IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Политика

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts



  • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
    Рекорден брой журналисти са акредитирани за годишната пресконференция на Путин

    На пресконференциите през третия президентски мандат на Путин броят им не е падал под 1250. Миналата година бе поставен поредният рекорд - 1640 представители на медиите.
    Нищо чудно И броят на посетителите на зоопарка в Москва се е увеличил

    Сам си пръ-льо разговаря
    Last edited by barbaron; 16.12.2018, 12:43.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от barbaron Разгледай мнение
      Valentin Petrov " ... Само че на датата, на която според историците СССР е подло изненадан в гръб, се случва нещо изненадващо за България. Без да се намираме във война със Съветския съюз и без каквато и да било причина или повод, град Добрич е бомбардиран от съветската авиация. За щастие жертви няма, но населението, което чувства руския народ за най-близък е озадачено. За втори път в рамките на по-малко от 30 години България бива нападната в гръб от държавата, която счита за своя освободителка.
      Колко човека са загинали и какви са материалните щети от руските бомбардировки на българия, защото от говедарските е известно.

      Или ще го караме на морал

      Коментар


      • чЕта в блица че гръцката църква е подала иск да и бъдат върнати документи от говедария защото били крадени от манастирите. Дали някой музеи няма да пуснат кепенците заради връщането на откраднати предмети- например британските са пълни с такива неща

        Коментар


        • Valentin Petrov Попаднах на интересна информация от сайта на руското посолство в България, по повод дипломатическите ни отношения. Всеки, който може да чете, знае цялата истина, или останалата част от нея. Аз само ще цитирам официалния сайт: ... Дипломатическите отношения между СССР и България са установени отново през 1934 г. на равнище мисии (с размяна на телеграми между министъра на външните работи на България и народния комисар на външните работи на СССР от 11 и 23 юли 1934г.).

          На 5 септември 1944 г. във връзка с това, че по време на Втората световна война България е съюзник на фашистка Германия, правителството на СССР с нота уведомява българското правителство за прекъсване на дипломатическите отношения и обявяване на война. ...” Такааааа! Знаем какви военни действия сме предприемали срещу СССР, знаем колко патрона сме изстреляли срещу СССР, знаем и че посолството на СССР в България не е затваряно и не сме ги гонили от тук. Някой, някаква логика да намира от обявяването на война и последвала окупация на страната ни?

          Anna YanatchkovaValentin Petrov логиката е грабеж и насилствено налагане на сталинизма.

          Коментар


          • Valentin Petrov " ... Само че на датата, на която според историците СССР е подло изненадан в гръб, се случва нещо изненадващо за България. Без да се намираме във война със Съветския съюз и без каквато и да било причина или повод, град Добрич е бомбардиран от съветската авиация. За щастие жертви няма, но населението, което чувства руския народ за най-близък е озадачено. За втори път в рамките на по-малко от 30 години България бива нападната в гръб от държавата, която счита за своя освободителка.

            Важен момент е посоченият по-горе, че България и СССР не се намират в състояние на война – това ще стане чак на 05 септември 1944. Т.е. бомбардировките са съвсем ненужна и необоснована агресия срещу мирна и добронамерена към Съветския съюз държава.

            За съжаление това не е единствената проява на агресия към мирна България. Бомбардирани са още Русе, Стара Загора, Казанлък, Горна Оряховица. Нападенията срещу България не са само по въздух, в началото на декември 1942 обстрелват селищата в Северното Черноморие. А съветска подводница атакува и потапя кораба „Струма“, при което загиват над 700 пътника.

            България има и други жертви по време на войната. Англо-американски бомбардировачи сеят смърт и разрушения, като само самоотвержеността на българските пилоти предотвратяват по-големи страдания. Жертвите на съюзническата авиация и героизмът на българските пилоти не са забравени, но безпристрастността изисква да признаем, че са станали във „военно“ време. А съветските атаки – те са без предупреждение, без причина, подло и в „гръб“.

            Днес много хора, търсейки геополитически аргументи цитират англо-американски бомбардировки над България, като забравят тези на СССР над Добрич от 22 Юни 1941, както и тези над Русе, Стара Загора, Казанлък и Горна Оряховица през Септември същата година. Тъжното е, че властта, която идва след 09.09.1944 г е по-жестока към пилотите, бранили българското небе от снарядите на враговете..."

