IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Tatiana Christy

    Някакъв си льольо –Петър Иванов – председател на движението Че Гевара и Съюза на Комунистите в БГ, а също и председател на Фондация „Безсмъртният Полк” в БГ (боже и такова нещо имало на територията!) обяви К. Нинова за дясна и нямащо нищо общо със социалистичеката идея като поздрави ДС-агента Каракачанов за искането му да се въведе ценови хранителен борд за контрол на цените на храните (кукуригууу!!!! Болни мозъци!) Както и да е, този изкара Нинова слуга на капитализма. Та много се смях като ги четох тези неща. Оказа се че Иванов не е някой спаружен изкуфял дядка (каквито бяха моите очаквания) ами човек на 49 години, който се бори за комунизъм и власт на народа. Въпросният кукер също си е създал и страница на Уикипедия! Като се е отбелязал, че се занимава с обществена и политическа дейност. Най-любопитното за него е, обаче, че цитирам: „е работил като част от специалистите на Община Марица, участвал в разработването, спечелването, управлението и отчитането на 16 европейски и национални проекта на обща стойност 23 милиона лева. След промяна на кмета и екипа на общината и преди насочването му към самостоятелна дейност, той е координатор “Програми и проекти” в общинска фондация „Пловдив 2019” (Европейска столица на културата).”

    Аз едно не мога да разбера, искаш си комунизъма, пък цоциш капиталистически пари да ти оправят кочината. Ей това не мога да го разбера у всичката путинофилска сволоч в България!

    Коментар


    • "Герой украинского народа": Порошенко встал на колени у могилы Маккейна

      https://www.vesti.ru/doc.html?id=3065571

      Порошенко также опубликовал фото у могилы Маккейна. На одной из них президент Украины стоит перед могилой американского сенатора на коленях. Однако вскоре после критики в Сети именно это фото было удалено, но его сохранили другие интернет-пользователи.

      БатПетьо цалива немити задни части... ха-ха-ха, яко

      Коментар


      • хага, мага, тинтири-минтири... в хага победителите съдят победените, а именно: съдът в хага е разправа на победителите над победените. хага не съди извършители на етнически чистки-сръбска краина, разпространители на наркотици, масови убийци, търговци на органи и др. военни престъпници и престъпници срещу човечността

        във възродената руска армия, за разлика от правителството и бизнеса няма сред офицерството двойно гражданство-един определен етнос имам впредвид, в руската армия служат достойни руси с арменски, с еврейски, с татарски и т.н. произход

        МАТО е престъпна организация, изброявам част от престъпленията в Югославия, Ирак, Афганистан, Либия, Сирия... пиндо танковете са на 700км от Москва.. Единствената надежда за нормалните хора е Русия!

        Коментар


        • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

          Като информация за теб и останалите- руснаците не признават този съд, перчемлията също, геронтофила- не знам
          Ми то и милошевич не го признаваше пък....

          Коментар


          • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
            От 26 септември в Хага, започнаха първите изслушвания на хората, станали свидетели на руските зверства в окупираната част на Украйна. Ирина Довган - останала по чудо жива след бой и изтезания вече даде своите показания пред прокуратурата към международният съд в Хага. Очаква се делото да бъде много по -голямо като обем от свидетелства в сравнение с това за сръбските кланета в Босна и Херцеговина.
            Като информация за теб и останалите- руснаците не признават този съд, перчемлията също, геронтофила- не знам

            Коментар


            • Явно че за креативност не плащат

              Коментар


              • От 26 септември в Хага, започнаха първите изслушвания на хората, станали свидетели на руските зверства в окупираната част на Украйна. Ирина Довган - останала по чудо жива след бой и изтезания вече даде своите показания пред прокуратурата към международният съд в Хага. Очаква се делото да бъде много по -голямо като обем от свидетелства в сравнение с това за сръбските кланета в Босна и Херцеговина.

