Първоначално изпратено от KMETA
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Политика
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Tkilata Разгледай мнение
Обиден си. От анонимен ник. Това не е честно към самия теб.
А иначе изглежда съм прав.
Иначе щеше да усетиш, че отношението ми към Украйна е същото, като към Русия и всяка друга държава в хватката на корупцията.
Ха-ха, революционера кажи ми държава без корупция, ха-ха-ха... Да си говорим за шефа на ЕК, Батко Жан смукача искаш ли, ха-ха-ха
Коментар
-
Край на корупцията в детските градинкиЗапочва се
"С кмета на Перник проведохме и разговори за пилотно въвеждане на антикорупционно образование в детските градини – вероятно чрез песнички, игри и подобни похвати."
Това каза председателят на Комисията за противодействие на корупцията и отнемане на незаконно придобито имущество (КПКОНПИ) Пламен Георгиев пред парламентарната Комисия за борба с корупцията, конфликт на интереси и парламентарна етика, където беше изслушан за пръв път от създаването на новата комисия.
За да им помогнем с борбата с корупцията, ето предоставяме безплатно първия материал за децата в детските градини, за да се научат да се борят с корупцията:
Пеевски свиня е тлъста
има мрежа много гъста,
Вальо Златев с Нефтохима,
малко дава, много взима,
Тимаджия тарикат
дърпа кинтите назад,
Маджо гражданин швейцарски
вдига си палати царски,
ДеСе генерали стари
трупат тлъсти авоари,
Белене е гьол дълбок
смуче като някой смок,
Бате Бойко милиардер
инсталиран кожодер,
средна класа няма вече
всичко в мивката отече!Last edited by barbaron; 23.09.2018, 19:43.
Коментар
-
Обиден си. От анонимен ник. Това не е честно към самия теб.
Иначе щеше да усетиш, че отношението ми към Украйна е същото, като към Русия и всяка друга държава в хватката на корупцията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеВсъщност Текилата има повод да черпи :
Корабли ВМС Украины прошли под арками Крымского моста - https://www.youtube.com/watch?v=3arsrAMyCkk
Две ръждиви укр-корита под руски конвой (според международните правила),минавайки през Кримския мост, отишли в Азовско море за нова Военно-морска база на Украйна в г.Бердянск.И това при положение,че максималната дълбочина на Азовско море е 15 метра и половин година е замръзнало.Укрите все едно да бяха създали космическа база на Уран - там със сигурност няма кой да ги нападне!
Въоръжени и много опасни - ха-ха!
https://cdn5.img.ria.ru/images/152780/04/1527800450.jpg
Коментар
-
Всъщност Текилата има повод да черпи :
Корабли ВМС Украины прошли под арками Крымского моста - https://www.youtube.com/watch?v=3arsrAMyCkk
Две ръждиви укр-корита под руски конвой (според международните правила),минавайки през Кримския мост, отишли в Азовско море за нова Военно-морска база на Украйна в г.Бердянск.И това при положение,че максималната дълбочина на Азовско море е 15 метра и половин година е замръзнало.Укрите все едно да бяха създали космическа база на Уран - там със сигурност няма кой да ги нападне!
Въоръжени и много опасни - ха-ха!
https://cdn5.img.ria.ru/images/152780/04/1527800450.jpgДоказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
От друга кръвна група си , затуй ... колкото до твърденията ми , чети по-старателно .
Поне един да е наясно.
Коментар
-
Не знам защо постоянно не съм съгласен с теб.
Като всъщност никога не си твърдял, каквото и да е
- 1 like
Коментар
-
Чакай малко , за партия къде става дума ... бързаш да заработиш ...
Не знам защо постоянно не съм съгласен с теб.
Като всъщност никога не си твърдял, каквото и да е
Коментар
-
А ти как мислиш майна?
Първо партията, а след нея семейството, може би?
И държавата, някъде по-средата - че да стане тройка?
- 1 like
Коментар
-
Интересен подход , според съпругата съдиш за въпросната личност ... това базисно усещане ли е ?!
Първо партията, а след нея семейството, може би?
И държавата, някъде по-средата - че да стане тройка?
Коментар
-
За да влюби и убеди в качествата си една интелигентна и образована жена, като Анастасия Обретенова, явно е имал качествата.
Щото можеш да излъжеш много хора за известно време, но човека, с който си ежедневно - не можеш.
Впрочем точно обратното на твоя патрон - грузинския получовек, чиято съпруга предпочита да отнеме живота си, вместо да продължи мъката с него.
Въобще... без базисни усещания за хората, не вярвам да пробиеш в учението за историята.
Коментар
-
За да влюби и убеди в качествата си една интелигентна и образована жена, като Анастасия Обретенова, явно е имал качествата.
Щото можеш да излъжеш много хора за известно време, но човека, с който си ежедневно - не можеш.
Впрочем точно обратното на твоя патрон - грузинския получовек, чиято съпруга предпочита да отнеме живота си, вместо да продължи мъката с него.
Въобще... без базисни усещания за хората, не вярвам да пробиеш в учението за историята.
Коментар
Коментар