ли
                А защо е беззащитен тоя самолет и кой го вдигна във въздуха беззащитен?????Айде мани не защитавай некадърници

                Коментар


                • Оставете ИЛ-а. Там ясно, че сирийците или самите руснаци са се осрали, НО вижте на картата къде и по какво са паднали авиобомбите на евреите.
                  Това е все едно някой да изоре оградата на Инджирлик, а от там да броят овцете по околните баири. Говори много лошо за накой.

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                    Руснаците не могат да излъжат този път защото американците покриват цялата територия там с техните радари и 20 минути след инцидента по всички медии казаха абсолютно точно че сирийско ПВО с-200 са свалили точно тази таратайка с точни координати и време. Ако Путин беше решил да лъже нещо веднага щяха да пуснат данните от радарите им и да го опровергаят. Това не е Украйна, Путин да си разиграва коня. Това е прекалено близо до Израел - стратегически партньор на САЩ и никакви лъжи нямаше да бъдат допуснати.
                    Добре че дребосъка в Кремъл поне това схвана че да не се излага. Най-голямата му грешка щеше да бъде да се опитва да прави нещо на Израел, тогава наистина ще го рапердушинат и ще се чуди как да си прибира останките от Сирия.
                    Сега се чу само едно тихо мяукане от Кремъл и толкоз. За повече са му малки топчиците на Путьони...

                    Това. се е случвало. по времето на войната през 1973 египетските другари от ОАР са пуцали по де що аероплан се мерне. Накрая след доста загуби от дружески огън се е наложило египетските другари да бъдат заменени от съветски другари "съветници". Лошото е, че на израелците не им е дремело от този факт и първообраза на "ихтамнетите" се разболявали и почивали от ...малария,според руското командване
                    А бе те покриваха и в украйна и казаха ние имаме всичко , ама няма да ви го покажем, което си е равносилно на ние нямаме нищо

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                      Е,все пак сме с демократични ценности,по християнски.....

                      По темата...

                      Не става ясно защо израелците е трябвало да предупреждават руснаците. Нали това е руски "АУАКС", трябвало е да ги види от 200 км. А израелския самолет се "скрил" зад "АУАКСА". Предполагам, че в руския разузнавателен самолет има само съветски фотоапарати с лента и 15 човечета щракат по цял ден. Нали другия руски таралясник, нямаше огледало за обратно виждане и не беше видял турската кадъна дето го свали :
                      Дори и да го е видял, какво може да направи един беззащитен самолет- да помаха с крила ли

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

                        Израелските пилоти са се прикривали зад Ил-20!

                        Как ли са летели по-бавничко, плътно до него и са чакали ракетата на сирийското ПВО да го уцели и те да продължат да си летят !

                        Информацията е жалка излагация от руска страна - все някой друг им е виновен за неспокосаните действия и скапаната техника ... И след като дори не се опитаха да излъжат този път - значи ситуацията е била ясна още от началото ... нямаше туристи, които разглеждат забележителностите в Сирия, нямаше #ихтамнем, нямаше зелени човечета и Вагнеров-ци ....изявлението е малко в стил - "госпожо, ама заради тях се насрах в гащите".
                        За съжаление прав си това си е руско осиране и ако Путин е пич ще се извини на Израел и ще уволни некадърниците по върховете на армията...Това си е некадърщина отсекъде и нема какво да се оправдават.Иначе Путин като иска да е мъж да наложи забрана за полети над Сирия и да сваля всичко което лети.Иначе се излага и става за посмешище.Това е истината е по ценна от всичко.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                          Айде бе
                          "Според тазгодишен доклад на ОЛАФ (европейската служба, разследваща кражби на еврофондове), зетят на Виктор Орбан днес усвоява около една-трета от всички европейски фондове в Унгария, което го обогатява с около 1.5 милиарда евро годишно. В разследване от миналата година, Ройтерс разкрива, че група десетина унгарски „бизнесмени”, събрала се покрай въпросния зет и един съученик на унгарския премиер, е усвоила общо към 9 милиарда евро публични средства от 2010 година насам. А докато преди 2010 година тази групичка е усвоявала под 2 процента от стойността на всички обществени поръчки в Унгария, то към 2017 година този процент чудодейно е стигнал 28 процента.

                          За да се поддържа крадене в такива размери е задължително да се случат няколко неща.

                          Първо, да няма ефективно налагане на закона. Защото, съгласете се, ако има професионални разследващи, преследващи и законораздаващи институции, крадящите много бързо ще се оказат в затвора. Затова Виктор Орбан преустанови върховенството на закона в Унгария, като подчини съдебните органи пряко на своята воля.
                          Откраднали викаш- ами това не е кражба, а по такъв начин се усвояват средствата, ако някой е недоволен е друг въпрос. Дадената фирма подава оферта и изпълнява по задание каквото и е възложено, ако си има контрол и е изпълнила всичко в заданието, какъв е проблема

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                            Матрьшки, какво става бе, нали тия дни щяхте да нападате Идлиб и да освобождавате 100% от Сирия ???
                            И за двамата "туристи" от ГРУ нищо не казвате, нали снимките били фейк пък те си признаха?
                            Или чакате пак Путин да гаже: "зелените човечета ние ги пратихме в Крим, и тия ги пратихме в Англия"
                            Защо така срамежливо замълчахте ?
                            Ами че то освобождението си върви по план, ако искаш да ти се отчитат диретно на теб пиши на асад и путин с такова искане. За двамата туристи- нещо успяха ли да докажат наглосаксите- ами не успяха- намерили са двама руснака, за които казваха че това не са техните имена- е излязоха техни, говореха една купчина други глупости , но доказателства йок. Хайде друм

                            Коментар


                            • Руснаците не могат да излъжат този път защото американците покриват цялата територия там с техните радари и 20 минути след инцидента по всички медии казаха абсолютно точно че сирийско ПВО с-200 са свалили точно тази таратайка с точни координати и време. Ако Путин беше решил да лъже нещо веднага щяха да пуснат данните от радарите им и да го опровергаят. Това не е Украйна, Путин да си разиграва коня. Това е прекалено близо до Израел - стратегически партньор на САЩ и никакви лъжи нямаше да бъдат допуснати.
                              Добре че дребосъка в Кремъл поне това схвана че да не се излага. Най-голямата му грешка щеше да бъде да се опитва да прави нещо на Израел, тогава наистина ще го рапердушинат и ще се чуди как да си прибира останките от Сирия.
                              Сега се чу само едно тихо мяукане от Кремъл и толкоз. За повече са му малки топчиците на Путьони...

                              Това. се е случвало. по времето на войната през 1973 египетските другари от ОАР са пуцали по де що аероплан се мерне. Накрая след доста загуби от дружески огън се е наложило египетските другари да бъдат заменени от съветски другари "съветници". Лошото е, че на израелците не им е дремело от този факт и първообраза на "ихтамнетите" се разболявали и почивали от ...малария,според руското командване
                              Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                              Коментар


                              • Първият успех на резолюцията на ЕП срещу Орбан.
                                Принуди най-силните национални социалисти на Запад да кажат каква им е целта - разрушаване на ЕС и сбъдване на мокрите сънища в Кремъл.
                                Полезни идиоти, сър. Нищо повече.
                                И не, няма "миграционна политика на ЕС".
                                Има десетки, предимно глупави и грешни, национални миграционни политики. И това е проблемът.
                                https://www.dnevnik.bg/evropa/2018/0...n_ot_sujuz_na/

                                Коментар

                                Working...
                                X