IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Europe Finally Has an Excuse to Challenge the Dollar

    The plan for a “special purpose vehicle” to bypass U.S. sanctions on Iran could test American dominance of the global financial system.

    Коментар



    • Мышебратья - Вата ШоуМышебратья - Вата Шоу

      1. Сегодня с утра в Британии начались административные аресты недвижимости, принадлежащей гражданам России.

      2. Эмиграционные власти готовят списки русских граждан для депортации из Британии. Высылка затронет в первую очередь членов семей российских чиновников: жен и детей, обучающихся в Британии.

      3. Представители Саудовских банков ведут консультации на предмет замораживания активов и транзакций из России.

      4. Власти Кипра вчера сделали заявление о том, что поддержат любые действия Британии против России. Речь идет о лишении Кипрского гражданства российский олигархов и чиновников, получивших его по инвестиционной программе (закон это допускает), а также об инициативе расследования о происхождении их средств, находящихся в банках Кипра.

      5. Сегодня у Трампа состоялось внезапное заседание на которое в экстренном порядке вылетели представителя ряда стран.
      Присутствовали: представители Великобритании, Израиля, Саудовской Арвии, Египта, ОАЭ, Франции, Германии, Швейцарии, Норвегии, Канады, Кипра, Италии, Японии, Нидерландов, Швеции, а также представитель ООН.

      6. Совбез ООН экстренное соберется, чтобы обсудить отравление Скрипаля
      — with Джон Бендер.

      Коментар


      • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
        [IMG]

        Да бе, убиецът вика: "Дайте ми доказателствата и аз ще намеря убиеца"
        Ами без доказателства си остават изречения във въздуха- представят само 2-3 снимки как двама души са ходили тук там и това е , да не говорим какво казват съседите на скрипал- това е малка улица и ние знаем всеки който влиза и излиза/ улицата е глуха/ Отделно как тези двамата са напръскали дръжката на вратата след като след въобръжаемото напръскване в 14 часа скрипалови са се връщали в 16 часа в дома си- как са влезли- като дядо мраз през комина ли или като нинджи през прозореца.

        Въобще обвиненията са както в бургаския случай- онзи с големите уши каза хизбула са направили атентата на летището, ние нямаме доказателства/ и все още нямат/, но знаем че са те. По същата логика можеш да кажеш че съм те изнасилил, отркраднал нещо твое, оскърбил- но това са неща без доказателства

        Коментар


        • Georgi Georgiev shared a post to the group: Разследваща журналистика в България.

          БОЕЦ внесохме сигнал до Парламента, КПКОНПИ и Президента срещу Пламен Георгиев - шеф на "антикорупционната комисия" с искане за неговото отстраняване (от длъжност) заради заметената проверка срещу Пеевски и превръщането на КПКОНПИ в бухалка срещу неудобните и напримиримите и инструмент за издаване на индулгенции и чадъросване на мафията!
          БОЕЦ изискваме още разследване на действията на П. Георгиев и образуване на реална проверка по същество на доходите и бизнеса на Пеевски по нашият сигнал!
          Днешните разкрития на Биволъ за контрабанда на цигари за милиарди, пряко свързана с Пеевски и Булгартабак са доказателство за адекватността на нашите действия и крещящата нужда от такава проверка! Но не и от Пламен Георгиев! Той обяви Пеевски за "най-чистият в държавата"!
          Слугите на мафията ще плащат солидарно със своите господари за извършените от тях престъпления!
          БОЕЦ винаги водим битките си до край!
          #БОЕЦсрещуМАФИЯТА

          Коментар



          • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
            Нещо като доказателства представили ли са наглобритите пред света и в частност пред русия
            Да бе, убиецът вика: "Дайте ми доказателствата и аз ще намеря убиеца"

            Коментар


            • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              Нова комедия в московския театър:
              " За секс в семейной спальне главред «Московского комсомольца» Павел Гусев сделал 20-летнюю Анастасию Маркодееву своим пресс-секретарем. "
              Барби защо ни занимаваш с глупости- такива неща се случват всеки ден и по целия свят, не знаех че си любител на заниманията в хорските постели/ демек воаьор/

              Коментар


              • "... Едно става кристално ясно: управлението на България очевидно се случва в репресивния апарат. Той служи за подчиняване, за решаване на проблеми. Може да бъде ползван за изчистване на имидж, за оправдаване на доходи или за излъскване до блясък на нечий образ. Действията на този апарат осигуряват прокарването на властови решения. Те са истинският политически инструмент в уж демократичната ни държава.