            Коментар


            • Biliana Ambareva Yesterday at 8:59 AM ·

              ЗАЩО ТРЯБВА ДА СВАЛИМ МОЧА

              България започва преговори за мир със САЩ и Англия и се опитва да запази неутралитет в последната фаза на войната. И демонстрира приятелска политика към СССР, на които НЕ Е ОБЯВИЛА ВОЙНА! На опитите на Англия и САЩ да намерят общ език със Съветския съюз, така че Съюзниците да решат заедно с Москва условията по капитулацията на България и да преустановят бомбардировките, СССР отговаря на посланникът на САЩ В Москва:
              "...Съветското правителство не е склонно формално да обсъжда условията по капитулацията на страна, с която не е във война."
              С отказа си да участва СССР нарочно спъва преговорите! От друга страна в същото време се предприемат стъпки към възстановяване на дипломатическите отношения със СССР. Отворени са консулства във Варна, Бургас и Русе. На фона на ОТКАЗА за преговори и на фона отворените консулства СССР ни изпраща ултиматум на 27 май 1944:
              "Съветското правителство предупреди правителството на България, че без да бъдат изпълнени желанията на Съветското правителство, последното ще счете за невъзможно да поддържа отношения с България като страна, която оказва съдействие на Хитлеристка Германия във войната срещу Съветския съюз…"

              В следствие на този ултиматум на СССР, България обявява война на Германия, ГОНИ И ОТНЕМА ОРЪЖИЯТА НА НЕМСКИТЕ ЧАСТИ, Това не е ли достатъчно на СССР да повярва на промяната на курса? Какво повече е можела да направи Българиа?

              На 8 септември 1944, Съветската армия нахлува в България СЛЕД КАТО ОТКАЗВА ПРЕГОВОРИ С АНГЛИЯ И САЩ за капитулацията на България! Куриозното е, че Съветската армия влиза в и окупира България ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ, ЧЕ БЪЛГАРИЯ Е ОБЯВИЛА ВОЙНА НА ГЕРМАНИЯ И Е СПАЗИЛА УЛТИМАТУМА, но това не се оказва от значение за Сталин.
              Част от българската войска, възлизаща на 450 000 души, взима участие в заключителната фаза на Втората световна война ПОД СЪВЕТСКО КОМАНДВАНЕ! Но и това НЕ ГИ УБЕЖДАВА в промяната на курса! България дава над 32 000 жертви в крайната фаза на войната! Въпреки жертвите и стопанската разруха, когато на 28 октомври 1944г. България сключва примирие с антихитлеристката коалиция и след това – при подписване на мирния договор на 10 февруари 1947 г. в Париж,
              ПО НАСТОЯВАНЕ НА СССР, тя не получава статут на съвоюваща страна, а на победена?! По този начин най-голяма ползва извлича СССР, който я е окупирал! Постоянно се обсъжда темата за разпределението на сферите на влияние от СССР, Англия и САЩ. На конференцията в Техеран, между Сталин, Рузвелт и Чърчил е направена уговорката, че която страна първа влезе в някоя от противниковите държави (тези от Тристранния пакт), установява своя ред до сключването на мирните договори. Което обяснява вероломного съветско нахлуване в България и изхвърлянето на две американски и една британска мисия от България и ходенето на Чърчил в Москва месец след съветската окупация в опит да изкопчи за съюзниците поне 25 % присъствие в България! Сферите на влияние се съгласуват окончателно в Ялта от 4 до 11 февруари 1945 г., а България вече е окупирана и според уговорката от Техеран, СССР са установили своя ред!
              Така че паметникът с надпис " На Съветската армия освободителка, от признателния български народ" е подигравка със същият този народ!

              Благодаря на Даниела Горчева (Daniela Gortcheva) за информацията и оказаната помощ.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                Китайски хакери са ударили системите на подизпълнители на американските ВМС

                Китайски хакери са проникнали в системите на подизпълнители на американските военноморски сили и са откраднали всичко, от данни за поддръжка на кораби до планове за ракети.

                Това разкриват американски представители и експерти, пише "Уолстрийт джърнъл", предаде БТА, цитирана от Новини.бг.

                Браво. Глътнали са всичко, което им е подхвърлено.
                Ами къде е кгб с великите им шпиони? Пъпчиви китайци умеят повече май

                Коментар


                • Първоначално изпратено от v_tin Разгледай мнение

                  Не е възможно, зад китайските хакери прозира дългата ръка на путин
                  Ми забравили са да го напишат , ама те американците си знаят ...

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                    Китайски хакери са ударили системите на подизпълнители на американските ВМС

                    Китайски хакери са проникнали в системите на подизпълнители на американските военноморски сили и са откраднали всичко, от данни за поддръжка на кораби до планове за ракети.

