IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
    Марков ти си ебати селската пръчка,

    Ми нали сам си го написал защо под снимката бе?

    Леле-леле.


    Ти си ебати албанския реотан.

    Ти не забелязваш ли че някои е забравил да сложи клауза за прекратяване на договора на добрите американци ?

    И затова НЕК е олекнала с 300 милиона евро в посока САЩ !

    И затова ли е виновен Путин и лошите Руснаци ?
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

    Коментар


    • Ех ванка , ванка…..

      Количеството не означава качество.

      Половината от джендър армията на САЩ и Нато при команда ЛЕГНИ - лягат по гръб ……

      То на война с трудоваци не се ходи …..пардон с джендъри….
      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

      Коментар


      • Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

        Коментар


        • Yvo Bojkov

          Вероятно много хора не го осъзнават, но защитавайки Орбан, се превръщат в полезните идиоти на политиката на Кремъл, която целенасочено отслабва и руши Европейския съюз. Ако се съмнявате и грам в това твърдение, чуйте какво казва гласът на Путин у нас - Волен Сидеров. Той поздравява евродепутатите от ГЕРБ за това ча затвърдяват все по-ясно изградената в последната година, про-кремълска физиономия на управлението в България.
          Разбира се всичко е напудрено с лъжата, че европейският парламент иска да санкционира Виктор Орбан заради миграционната му политика, а не защото зетят му усвоява около една-трета от всички европейски фондове в Унгария, което го обогатява с около 1.5 милиарда евро годишно (Пеевски, има доста да се учиш), с това, че олигарсите са главно негови приятели или заради тоталното овладяване на медиите (Пеевски тук си 6-).
          Това управление категорично застрашава европейското разитие на България, нещо, за което вярвам, че не са гласували мнозинството от гласоподавателите на последните избори. Все по-видима е подмяната на консенсусната ориентация на държавата ни от Запад към Изток. Наложителни са нови избори, на които всички българи да изберат по кой път да вървим - по пътя на Васил Левски към европейските свободни народи или по пътя на евразийските диктатури (с обща червена нишка атомните централи и енергийните проекти).

          Коментар


          • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение

            Валентине аз съм спокоен.Все пак съм българин и винаги ще обичам България повече от Русия.За мене вече е крайно време Путин да ошамари някого ей така за назидание и поне една година на факю ванката сганта барбаронеца марандитко да им увисне ченето и само като чуят Русия и Путин да се насерат.Иначе бъзика ще си продължава.....


            Путин е бандит, който с всяко свое действие показва на Запада, че не настоява да бъде уважаван, а държи да всява страх.

            Допреди 3-4 години той нагло се хилеше на Европа, че във всеки момент може да й врътне кранчето и пращаше германците за дърва в Сибир.

            Когато се сети, че по това кранче в обратната посока тече евро, без което той не може повече, отколкото европейците без г*за му, започна да плаши с кибервойна и хакерски атаки.

            Последното убийство в Солзбъри беше откровен акт на държавен тероризъм, за който тепърва ще плаща през носа.

            Иначе какви успехи има?

            Руската икономика днес е 1/2 от онова, което неше преди 5 години, и е по- зависима от всякога от износ на суровини. Русия е обект на задушаващи санкции, вкл. ново технологично ембарго.

            Може би успя да изгради "евразийски" съюз, ИБРИКС, Троен Член, да детронира долара и т.н. химери, с които залъгваше раята? Не съм чувал.

            Окупира Крим (никой освен 3-4 "държави"-клиенти не е признал "референдума" там), но превърна Укpайна в смъртен враг - това успех ли е?

            Кой в момента изпбщо е приятел на Русия? Турция? Айде бе!

            Путин се е боядисал в ъгъла и освен с компютърни анимации (съпровождани с режисирани аплодисменти) не може да впечатли никого с нищо.

