If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Днес, 11:24
Този коментар от majnata е изтрит от X_Y
Причина: Заяждания/Спам
Нито спам , нито заяждане ...това е мнение на маранди , много пъти поствано в тема Политика от май до август 2015 . И въобще , престанете да триете всеки пост в който се спомене "маранди"...ясно е че е бил , или е модератор !
Ми четох , ма писача е със същите опорки кат теб.......най - общо казано тия съм ги слушал много - не мое да е вярно щото санкциите са смъртоносни за тях, руснаците фалираха още 2015, Путин е в заточен в Сибир , този дето управлява му е двойник и все в тоя дух .....
Ти мАни та'а, ами той още и брат-близнак на Дънкан МакЛауд, викали му Вова МакПутин, ама - като го пращали у Рашата преди 5 века, и да няма недоразумения...
НАТО недооценява готовността на Москва за ескалация и прекрояване на Европа. И още един момент: западните общества ще бъдат принудени да инвестират все повече и повече средства (данъци) в увеличаването на собствените си военни възможности.
Днес, 11:24
Този коментар от majnata е изтрит от X_Y
Причина: Заяждания/Спам
Нито спам , нито заяждане ...това е мнение на маранди , много пъти поствано в тема Политика от май до август 2015 . И въобще , престанете да триете всеки пост в който се спомене "маранди"...ясно е че е бил , или е модератор !
НАТО недооценява готовността на Москва за ескалация и прекрояване на Европа. И още един момент: западните общества ще бъдат принудени да инвестират все повече и повече средства (данъци) в увеличаването на собствените си военни възможности.
Ми четох , ма писача е със същите опорки кат теб.......най - общо казано тия съм ги слушал много - не мое да е вярно щото санкциите са смъртоносни за тях, руснаците фалираха още 2015, Путин е в заточен в Сибир , този дето управлява му е двойник и все в тоя дух .....
Бе къде го чете че жожито е заточен в сибир?
Не спори с идиот (мурзилка)! Ще те смъкне на неговото ниво и ще те бие с опит.
Ми ти чете ли бре? И линкове има за който не разбира, но има желание да научи.
Иначе е радост за душата на редовия .
Мога и линк към статията да дам, очевидно е че няма да помогне, но при желание ще съдействам.
Ъхъ викаш само половината били към чужбина. Ма това по-малък проблем ли е ?
Аз бих казал че е по-голям проблем вътрешния дълг.
Щото като спрат да им плащат пенсиите , самите бели американци от средната класа блъскали цял живот , ще си избесят крадливите глупави управленци по стълбовете и ще поканят Путин да ги оправя
Ми ти чете ли бре? И линкове има за който не разбира, но има желание да научи.
Иначе е радост за душата на редовия
Мога и линк към статията да дам, очевидно е че няма да помогне, но при желание ще съдействам.
Не ми пука за руснаците но някои от вас само с руска пропаганда се занимават.
е го ма марков, върни се назаде малко, изпадаше в неудържим възторг колко им била нараснала икономиката - оказа се че е лъжа.
Верно ли бе ? Как точно се оказа че е лъжа ?
Някои соросойд ли го каза ?
Е щом е соросойд трябва да вярваме явно.....
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Na men ми е интересно дали не си вече в Бг че пердашиш само по българско време. Пък и какво ти пука за руснаците, я кажи нещо за стената срещу мексико
Не ми пука за руснаците но някои от вас само с руска пропаганда се занимават.
е го ма марков, върни се назаде малко, изпадаше в неудържим възторг колко им била нараснала икономиката - оказа се че е лъжа.
Сега, колко злато били имали. Ми като постоянно искате за Хуйлостан да говорите, що се чудите че ви отговарят? Въпросът е риторичен, не се напъвай.
Стената ще се прави, и такива като теб няма да могат да влизат никога повече.
Кажи сега вате, какво още ти е интересно?
Щото по въпроса, нали разправяше че ги виждаш айпитата, ей на, на монитора пред теб били?
Ми не кожеш ли да се ориентираш?
Няма да казвам че в текста по-доле може да намерите че към декември миналата година по трежърис към външни кредитори (държави и големи институции) САЩ дължат ... Малко над $11 трлн.
От тази сума към други държави са накъм $7.5 трлн
Ъхъ викаш само половината били към чужбина. Ма това по-малък проблем ли е ?
Аз бих казал че е по-голям проблем вътрешния дълг.
Щото като спрат да им плащат пенсиите , самите бели американци от средната класа блъскали цял живот , ще си избесят крадливите глупави управленци по стълбовете и ще поканят Путин да ги оправя
Не спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Възторгът е голям очевидно.
Защо ли обаче калта става все по-лепкава и все повече?
Интересно откъде са тези данни? Да не би пак оттам откъдето излъгаха за растежа на икономиката им?
Na men ми е интересно дали не си вече в Бг че пердашиш само по българско време. Пък и какво ти пука за руснаците, я кажи нещо за стената срещу мексико
Няма да казвам че в текста по-доле може да намерите че към декември миналата година по трежърис към външни кредитори (държави и големи институции) САЩ дължат ... Малко над $11 трлн.
От тази сума към други държави са накъм $7.5 трлн
Коментар