                    Това разкриват американски представители и експерти, пише "Уолстрийт джърнъл", предаде БТА, цитирана от Новини.бг.

                    Не е възможно, зад китайските хакери прозира дългата ръка на путин

                    Коментар


                    • Първоначално изпратено от gogo6060 Разгледай мнение

                      Опознай врага, за да го победиш и натириш да си яде само калашниците.
                      Това доста добре сработи!
                      Хааа хааа
                      Китайски хакери са ударили системите на подизпълнители на американските ВМС

                      Китайски хакери са проникнали в системите на подизпълнители на американските военноморски сили и са откраднали всичко, от данни за поддръжка на кораби до планове за ракети.

                      Това разкриват американски представители и експерти, пише "Уолстрийт джърнъл", предаде БТА, цитирана от Новини.бг.

                      Коментар


                      • Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

                        Я па, ти?!Цял изследователски център още от времето на СССР, който проучва оръжията на Русия! Че те,нали уж бяха въоръжени с прашки?! Изследователски център за прашки ли е ,за що ще да е?!
                        Най - добре прашки на рускини.

                        Коментар


                        • Първоначално изпратено от vanevski Разгледай мнение

                          Целта на Империята на Злото е очевидна. Обособяването на една голяма държава в центъра на Балканите е крайно нежелателно. Именно заради това горе-долу по същото време в МоSSковия създава теорията за "македонската нация", чрез своя възпитаник и предател Кръсте Мисирков.

                          Впрочем смъртта на самия Захари Стоянов е обвита с мистерия. Малко след като пристига в Париж, за да поеме поста на посланик, Стоянов умира в страшни мъки, най-вероятно е отровен - любимият начин на Кочината да се разправя с враговете си.
                          Канадския пенсионер пак не спи , поредния колаж изопачаващ историята е подготвил.
                          Обли ми приятелю , отношението на Русия към нас е реципрочно на нашето към нея.
                          Ние при първа възможност сме ги предавали доста пъти и после се чудим защо и те са имали моменти в които не са ни броели за живи ......само идиот може да повтаря едно и също действие няколко пъти и после да очаква различен резултат.

                          В сега пак сме ги предали , и ако палачинката не дай боже вземе че се обърне в някои момент да не стане пак да се чудим що Руснаците не ни помагат забравяйки всичките глупости на всички Ванчовци по ерархията на държавата до най-горе през последните тридесет години......
                          Last edited by markov; 16.12.2018, 11:14.
                          Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                          Коментар


                          • Първоначално изпратено от gogo6060 Разгледай мнение

                            Опознай врага, за да го победиш и натириш да си яде само калашниците.
                            Това доста добре сработи!
                            Хааа хааа

                            И като е сработило що виете пак на умряло?
                            Нещо не ти се връзва....уж ги разбихте и победихте а сега пак Русия ви е все в устата ката ден.....
                            Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит

                            Коментар


                            • Първоначално изпратено от retro_69 Разгледай мнение

                              Я па, ти?!Цял изследователски център още от времето на СССР, който проучва оръжията на Русия! Че те,нали уж бяха въоръжени с прашки?! Изследователски център за прашки ли е ,за що ще да е?!
                              Опознай врага, за да го победиш и натириш да си яде само калашниците.
                              Това доста добре сработи!
                              Хааа хааа

                              Коментар


                              • Първоначално изпратено от majnata Разгледай мнение
                                Рекорден брой журналисти са акредитирани за годишната пресконференция на Путин

                                На пресконференциите през третия президентски мандат на Путин броят им не е падал под 1250. Миналата година бе поставен поредният рекорд - 1640 представители на медиите.



                                Захари Стоянов е най-изтъкнатият изобличител на машинациите на #МоSSковия в годините непосредствено след войната от 1878-а и особено след Съединението от 1885-а, когато MоSSковията насъсква Сърбия и Османската империя (султанът отказва) да нападнат България, организира редица атентати, преврати, политически убийства, сее отровната си пропаганда ...

                                Целта на Империята на Злото е очевидна. Обособяването на една голяма държава в центъра на Балканите е крайно нежелателно. Именно заради това горе-долу по същото време в МоSSковия създава теорията за "македонската нация", чрез своя възпитаник и предател Кръсте Мисирков.

                                Впрочем смъртта на самия Захари Стоянов е обвита с мистерия. Малко след като пристига в Париж, за да поеме поста на посланик, Стоянов умира в страшни мъки, най-вероятно е отровен - любимият начин на Кочината да се разправя с враговете си.
                                Лъжата е участ на робите. Свободните хора са длъжни да говорят истината.-

                                Коментар

                                Working...
                                X