                Всичко останало, случващо се в публичния живот, е само фон, опаковка. Ето защо не играе роля дали Народното събрание заседава или не. То просто няма никакво значение. Решенията, които трябва да се вземат, ще бъдат взети. И ако мнозинството не може да се осигури с разговори из кьошетата на властта, това ще се случи с организирането на една-две проверки."
                https://www.dw.com/bg/%D0%BE%D1%82%D...%8F/a-45670347

                Коментар


                • Нова комедия в московския театър:
                  " За секс в семейной спальне главред «Московского комсомольца» Павел Гусев сделал 20-летнюю Анастасию Маркодееву своим пресс-секретарем. После случившейся у официальной супруги журналиста Евгении Ефимовой истерики молодую любовницу Гусева устроили помощницей главы МЧС Владимира Пучкова, где не имеющая профильного образования девушка занималась рассылкой sms о плохой погоде. Наняв детектива, Ефимова уличила мужа в неверности и теперь делит с ним 27-миллиардное состояние. Павлу Гусеву не хочется отдавать нажитых непосильным трудом 11 московских офисов, VIP-апартаментов, 2 дворца, 15 земельных участков в Подмосковье, акции газеты и долю в рекрутинговом агентстве «Фрегат». Обвинив Ефимову в краже антиквариата из квартиры на $2 млн, бросивший 3 семьи с 5 детьми друг героини #Tatler надеется на воссоединение с Маркодеевой "

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
                    Къде ги стяга Чипига

                    "Талантът на Путин да създава врагове на Русия взе да му връща бумеранга си напоследък с особена сила, но не само под формата на международни санкции.
                    Нещо като доказателства представили ли са наглобритите пред света и в частност пред русия- руснаците им казаха 10 пъти дайте доказателства- ами няма, само медийни изяви на агата кристи- а бе тя на всяко гърне мерудия- и за мангалите се изказва, и за бойко, и за ктб и за времето дори- доказан пенкилер

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

                      https://www.faktor.bg/bg/articles/vy...slavna-tsarkva

                      Няма измислици. Зззззбогом, както го пише министЕра ви на кОлтурата батСерго.
                      Абе ти правиш ли разлика между:

                      1. Твоето твърдение - "Сега дори предстои отлъчването им от църквата и вековна схизма."
                      Което е пълна лъжа и глупост !!!

                      2. Информацията която си дал за потвърждение на тезата си - "Говорителят на РПЦ Владимир Легойда предупреди , че руската църква ще прекрати каноничното единство с Вселенската патриаршия"

                      Май нещо главния мозък не го ползваш за осмисляне на четен текст …

                      п.п.
                      Така че обратно на пазара в Лясковец ...някоя баба може и да ти повярва на лъжите.
                      Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                        Аре по леко с измислиците …… това на пазара в Лясковец, там някоя баба може да ти повярва.
                        https://www.faktor.bg/bg/articles/vy...slavna-tsarkva

                        Няма измислици. Зззззбогом, както го пише министЕра ви на кОлтурата батСерго.

                        Коментар


                        • Не се радвам , ама понеже като падне Руски самолет тук няколко индивида тържествено го обявяват, да има контрапункт:

                          Самолет на ВВС на САЩ се разби с щата Южна Каролина. Това съобщи шерифът на окръг Бюфорт. По данни на медиите, става дума за изтребител пето поколение F-35B. "Около 11:45 часа получихме сигнал за самолетна катастрофа до Кларендън роуд и Джо Алън драйв в района Грейс Хил. Военните потвърдиха, че това е бил военен самолет", се казва в съобщение на шерифа в Туитър. Той уточнява, че пилотът е успял да катапултира и в момента лекари го преглеждат. Това е първият случай на катастрофа на въпросния самолет. Инцидентът стана ден след първата бойна употреба в историята на F-35B в Афганистан, където, по думите на Пентагона, той успешно е нанесъл удар по наземни цели. Първата бойна употреба на F-35A бе през май 2018 година от израелските ВВС. F-35 е изтребител-бомбардировач от пето поколение, който, освен САЩ, в неголямо количество е на въоръжение и при редица техни съюзници. F-35B е единствената от трите модификации на самолета, която е способна на вертикално кацане. Също така на машината ѝ е необходима минимална дистанция за излитане.

                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение

                            Кво са христианизирали тия диви монголи бе!
                            Сега дори предстои отлъчването им от църквата и вековна схизма.
                            Ще си имат собствена религия за дивомонголи - правослямие.
                            Аре по леко с измислиците …… това на пазара в Лясковец, там някоя баба може да ти повярва.
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от markov Разгледай мнение

                              Само дето услужливо забравяш историческите факти че мюслетата в Русия са от векове и са владеели по-голямата част от територията и докато Руснаците с огън и меч са я отвоювали и християнизирали, докато западното ЕС успя да го докара до 5-10 % мюслета за има няма 50-60 години. Единствено в Испания има исторически обусловено присъствие на такова население......всичкото друго е от Еврогейска глупост...
                              Кво са христианизирали тия диви монголи бе!
                              Сега дори предстои отлъчването им от църквата и вековна схизма.
                              Ще си имат собствена религия за дивомонголи - правослямие.

                              Коментар


                              • Ето тук на снимките двама души които си подадоха оставки за подобни снимки, а БСП помията отново завзе президенството, една институция която беше прочистена от руския шпионаж от Президента Плевнелиев.
                                Лош матрял се е народил в тази страна- безмозъчен матрял. Иска само да яде и да сере.
                                Attached Files
                                Last edited by Krum Sokolov; 29.09.2018, 08:54.

                                Коментар

                                Working...
                                X