                Коментар


                • Dilyana Elshishka

                  Живея в Унгария от няколко години. Мисля, че мигрантите са най-малкият проблем и всъщност пропагандата се върти около това, защото е доста наболяла тема и лесно пали и манипулира хората в дискусиии, докато задкулисно минават други доста важни решения.
                  Да не забравяме колко е лесно да се демонизират мигрантите или един Сорос, а правителството да играе ролята на Спасител и това да носи дивиденти на партията - не знам дали можете да си представите, но цялата страна е изпълнена с билборди анти Сорос например.
                  Тук става наистина въпрос за нарушаване на човешки права и европейски ценности, налага се цензура, която повярвайте ми, не сме виждали от Бойко, въпреки окаяното състояние и на българските медиа.
                  А връзката между Путин и Орбан е абсолютен факт!
                  И аз съм виждала спекулативните статии в България за невероятния министър-председател на Унгария - платени майчински по шест години, жилища за семейства с трето дете и куп други глупости, които не са верни, но звучат доста привлекателно, нали?
                  Някой споменава ли за промяната в избирателната система, която фалшиво циментира партията на власт с безумни изчисления на процентите и за която унгарците протестираха със седмици, с молба изборите да бъдат повторени под надзор на ЕС?
                  Или това, че бащата и зетят на Орбан усвояват гигантска част от еврофондовете?
                  Или може би не знаете, че Унгария се присъедини към съживената от Путин бивша Интернационална Инвестицонна Банка (от времето на комунистическия блок) и е един от най-големите шерхолдъри?

                  Коментар


                  • Tatiana Christy

                    Мдаммм, Специализираният наказателен съд (поредната безсмислена структура, която отчита дейност без да има има такава), се произнесъл да тикнат тази шушумига в затвора за две години. Две години! А вчера четох, че рецидивистът и насилникът Чоков от Галиче, бил пуснат да си излежава присъдата под домашен арест (по хуманни причини!). И междувременно, Иванчева е още в затвора за "подозрения в подкуп" за някви жълти стотинки на фона на джипи гейт, която държавата прикрива с всички сили, дори на фона на международния отзвук. Извод: уринирането в/у българския флаг е много по-опасно за вашето здраве, отколкото да убиете или набиете някого или да откраднете няколко десетки милиона европари....Хубаво е в държавата на прасетата!

                    Коментар


                    • България е единст. държ., управлявана от 6-ма съветски граждани:В.Коларов,Г.Димитров,В.Червенков,Г. Филипов,А.Луканов ,С.Станишев.
                      И от множество руски подлоги

                      Коментар


                      • Click image for larger version

Name:	image_10954.jpg
Views:	16
Size:	21.6 КБ
ID:	3384937

                        Хайл майн Президент РаДИВ!
                        Хайл другарко Йотова!
                        Хайл другарко слаНИНОВА!

                        Коментар


                        • Руслан май ще се окаже обикновен рушки чепик. Дупе да му е яко сега. Такива като него на кило се "самоубиват" и гинат при злощастни инциденти в мордор.

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от Имхотеп Разгледай мнение
                            односельчане узнали Чепигу на фото Руслана Боширова из Солсбери

                            Жители села Березовка, в котором долгое время жила семья Анатолия Чепиги, заявили газете «Коммерсантъ», что на фотографии Руслана Боширова, которого британские власти подозревают в отравлении экс-полковника ГРУ Сергея Скрипаля, скорее всего заснят их бывший односельчанин...


                            «Сто процентов он. Глаза черные почти, и голос его», — сказала собеседница «Коммерсанта».


                            Ми ся този ше го тровят ли, ше го бесят ли... я ватю да каже, разбира ги той тея работи.

                            Като гледам какъв бездарен е тръгнал да го коментира, направо, ще го прсвят на мезе...

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                              Брех мама му стара/ караш ме да псувам рано сутрин/ - я ми кажи какви са евреите които изпратиха няколко екипа и избиха поне 5 човека/ядрени учени в иран- израел какво гасударство е в този случай, да не говорим че прострелват всеки който хвърли камък срещу тях в краката, е от време на време в главата - при последните вълнения колко бях убитите- май около 200 човека беззащитни и ги мерехте из зад оградата- това си е чист тероризъм, ама нали там е лесбийката - си траеш
                              Навремето обвиняваха Сталин (макар покойник), че пратил катил на катила Бандера. Пък после те пратиха екзекутори за Осама.
                              Last edited by Trakatrak; 28.09.2018, 09:15.

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение
                                Если Герою Россию власть даёт задание убивать гражданских лиц в третьей стране, то это означает, что путинская Россия - настоящее террористическое государство.
                                Между Путиным и Осамой бин Ладеном нет никакой разницы..
                                Брех мама му стара/ караш ме да псувам рано сутрин/ - я ми кажи какви са евреите които изпратиха няколко екипа и избиха поне 5 човека/ядрени учени в иран- израел какво гасударство е в този случай, да не говорим че прострелват всеки който хвърли камък срещу тях в краката, е от време на време в главата - при последните вълнения колко бях убитите- май около 200 човека беззащитни и ги мерехте из зад оградата- това си е чист тероризъм, ама нали там е лесбийката - си траеш
                                Last edited by v_tin; 28.09.2018, 08:43.

                                Коментар

                                Working...
                                X