            За силата на руското оръжие по-добре да не говорим - питайте 300-те от www.wagner/uzhe.net, ако намерите медиум

            https://inosmi.ru/military/20180225/...tm_source=smi2



            Last edited by vanevski; 19.09.2018, 11:07.
            Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

            Коментар


            • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
              За мене вече е крайно време Путин да ошамари някого ей така за назидание и поне една година на факю ванката сганта барбаронеца марандитко да им увисне ченето и само като чуят Русия и Путин да се насерат.Иначе бъзика ще си продължава.А загубиш ли авторитета после квото и да правиш се е тая.Хвалиш се с хиперзвукови ракети с ядрени бомби мигове ми ползвай ги бе.Думни неколко еврейски самолета кажи аз съм в Сирия и тама става квото аз кажа кой не е съгласен веднага бушник.Кво е това Иран си праи квото си иска евреите също султана също само американците излежда се съобразяват с него.Докато не ги удари ама така да ги удари че да се насерат да загубят ума и дума и да разберат че следващата стъпка е ядрен удар не седнат ли на задниците нещата ще си продължават.Запомни от мен тоя самолет няма да е последния с това поведение..
              Last edited by barbaron; 19.09.2018, 11:02.

              Коментар


              • Tatiana Christy

                Седя и си мисля, колко трябва да е изпаднал един човек, за да печели хляба си в клоаката Труд? Колко ли безперспективен и отчаян трябва да си, за да имаш живот и да го прекарваш в храчката в-к ТруП? Същото важи и за нещастниците, които се докосват до този парцал, мислейки, че вместо говно, държат печатно издание...
                https://trud.bg/%D0%B0%D0%B3%D0%B5%D...4%D1%83%D0%BF/

                Коментар


                • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                  Споко бате пешо, що е време все пред нас е- ще гледаме. За момента путин се справя повече от добре- остана идлиб и тютааааааааааа, главорезите най вероятно в европата и СА
                  Валентине аз съм спокоен.Все пак съм българин и винаги ще обичам България повече от Русия.За мене вече е крайно време Путин да ошамари някого ей така за назидание и поне една година на факю ванката сганта барбаронеца марандитко да им увисне ченето и само като чуят Русия и Путин да се насерат.Иначе бъзика ще си продължава.А загубиш ли авторитета после квото и да правиш се е тая.Хвалиш се с хиперзвукови ракети с ядрени бомби мигове ми ползвай ги бе.Думни неколко еврейски самолета кажи аз съм в Сирия и тама става квото аз кажа кой не е съгласен веднага бушник.Кво е това Иран си праи квото си иска евреите също султана също само американците излежда се съобразяват с него.Докато не ги удари ама така да ги удари че да се насерат да загубят ума и дума и да разберат че следващата стъпка е ядрен удар не седнат ли на задниците нещата ще си продължават.Запомни от мен тоя самолет няма да е последния с това поведение..

                  Коментар


                  • Руска медия съобщи, че на 17 септември 2018г. централната банка на Русия е отнела лиценза за банкова дейност на още една банка в Русия.
                    По мои сметки от началото на 2018г. до сега 47 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
                    По мои сметки през 2017г. 57 банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
                    Според данни, посочени от руска медия, от началото на 1991г. до сега няколко хиляди банки в Русия са прекратили банковата си дейност поради отнемането на лицензите им за банкова дейност или поради ликвидация.
                    http://www.banki.ru/news/lenta/?id=10656074
                    http://www.banki.ru/banks/memory/

                    Да ви напомня, че от 24 юни 1992г. до сега в Русия официалният курс на щатския долар към руската рубла се е увеличил над 110 000 пъти.
                    http://zhartun.me/2014/12/usd.html

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от power grid Разгледай мнение
                      .Явно на Путин не му стиска това няма смелост човека....да не кажа по техки думи.Ей затова ше те подритват и ше се бъзикат с тебе и никой не ти е виновен.Я им набии бушниците да видим дали ше се бъзикат но трябват мъже не празни дърдорковци..
                      Споко бате пешо, що е време все пред нас е- ще гледаме. За момента путин се справя повече от добре- остана идлиб и тютааааааааааа, главорезите най вероятно в европата и СА

