IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Аре пак Барбито с чаршаф на Руски , бе ти да не си зъвършил в Москва бе ?
    Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Първоначално изпратено от nachev Разгледай мнение
      То е същото като да отричаш Бога - само и единствено, поради причина че космонавтите и пилотите никога не са видели белобрад старец в облаците.
      Или че има сериозни поводи за съмнение в нетленното зачатие.
      Мировоззрение Господа Бога

Верующий – это тот, кто признает бытие Высшего Существа. В этом плане христиане являются верующими. Это только атеисты – не верят в Господа Бога, и не трепещут перед этим Высочайшим Существом. Не верят, не трепещут и не поклоняются Ему.

А во что верит сам Господь Бог? И верит ли Он вообще?

Вопрос не праздный. В Библии сказано, что Бог создал человека по образу своему и по подобию своему. Отсюда, если Бог верующий, то Он и нас, людей, сделал верующими. Мало того, какими Он нас сделал, но Он, к тому, же устами Иисуса Христа заповедал нам : “Будьте совершенны, как и Отец Ваш небесный совершен есть”. Значит, мы должны во всем, по возможности, подражать Богу и подтягиваться на его уровень. Если Бог верующий, то мы должны подтягиваться на уровень идеального верующего, а если Бог – неверующий, если Бог атеист, то мы должны тянутся на уровень идеального атеиста.

Вот почему еще раз: “Бог – верующий или Бог – неверующий?
      • Если, предположим лучшее для нас, Бог – верующий. Если Бог верующий, то во что Бог верит? Но Богу нет необходимости во что-то верить, поскольку он все знает. А все знать – это уже идеал не верующего, а идеал атеиста.Это раз.
      • А во-вторых, верующий не только верит в Господа Бога. Верующий считает Господа Бога высочайшим существом и поклоняется Ему, как существу высочайшему. Поклонение является непременным признаком и элементом поведения верующего.
      Но что стоит Выше Господа Бога, чему бы сам Господь Бог поклонился? А ничего чего-то высшего над Господом Богом нет. Он, будучи Всевышним, не имеет нужды кому-то или чему-то поклонятся. Даже при наличии желания поклонятся Господу Богу нет перед кем поклоняться.

Следовательно, Господь Бог
      • не верит (1),
      • не признает существования над собой какого-то высшего существа (2)
      • и никому не поклонятся, ни о чем не молится(3).
      А ведь (1), (2) и (3) - это все то, что присуще мировоззрению атеиста.
      Следовательно, Господь Бог – Атеист!
      Да еще какой атеист?! Дай бог, каждому!
      Господь Бог - идеальный и непоколебимый, стопроцентный атеист.

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение

Руски клоуни гастролират в Париж
        Абе барби тия да не спретнат скоро референдум да се присъединят към Крим бе ?
        Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

Коментар

• Ванката нацели дамара с текста за равенството.
          Знаейки, че "равенството" е просто един приятен за ухото етичен постулат, той го пуска за 27-ми път.
          Естествено, че няма и не може да има пълно равенство!

И все пак, отричане на идеите на Русо само на това основание, е пълен социален примитивизъм.

То е същото като да отричаш Бога - само и единствено, поради причина че космонавтите и пилотите никога не са видели белобрад старец в облаците.
          Или че има сериозни поводи за съмнение в нетленното зачатие.

Коментар

Подкрепата на руснаците от Донецк не ми е позната. Не ми е интересна.
            Плакатчето е екзотика, дразнене на по-обикновената нервна тъкан.
            Движението на церебралните пространства е далечно, непознато, респектиращо, плашещо за теб.
            От снощи: Представително социологическо проучване показва, че 77 % от французите подкрепят идеите на жълтите.
            Първо рекох, че не съм разбрал правилно. Добре, че имам time shift, върнах и наистина: 77 %.
            Разбира се, многознайко-празнодумко
            Кой не е съгласен да му увеличат заплатата и да му намалят данъците ?
            Чудното е, че има 23%, които не ги подкрепят