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от Bf109 Разгледай мнение

                        Казвам го в смисъл че приятелският огън винаги е проблем на съгласуване. Случаи много, конкретно се сещам как Покришкин е свалил един Ил-2 връщаш се от атака щото слънцето било срещу него и не видял опознавателните знаци. По скорошни примери също много, американските А-10 опукаха британска пехота преди ~15 години. Та така, сложна обстановка, особено когато говорим за множество враждебни и приятелски страни на едно място.
                        Някой началник който е отговарял за съгласуването ще го отнесе и това ще е предполагам.
                        Това се обяснява на нормален човек, на нашите ненормалници какво да обясняваш. Право вика бате пешо- да отворим белене

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение
                          Да приемем че Руснаците правили реактори , а тези братя кравари кво са правили че ни смъкнаха 300 милиона евра за белене ?

                          НЕК е изплатила 265 млн. евро на „Уорли Парсънс“ до прекратяването на договора
                          Това заяви изпълнителният директор на Националната електрическа компания Петър Илиев


                          Снимка: Архив Ройтерс

                          В договора, който е бил сключен преди години между Националната електрическа компания(НЕК)и избраната за консултант на проекта АЕЦ „Белене“ – фирмата „Уорли Парсънс“, липсва клауза за преустановяването му, в случай че бъде прекратен основният договор за изграждането на централата от руската „Атомстройекспорт“.
                          Това обясни Петър Илиев – изпълнителен директор на НЕК ЕАД за БНР. Така просто е било въпрос на време НЕК отново да бъде осъдена, уточнява той, цитиран от Bloomberg TV Bulgaria.
                          Арбитражният съд отсъди да бъдат платени на „Уорли Парсънс“ близо 32 милиона евро. Общо 265,863 млн. евро е изплатила НЕК на компанията до прекратяването на договора.
                          Чекай чекай малко тука не са ни виновни нито руснаците нито американците а Боката....Ше ни осъдят като сме си избрали мутафон да ни управлява а сега можеше да имаме два готови реактора...

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение

                            Кога друг път е лъгал Путин че нещо не се сещам? И какви са тия болни фантазии че ще тръгне да "прави нещо на Израел" А израелците са правили подобни неща в Сирия поне 10 пъти и досега и не е имало категорични реакции от Русия
                            Ми като няма да тръгне това означава че Путин не обвинява Израел в нищо.Тогава да уволнява генерали и началници и да спре да се фука с калибри мигове и нам кво си а да си наляга парцалите.Явно е страхлив тва е.

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение

                              Кога друг път е лъгал Путин че нещо не се сещам? И какви са тия болни фантазии че ще тръгне да "прави нещо на Израел" А израелците са правили подобни неща в Сирия поне 10 пъти и досега и не е имало категорични реакции от Русия
                              Ами как да се сетиш?Те не са една или две,отпускари,зелени човечета писменоста ....и т.н ето тук повече



                              лъжите на путин - Google Search


                              А най-голямата лъжа....




                              https://vimeo.com/248784419
                              Last edited by vanevski; 19.09.2018, 00:53.
                              Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                              Коментар


                              • Марков ти си ебати селската пръчка,

                                Ми нали сам си го написал защо под снимката бе?

                                Леле-леле.



                                Националната електрическа компания(НЕК)и избраната за консултант на проекта АЕЦ „Белене“ – фирмата „Уорли Парсънс“, липсва клауза за преустановяването му, в случай че бъде прекратен основният договор за изграждането на централата от руската „Атомстройекспорт“.
                                Това обясни Петър Илиев – изпълнителен директор на НЕК ЕАД за БНР. Така просто е било въпрос на време НЕК отново да бъде осъдена, уточнява той, цитиран от Bloomberg TV Bulgaria.
                                Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.

                                Коментар

                                Working...
                                X