Коментар

• Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
              Руски клоуни
              Остави коуните, ами я пусни някоя снимка от твоят апартамент на протеста. В лясковец протестират ли?? Знаеш ли? Защото в париж, където си ти протестират не само клоуните

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

Ти нещо си сбъркан! Разбирам за нахъсаноста на тези атакисти тук,не са излизали от БГ или само за малко,ама ти си видял и двете страни на медала,както се казва и пак не си вдянал кое е по-доброто! Или си в среда на лумпени и там и хвалиш кочината ,от която си излязъл! Нищо де,то и тук ги има такива,плюят по Канада ,ама не се връщат в "рая" на България...

.Както чух наскоро в БГ се връщат българи само с белезници-като Баневи например! Рядко има други балами,ти въпреки,че много любиш БГ,си стоиш в немско,а не в раша или бг
                По въпросите ми нещо конкретно ще отговориш ли? Или както обикновено- защо биете негрите- а бе ти знаеш ли че крокодила е по дълъг отколкото зелен

В бг и русия е див капитализъм, затова хората бягат от там. И при вас / където и да си ти/ е капитализъм, да се надяваме че не е див

Коментар

• Подкрепата на руснаците от Донецк не ми е позната. Не ми е интересна.
                  Плакатчето е екзотика, дразнене на по-обикновената нервна тъкан.

Движението на церебралните пространства е далечно, непознато, респектиращо, плашещо за теб.

От снощи: Представително социологическо проучване показва, че 77 % от французите подкрепят идеите на жълтите.

Първо рекох, че не съм разбрал правилно. Добре, че имам time shift, върнах и наистина: 77 %.

Коментар

Драма, тежка драма, господа съдебни заседатели!

Отправя се въпрос за идеи, вярвания, за духа, за социалната материя!
                    Прокарвам поглед през текста на отговора и не мога да с е заловя за нищо.
                    Пустош!
                    Вакуум!
                    Две по-ярки думи се открояват - "кочина" и "лумпени".
                    И толкова!
                    Тъга!
                    Вселенска тъга!
                    Програмата им е такава ... напиши Русия и се активира веднага ... ей го барабов ...

Коментар

• Драма, тежка драма, господа съдебни заседатели!

Отправя се въпрос за идеи, вярвания, за духа, за социалната материя!
                      Прокарвам поглед през текста на отговора и не мога да с е заловя за нищо.
                      Пустош!
                      Вакуум!
                      Две по-ярки думи се открояват - "кочина" и "лумпени".
                      И толкова!
                      Тъга!
                      Вселенска тъга!

Коментар

• Руски клоуни гастролират в Париж

Коментар

• Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

Ти нещо си сбъркан!
                          Да ти повторя ли въпроса си ...

Коментар

• Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение
                            Ванчо, колко е часът при теб??

Гледам че си пропуснал да ми отговориш- силно съм разочарован и много съм възмутен от твоето отношение
                            Ти нещо си сбъркан! Разбирам за нахъсаноста на тези атакисти тук,не са излизали от БГ или само за малко,ама ти си видял и двете страни на медала,както се казва и пак не си вдянал кое е по-доброто! Или си в среда на лумпени и там и хвалиш кочината ,от която си излязъл! Нищо де,то и тук ги има такива,плюят по Канада ,ама не се връщат в "рая" на България...

.Както чух наскоро в БГ се връщат българи само с белезници-като Баневи например! Рядко има други балами,ти въпреки,че много любиш БГ,си стоиш в немско,а не в раша или бг
                            Last edited by vanevski; 13.12.2018, 01:49.
                            Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Ей го , елементарен въпрос , съответно пълен блокаж и при ванчЕто и при томов ...
                              Az pitam ванчо колко е часът - не отговаря, ти го питаш за ценности и очакваш да отговори- ами няма да отговори разбира се

Коментар

• Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение

Томов , да разбирам ли че и ти си против евро"ценностите" ?
                                Ей го , елементарен въпрос , съответно пълен блокаж и при ванчЕто и при томов ...

Коментар

Working...
                                X